Lekko ciapnięty jestem, w końcu zajebony piątunio, w rmf cały czas o tym pierdolO a mnie krwe zalewa. Wymyslilby co innego i zmienił płyte gamon wredny.
Panowie nie oszukujcie siebie samych
Potrzebujecie mnie, to forum mnie potrzebuje
Ja nadaje temu quasi blask niczym gwiazda (rożny trafił z określeniem mojej osoby),
Modom z tego miejsca chcę podziękować za tygodniowego bana za wyzwiska do bISZOPA , poniosło mnie, ale stało się i już. Odpocząłem, chociaż czasem śledziłem, gratulacje za taśme dla Warrena. Chciałbym jednocześnie z tego miejsca zaznaczyć, żebyście byli konsekwentni w swoim działaniu i jakiekolwiek wyzwisko bezpodstawne w moim kierunku od przydupasów Mr. B karali tak jak mnie banem, w związku z tym , że się ich głaska po dupciach za staż, wnoszę o zmniejszenie kary do połowy czyli 3-4 dni.
Ja od teraz nie odpowiadam na zaczepki. Jeśli chodzi o pisanie „głupich głupot” typu historia z WAGS, zaprzestaję, bo od razu atak mimo że połowa stąd pisze podobne pierdoły nie związane z bukmacherkO.
Jednocześnie proszę o rozważenie kwestii odblokowania postów z pisania raz na godzine do raz na 10 minut na początek bo mam takie peffki że każdy skorzysta. Nie bądźcie naiwni i nie dajcie sobą manipulować Panowie modzi. Jedyny Goget przytępił towarzystwo kwitując: „ towarzystwo wzajemnej adoracji”
Jak nie będę miał odblokowane to sobie normalnie zakładam nowe konto i będę podawał typy bo po to jest to forum. Ban będzie równoznaczny z upierdliwością któregoś z szanownych modów, bo skoro są typy podawane bez zbędnego pitolenia to z jakiej paki ban? Chociaż tu jest dziwny trend że nowi są traktowani jak teraz mohamedy w Europie. Dziwne podejście, zamknięty krąg.
Screeny z tyogodniowej banicji w następnym poscie.