#676173 - 30/09/2006 07:25
Re: Premiership - 7 kolejka (30-2 IX-X)
|
enthusiast
Meldunek: 11/05/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#676175 - 30/09/2006 08:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/12/2005
|
Witam Co do chelsea to raczej bym uwazal to bedzie raczej masowka a wiec moze sie skonczyc ciezko juz w tym sezonie urywali pkt arsenalowi a wiec dlaczego nie chelsea AV w tym sezonienie jest taka slaba wdobrej formie maja napastnikow angela i moora a wiec moga powalczyc o jakis remisik Ja predzej skusilbym sie na granie na liverpool widac ze odzyskuja wigor i polot w grze i wyniki od razu lepsze jeszcze troche szwankuje obona moze to nie jest ten typz cyklu "pewniakow"  ale kurs ponad 2 jest zachecajacy pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#676177 - 30/09/2006 09:32
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#676179 - 30/09/2006 10:02
|
veteran
Meldunek: 23/12/2005
|
Sheff Utd v Middlesbrough Kusi mnie dzisiaj ten meczyk. Middlesbrough nie gra najgorzej, lecz nie zdobywa punktów. Wydaje mi się, że największyn ich problemem jest niewykorzystywanie dobrych sytuacji.Największą nieskuteczność prezentuje Yakubu, który zmarnował już w sezonie wiele "setek". Uważam jednak, że dziś drużyna z Riverside Stadium powinna zgarnąć całą pulę po raz drugi w sezonie. Do drużyny powracają Downing, który na pewno stworzy kilka grożnych sytuacji pod bramką gości, oraz Boateng, kapitan i znakomity defensywny pomocnik. Tymczasem Sheffield nie zachwyca. Znajduje się na ostatnim miejscu w tabeli i jeśli nie poprawi znacząco gry to pozostanie tam do końca sezonu. Składy: Sheff Utd (from): Kenny, Bennett, Bromby, Unsworth, Davis, Morgan, Short, Sommeil, Armstrong, Leigertwood, Kozluk, Jagielka, Ifill, Gillespie, A Quinn, Hulse, Akinbiyi, Nade, Kazim-Richards, Kabba, Webber, Montgomery.
Middlesbrough (from): Schwarzer, Davies, Taylor, Woodgate, Pogatetz, Boateng, Rochemback, Parnaby, Downing, Viduka, Yakubu, Turnbull, Bates, Morrison, Mendieta, Euell, Maccarone.
Mój typ: Zagram 2 za jakieś 2.55, polecam również AH(0) za 1.8 Powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#676180 - 30/09/2006 16:17
|
stranger
Meldunek: 29/09/2006
|
Yeee  Charlton - Arsenal 1:2 brawo!! idzie jak po masle
|
Do góry
|
|
|
|
#676181 - 30/09/2006 20:16
|
addict
Meldunek: 07/09/2006
|
bioe pod lupe dwa mecze man odpuszca kurs badziewny totenham-portmauth mysle ze toten powinien wygrac ostatnio spoa ilosc graczy odpoczywala w meczu uefa toten slabo zaczol sezon w przeciwienstwie do rywali ale mecz bardzo wazny dla nich i powinien byc zwycieski
west ham-reading dwa potezne wzmocnienia mlotow wiadomo o kim mowa ale ja mysle ze ci gracze to nie zawodnicy na lige angielska ale wloska lub hiszpanska mloty strasznie slabo graja wiec najwyzszy czas na przelamanie i ich zwyciestwo
|
Do góry
|
|
|
|
#676184 - 01/10/2006 11:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Watford FCVSFulham FC Londyn Typ: 1 Ostatnim spotkaniem zamykającym siódmą już kolejki angielskiej Premiership będzie konfrontacja między beniaminkiem Watfordem a Fulham. Podopieczni Adriana Boothroyda co prawda jeszcze w tym sezonie nie wygrali, ale od początku tego sezonu brakuje im poprostu szczęścia, choć zawsze się mówi, że szczęście wsprzyja lepszym. Jednak Watford gra naprawdę fajną piłkę a młody menadżer pokazał, że na swoim rzemiośle się zna. Najlepiej o tym świadczy awans ekipy Watfordu do Premiership. Mało kto się tego spodziewał. Moim zdaniem ekipa Watfordu będzie bardzo groźna na swoim obiekcie Vicarage Road. Tutaj potrafią zagrać naprawdę dobre zawody bardzo podobał mi się ich mecz z Manchesterem United. Co prawda przegrali tamtą konfrontację (1:2), ale Alex Ferguson stracił sporo nerwów bo do końca Watford walczył o remis. Dobrym prognostykiem przed tym meczem będzie na pewno fakt, że w ostatniej kolejce Premiership Watford zremisował na wyjeździe z Wigan (1:1). Do tego warto zauważyć, że Fulham przyjeżdża na Vicarage Road bardzo osłabione. Zabraknie w składzie Crisa Colemana Mark Pembridge, Luis Boa Morte, Jimmy Bullard, Ahmad Elrich, Simon Elliott i Philippe Christanval są to bardzo duże osłabienia. Czasem jak widzimy tyle osłabień w zespole to bierzemy je z przymrużeniem oka. W tym wypadku osłabienia są na tyle poważne, że Fulham będzie miało ogromne problemy z wywiezieniem punktów z Vicarage Road. Faworytem tego spotkania jest Watford, który w końcu powinnien wygrać. Podopieczni Adriana Boothroyda grają naprawdę dobrze i są dość nie docenianą ekipą w rozgrywkach angielskiej Premiership. Do tego goście przyjeżdżają poważnie osłabieni. Warto zagrać na zwycięstwo Watford. Zwłaszcza, że bukmacherzy dają na 2,3 kurs na takie rozstrzygnięcie. Jednak grajcie małą stawką. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#676185 - 02/10/2006 11:33
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ja nie wiem, czy Watford można uznać za faworyta Nie przekonuje mnie też uzasadnienie, że w końcu powinien wygrać, bo moim zdaniem, skoro drużyna nie wygrała w 6 meczach, to bardziej prawdopodobne jest, że nie wygra i w siódmym ( niż to, że teraz akurat wygra ) Ja tą metodę stosuje od dawna i takie mecze odpuszczam albo gram gram w przeciwną stronę ( w zależnosci od przeciwnika ) Lepiej grać, jak drużyna się przełamie. Moim zdaniem ten mecz lepiej jest odpuścić niz grać na Fulham z uwagi na osłabienie gości Takie granie "na hienę" - jak ktos to fajnie określił - też jest złudne, bo zmiennicy chcą sie pokazać i brak kilku graczy z podstawowego składu wcale nie musi oznaczać, ze drużyna jest słabsza Moim zdaniem no bet, tym bardziej, że Watford strzelił dotychczas tylko 4 bramki, a u siebie 2
|
Do góry
|
|
|
|
|
|