Dzisiaj mecz Znicz Pruszków - Groclin Grodzisk.
Lider 3 ligi, otwierają nową trybunę, ładna pogoda i wkońcu wstęp za darmo na mecz (takie małe święto w miasteczku). Wszystko wskazuje na to, że Znicz powalczy... Wiemy, że przepaść między drugą, a pierwszą ligą jest ogromna... Jeszcze większa jest między trzecią, a pierwszą. I jeżeli piłkarze Groclinu będą grali na 100% bez żadnego odpuszczania spokojnie powinni wygrać ten mecz. Przykład Legii, że można odpaść jest nie na miejscu, Stal miała dwie akcje i dwie bramki, Legia cały czas cisnęła, brakowało w tym dniu szczęścia. Oczywiście tutaj może być podobny scenariusz, piłkarze ze Znicza będą grali na 200% będą walczyć... na stadion przyjdzie mnóstwo ludzi. Ostatni mecz Znicza to szczęśliwa wygrana 1-0 na własnym boisku. Groclin remis z ŁKS na wyjeździe co oznacza, że drużyna gra dobrze, mecz był wyrówanany.
Jeżeli wszystko potoczy się jak należy, Groclin wygra spokojnie 3-1 i awansuje dalej, a wątpie, żeby odpuszczał, bo przy takiej pozycji w lidze puchar jest ważny.
Jednak przy tych wszystkich imprezach, które mają miejsce dzisiaj w Pruszkowie raczej NO BET.
Mecz o 15:30. Chyba warto go spobie odpuścić. Jednak ja nie mogłem tego zrobić
1,5 na Groclin mnie zadowala i wierzę, że dzisiaj spokojnie wygrają. Przepaść między ligami jest bardzo duża, dlatego muszę to postawić. Jeżeli będzie niespodzianka trudno. Oczywiście jeżeli ktoś się decyduje nie szalejcie ze stawkami