"Dziury w całym szukacie" Panowie.
Fktycznie kurs na Barcelone u ziemniaków skandalicznie niski więc nie zachęca do grania,co innego w necie 1.4-1.45.
Większość pewnie liczy na sensacje kierując się antypatią do Barcelony a nie racjonalnymi argumentami których w temacie niewiele.
Niektórzy przywołują historie spotkań z byłem mistrzem Valencią gdzie Werder był górą inni niskim kursen na Barcelone.
Tak naprawdę jeden z nielicznych postów który wnosi bardzo dużo moim zdaniem do dyskusji jest post pana WERDER12 który poruszył bardzo ważną kwestie a mianowicie fakt iż spotykaja się dwie drużyny którch najmocniejszą stroną jest gra w ofensywie oraz fakt iż w większości spotkań grają po to żeby wygrać ( z małymi wyjątkami oczywiście )
Werderowi wystarczy remis ale w/g mnie Werder personalnie oraz taktycznie nie ma argumentów żeby zrobić krzywdę Barcelonie.
Po pierwsze nie mają tak dobrej defensywy która pozwoli przez dłuugi okres czasu zatrzymywać ataki Barcelony i po drugie druga linia oprócz Diego i Fringsa prezentuje się mizernie jesli chodzi o umiejętność utrzymywania się przy piłce oraz brania ciężaru gry na siebie.
Z przodu samotny Hans Klos to w/g mnie za malo na "Katalonczyków"
Tak jak napisał WERDER12 remisu nie będzie i MEGA sensacji również
Barcelona - Werder 1