Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#663058 - 11/09/2006 08:22 LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
12.09, wtorek 20:45 im. G. Karaiskakisa
Ateny Olympiakos Pireus 2:4 Valencia CF
- -
20:45 Stadio Olimpico
Rzym AS Roma 4:0 Szachtar Donieck
- -
27.09, środa 20:45 Stadion Centralny
Donieck Szachtar Donieck 2-2 Olympiakos Pireus
- -
20:45 Estadio Mestalla
Walencja Valencia CF 2-1 AS Roma
- -
18.10, środa 20:45 Estadio Mestalla
Walencja Valencia CF 2:0 Szachtar Donieck
- -
20:45 im. G. Karaiskakisa
Ateny Olympiakos Pireus 0:1 AS Roma
- -
31.10, wtorek 20:45 Stadion Centralny
Donieck Szachtar Donieck 2:2 Valencia CF
- -
Rzym AS Roma 1:1 Olympiakos Pireus
- -
22.11, środa 20:45 Estadio Mestalla
Walencja Valencia CF 2:0 Olympiakos Pireus
- -
20:45 Stadion Centralny
Donieck Szachtar Donieck 1:0 AS Roma
- -
05.12, wtorek 20:45 im. G. Karaiskakisa
Ateny Olympiakos Pireus -:- Szachtar Donieck
- -
Rzym AS Roma -:- Valencia CF
- -

1. Valencia CF 5 4 1 0 12:5 13
2. AS Roma 5 2 1 2 7:4 7
3. Szachtar Donieck 5 1 2 2 5:10 5
4. Olympiakos Pireus 5 0 2 3 5:10 2

Edited by Biszop (04/12/2006 13:11)

Do góry
Bonus: Unibet
#663059 - 11/09/2006 15:41 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Olympiacos - Valencia
Tu buki dają równe szanse obu zespołom. Ja uważam, że niesłusznie, bo dla mnie faworytem jest Valencia, pomimo że przyjdzie jej grać na ciężkim terenie.
Quique Flores ma w czym wybierać i najprawdopodobniej zagrają: Canizares, Miguel, Ayala, Moretti, Marchena, Raul Albiol, Edu, Angulo, Vicente, Morientes i Villa.
Drużyna złapała b. wysoką formę i mało prawdopodobne jest, by zostawili 3 punkty w Grecji.
Można zagrać x2, jak tam nie będę się asekurować i dam czystą 2. Olympiacos moim zdaniem ma za mało atutów.

W drugim meczu zagram natomiast x2 ( osobno ), bo Roma nie prezentuje się już tak jak na wiosnę. Szachtar ma ambicje wyjść z tej grupy i uważam, że są ku temu podstawy. Drużyna jest budowana i prowadzona bardzo mądrze, a tacy zawodnicy jak Aghahowa i Brandao niezly młynek zrobią Włochom. No i jest jeszcze Fernandinho ( by Szpakowski FERDINANDO )
Roma tego meczu moim zdaniem nie wygra

Do góry
#663060 - 11/09/2006 18:12 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
DMacco Offline
stranger

Meldunek: 24/11/2005
Zastanawiam sie nad zagraniem
@2.02 Szachtar Donieck (+1) (zwrot jeżeli Szachtar Donieck przegra o 1 gol)
Wdaje się, że po tym co pokazali gracze z Doniecka w Warszawie (fakt, że na tle słabej Legii) stać ich na wywiezienie przynajmniej remisu z Rzymu. Dobra siła ofensywna, nie najgorsza obrona + świetna forma Tymoszczuka moze dać punkty w niejednym meczu. Zespół wygląda na dobrze poukładany taktycznie i moim zdaniem ma szanse na wyjście z grupy.
Oczywiście Roma to nie jakieś szczypiorki, posiadają w składzie kilku Mistrzów Świata, małe braki tylko wśród napastników (tylko Totti). Pytanie tylko czy są już w optymalnej formie? Pewna wygrana z Livorno to z pewnością dobry prognostyk. Mimo wszystko zaryzykuję trochę gotówki na Szachtar z handi azjatyckim.

Do góry
#663061 - 11/09/2006 20:18 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
rudyfcb Offline
addict

Meldunek: 19/05/2006
Roma-Szachtar (+1,5) typ 2 kurs 1,5 w stsie.
Ogólnie zastanawiam sie za zagraniem czystej 2 po kursie 5,6.Szachtar ma bardzo dobry zespół oparty na świetnych brazylijczykach.Elano przebojem przedarł sie do kady Dungi i w meczu z Argentyną zdobył 2 gole.Nawet nasz Marisuz Lewandowski znajduje sie w niezłej dyspozycji.Nie wyobrażam sobie aby Roma odniosła 2 bramkowe zwyciestwo tym bardziej że liga wloska dopiero zaczeła,a mecz z Interem w którym wygrywali 3-0 by przegrac po dogrywce 4-3 superpuchar włoch ukazuje braki tej drużyny w defensywie

Do góry
#663062 - 11/09/2006 21:02 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
alves Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2006
AS ROMA - Szachtar
Roma na poczatku sezonu potwierdzila moje przypuszczenia co do swojego ofensywnego stylu gry. Totti- wysunietu napastnik a za mim 3 ofensywnych pomocnikow Taddei - Perotta - i niesamowity bedacy w dobrej formie Mancini. to ustawienie Spalteliego sprawdza sie. pamietajmy ze jeszcze w obwodzie pozostaje Montella de Rossi- swietny gol w spotkaniu z livorno. defensywa w bramce - pewny Doni oraz duet srodkowych obroncow chivu - ferrari sprawi ze szachtarowi ciezko bedzie strzelic gola tym bardziej na stadio Olimpico przy wspanialym dopingu kibicow ( rowniez z polski na tym spotkaniu!!) poprzedni sezon kosztowal Rome wiele wysilku, ktora za wszelka cena starala sie zajac 4 miejsce i wystapic w el.LM, niestety sie nie udalo(4 byla viola) ale pamietamy jak to sie wszystko skonczylo!!. Roma na olimpico powinna zdobyc komplet punktow i nalezy wykluczyc wpadke z szachtarem. roma wygra ten mecz, ba mozna zaryzykowac ze nie straci bramki za 2/10 ale to dla odwznych(czyli dla mnie)
Moj typ: 1 8/10

Do góry
#663063 - 12/09/2006 09:06 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Olympiakos - Valencia
Trener Olympiakosu Trond Sollied wierzy że jego drużyna może okazac się rewelacją tegorocznej Champions League i nie sa to słowa bez pokrycia bo Grecy prezentują sie na starcie sezonu wręcz fantastycznie. Komplet zwycięstw w lidze a wcześniej bardzo dobre wyniki w spraingach (głównie z hiszpańskimi drużynami co powinno zaprocentowac w meczu z Valencią!) pokazują że piłkarze z Pireusu nie muszą sie bac żadnego rywala. Poza tym, fanatyczni kibice zgromadzeni na Georgios Karaiskakis Stadium na pewno będą wymagali maksymalnego zaangażowania i zwycięstwa, nawet jeśli przyjeżdza tutaj sama Valencia. Gospodarze wystąpią w najsilniejszym składzie na czele z Rivaldo który odpoczywał w ostatnim ligowym meczu. Hiszpanie zaś będa musieli radzic sobie bez zawieszonego Joaquina oraz kontuzjowanych kapitana Albelda, Baraja i Del Horno. Trener gości Sanchez Flores wierzy że rezerwowi zawodnicy mimo wszystko zapewnią jego ekpie komplet punktów. Ja mam co do tego wątpliwości i stawiam raczej na Olympiakos (asian 0:0) @2.05

Do góry
#663064 - 12/09/2006 10:14 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
g_i_t_s Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/08/2004
Przeglądając ofertę STSu zauważyłem bardzo fajny typ na to że Szachtar strzeli bramkę za 1,7. Drużyna z Doniecka mająca w składzie takich zawodników jest Elano, Matuzalem, Marica czy Brandao jest zespołem grającym ofensywnie. Obserwując mecz z Legią można zauważyć ze grają także bardzo dobrze z kontrataku, więc myślę żer powinni cos ustrzelić, a kurs jest dużo lepszy niz na +1,5 dla szachtara.

Do góry
#663065 - 12/09/2006 10:52 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Quote:

Przeglądając ofertę STSu zauważyłem bardzo fajny typ na to że Szachtar strzeli bramkę za 1,7. Drużyna z Doniecka mająca w składzie takich zawodników jest Elano, Matuzalem, Marica czy Brandao jest zespołem grającym ofensywnie. Obserwując mecz z Legią można zauważyć ze grają także bardzo dobrze z kontrataku, więc myślę żer powinni cos ustrzelić, a kurs jest dużo lepszy niz na +1,5 dla szachtara.

W Profie chyba nawet 1,76 że Szachtar strzeli nie mniej warto postawic aż tak dobrej obrony Roma nie ma by wygrac ten dzisiejszy mecz do 0 a ukraiński zespł stac na sprawienie niespodzianki, najlepsze rozwiązanei to jednak postawić na over, bo co jak co ale goli nie powinno zabraknąc.

Do góry
#663066 - 12/09/2006 11:56 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Roma-Szachtar 2 licze że ukraińcy sprawią niespodziankę!!! świetnie grają pressingiem...mają świetny środek pomocy i trenera doskonałego stratega. do tego flanki z ofnesywnie usposobinymi bocznymi obrońcami też mogą sporo zawojować...jeżeli wygrają walkę w środku pola i mądrze zagrają są w stanie sprawić niespodziankę...

powodzenia

Do góry
#663067 - 12/09/2006 12:46 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
przyborro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2006
Quote:

Z tego co donosi dzisiejszy przeglad to Matuzalen nie zagra bo nie wyleczyl jeszcze w 100% urazu. nie zagra rowniez fernadinho z powodu kartek. nie wiem co to zmienia dla was ale moze cos.
pozdro

Do góry
#663068 - 12/09/2006 14:11 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

Przeglądając ofertę STSu zauważyłem bardzo fajny typ na to że Szachtar strzeli bramkę za 1,7.

Po odliczeniu podatku masz kurs 1.53, a to już mniej fajny kurs.

Na dziś z Ligi Mistrzów dla mnie najpewniejszym typem jest zwycięstwo Romy. Nie wyobrażam sobie, żeby Włosi nie wygrali na swoim stadionie. Ostatni występ w LM był dla Romy bardzo pechowy. W Seria A też kiepsko sobie radziła w tamtym czasie. No i sędzia Frisk przyłożył ręke do porażki Romy z Dynamem Kijów i do porażki Valenci z Werderem za co spotkała go zasłużona kara. W tej chwili Roma ma dobrego trenera, zespół dobrze gra, myślę że nie będzie żadnej niespodzianki w tym meczu. Dla mnie pewne zwycięstwo Romy.

As Roma - Szachtar Donieck
Typ: 1
Kurs: 1,66 - 1,68
Stawka: 10/10

W drugim meczu w tej grupie zwycięstwo faworyta - Valenci - nie jest dla mnie już takie pewne. W Grecji ciężko się gra nawet najlepszym drużynom z zachodniej Europy. Doping kibiców, murawa w fatalnym stanie to przemawia na niekorzyść Nietoperzy. Cieszyłbym się gdyby Valencia wygrała, ale sądzę że wywalczy co najwyżej remis. Mój typ to 1x. Nie lubię stawiać przeciwko Valenci dlatego mecz odpuszczam.

Do góry
#663069 - 12/09/2006 20:46 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
alves Offline
old hand

Meldunek: 07/09/2006
AS Roma 4-0 Szachtar Donieck
alves & Igor rulezzz

Do góry
#663070 - 12/09/2006 21:24 Re: Liga Mistrzow - Grupa D - Faza Grupowa
Igor Offline
Carpal Tunnel

Quote:

AS Roma 4-0 Szachtar Donieck
alves & Igor rulezzz

Cieszy mnie zwycięstwo Romy bo sporo na nich postawiłem i ze wszystkich włoskich drużyn styl gry Romy najbardziej mi się podoba, ale bardzo się cieszę również ze zwycięstwa Valencii mimo że ich mecz odpuściłem. Oby te dwie drużyny awansowały dalej

Do góry
#663071 - 27/09/2006 07:45 LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Poniewaz dostalem pytania na priv dlaczego powyrzucalem nowe tematy dotyczace LM odpowiadam,
niektorzy pozakladali kilka tematow na ta kolejke i zrobil sie galimatias, byly tematy osobno dla kazdej grupy, pomiedzy nowe tematy, czesc pisala w jednych czesc pisala w drugich i wyszukac cos konkretnego bylu utrudnione.

Sa pozakladane tematy dla kazdej z osmiu grup na cala faze grupowa, na pierwszej stronie jest tabela ktora aktualizuje po kazdej kolejce,
Na ta chwile jest to rozwiazanie optymalne, mozna sobie wyszukac co dany user pisal o wczesniejszej kolejce i mamy chociazby punkt odniesienia.
Sens zakladania tematow mieszanych jest znikomy przy tej ilosci wpisow ktora ostatnio sie mocno obnizyla.

Nie twierdze ze jest to rozwiazanie idealne ale zakladanie w trakcie rozgrywek grupowych nowych tematow niczemu nie sluzy, a wrecz utrudnia robiac niepotrzebny balagan.
W tej chwili zostaje tak jak jest i prosze o nie zakladanie nowych tematow.

Edited by Biszop (27/09/2006 08:47)

Do góry
#663072 - 27/09/2006 11:27 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
szymmm_86 Offline
stranger

Meldunek: 17/09/2006
Valencia- Roma

Valencia jest w lidze hiszpańskiej dopiero trzecia, ale ma tyle samo punktów co lider z Barcelony. Roma jest na drugim miejscu w Serie A, traci do Interu jeden punkt. Valencia i Roma grały ze sobą mecz towarzyski przed sezonem; Hiszpanie zwyciężyli 2:0, ale choć gra szła na poważnie, bo były nawet czerwone kartki, to jednak w Walencji wiedzą, że to nie daje im przewagi. Roma zagra bez Alessandro Manciniego i Rodriga Taddei.
Obrońcy Romy marzą o zatrzymaniu pary napastników Morientes - Villa. W pierwszej kolejce z Olympiakosem Morientes zdobył hattricka Villa zdobył bramkę na Camp Nou z Barceloną

Bardzo ciekawy mecz... Valencia zremisowała z Barcą ale po słabej grze... to Barca była zdecydowanie lepsza. Roma w dobrej formie. Ja zaryzykowałbym zwycięstwo Valencii

Do góry
#663073 - 27/09/2006 12:35 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
TTomi Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 03/09/2005
Quote:

Bardzo ciekawy mecz... Valencia zremisowała z Barcą ale po słabej grze... to Barca była zdecydowanie lepsza. Roma w dobrej formie. Ja zaryzykowałbym zwycięstwo Valencii

To chyba inne mecze oglądaliśmy. Valencia zagrała wg mnie dobre spotkanie - gola zdobyła po perfekcyjnej akcji marzenie! Barsa miała przewagę, owszem, ale grała nieskutecznie i nie miała zbyt wielu okazji do strzelenia gola. Valencia grała dobrze z tyłu... Wg mnie dzisiejszy mecz Valencia - Roma to typowy nobet. Można popróbować X do przerwy ew. albo na over 40.5 w punktach za kartki, ale kurs trochę niski - 1.65...

Do góry
#663074 - 27/09/2006 12:36 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Biszop Offline

Quote:

Valencia- Roma

Valencia jest w lidze hiszpańskiej dopiero trzecia, ale ma tyle samo punktów co lider z Barcelony. Roma jest na drugim miejscu w Serie A, traci do Interu jeden punkt. Valencia i Roma grały ze sobą mecz towarzyski przed sezonem; Hiszpanie zwyciężyli 2:0, ale choć gra szła na poważnie, bo były nawet czerwone kartki, to jednak w Walencji wiedzą, że to nie daje im przewagi. Roma zagra bez Alessandro Manciniego i Rodriga Taddei.
Obrońcy Romy marzą o zatrzymaniu pary napastników Morientes - Villa. W pierwszej kolejce z Olympiakosem Morientes zdobył hattricka Villa zdobył bramkę na Camp Nou z Barceloną

Jak wklejasz cytat to podaj zrodlo

Do góry
#663075 - 27/09/2006 12:48 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Valencia zagrala, dobry mecz, zwlaszcza w 1 polowie. Co do dzisiejszego meczu na Mestalla to go calkowicie odpuszczam, choc uwazam ze gospodarze powinni wygrac.

Szachtar-Olimpiakos.

Za cholere nie jestem w stanie przewidziec jakim wynikiem moze zakonczyc se to spotkanie, znaczy sie wg mnie moze kazdym. Uwazam natomiast ze powinno pasc w nim sporo bramek. Szachtar ma troche tych potrafiacych strzelac bramki brazyljano w skladzie, a skoro nawet Nędza pokonal ich obrone to tym bardziej powinien Rivaldo. Stawiam over2,5 @2,2 5/10

Do góry
#663076 - 27/09/2006 13:09 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Valencia akurat z Barcą zagrała dobre spotkanie. Świadczy o tym wynik. Ci którzy twierdzą inaczej, chyba zapomnieli że przeciwnikiem była Barca, a mecz rozgrywany był na Nou Camp.
Ja podzielam zdanie Logana. Wiele wskazuje na to, że Valencia powinna wygrać, ale też odpuszczam. Hiszpańskim drużynom źle się gra z makaronami, a kurs nie zachęca.
Roma nadto jest drużyną nieobliczalną i niespodzianki wykluczyć tu nie można.
Prawdopodobny w tym meczu wydaje się under, bo Valencia pomimo świetnego ataku, gra raczej z nastawieniam na defensywę. Makarony mają to w genach

Drugiego meczu nie podejmuję się typować

Do góry
#663077 - 27/09/2006 18:31 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Igor Offline
Carpal Tunnel

Nie lubię stawiać na gości dlatego mecz Barcelony odpuszczam.
Postanowiłem zagrać sobie meczyk Valencii. Valencia dość dobrze grała z Barceloną. Remis na Camp Nou to jest duże osiągnięcie. Z tego co ostatnio wyczytałem okazuje się, że kilku zawodników Romy nie zagra. Ktoś jużwcześniej wspomniał, że słabeuszy Roma bezlitośnie leje, ale z silniejszymi drużynami takimi jak np. Inter ma problemy. Myślę że Valencia jest dość silną drużyną w tym sezonie
Ktoś pisał o problemach hiszpańskich drużyn z włoskimi. Ale trzeba też zwrócić uwagę na to że Valencia nie jest taką typową hiszpańską drużyną. Styl gry Valencii jest znacznie inny od stylu pozostałych drużyn z Hiszpanii. W zasadzie styl Romy też trochę się różni od nudnego footballu, który prezentuje większość włoskich klubów. Cenię też bardzo trenera Valencii, którym jest Quique Sanchez Flores. Widać, że facet ma dobre podejście do taktyki i liczę na to że wymyśli jakiś sposób na pokonanie Romy, choć trzeba przyznać, że Spaletti też jest dobrym trenerem.

Mój typ:
Valencia - Roma
Typ:
1
Kurs: 1,92
Stawka: 7/10

Do góry
#663078 - 18/10/2006 11:55 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/08/2006
Dziś w grupie D dojdzie do dość ciekawego spotkania. Zajmujący jak do tej pory trzecie miejsce w grupie Olympiakos będzie podejmował u siebie AS Roma. Dla Romy będzie to mecz o umocnienie się i utrzymanie na drugim miejscu w grupie, natomiast dla gospodarzy w razie zwycięstwa szansa na zajęcie w tym wypadku stołka wicelidera grupy. Mecz zapowiada się bardzo zacięty i mimo wszystko stawiam tu na druzynę gości. Mój typ:

Olympiakos vs. Roma 2 @ 2.60 StS

Do góry
#663079 - 18/10/2006 12:03 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
APOLLYON Offline
Celtic Glasgow FC

Meldunek: 19/12/2003
Jedno jest pewne w tym meczu: Grecy tanio skóry nie sprzedadzą. A Cypryjczyk KONSTANTINOU jest w nieprawdopodbnym dla niego gazie i może być niebezpieczny dziesiejszego wieczoru.

Ja proponuję OVER 2,5 (2.06 Ladbrokes).

Do góry
#663080 - 18/10/2006 12:37 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
MARSHALL213 Offline
addict

Meldunek: 04/10/2006

Olympiakos Piraeus - AS Rome over 2,5
Tu zgoda z Apollyonem, overek 2,5 mysle, że powinien wejść, tym bardziej, że obie druzyny nie grają defensywnej pilki. Mozna sprobowac też grać na X 3/10.
Mój typ: 2-1,2-2,1-2

Edited by Biszop (18/10/2006 13:33)

Do góry
#663081 - 18/10/2006 12:57 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Biszop Offline

Dzis swoj 3 mecz rozegraja Giallorossi,
mecz na wyjezdzie z druzyna Olympiakosu, mecz odbedzie sie stadionie im. Georgiosa Karaiskakisa w Pireusie .
Grecy w przeciwienstwie do gosci zagraja w podstawowym skladzie, rzymianie za to borykaja sie od jakiegos czasu z wieloma kontuzjami i konca tej sytuacji nie widac, Mancini nie dosc ze nie odzyskal formy po urazie co bylo widac w niedzielnym meczu to dzis rowniez nie bedzie mogl wystapic z powodu odnowienia kontuzji.
Do tego nie zagra Mexes, Montela i Pizarro,
wracaja Christian Panucci oraz Alberto Aquilani.

Przypuszczalne sklady:
Roma
[32]Doni ; [2]Panucci, [21]Ferrari, [13]Chivu, [22]Tonetto ; [16]DeRossi, [8]Aquilani ; [77]Cassetti, [20]Perrotta, [11]Taddei ; [10]Totti.

Olympiakos
[71]Nikopolidis ; [14]M.Żewłakow, [32]Anatolakis, [27]Ouaddou, [3] Domi ; [1]Kafes, [6]Stoltidis, [10]Rivaldo, [7]Castillo, [11]Djordjevic ; [23]Konstantinou.

Moim zdaniem Roma dzisiejszego meczu nie wygra dlatego nie ruszam nawet niezlego kursu.
Dla grekow to mecz ostatniej szansy i tylko wygrana utrzymuje ich w dalszej grze, remis da im niewiele, a jesli wygraja to wskakuja na 2 miejsce w tabeli.
Czy sa tego w stanie dokonac? mysle ze w swiele sytuacji panujacej w Romie jest to bardzo mozliwe, dokladam do tego atut wlasnego boiska i kibicow ktorzy na stadionie zrobia dzis pieklo, do tego gra z meczu z Valencia, zagrali bez respektu, pierwsi strzelili bramke i gdyby nie genialny El Moro to wynik moglby byc duzo bardziej korzystny.
Druzyne gosci od poczatku obecnego sezonu objal Norweg Trond Sollied, filozofia gry jest dosc prosta, maja strzelac bramki, a w tym wydatnie ma sie udzielac Michalis Konstantinou wspierany za plecami przez Rivaldo.
Na wyjazdach goscie graja jakby slabiej, mecz z Szachtarem powinien byc wygrany, dzis nie byloby tej presji ktora towarzyszy spotkaniu.

W zwiazku z powyzszym proponuje zagrac over kursy w okolicach 2 nie zachwycaja ale jakos mnie to nie dziwi bo mimo ze Roma przyjedzie dzis nie przegrac to bramek nie powinno zabraknac.
Olympiakos Pireus - AS Roma over 2,5 kurs 2.00 5/10

Drugim ciekawym typem jest

Strzelec gola w meczu: Michalis Konstantinou 3.25

Tu sie zastanawiam nad stawka bo pierwszy strzelec druzyny bedzie dzis za wszelka cene chcial strzelic bramke na swoim stadionie, a kurs calkiem przyzwoity biorac pod uwage ze w ostatnich 2 meczach strzelal pierwsze bramki mozna sie zastanowic rowniez nad ta opcja z kursem 7,50.

Korci mnie rowniez remis ale ta opcja gryzie sie jak dla mnie z overem bo cos za wysoko by to wychodzilo wiec odpuszczam

Edited by Biszop (18/10/2006 12:59)

Do góry
#663082 - 18/10/2006 14:02 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
...a ja dodam tylko ,że rozmawiałem z kolega Grekiem z OLYMP. (GATE 7) i tego meczu Olympiakos na Bank nie przegra... po pierwsze Oni nigdy nie przegrali z włochami u siebie ,po drugie OLYMP. dzis w max składzie a do tego Roma zagra bez 4 głownych graczy - David Pizarro, Mancini, Philippe Mexes ,Vincenzo Montella.

Olympiakos 1 (99%) typ a`la wczorajsze Porto!!!

Do góry
#663083 - 18/10/2006 14:22 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Quote:

...a ja dodam tylko ,że rozmawiałem z kolega Grekiem z OLYMP. (GATE 7) i tego meczu Olympiakos na Bank nie przegra... po pierwsze Oni nigdy nie przegrali z włochami u siebie ,po drugie OLYMP. dzis w max składzie a do tego Roma zagra bez 4 głownych graczy - David Pizarro, Mancini, Philippe Mexes ,Vincenzo Montella.

jak mozna dawac 99% na mecz LM, gdzie naprawde wszystko jest mozilwe tymbardziej ze graja dwie rownozedne druzyny?
Nie czepiam sie typu, ale patrzac matematycznie to tu mamy Value jakich jest tylko kilka razy w roku
nic tylko grac

Do góry
#663084 - 18/10/2006 14:31 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
fruit of Ck Offline
newbie

Meldunek: 06/03/2006
Co do Olympiakosu to rzeczywiscie sklaniam sie w strone over i 1x na 99% chociaz wiadomo w LM moze zdarzyc sie wszystko.. chociaz jest bardziej przewidywalna niz np. UEFA, co sadzicie o meczu Valencia - Szachtar? Moze byc tam jakas sensacja??

Do góry
#663085 - 18/10/2006 14:41 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

jak mozna dawac 99% na mecz LM, gdzie naprawde wszystko jest mozilwe tymbardziej ze graja dwie rownozedne druzyny?
Nie czepiam sie typu, ale patrzac matematycznie to tu mamy Value jakich jest tylko kilka razy w roku
nic tylko grac

...wczoraj tacy jak Ty tylko płakali ,ze mieli to dac ale nie dali (przyp. złoty dzien ) - i jesli na kurs 2,40 ma sie takie info (jak wczoraj Lyon + Porto) to chyba warto zaryzykowac a za przeproszeniem pierd. kursy a`la 1,30 albo 1,20 - PEWNIAKI ZAWODZA , taki juz jest ten sport ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa pozdrawiam

p.s. i nikgo na nic nie namwiam i nie zmuszam - bo nie tak jest chyba formua FORUM wymiana info!!!

Do góry
#663086 - 18/10/2006 14:43 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

...A ZDECYDOWANIE WOLE ZARYZYKOWAC KURSEM 2,40 NIZ 1,15 ALE TO TYLKO MOJE ODNIESIENIE DO BOOKMACHERKI.

Do góry
#663087 - 18/10/2006 14:44 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
nie nie ja nie mam zadnych zastrzezen co do samego typu, ale co do oszacowania procentowego. Wg Ciebie 99% na kurs kolo 1,4 to mega value i zadko takie sie zdarzaja, jestes starym wyjadaczem forum wiec nad wycena trzeba troszke popracowac bo wypada:)
Pozdrawiam

Do góry
#663088 - 18/10/2006 14:55 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

1.4 TO NIE 2.40 A JA TYPUJE CZYSTA 1 A CO Z TEGO WYJDZIE TO POKAZE BOISKO.

Do góry
#663089 - 18/10/2006 14:59 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Igor Offline
Carpal Tunnel

Quote:

co sadzicie o meczu Valencia - Szachtar? Moze byc tam jakas sensacja??

"Quique Flores ogłosił listę powołanych na jutrzejsze spotkanie przeciwko Shakhtarowi Donieck. Oto 18-tka piłkarzy, wybrana przez szkoleniowca Nietoperzy:

Bramkarze: Canizares, Butelle
Obrońcy: Miguel, Ayala, David Navarro, Albiol, Moretti.
Pomocnicy: Albelda, Joaquín, Hugo Viana, Jorge López, Gavilán, Regueiro, Angulo, Edu.
Napastnicy: Silva, Morientes, Villa.

Niepowołowani z różnych przyczyn: Vicente, Baraja, Marchena, Tavano, Curro Torres, Mora, Del Horno."

http://www.vcf.pl/

Myślę, że sensacji raczej nie będzie bo jakoś nie wierzę w to żeby Valencia wygrała 8:0, ale zobaczymy

Do góry
#663090 - 18/10/2006 15:03 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bulas Offline
journeyman

skoro taki pewny jesteś do meczu Olympiakosu to moze warto zaryzykować jedynke w pierwszej połowie kurs prof 3.4

Do góry
#663091 - 18/10/2006 15:06 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

NICZEGO NIE MOZNA BYC PEWNY I NIE RÓB ZE MNIE JAKIEGOS MAGA (BO NIM NIE JESTEM) ALE TO POPROSTU MOJ TYP ,KTÓRYM SIE PODZIELIŁEM Z INNYMI GRAJ ROME A JA OLYMPIAKOS I PO PROBLEMIE.

Do góry
#663092 - 18/10/2006 15:12 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bulas Offline
journeyman

znalazłem jeszcze jedną ciekawą propozycje
Szachtar strzeli/ nie strzeli "tak" kurs 2.0 prof

mysle ze Szachtar jest w stanie strzelic przynajmniej jedną bramke a przy takim kursie warto chyba zaryzykowac
ja wstawie sobie to gdzies do systemu razem z wczesniejszym typem na zwyciestwo Olympiakosu w pierwszej połowie

Do góry
#663093 - 18/10/2006 15:18 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bulas Offline
journeyman

chyba sie nie zrozumielismy mam podobne zdanie tak jak TY tez zamierzam zagrać na Olympiakos tylko sie zastanawiam czy jest w stanie strzlic bramke juz w pierwszej połowie bo wiadomo jak graja włoskie druzyny na wyjazdach (catenaccio od pierwszej do ostatniej minuty)natomiast róznica w kursach 2.55 a 3,4 to spora roznica
co sądzisz o takim typie?

Do góry
#663094 - 18/10/2006 15:59 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
artu Offline
stranger

Meldunek: 15/10/2005
widze tu tendencje zwyzkową grania na olimpiakos - podsumowując jak dobrze wiemy grecy grają otwarta piłeczke i są u siebie grozni ze wszystkimi, uwazam ze roma przechodzi delikatny kryzys jak to było w ubiegłym roku po seri rewelacyjnych występów teraz będzie troche gorzej..dodając do tego małe osłabienia zagrałem sobie dzisiaj coś co jest małym szaleństwem OLYMPIAKOS-ROMA H(0-1,5) na 1-dynke bo jak już wygrywać to 2-oma brameczkami, a powaznie to kurs 4,7 (toto-mix) jest warty małego poświecenia $$$ ? )

Do góry
#663095 - 18/10/2006 16:39 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
A pamietacie rok temu pewniaka Olimpiakos kontra strasznie oslabiony Rosenborg? Olimpiakos przed meczem 1.35, caly swiat na nich stawia, caly swiat oprocz prezeza klubu. Pamietacie jakim wynikiem skonczyl sie mecz i jak padaly bramki? Co prawda kursy dzis sa zgoła inne niz wtedy, ale 2.9 na Rome mozna zlapac.

P.S.
To tylko moje spostrzezenia, ja tego nie gram

Do góry
#663096 - 18/10/2006 17:27 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Rudzik Offline
veteran

Meldunek: 16/07/2004
Quote:

Nic nie mam do Twojego typu, ale nie podawaj informacji które są nieprawdziwe.

Cup Winners Cup 1990/91 Olympiakos - Sampdoria Genoa 0:1

UEFA Cup 1999/00 Olympiakos - Juventus Turin 1:3 (Yannakopoulos)

Champions League 2002/03 Olympiakos - Juventus Turin 1:2 (Stoltidis)

chociażby tu

Pozdrawiam

Do góry
#663097 - 18/10/2006 20:48 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
andreosw Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/04/2005
Quote:

...a ja dodam tylko ,że rozmawiałem z kolega Grekiem z OLYMP. (GATE 7) i tego meczu Olympiakos na Bank nie przegra...

Co to za tekst ???
"tego meczu Olympiakos na Bank nie przegra"

Zastanów się następnym razem co ty wogóle wypisujesz ???
Nie chodzi mi o Twój typ na Olympiakos, tylko ta argumentacja
I jeszcze ten grecki kolega
A kogo obchodzą jacyś koledzy z Grecji ???

Do góry
#663098 - 18/10/2006 20:49 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
mefistofeles Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/08/2006
Co to dużo pisać zgodnie z planem Roma górą

Do góry
#663099 - 19/10/2006 13:28 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

...jeszcze raz sorry za ten Olympiakos(kumplowi tez sie dostało) choc mecz był pod dyktando Olympiakosu przegrali 0-1

SORRY.

Do góry
#663100 - 19/10/2006 13:48 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Taki już urok piłki nożnej. I tak jak Hagi pisał - niczego nie brać za pewnik, ani nawet za 99%, bo można się przejechać o te 99% boleśniej niż zwykle

Do góry
#663101 - 29/10/2006 16:14 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Barteus Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/04/2003
co myslicie o valencii? graja na wyjezdzie, kurs okolo 1,90

Do góry
#663102 - 30/10/2006 17:24 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bgn86 Offline
journeyman

Meldunek: 07/02/2006
Może być im ciężko z uzyskaniem kompletu punktów w Doniecku. Po pierwsze kilku graczy Valenci jest niezdolnych do gry (David Albelda, Vicente Rodriguez, Asier Del Horno, Carlos Marchena, Ruben Baraja), a po wczorajszym meczu ligowym do grona pechowców dołączył młodzieżowy reprezentant Hiszpanii - Jaime Gavilan, którego czeka półroczna pauza wynikająca z urazu wiązadeł krzyżowych, które zostały zerwane.
Oprócz tego warunki atmosferyczne, a przede wszystkim temperatura, która jutro może spaść w godzinach wieczornych w Doniecku do okolic 0 nie będą sprzyjały zawodnikom z Płw. Iberyjskiego.
W wyniku tego zespół Mariusza Lewandowskiego będzie miał niepowtarzalną szansę zrewanżowania się za porażkę w wyjazdowym meczu z Valencią. Czy jednak zdoła to dokonać? Wydaje mi się, że będzie mu bardzo ciężko, dlatego skłaniałbym się ku obstawieniu podziału punktów w tym meczu

Do góry
#663103 - 30/10/2006 19:34 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Jakubosiu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/01/2004
Ja bym wolal juz jak cos postawic x2 bo na tych boiskach ukrainskich , rosyjskich bardzo ciezko sie gra przekonywaly sie o tym nie jedne zespoly

Do góry
#663104 - 30/10/2006 20:38 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
gocek Offline
stranger

Meldunek: 24/08/2006
pisze to akurat tutaj bo nie wiem gdzie, ale co myślicie o kolejce remisów? w pierwszej było ich 5, w drugiej również 5, a w trzeciej żadnego remisu! Coś mój nos podpowiada, że w tej[czwartej] kolejce będzie ich sporo.

Myśle nad jakimś systemem a remisy w meczach:
AS Roma-Olympiakos 4.4 - Roma nie jest w najwyższej formie [ostatnio dwa remisy z chievo i ascoli u siebie] a więc Olimpiakos może pokusić sie o remis

Barcelona-Chelsea 3.2 - tu każdy wynik jest możliwy, przy takiej klasie koszczegolnych pilkarzy z kazdej z druzyn

Bayern M.-Sp.Lizb. 4.4 - Bayern w lidze nie zachwyca a remis im wystarczy do awansu

PSV Eind.-Galatas. 3.7 - myśle że Galatsaraj jest w stanie wywieść pkt

Szachtar-Valencia 3.3 - Valencia boryka sie z kontuzjami i ostatnia porazka w lidze o tym swiadczy

Sp.Mosk.-Inter M. 3.3 - w Rosji kazdemu gra sie ciezko. Inter po derbach zadowoli sie tu chyba remisem

AEK Ateny-Lille 3.1 - AEK nie jest jeszcze chyba w stanie wygrac z Lille a na porazke tez sie nie zapowiada

Benfica-Celtic 3.3 - tu wynik otwarty remis mozliwy

FC Kopen.-Manch.U. 4.0 - Kopenhaga outsajder grupy ale uwazam ze zmobilizuje ise na MU i postara sie o korzystny rezultat, a przy tym MU wystarczy pkt do awansu

Hamburg-FC Porto 3.1 - HSV jak wiadomo bez formy, myślałem ze po zwyciestwie nad Bayerem wygra kolejny mecz ale niestety "jedna jaskółka wiosny nie czyni" więc upatruje tu remisu

Do góry
#663105 - 30/10/2006 20:39 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
gocek Offline
stranger

Meldunek: 24/08/2006
pisze to akurat tutaj bo nie wiem gdzie, ale co myślicie o kolejce remisów? w pierwszej było ich 5, w drugiej również 5, a w trzeciej żadnego remisu! Coś mój nos podpowiada, że w tej[czwartej] kolejce będzie ich sporo.

Myśle nad jakimś systemem a remisy w meczach:

AS Roma-Olympiakos 4.4 - Roma nie jest w najwyższej formie [ostatnio dwa remisy z chievo i ascoli u siebie] a więc Olimpiakos może pokusić sie o remis

Barcelona-Chelsea 3.2 - tu każdy wynik jest możliwy, przy takiej klasie koszczegolnych pilkarzy z kazdej z druzyn

Bayern M.-Sp.Lizb. 4.4 - Bayern w lidze nie zachwyca a remis im wystarczy do awansu

PSV Eind.-Galatas. 3.7 - myśle że Galatsaraj jest w stanie wywieść pkt

Szachtar-Valencia 3.3 - Valencia boryka sie z kontuzjami i ostatnia porazka w lidze o tym swiadczy

Sp.Mosk.-Inter M. 3.3 - w Rosji kazdemu gra sie ciezko. Inter po derbach zadowoli sie tu chyba remisem

AEK Ateny-Lille 3.1 - AEK nie jest jeszcze chyba w stanie wygrac z Lille a na porazke tez sie nie zapowiada

Benfica-Celtic 3.3 - tu wynik otwarty remis mozliwy

FC Kopen.-Manch.U. 4.0 - Kopenhaga outsajder grupy ale uwazam ze zmobilizuje ise na MU i postara sie o korzystny rezultat, a przy tym MU wystarczy pkt do awansu

Hamburg-FC Porto 3.1 - HSV jak wiadomo bez formy, myślałem ze po zwyciestwie nad Bayerem wygra kolejny mecz ale niestety "jedna jaskółka wiosny nie czyni" więc upatruje tu remisu

Do góry
#663106 - 30/10/2006 21:15 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Przemyslanin Offline
member

Meldunek: 29/10/2006
Roma -Olimpiakos wydaje sie ze gospodarze wygrają i przypieczetują awans ( Szachtar im juz raczej nie zagrozi) natomiast mecz w Doniecku jest juz wieksza zagadka ze wzgledu jak slusznie zauwazyl Jakubusiu na ciezkie warunki atmosferyczne pozatym kazdej druzynie ciezko grac na Ukrainie a cieplolubnym Hiszpanom to chyba szczegolnie..

Do góry
#663107 - 30/10/2006 23:06 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:

mecz w Doniecku jest juz wieksza zagadka ze wzgledu jak slusznie zauwazyl Jakubusiu na ciezkie warunki atmosferyczne

Panowie , bez jajec ! Donieck to nie Syberia i białe niedzwiedzie , a stadion Szachtara to nie boisko aks'u pcimie dolne !

Do góry
#663108 - 30/10/2006 23:51 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bcn1899 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/05/2005
Quote:

Panowie , bez jajec ! Donieck to nie Syberia i białe niedzwiedzie , a stadion Szachtara to nie boisko aks'u pcimie dolne !

dokladnie! slusznie bolo prawi! swego czasu byli tacy ;-) co skazali rome na porazke w mroznej norwegii z tromso, bylo latwiej, bo byly zdjecia plyty, zmrozonego blota, kompletnie nie pasujacego do rzymskich kopaczy.... jak sie skonczylo? roma wgrala 2-1 :-) nic sobie nie robiac z temperatury i boiska...

--
pzdr.bcn1899 *som i serem*

Do góry
#663109 - 31/10/2006 07:24 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
LM: AS Roma vs Olympiakos
Być może już we wtorek, dzięki zwycięstwu nad Olympiakosem, Roma zapewni sobie awans do fazy pucharowej Ligi Mistrzów. Dwa tygodnie temu w Atenach, po golu Perrotty, Giallorossi wygrali 1:0. We wtorek powinno być podobnie.

Goście, jeśli myślą jeszcze o awansie, muszą jutro wygrać. Według trenera Sollieda wiele będzie zależało od postawy pomocników, którzy muszą zagrać lepiej niż poprzednio i nie pozwolić swoim rywalom na opanowanie środka boiska.

Roma przystępuje do wtorkowego meczu podbudowana wygraną z Udinese na wyjeździe. Zwycięstwo to było bardzo ważne dla drużyny trenera Spallettiego, gdyż pozwoliło odbudować się po słabych spotkaniach z Chievo Verona oraz Ascoli, które zakończyły się remisami.

Oba zespoły wystąpią jutro osłabione. Spalletti nie skorzysta z usług Montelli oraz Vucinica, którzy są bez formy. Przed meczem okaże się czy zagra Perrotta, natomiast pewne jest, że nie zagra Mancini. Problemy z zestawieniem optymalnej jedenastki ma także trener Sollied. Nie zagrają Nery Alberto Castillo, Grigoris Georgatos oraz Marco Né.

Roma jest zdecydowanym faworytem i zapewne już jutro zapewni sobie awans do kolejnej fazy Ligi Mistrzów, a Olympiakos, mimo obecności 5000 fanów, zaliczy 30 mecz bez zwycięstwa na wyjeździe.

20: 45 Roma – Olympiakos
Sędzia:Olegário Benquerença (POR)

Prawdopodobne składy:
Roma: Doni; Christian Panucci, Philippe Mexes, Matteo Ferrari, Cristian Chivu; Daniele De Rossi; David Pizarro, Alberto Aquilani, Simone Perrotta, Taddei; Francesco Totti.

Olympiakos: Antonios Nikopolidis; Anastasios Pantos, Júlio César, Georgios Anatolakis, Michał Żewłakow; Ieroklis Stoltidis, Rivaldo, Christos Patsatzoglou, Predrag Djordjević; Yiannis Okkas; Michalis Konstantinou.

Źródło:
http://anglia.goal.pl/index.php?strona=news&id=71018

Do góry
#663110 - 31/10/2006 07:26 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

LM: Szachtar vs Valencia
W drugim ze spotkań grupy D Szachtar Donieck podejmować będzie na własnym terenie Valencię CF. Zespół Mariusza Lewandowskiego jak dotąd nie zachwycał w rozgrywkach LM i po trzech spotkaniach na swoim koncie ma zaledwie jeden punkt wywalczony w pojedynku z Olympiakosem Pireus.

Niewielkie sznase daje się przed tym spotkaniem gospodarzom, którzy słabo prezentują się na europejskich boiskach, a na domiar złego we wtorek wyjdą na murawę bez Wiaczesława Swiderskiego i Anatolija Tymoszczuka. Jeżeli Valencia wygra w Doniecku może być pewna awansu do kolejnej rundy. Podopieczni Quique Floresa w ostatnim pojedynku ligowym zawiedli na całej linii przegrywając na El Sardinero z Racingiem Santander i na Ukrainie będą z pewnością chcieli wynagrodzić swoim kibicom ostatni występ.

20:45 Shakhtar Donieck - Valencia CF

Sędzia: Peter Frödfeldt (Szwecja)

Szachtar: Stipe Pletikosa; Dario Srna, Dmytro Chygrynskiy, Olexander Kucher, Razvan Rat; Fernandinho, Tomáš Hübschman, Igor Duljaj, Matuzalem; Brandão, Julius Aghahowa

Valencia: Santiago Cañizares; Luis Miguel, Raúl Albiol, Roberto Ayala, Emiliano Moretti; Miguel Pallardó, Edu, Miguel Ángel Angulo, David Silva; Fernando Morientes, David Villa

Źródło:
http://anglia.goal.pl/index.php?strona=news&id=71016

Do góry
#663111 - 31/10/2006 08:35 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Toledo Offline
journeyman

Meldunek: 01/08/2006
Witam
Nie wiem kim jest gocek,ale nie sluchajcei jego bredni bo tak to trzeba nazwac.Kopenhaga - MU,wedlug gocka gospodarze sprawia niespodzianke,wedlug mnie jest to najpewniejszy mecz.Stawiam MU z handicapem.Mysle,ze sie skonczy 0:2 lub 0:3.MU to druzyna,ktora jest w niesamowitej dformie.Coz Copenhaga nie byla sobie w stanie poradzic ze slaba Benfica.
Teraz maja sie przeciwstawic Rooneyowi,Ferdinandowi,Cristiano Ronaldo,Giggsowi i co.
Jak dla mnie jest pewna 2

Do góry
#663112 - 31/10/2006 21:46 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Przemyslanin Offline
member

Meldunek: 29/10/2006
No tak jak przewidywalem Bayern nie wygral , Valencia tez ,Inter za to pokazal charakter w pzreciwienstwie do Romy . Gdzie są Ci co mówili ze Valencia rozjedzie Szachtar troche rozsadku panowie

Do góry
#663113 - 31/10/2006 23:24 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Quote:

No tak jak przewidywalem Bayern nie wygral , Valencia tez ,Inter za to pokazal charakter w pzreciwienstwie do Romy . Gdzie są Ci co mówili ze Valencia rozjedzie Szachtar troche rozsadku panowie

nie , jednak nic nie napiszę

Do góry
#663114 - 01/11/2006 00:49 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
sirrobin Offline
member

Meldunek: 01/06/2006
Quote:

Właśnie... gdzie oni są ?? Masz rację... to skandal.. pochowali się.. i ani słowa nie napisali o tym, że tak typują .. to hańba.. gratuluję Ci bogatego życia wewnętrznego i umiejętności życia w równoległym świecie.

Gdzieś tam we wszechświecie jest jeszcze inne forum.........

Do góry
#663115 - 19/11/2006 18:57 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
kwachol_chorzow Offline
stranger

Meldunek: 19/11/2006
22.11, środa 20:45 Estadio Mestalla
Walencja Valencia CF -:- Olympiakos Pireus
- -
20:45 Stadion Centralny
Donieck Szachtar Donieck -:- AS Roma

1. Valencia CF 4 3 1 0 10:5 10
2. AS Roma 4 2 1 1 7:3 7
3. Olympiakos Pireus 4 0 2 2 5:8 2
4. Szachtar Donieck 4 0 2 2 4:10 2

Valencia - Pireus 1x
Szachtar - Roma 2

Do góry
#663116 - 21/11/2006 22:18 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar *DELETED*
radoslaw24 Offline
stranger

Meldunek: 24/02/2006
Post deleted by Biszop

Do góry
#663117 - 21/11/2006 22:22 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Andy Kush Offline
journeyman

Meldunek: 13/10/2006
Grupa "D"
W zasadzie Romie potrzebny jest remis w meczu z Szahtarem w Doniecku, jednak przy obecnej, wysokiej formie, jaką prezentują piłkarze z Rzymu należy się spodziewać, że remis ich nie usatysfakcjonuje. Zatem wydaje się, że zwycięstwo gości jest jak najbardziej prawdopodobne. Przetrzebiona kontuzjami ekipa Valencii bedzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Olympiakos walczy przynajmniej o trzecie miejsce, zatem nie odpuści. Oczywiście faworytem są piłkarze z Walencji, jednak przy typowaniu należy wziąć pod uwagę osłabiony zespół gospodarzy. Wcale się nie zdziwię, jeśli goście tego nie przegrają.
(źródło: www.dlakibica.pl)

Do góry
#663118 - 22/11/2006 04:26 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

20:45 Valencia CF - Olimpiakos Pireus

Valencia: Santiago Cañizares - Luis Miguel, Roberto Ayala, Raúl Albiol, Curro Torres - Joaquín Sánchez, Rubén Baraja, Miguel Pallardó, David Silva - Miguel Ángel Angulo, Fernando Morientes.

Olimpiakos: Antonios Nikopolidis - Athanasios Kostoulas, Júlio César, Abdeslam Ouaddou - Anastasios Pantos, Predrag Djordjević, Ieroklis Stoltidis, Rivaldo, Michał Żewłakow - Nery Alberto Castillo, Yiannis Okkas

Szachtar – Roma

Oto przypuszczalne składy:

SZACHTAR: Szutkow – Srna, Hubschman, Lewandowski, Rat – Matuzalem, Marica, Tymoszczuk, Elano, Duljaj – Brandao.

ROMA: Doni – Panucci, Mexes, Chivu, Ferrari – DeRossi, Pizarro – Taddei, Perrotta, Mancini – Totti.

Sędzia: Wolfgang Stark (Niemcy).

Do góry
#663119 - 22/11/2006 06:36 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
jarkow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/12/2004
Ogromnie przepraszam Ignoratora za pomyłkę, powyższy post jest oczywiście kierowany do usera Bezdomny.

Ignorator , bardzo Cię przepraszam.

Do góry
#663120 - 22/11/2006 07:45 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
jarkow Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Przetrzebiona kontuzjami ekipa Valencii bedzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Olympiakos walczy przynajmniej o trzecie miejsce, zatem nie odpuści. Oczywiście faworytem są piłkarze z Walencji, jednak przy typowaniu należy wziąć pod uwagę osłabiony zespół gospodarzy. Wcale się nie zdziwię, jeśli goście tego nie przegrają.

W zupełności zgadzam się z Autorem wypowiedzi. Dodam tylko, że aktualna lista kontuzjowanych graczy Valencji przedstawia sie następująco:
17.11 D. Navarro D 6 1-0
9.11 Mario Regueiro M 5 0-0
9.11 Emiliano MorettiD 8 0-0
3.11 Jaime Gavilan M 5 0-0
26.10 David Albelda M 5 0-0
21.9 Carlos Marchena D 3 0-0
17.9 Mora G 0 0-0
24.8 Asier del Horno D 0 0-0

(gdzie kolejne liczby oznaczają ilość wystepów w bieżącej edycji ligi hiszpańskiej, dalej zdobyte bramki i asysty.)
http://www.betinf.com/spain_injured.htm

Trudno porównywać ligi hiszpańską i grecką ale obecnie obydwa zespoły są na przeciwnych biegunach. Velencia "cieniuje" a Olimpiakos wygrywa w efektownym stylu.

No i jeszcze sprawa nastawienia piłkarzy do dzisiejszego meczu. Valencia już awansowała, Olimpiakos ciągle ma na to szanse.

Myślę o zagraniu w tym meczu X2 lub 2DNB. Granie na Valencię moim zdaniem zbyt ryzykowne.

GL.

Do góry
#663121 - 22/11/2006 11:10 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
radoslaw24 Offline
stranger

Meldunek: 24/02/2006
Quote:

Quote:

Przetrzebiona kontuzjami ekipa Valencii bedzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Olympiakos walczy przynajmniej o trzecie miejsce, zatem nie odpuści. Oczywiście faworytem są piłkarze z Walencji, jednak przy typowaniu należy wziąć pod uwagę osłabiony zespół gospodarzy. Wcale się nie zdziwię, jeśli goście tego nie przegrają.

W zupełności zgadzam się z Autorem wypowiedzi. Dodam tylko, że aktualna lista kontuzjowanych graczy Valencji przedstawia sie następująco:
17.11 D. Navarro D 6 1-0
9.11 Mario Regueiro M 5 0-0
9.11 Emiliano MorettiD 8 0-0
3.11 Jaime Gavilan M 5 0-0
26.10 David Albelda M 5 0-0
21.9 Carlos Marchena D 3 0-0
17.9 Mora G 0 0-0
24.8 Asier del Horno D 0 0-0

(gdzie kolejne liczby oznaczają ilość wystepów w bieżącej edycji ligi hiszpańskiej, dalej zdobyte bramki i asysty.)
http://www.betinf.com/spain_injured.htm

Trudno porównywać ligi hiszpańską i grecką ale obecnie obydwa zespoły są na przeciwnych biegunach. Velencia "cieniuje" a Olimpiakos wygrywa w efektownym stylu.

No i jeszcze sprawa nastawienia piłkarzy do dzisiejszego meczu. Valencia już awansowała, Olimpiakos ciągle ma na to szanse.

Myślę o zagraniu w tym meczu X2 lub 2DNB. Granie na Valencię moim zdaniem zbyt ryzykowne.

GL.

Zgadzam się w 100%. Mam jeszcze jeden pomysł.A moze by tak zagrać Valencia - Olympiakos (+1.5)- Typ 2??? Myślicie że to dobre rozwiązanie, no i płacą 1,8 (STS)

Do góry
#663122 - 22/11/2006 13:50 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
assasin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2004
Quote:

Szachtar – Roma

SZACHTAR: Szutkow – Srna, Hubschman, Lewandowski, Rat – Matuzalem, Marica, Tymoszczuk, Elano, Duljaj – Brandao.

ROMA: Doni – Panucci, Mexes, Chivu, Ferrari – DeRossi, Pizarro – Taddei, Perrotta, Mancini – Totti.

Dziwne, bo akurat uefa.com podaje, że nie zagra ani Hubschman, ani Matuzalem, ani prawdopodobnie Lewandowski.

Do góry
#663123 - 22/11/2006 19:02 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
rivex Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2005
A moze cos takiego:
Totti strzeli za 2.50 w GB
Do tej pory na cztery mecze Romy, az w trzech Totti strzelal bramke. Do tego wykonuje rzuty karne. Jest w swietnej formie obecnie. szachtar nie grzeszy za dobra ofensywa.

Do góry
#663124 - 22/11/2006 19:34 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
comp Offline
addict

Meldunek: 18/01/2005
tylko ze na rome jest 2,3 raczej skromne zwyciestwo romy,a maja 11 graczy nie tylko tottiego

Do góry
#663125 - 22/11/2006 19:40 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
assasin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2004
Quote:

Szachtar – Roma

No i UEFA.COM miała racje. Nie ma w protokole na ten mecz Hubschmana,Lewandowskiego,Matuzalema. Przestań podawać nieprawdziwe jedenastki albo sugerować się jakimiś śmiesznymi stronkami

Do góry
#663126 - 23/11/2006 09:32 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
jarkow Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Cytuję siebie, gdyż muszę się ustosunkować do chybionego typu.
Otóż popełniłem błąd, o jaki łatwo, gdy się typuje wynik pomiędzy zespołami z różnych lig.
Dominacja Olimpiakosu w rodzimej lidze tak mnie "zdominowała", że uznałem za całkowicie możliwe, że nawiążą równorzędną walkę z będącą w lekkim kryzysie Valencią i będą w stanie zremisować. Tak się nie stało, a na przyszłość pozostaną wnioski.

Pozdro i GL.

Do góry
#663127 - 04/12/2006 09:34 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
mama pytanie czy jak Olympiacos wygra to awansuje do PUEFA??bo nie wiem od czego to zależy..chodzi mi bilans bezpośredniech spotkań czy może stosunek bramek.....prosze o info!pozdro

Do góry
#663128 - 04/12/2006 10:07 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Quote:

mama pytanie czy jak Olympiacos wygra to awansuje do PUEFA??bo nie wiem od czego to zależy..chodzi mi bilans bezpośredniech spotkań czy może stosunek bramek.....prosze o info!pozdro

Tak jeśli Olympiakos wygra to awansuje do następnej rundy. W Lidze Mistrzów najważniejszy jest bilans gier między zainteresowanymi drużynami (w Pucharze UEFA w fazie grupowej bilans bramek bez względu na bezpośrednie konfrontacje).
W pierwszym meczu było 2-2 w Doniecku, więc zwycięstwo da wans do Pucharu UEFA.

Pozdrawiam

Do góry
#663129 - 04/12/2006 16:48 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Kurs 2,0 na Olympiakos kusi ,wygrana da im PUEFA ,u siebie grozni ,teren ciezki ,jak wy to wypatrujecie ? ma kto juz jakis sklady na ten meeczz??

AHA warto dodac ze Olympiakos jeszcze nie wygral tak wiec ,powinni wygrac chodz jeden mecz w grupie.
,

Do góry
#663130 - 04/12/2006 17:40 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
kkoossaa Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2003
Szkoleniowiec AS Romy – Luciano Spalletti podał nazwiska zawodników, których zdecydował się powołać na mecz ostatniej, a mianowicie szóstej kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów. We wtorek, 5. grudnia o godzinie 20:45 Giallorossi zmierzą się na Stadio Olimpico z CV Valencią.

Jeśli Żółto-czerwoni chcą samodzielnie zapewnić sobie awans, to muszą bynajmniej zremisować z klubem z Hiszpanii, który już uzyskał promocję do dalszych gier. Roma może uzyskać promocję także w przypadku porażki, jednak wówczas będzie musiała liczyć na to, że Szachtar Donieck nie pokona na wyjeździe Olympiakosu Pireus.

Giallorossich czeka trudne zadanie, bowiem z Valencią nigdy nie gra się łatwo, a na domiar złego w ekipie z Rzymu zabraknie Francesco Tottiego oraz Davida Pizarro.

Kadra AS Romy na mecz z CF Valencią: Bertagnoli, Cassetti, Chivu, Curci, De Rossi, Defendi, Amantino Mancini, Marangon, Marsili, Mexes, Montella, Okaka, Panucci, Perrotta, Rosi, Taddei, Tonetto, Virga, Vucinic.

Do góry
#663131 - 04/12/2006 21:03 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
VanTheMan Offline
veteran

Meldunek: 29/03/2005
Apropo Olympiakosu, Grecy wyglądają bardzo dobrze. Myślę, że kurs oferowany przez Intwerwetten na AH 0:0 na tą drużynę (1.55) jest wystarczający

Do góry
#663132 - 05/12/2006 08:35 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006
1. Valencia CF 5 4 1 0 12:5 13
2. AS Roma 5 2 1 2 7:4 7
3. Szachtar Donieck 5 1 2 2 5:10 5
4. Olympiakos Pireus 5 0 2 3 5:10 2

Sytuacja w tej grupie dosyć przejrzysta. Awans z 1 lokaty na 100% ma Valencja , która przyjeżdża do Romy osłabionym i rezerwowym składem . Z drugiej pozycji wyjdzie prawdopodobnie Roma której wystarcza remis przy wygranej Szachtaru któremu będzie jednak bardzo trudno zdobyć komplet punktów w Grecji . O 3 pozycje walczy jeszcze Olympiakos który by awansować do Pucharu UEFA musi dziś wygrać z Szachtarem .

Roma - Valencja

Braki w zespołach :

-> Roma : Francesco Tottiego oraz Davida Pizarro.

-> Valencja : Canizares , Ayala , Angulo , Fernando Morientes, David Villa, Emiliano Moretti, Carlos Marchena, Miguel Brito, Asier del Horno, Eduardo Daud Edu, David Albelda, Mario Regueiro oraz Jaime Gavilan.

Olympiakos Pireus - Szachtar Donieck

Olympiakos w tych rozgrywkach jeszcze nie odniósł zwycięstwa może dziś jest najlepsza do tego okazja bo podejmują Szachtar . W Doniecku padł remis 2:2 dlatego też Grecy myślę że mają szanse na wygraną na własnym terenie . Kursy bardzo zachęcające bo około 2.00

Do góry
#663133 - 05/12/2006 09:18 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Adam_HKS Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/11/2006
Olympiakos Pireus - Szachtar Donieck 1 ok 1.90
gospodarze potrzebuja zwyciestwa zeby awansowac do pucharu uefa Grecy u siebie sa naprawde mocni mysle ze kurs warty ryzyka ...

Olympiakos -
71. Antonios Nikopolidis, 14. Michal Zewlakow, 19. Athanasios Kostoulas, 30. Anastasios Pantos, 55. Julio Cesar, 6. Ieroklis Stoltidis, 7. Nery Alberto Castillo, 10. Rivaldo, 11. Predrag Djordjevic, 9. Yiannis Okkas, 40. Haruna Babangida

Szachtar -
35. Bohdan Shust, 5. Olexandr Kucher, 26. Razvan Rat, 27. Dmytro Chygrynskiy, 4. Anatoliy Tymoschuk, 6. Igor Duljaj, 7. Fernandinho, 33. Darijo Srna, 38. Jadson Rodriguez, 25. Brandao, 29. Ciprian Marica

bramkarz Szachtaru to jest posmiewisko na sali ... tak na marginesie

Do góry
#663134 - 05/12/2006 09:23 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006
Olympiakos Pireus 2:4 Valencia CF

Morientes (32 min.)
Morientes (36 min.)
Albiol (84 min.)
Morientes (89 min.)

Valencia CF 2:1 AS Roma

Angulo (13 min.)
David Villa (29 min.)

Valencia CF 2:0 Szachtar Donieck

David Villa (31 min.)
David Villa (45 min.)

Szachtar Donieck 2:2 Valencia CF

Morientes (18 min.)
Ayala (68 min.)

Valencia CF 2:0 Olympiakos Pireus

Angulo (45 min.)
Morientes (46 min.)

* Na czerwono strzelcy goli dla Valencji którzy dziś nie zagrają przeciwko Romie.

Do góry
#663135 - 05/12/2006 12:15 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
Biszop Offline

Pisalem pisalem i wszystko szlag trafil
W skrocie,
Dzisiejszy mecz w Rzymie bedzie wyjatkowo dziwny,
nieobecni po stronie gosci tworza calkiem spora liste, taka akurat na niezla europejska druzyne.
Rzymianom wystarcza remis, czeka ich w weekend ciezki mecz derbowy na "wyjezdzie", ten mecz ma spore znaczenie bo kibice oczekuja tylko wygranej z cieniujacym ostatnio Lazio, do nastepnego meczu tych druzyn panowanie w miescie bedzie nalezec do wygranych, a kibice Romy w swietle ogolnej postay druzyny w tym seznonie tylko tego oczekuja.

Dzis przegrac nie moga bo liczyc na to ze ktos inny im zapewni awans w ich sytuacji byloby glupota, pieniazki z LM sa bardzo w klubie potrzebne zeby pozapinac plany transferowe w przerwie "zimowej".

Tak to wyglada teoretycznie,
tylko Los Ches wystawia niby rezerwy ale dlaczego Ci mieliby sie oszczedzac?? Idealna sytuacja zeby zaprezentowac swoja wartosc i przydatnosc zwlaszcza przed okienkiem transferowym, jeden bedzie chcial sie pokazac szukajac lepszego klubu inny bedzie chcial wskoczyc do pierwszej jedenastki.
Kursy na to ze Valencia strzeli w profku sa powyzej 1,90, nie jest to oszalamiajaca propozycja ale sporo przesadzona.
Valencia w tych rozgrywkach gra naprawde dobrze, strzelali bramki w kazdym meczu fazy grupowej, ze w lidze ostatnio nie blyszcza nie swiadczy to o niczym w kwestii dzisiejszego meczu.
Roma tez nie bedzie sie szarpac od poczatku tylko wybada sytuacje i poczeka co zrobi oslabiony i spokojny o byt rywal.
Maja sporo atutow zeby dzis wygrac i jesli Spalletti nie zalecil jakiejs diametralnej zmiany taktyki to wynik powinien oscylowac w okolicach 2-1 dla gospodarzy.
Czyli mi wychodzi over za 2,10.
Czystej jedynki nie ruszalbym z takim kursem, predzej zagralbym handi na Rome za 2,55

Wbrew pozorom ciezki mecz do typowania wiec gram raczej delikatnie bo to ze Roma nie moze przegrac mi nie wystarcza.
Over chyba najbezpieczniejszy bo nawet jesli Valencia rezerwami sprawi sensacje i wygra to nie obedzie sie bez straty bramki.

Do góry
#663136 - 05/12/2006 12:28 Re: LM - GRUPA D - Roma,Valencia,Olympiakos,Szachtar
kkoossaa Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2003
Szkoleniowiec AS Romy - Luciano Spalletti wypowiedział się na temat najbliższego spotkania Ligi Mistrzów, w którym Giallorossi zmierzą się przed własną publicznością z CF Valencią. Włoch zapewnia, że jego piłkarze nie zlekceważą rywala, chociaż ten przyjedzie na Olimpico mocno osłabiony.

"Myślenie, że spotkanie przeciwko Valencii będzie dużo łatwiejsze ze względu na jej kontuzje, byłoby największym błędem. Hiszpanie pozostają drużyną, której należy się obawiać. Piłkarze, którzy wybiegną na boisko chcą udowodnić, że zasługują na grę. Nie wolno nam uważać, że z powodu braku Villi i Morientesa, wszystko stanie się łatwiejsze. Musimy być umotywowani."- powiedział.

CF Valencia już zapewniła sobie awans do dalszego etapu Ligi Mistrzów, Roma nadal musi o niego walczyć. Giallorossi mogą co prawda przegrać najbliższe spotkanie, ale tylko pod warunkiem, że Szachtar nie ogra na wyjeździe Olympiakosu Pireus.

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop