Bzyku, ja tam sporo strzelalem z dystansu w Fifie 2006, gralem na poziomie Pro i World Class. Co prawda staralem sie grac podaniami prostopadlymi albo skrzydlami ale strzaly dosc dobrze opanowalem i czesto gesto, dzieki nim wygrywalo sie mecze. Tyle, ze zagralem chyba z 1000 meczow na Pro i ze 300 na World Class...

(maniak ??)
Mam jedno pytanie co do wersji 2007: nie da sie ustawic szybkosci gry? Zawsze to w Fifach bylo mozliwe. Gralem i w Pesy (bardziej realistyczne) i w Fife 2006 i szczerze mowiac od pewnej chwili wolalem Fife, bo jesli ustawilem predkosc gry na szybka, wygladalo to w miare jak mecz, natomiast w Pesie, tej mozliwosci nie bylo i gra sie slimaczyla. Kopnales pilke w powietrze, to szybowala dluzej niz Malysz, kierujac zawodnikiem wciskales turbo, a ten mimo, ze szybko przebieral nogami, biegl jak Korzeniowski. I to wcale nie wina sprzetu, bo ten mam dobry...
Ogolnie wszyscy narzekaja na Fify odkad ukazal sie PES i sam tez tak robilem, dopoki gralem w Fife 2005 i PES 4. PES 5 mnie jednak zawiodl, a Fifa 2006 przynajmniej nie rozczarowala za bardzo...