Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
Jednak się skuszę ale letko na 1-2 @4,6 1-3 @8 I żebym nie żałował jakby chcieli zrobić replay z zeszłego poniedziałku 2-2 @11 Spokojnego wieczora, rano sobię sprawdzę;-)
to sobie sprawdziłem aż sobie sprawdziłem, Espanyol pierwszy jakikolwiek strzał na bramkę dopiero w 2 połowie, brawo ja
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
ostatnie szlify FCM przed pucharowym pojedynkiem w LE z MU. dziś grają z będącym w przebudowie Malmo. W składzie czterech zawodników, którzy grali mniej ( w tym polski bramkarz i pozyskany ostatnio Czech Kadlec )
ostatnie szlify FCM przed pucharowym pojedynkiem w LE z MU. dziś grają z będącym w przebudowie Malmo. W składzie czterech zawodników, którzy grali mniej ( w tym polski bramkarz i pozyskany ostatnio Czech Kadlec )
witam w dniu nowym
Bet369 zablokował kursy niestety przed chwilą na to, ale Molde po 2,30 to bym(na ten moment) pobrał...
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: CFab
Originally Posted By: burbon
witam w dniu nowym
Bet369 zablokował kursy niestety przed chwilą na to, ale Molde po 2,30 to bym(na ten moment) pobrał...
a to piszesz CF o tym co sie teraz zaczyna IFK - Molde..powinno wrócić zaraz live
witam w dniu nowym
a to piszesz CF o tym co sie teraz zaczyna IFK - Molde..powinno wrócić zaraz live