#674544 - 27/09/2006 13:23
Zaklady specjalne na LM
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Witam Gramy u roznych bukmacherow, nie wszyscy przegladaja wszystkie oferty, a wielu bukmacherow wystawia Zaklady Specjalne na wieksze imprezy typu LM. Proponuje tutaj wrzucac swoje propozycje, czesto trafiaja sie perelki ktore warto pokazac na forum:) Jako pierwszy, znalazlem cos takiego: Każda drużyna strzeli gola 81.00 sportingbet Chodzi oczywiscie o dzisiejsze mecze zwylaczeniem meczu w Moskwie ktory zaczyna sie o 18:00 naszego czasu. Tak wiec mamy 7 spotkan i kosmiczny kurs 81 Najwieksze obawy mam co do Lewskiego, pogrom z Barcelony to marny prognostyk na spotkanie z jeszcze lepsza obrona w dniu dzisiejszym, jedyna szansa to to ze graja u siebie. Druga watpliwosc budzi PSV, francuzi twardzi i niezmordowani w obronie, choc Bordeaux ostatnio mialo pod rzad 2 overy z bramkami po obu stronach. PSV nie jest rowniez w najlepszej dyspozycji. Mecza mnie jeszcze Turcy ktorzy w miescie Beatlesow moga miec klopty ze srzeleniem bramki zwlaszcza ze gospodarze jakby nabierali rozpedu. Reszta meczy ze sporymi szansami na bramki, ew moja Roma moze miec problem bo o ile slabosci rywali wykorzystuja bezwzglednie o tyle w meczach z silnymi druzynami (patrz mecz z Interem) ich gra sie zmienia i nie graja tego co potrafia najlepiej. Choc jesli Grecy potrafili sie odwazyc na otwarta gre z Valencia to i Roma nie powinna miec kompleksow. Kurs 81 wart zagrania mala stawka bo jak pamietam kursy na zeszloroczne kolejki byly sporo nizsze. To tylko pilka i takie kursy piechota nie chodza, tym bardziej ze ostatnie kolejki nie obfitowaly nadmiernie w bramki;-) Zapraszam
Edited by Biszop (27/09/2006 13:26)
|
Do góry
|
|
|
|
#674546 - 27/09/2006 13:32
Re: Zaklady specjalne na LM
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Tak ze sportingbet, juz poprawilem powyzej:) Pamietam tego karnego Oczywiscie dzis jest 14 druzyn ktore musza strzelic ale trzeba przyznac ze kurs jest kosmiczny i dlatego warto sie skusic, nikt nie gra takich typow powaznie ale czase perelke da sie ustrzelic:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1247027 - 24/05/2007 03:30
[Re: Biszop]
|
addict
Meldunek: 24/05/2005
|
To chyba jest dzis do wytypowania: Ile bedzie zmian w meczu Milan - Liverpool ? w ostatnich 6 finalach LM wygladalo to tak: 05/06 -- 6 04/05 -- 5 03/04 -- 6 02/01 -- 6 01/02 -- 6 00/01 -- 4 w betfair na 6 zmian @2.80 a na 4-5 zmian @1.90 troche pozaglowac stawkami i mozna skrzynke piwa ugrac
|
Do góry
|
|
|
|
#1642144 - 03/10/2007 20:24
[Re: drfocus]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
sportingbet:
<18 --> 2.875 18-21 --> 2.625 >21 --> 2.625
|
Do góry
|
|
|
|
#1642310 - 03/10/2007 21:21
[Re: drfocus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Wczoraj praktycznie bez wpadek natomiast dzisiaj te mecze jakiś tak no bety więc trzeba coś pokombinować. Dalej szukam buczków co oferują zakłady ile padnei goli dzisiaj w LM. Jak narazei znalazłem SB ale tam jakoś dzwinie jest to podzielone.
Ale co bardzo zaciekawiło mą uwagę to typ w Unibecie. W której grupie padnie najwięcej goli w dniu dzisiejszym.
I tak: Grupa A: L'pool - Marsylia: Drużyna Beniteza ma świetną obronę i u siebie raczej nie traci bramek, w lidze stracili tylko 2 gole w 7 meczach. Z Porto bramkę stracili z karniaka. W rundzie kwalifikacyjnej wyeliminowali Touluse nie tracąc gola. Ostatnio L'pool także nie błyszcze w ataku przeważnie wygrywając po 1-0. Oby tylko za bardzo nie chcial się pokazać Cisse Besiktas - Porto: Porto w lidze na czele tebeli z tylko 1 straconą bramką, także wcale bym się nie zdziwil jakby i w Turcji zachowali czyste konto. Grupa B: Valencia - Czelsi: Valencia podobnie jak L'pool wygrywa wszystko po 1-0 i tak samo wygrało z S04, natomiast Czesli ma kłopoty ze zdobywaniem goli. Kolejny underek nam się szukuje. Rosenborg - SO4: Rosenbork gra słabo i wystąpi bez napastnika Kone, S04 musi odrabiać straty poniesione z Valencią. Ekipa Rosenborgu powinna dzielnie stawiać opor w defensywie Grupa D: Celtic - Milan: W dwumeczu rok temu padła tylko jedna bramka. Czy możemy się spodziewac czegoś innego skoro Milanma wielkie problemy z wygrywaniem meczy ze średnikami w Serie A. A Celtic u sibie nie traci bramek, ale tez za bardzo nie ma kto ich strzelać. Benfica - Szachtar: Benfica podobnie jak Potro w lidze straciała tylko jednego gola, ale ma tez problemy ze strzelaniem. Remis w zuoełności zadowoli ekipę ukraińską.
No i Grupa D. Werder - Olimpiakos Każdy wie, że Werder to ekipa overowa a to że ich forma rośnie pokazali w meczu z Arminią, potenciał strzelecki mają duży. Także tu przeiduje over. Lazio - Real M. Tu podobnie powinien paśc overek ale także może zakończyś się remisem 1-1. RvN wraca i na pewno będzie chcial gonić Raula w ilość zdobytych bramek w CL, niestety obrona Realu jak co roku jest słabiutka. W tej grupie przewiduej że padnie 5-6 goli co powinno wystarczyć.
P.S. dalej szukam który buczek wystawil under/over wszystkich goli dzisiaj w LM Teoretycznie racja choć moim zdaniem w grupie B padnie sporo bramek. A co będzie, gdy w dwóch grupach padnie jednakowa ilość bramek Chodzi mi o taką sytuację - typujesz, ze w grupie A a potem jest Grupa A i B po 6 bramek, a grupy C i D mniej Czy wtedy ten zakład jest wygrywajacy?
|
Do góry
|
|
|
|
#1757377 - 08/11/2007 04:37
[Re: rene]
|
member
Meldunek: 12/01/2004
|
A ja dziś 2 komajny: Olympique Lyon - VfB Stuttgart (1X2) Stuttgart - Fenerbahce - PSV Eindhoven (1X2) Eindhoven - Sporting Lizbona - AS Roma (1X2) Roma - kurs 60.56 2007-11-07 20:18 Kombinacyjny Inter Mediolan - CSKA Moskwa (1X2) Inter - Slavia Praga - Arsenal FC (1X2) Arsenal - Olympique Lyon - VfB Stuttgart (Podwójna szansa) X lub Stuttgart - Fenerbahce - PSV Eindhoven (Podwójna szansa) X lub Eindhoven - Steaua Bukareszt - Sevilla FC (Podwójna szansa) Steaua B. lub X -Sporting Lizbona - AS Roma (Podwójna szansa) X lub Roma -
KURS 22.35
|
Do góry
|
|
|
|
#2225232 - 03/04/2008 06:21
[Re: xox]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2006
|
Nie wiedziałem gdzie napisać więc daję tu Nordicbet dał 4.05 na to że nie będzie czerwonej kartki w meczu Bayer - Zenit. Jak na moje oko to chyba coś nie tak. Ale mogę się mylić bo takich zakładów nigdy nie grałem. Co o tym sądzicie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2225322 - 03/04/2008 06:45
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2994631 - 21/03/2009 17:37
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Odswiezam temat, najwyzszy czas, przed nami cwiercfinaly. Naleze do grupy osob, ktore uwazaja, ze sam slepy los nie decyduje o losowaniu. Oczywiscie nie mam na mysli tego ,ze wszystko jest ustawione, ale przynajmniej czesc tego cyrku jest dokladnie wyrezyserowana. Jak sie w takie rzeczy wierzy, to sie takie rzeczy obstawia Gwoli scislosci dodam, ze obstawialem rowniez Porto, jako przeciwnika Barcelony i bylem praktycznie pewien, ze jeden z dwoch typow wejdzie. Interesuje mnie teraz, i pewnie nie tylko mnie, jaka bedzie finalowa para obecnej edycji CL. W zgadywanki sie jednak nie zabawie. Zastanawiam sie natomiast jaki sklad finalu moze napedzic jak najwiecej kasy, jaki moglby byc najwiekszy szlagier ? Wedlug mnie MU - Barca. Niech to bedzie zalozenie do dalszych rozwazan. Z losowania dla wiekszosci obserwatorow wynika ,ze Manchester ma latwa droge do finalu, Barca nieco trudniejsza ,ale przewaza opinia ,ze da rade. Ja jestem pewien ,ze finalu MU - Barca nie zobaczymy Swoja uwage skupie przede wszystkim nad predykcjami przeciwko...MU i znalezieniem jak najlepszego kursu na zdarzenie : "Villareal finalista CL" Mam przeczucie, ze Manchester potknie sie juz w cwiercfinale. Gadki Fergussona o tym ,jak on to zna portugalska pilke to typowe dyrdymaly, uwazam ,ze z wylosowania Arsenalu czy Bayernu bylby bardziej zadowolony. Nie uwazam ,by Queirós zajal sie rozpracowaniem Porto na potrzeby Manchesteru, podejrzewam raczej ,ze zgromadzonymi informacjami i wiedza predzej podzieli sie w Portugalii. Porto jest bardzo niedoceniane i moze to nie ta skala, ale po trosze tegoroczna sytuacja przypomina mi ta sprzed ladnych kilku lat kiedy to ekipa Mourinho eliminowala rewelacyjne Deportivo (4:0 z Milanem),a potem w finale osmieszala nie mniej niespodziewanego finaliste ,czyli Monaco. Gdyby jednak Fergusson pozarl druzyne z Estadio Dragao to musi sobie wykruszyc zeby na fliziarzach z Villareal. Ci ostatni w tym roku zawodza w lidze. Obrona ,ktora byla tak mocna strona nie funkcjonuje prawidlowo. Villareal traci po 3 bramki w meczach ligowych, co jeszcze 2-3 lata temu nalezaloby do sensacji (o 0:5 z Realem zapominamy). Pamietac jednak nalezy, ze Manuel Luis Pellegrini Ripamonti to bardzo madry i doswiadczony trener. Inzynier z wyksztalcenia, jego projekty z Universidad de Chile znamionuja wysoka klase. Pellegrini w dwumeczu z MU nie stracil bramki, Villareal to jedyna ekipa, ktora zagrala "na zero" z United. W miare bezpieczna sytuacja w Primera pozwoli Villarealowi skupic sie na dwumeczu z Arsenalem i przejsc Wengera. W tym upewnia mnie ich sukces w Atenach, na terenie na ktorym mocniejsi wybijali sobie zeby. W polfinale, bez wzgledu na to z kim zagra Villareal ma minimum 50% szans ,wiec gra w Rzymie jest jak najbardziej mozliwa. Urok sportu, ktory jeszcze pozostal posrod oszustw, ustawek, drukowania, to ten ,ze faworyci nie tak czesto wygrywaja. Moze potem napisze o drugiej polowce z Barcelona.
|
Do góry
|
|
|
|
#2994656 - 21/03/2009 17:56
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
MU raczej się przejedzie po Porto, portugalce gdy zdobywali LM to wypływała gwiazda Mourinho, Ferreiry, Carvalho czy Deco, a kadra była na fali (euro u siebie 2004). dziś tego brakuje, trochę to za mało na MU.
uważam natomiast ze w 1/2 MU będzie miało zdecydowanie trudniej z Arsenalem, o ile Kanonierzy przejdą Villareal (będzie ciężko 50/50 dla mnie).
Viillarreal połkną (mimo tych 4x 0:0), nie były to mecze o stawkę z serii "must win". w fazie PO żółta lodzia nie da rady, za słaba w tyłach. za mało doświadczona.
za Arsenal jak da radę sie dostać do 1/2 będzie cholernie wymagający dla SAF. Wenger stary wyga, już go wyrzucali za burtę wiele razy a on wszedł do finału (Barca 1:2) i gdyby nie czerwo kto wie czy by wtopili. w tym sezonie niby grają słabiej ale w bratobójczym pojedynku mogą dać radę. już na Emirates raz cyknęli MU choć wtedy kursy na nich były po @3,2 bo niby w rezerwowym skłądzie byli bez szans. Arsenal, wzmocniony powrotami Eduardo, Fabregasa, Adebayora czy Walcotta, będzie trudnym rywalem dla MU i to będzie inny team niż w ostatnich tygodniach.
|
Do góry
|
|
|
|
#2999517 - 23/03/2009 02:31
[Re: mura]
|
veteran
Meldunek: 21/02/2005
|
co do jednego się z Tobą Amkwish zgadzam: też nie uważam żebyśmy zobaczyli finał MU-Barca.W finale spotkają się dwie drużyny angielskie, pytanie tylko które? Podejrzewam, że będzie to Manchester i Liverpool. Czerwone Diabły nie powinny mieć większych problemów z przejściem Porto, które nijak się ma do drużyny z czasów Mourinho- to nie ten sam kaliber zawodników, nie ta sama osobowość trenera.Przeciwnik sportowo po prostu słabszy od Anglików. W pólfinale Arsenal lub Villareal(ze wskazaniem na Arsenal).Tu faktycznie sprawa się trochę komplikuje ale i tak wierzę, że Manchester poradzi sobie i z jednymi i drugimi.Villareal to drużyna, która przypomina mi Atletico-obie bardzo ładnie radziły sobie w grupie, ale kiedy przyszło do rywalizacji pucharowej obie pokazują swoją niedojrzałość, nie radząc sobie z rolą faworytów w starciu ze średnimi przeciwnikami.Ogranie Panathinaikosu w Atenach nie robi na mnie większego wrażenia, bo nie jest to żadna potęga europejska, a raczej drużyna nieobliczalna, która na własnych smieciach nie jest wcale niepokonana(mecze z Interem i Werderem).Ponadto Villareal ma słabą obronę i Pellegrini w meczach z Arsenalem(i ewentualnych z Manchesterem) nie zmieni tego skinieniem różdżki. Zdecydowanie groźniejszym przeciwnikiem w półfinale dla Manchesteru byłby Arsenal ale i w tym przypadku przewaga pozostanie po stronie ManU, które ma graczy bardziej doświadczonych i szerszą ławkę.Chociaz z drugiej strony Wenger potrafi w wycisnąć z gówniarzy to co najlepsze Po drugiej stronie sprawa awansu do półfinału i finału jest dużo bardziej zagmatwana i niejasna.Moim faworytem jest jednak Liverpool-drużyna ta zrobiła na mnie ogromne wrażenie ostatnimi meczami, kiedy na początku zdmuchnęła w dwumeczu Real, a potem upokorzyła na Old Trafford chłopcow Fergusona.Kidy pisze te słowa Gerard i spółka właśnie zaczynają demolować Aston Villę.I jak tu nie wierzyć, że Benitez wygra LM?Druzyna gra po prostu super efektywny futbol, narzucając kolejnym przeciwnikom swój rytm i styl gry. Myślę, ze ta super dyspozycja pozwoli Liverpoolowi spokojnie odprawić z kwitkiem słabą w tym sezonie Chelsea(i osoba Hiddinka nie wiele tutaj zmieni).Czy wystarczy też na Barcelonę? Zobaczymy.Ja uważam, że ogólnie drużyny hiszpańskie grają w pięknym stylu ale dzisiejsza piłka to przede wszystkim siła, szybkość i żelazna konsekwencja, czyli znaki markowe drużyn angielskich i to na tym oparta jest dominacja PL na resztą lig europejskich. Są to tylko przewidywania i dlatego typować tak niepewne rozwiązania radzę ostrożnie.Ja zagram delikatnie na wygraną Liverpoolu po kursie 6, co jest wielce smakowitym kąskiem i trochę grubiej na awans Liv z Chelsea po kursie ok 1,9.Mimo, ze faworyzuje Manchester w starciu z Porto, to po kursie 1,25 nie mam zamiaru grać, tym bardziej, że to kasa utopiona na dłuzszy czas
|
Do góry
|
|
|
|
#3032937 - 03/04/2009 17:52
[Re: spiwoor]
|
stranger
Meldunek: 24/03/2009
|
Ja nie widze Barcelony w finale. Bayern muszą przejść, a to jest pół reprezentacji Niemiec, Lucio, Demichelis, Ribery, Toni i Altintop. Poza tym Barcelona jeszcze nigdy nie wygrała z mistrzem Niemiec, a rewanż gra na wyjeździe. Ja myśle, że Bayern dojdzie do finału, bo jak przejdą Barcelonę to i w półfinale sobie poradzą z Chelsea, która moim zdaniem odprawi Liverpool. Mało kto stawia na Bayern, a to jest bardzo dobra drużyna.
|
Do góry
|
|
|
|
#3402180 - 15/09/2009 04:48
[Re: Ostry1x2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Król strzelców - Amauri @81 Bwin. Za dyszkę. Zagrane bardziej z sympatii dla klubu, ale.. ale.. w tym sezonie Juventus wreszcie ma pake, po raz pierwszy od wielu lat. Sądzę, że zajdą daleko a ich czołowy strzelec potrafi ukłuć.
|
Do góry
|
|
|
|
#3790172 - 06/04/2010 20:22
[Re: BLUE]
|
a.k.a. "CDN23"
Meldunek: 20/03/2010
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3790296 - 06/04/2010 22:05
[Re: mirasPL]
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
szkoda, interwetten wtedy dało kursy 1.80 - 1.80 i chyba mocno dostali w pupę, nie gralem niestety bo nie mam tam konta, ale dzis bylbym nawet skłonny założyc wie ktos gdzie można łączyć zakłady na kartki- konkretnie taki dubelek Busquet dostanie + Campbell dostanie ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3790555 - 07/04/2010 00:48
[Re: mirasPL]
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
Wie ktoś na czym polega zakład w Ladbrokes:
Odrobi straty i zremisuje
CSKA kurs 7.00 Inter kurs 7.00
Czy to znaczy, że Jeśli Inter będzie przegrywał jeden zero i mecz zakończy się np. 2:2 to zakład będzie trafiony? Czy tu chodzi o wynik do przerwy i cały mecz?
|
Do góry
|
|
|
|
#3790575 - 07/04/2010 01:09
[Re: MarcoviaMarki]
|
a.k.a. "CDN23"
Meldunek: 20/03/2010
|
Wie ktoś na czym polega zakład w Ladbrokes:
Odrobi straty i zremisuje
CSKA kurs 7.00 Inter kurs 7.00
Czy to znaczy, że Jeśli Inter będzie przegrywał jeden zero i mecz zakończy się np. 2:2 to zakład będzie trafiony? Czy tu chodzi o wynik do przerwy i cały mecz? tak chodzi o to ze musi przegrywac a potem zremisowac nie wazne czy to bedzie w 1 polowie czy w 2
|
Do góry
|
|
|
|
|
|