Mam problem z nimi którego Pani na czacie nie rozwiązała
W ostatnim miesiącu wpłaciłem do nich trzy razy skrillem i raz (ostatnio) p24. Dziś chciałem zlecić wypłatę a tam tylko na konto mogę. Nie interesuje mnie to rozwiązanie. Tylko i wyłacznie skrill. Co mam zrobić poza kolejną wpłatą przez skrill ewentualnie?
U nich taka jest zasada, że wypłacasz na ostatnią formę wpłaty. Gdy ja po wygraniu kasy wpłaciłem skrillem żeby na niego wypłacić dostałem maila.
"Szanowny Panie Lukasz,
Kiedy jest to tylko możliwe, wszystkie wypłaty będą przelewane na konto, z którego dokonano depozytu. Ponieważ Pańskie środki na koncie pochodzą z różnych rodzajów płatności, to jesteśmy zmuszeni zrealizować Pańską prośbę o wypłatę w sposób proporcjonalny, zgodnie z metodami płatności jakie użył Pan do złożenia depozytu.
W związku z tym, Pańską prośbę o wypłacenie kwoty *** PLN, zrealizujemy w następujący sposób:
*** PLN przelana zostanie poprzez Karta debetowa zakończoną na ****9774.
Jeżeli będzie miał Pan jakiekolwiek inne pytania, to możemy poprosić o potwierdzenie nazwy użytkownika i czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa. Jeżeli nie pamięta Pan swojego czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa, prosimy odwiedzić menu Usługi, które znajduje się w prawym, górnym rogu na naszej stronie, kliknąć na Pomoc, wybrać FAQ - Twoje konto i zapoznać się z odpowiedzią na pytanie: Co powinienem zrobić, gdy zapomnę czterocyfrowy numer bezpieczeństwa?"