A do tego komentarz poniżej:
"Hej anonimy, przedstawiam Wam mój plan dominacji nad światem i wygryw totalny, już wszystko sobie obmyśliłem,
potrzebuję jakieś 30-40 lat. Jeśli zdrowie dopisze, to nawet się trochę nacieszę zdobytą władzą.
1) Od kilku lat uczę się języka skandynawskiego, jak tylko skończę studia przeprowadzam się do Norwegii.
Siedzę tam i pracuję tak długo, aż dorobię się obywatelstwa.
Takie obywatelstwo to fajna sprawa gdyby okazało, się, że gdzieś podwinie mi się noga i coś nie wypali,
zawsze będzie gdzie wracać (a Norwegia nie jest w UE więc raczej bezpieczna gospodarczo).
2) Przechodzę na Judaizm. Żydzi dostają automatycznie obywatelstwo Izraela,
z czego ochoczo korzystam i dołączam do elitarnego grona, które przecież stoi za wszystkim. Obrzezanie jakoś przeżyję.
3) Doświadczenie zdobyte w trakcie pracy w Norwegii pozwala mi przeprowadzić się do USA z wizą dla wykwalifikowanych pracowników.
4) W USA mieszkam gdzieś blisko topowej uczelni, może być Harvard.
Regularnie krążę w okolicach Harvardu poszukując bogatych Chinek studiujących prawo.
Gdy tylko taką znajdę, rozkochuję ją w sobie i się zaręczam. Profity z takiego małżeństwa:
- Dobry posag dzięki pochodzeniu żony
- Prawnik w rodzinie
- Chinki są wierne i pracowite, więc pomoże w realizacji planu
5) Robię z Chinką dużo dzieci. Dzieci, jako mieszane rasowo będą ładne co pomoże im w życiu.
Na starcie będą znały kilka języków, w tym Chiński (który stanie się już w tym czasie ważniejszy niż angielski).
Powinny być też inteligentne (IQ Azjatów i Polaków, podobno jedne z najwyższych na świecie).
Będą miały obywatelstwo Amerykańsko-Polsko-Norwesko-Chińsko-Izraelskie.
Jeden z płodów tworzymy in vitro (kontakty na uczelni), modyfikujemy go genetycznie, by urodził się z ciemną karnacją.
6) Kształcę dzieci i inwestuję w nie. Czarnemu puszczam muzykę ABBA. Dzięki kontaktom uzyskanym w lokalnej synagodze wkręcam je na ważne stanowiska.
Zostają dyrektorami najważniejszych korporacji amerykańsko-chińskich, ale wciąż słuchają rad tatusia.
Czarny Chińczyko-Afro-Żydo-Gej na 100% zostanie kolejnym prezydentem USA.
7) Poprzez wpływ na dzieci faktycznie kontroluję dwa największe mocarstwa na świecie. "