#1090941 - 29/03/2007 04:57
Re: Leo Beenhakker jako selekcjoner naszej kadry
[Re: polskignom]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
jak Wam sie podobala gra z Armenia bez napastnika...bo przeciez Zuraw jest w kadrze pomocnikiem, czyz nie? Szkoda, ze bedzie sie gadac teraz, ze Kazimierczak to nieudacznik, skoro gral na tej pozycji. Jak Wam sie podobala gra Krzynowka, bo ponoc byl najlepszy, tak komentator mowil, zgadzacie sie? Bo najczęściej grał jako pomocnik. Dziś jednak zagrał jako napastnik - trochę piłek zmarnował, trochę znakomicie zagrał, a co najważniejsze strzelił zwycięskiego gola - czyli z zadania się wywiązał. Kaźmierczak był ustawiony bardzo dziwnie, poza tym został przeznaczony do zgrywania górnych piłek, a przy takich zadaniach trudno dobrze wypaść. A Krzynówek najlepszy był przez pierwsze pół godziny - w przekroju całego meczu najlepszy był zdecydowanie Błaszczykowski.
|
Do góry
|
|
|
|
#1091047 - 29/03/2007 05:35
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Żenada ta gra polaków... ale punkty są, wiec zbytnio narzekać nie mozna. Takimi spotkaniami, jak to dzisiejsze zapewnia sobie awans do wielkich imprez. Nic nie gralismy, a 3 punkty wiecej.
ja bym 4-6-0 na Ormian nie wyszedl. Matusiaka wystawiłbym na pewno od poczatku, pomimo slabego wystepu przeciwko azerom.
Pozytywne akcenty...
genialne podanie zewklakowa... garguła, ktory po malu staje sie liderem tej reprezentacji... dzisiaj 1 polowa slaba... ale w drugiej po faulach na nich mielismy sporo rzutów wolnych. Krzynówek 1 polowa kapitalna, potem sie zapowietrzyl... no i Blaszczykowski. Najwiekszy talent w polskiej pilce od czasów Bońka. Wraca po kontuzji, gra 30 minut w Plocku... jedzie na kadre... i rządzi. Dzisiaj nie rzucił na kolana... ale to co w nim drzemie to wykracza jakiś śmieszny Wawel, czy Dortmund.
Sytuacje mamy rewelacyjną... poogrywamy azerow, ormian na wyjezdzie... belgie u siebie... 25 punktów... mysle, ze powinno wystarczyc. Do Belgradu i Lizbony pojedziemy na wycieczke.
Historyczny awans nadchodzi...
|
Do góry
|
|
|
|
#1091160 - 29/03/2007 06:11
[Re: odgdog]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Gra nie byla porywajaca ale cel zrealizowany. Za duzo strzalow na przypal i za malo spokoju jak na mecz z ogorkami, chlopaki chyba zbyt sie spieli, mecz z Finami naszych rywali chyba jednak napedzil stracha i trenerowi i zawodnikom. Tak czy siak 3 punkty na koncie i to sie liczy. Nie wiem co chcecie od Zurawskiego ale zrobil swoje bramke strzelil, nie widze tego blysku z zeszlego sezonu ale poniezj pewnego poziomu nie schodzi. Blaszczykowski to dla mnie fenomen naszej ligi, nie wiem gdzie sie uczyl tego fachu ale dawac mi tu jego opiekuna z mlodzienczych lat, chlopak widzi na boisku tyle jakby mial oczy dookola glowy, wielki talent bo o ile wybieganie i bycie harpaganem boiskowym mozna osiagnac ciezka praca o tyle widzenia i czucia gry nie sposob ot tak sie nauczyc, dla mnie talent czystej wody, nie zmarnowac
|
Do góry
|
|
|
|
#1091170 - 29/03/2007 06:22
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
Cieszy winik (zwycięstwo) i chyba to jest najważniejsze, "wynik idzie w świat" Przyjemnie jest popatrzeć na tabele z liderującą Polską, mam nadzieję, że tak już pozostanie, aż do samych Mistrzostw. Styl gry? Jak powiedział Zbigniew- byliśmy napewno lepszym zepsołem, mogliśmy wygrać 2:0, może nawet i więcej , wygraliśmy dość pewnie 1:0, prowadząc już po pierwszej połowie. Hiszpania męczyła się ze zwycięstwem aż do `80 minuty, strzelając dużo więcej razy niż Polska. Mama nadzieję, że "historyczny awans" (jak napisał Zabielany) nadejdzie
|
Do góry
|
|
|
|
#1099451 - 01/04/2007 06:59
[Re: koszałek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/12/2004