Ja obstawiłem Betis patrząc tylko pod tabelę. Betis ma 3 remisy z rzędu więc wykluczyłem remis. Pozostało pytanie kto wygra Betis czy Espanyol. Espanyol ma 2 wygrane z rzędu więc uznałem że 3 raz nie wygra Oczywiście gdyby takie 'analizy' wchodziły chociaż w 80% byłbym bogaty , a że nie jestem to jest szansa że jednak Betis da dupy
gdzie ginesy kupowałeś ? dzisiaj 2 biedry przeleciałem i dwa lidle i nigdzie nie widziałem, nawet pytałem babek co tam pracuja (na jednej nawet zawiesiłem oko, fajna była) i odpowiedziały że nie widziały ostatnio tego piwa
ta czarna z wąsami?
czarna ale wąsów nie miała pacyfku
Originally Posted By: burbon
Gdynia ci to..miasto duże
zastanawiam się czy rzucają na całą Polskę we wszyskich lidlach takie same promocje czy to idzie jakoś regionami. Gdzie ten Twój lidl burbon się mieści ?
ostatnio lubuję się w ciemnych piwach, to książęce ciemne łagodne to smakuje zajebiście a burgundowe trzy słody to poezja smaku, czerwonego lagera piję jednak najczęściej bo jest "najlżejsze"
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: chudy
Originally Posted By: burbon
w Drezdenku mieście
za daleko, nie podjadę do Drezdenka
u mnie w biedrze Książęce ciemne łagodne, czerwony lager i złote pszeniczne po 2,89 a w osiedlowym, żabce i stokrotce po ponad 4 ziko
nie ma po co..wszystkie wykupiłem.. w biedrze to samo wszędzie. od wczoraj 12 letni Chivas ze szklankami i okazyjne pudełko..bym zapomniał..Hull remis @3,40 zeta..
Ja właśnie tankuję polskiego portera Black Boss 8,5% mocy Nie przepadam za mocnymi piwkami (w gimnazjum za to uwielbiałem okocimy mocne ) ale ten jest na prawdę bardzo dobry i butelka fajna taka dziarska