#639855 - 15/09/2006 23:03
Re: Moneybookers [3]
|
addict
Meldunek: 29/07/2002
|
Quote:
ile czasu idzie obecnie wyplata z MB na konto bankowe? kiedys kasa dochodzila w ciagu 2 dni a teraz jakos zamulaja...
Sa nieprzewidywalni. Raz mialem kase po niecalych 24h a czasem to i po pieciu dniach trzeba maila wyslac a jak do tego dodac weekend to kase sie po 7 dniach dostaje. Kiedys zawsze trwalo wszystko 3 dni ale ostatnio rzeczywiscie ich cos zmulilo
|
Do góry
|
|
|
|
#639856 - 16/09/2006 10:32
|
old hand
Meldunek: 15/09/2006
|
Zmienial ktos u nich walutę? Bo nie mialem zadnej transakcji a robią problemy, ze niby sa jakies transakcje w toku... Czy mozna zamknac konto a potem otworzyc nowe z inną walutą? Poza tym czekanie na odpowiedź kilka dni nie pomaga we współpracy. Czuje, ze ja jestem dla nich a nie oni dla mnie. Łaskę robią czy co? Konkurencja coraz większa...
|
Do góry
|
|
|
|
#639857 - 16/09/2006 18:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Quote:
Witam Mam problem z wypłatą z MB. Zablokowali mi możliwosc wypłaty do czasu nadesłania potwierdzonej kopii dowodu:
Możliwość dokonywania płatności z Państwa konta została zablokowana, dlatego zlecona transakcja nie może być wykonana. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres: C3 Cairngorm House Meridian Gate 203 Marsh Wall London E14 9YT Wielka Brytania Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez: # notariusza, lub # radcę prawnego, lub # bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub # lokalne organy rządowe (np. policja)
Tzn. zeby dostac kase musze isc np. do banku ? i jak takie cos dostac. Czy są inne sposoby ? Z góry dziękuje
A jak ci bank potwierdzi kopie.
Robisz takL:
Robisz xero dowodu lub paszportu, idziesz z tym xerem i dokumentem(dowod, paszport) do notariusza i on porownuje czy to jest wlasnie xero tego dokumentu ktory mu pokazujesz. Pozniej wbija jakas tam pieczec i podpisuje sie na drugiej stronie xera, a ty placisz mu 6+VAT czyli 7,22.
Mialem tak samo, napisz do nich maila, ja tak zrobilem i poprosili tylko skany dowodu, rachunku . Robili problemy , bo chcieli ogromne zdjecia zeskanowane w najwyzszej jakosci, nie mam skanera i musialem 3 razy jezdzic skanowac na miasto. W koncu przyjeli.
|
Do góry
|
|
|
|
#639860 - 18/09/2006 21:07
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Quote:
Chciałem założyć konto w moneybookers, w związku z tym mam kilka pytań. Można mieć kilka kont z jednego IP ? Braciak chciał założyć drugie konto, dlatego pytam. Przy przesyłaniu kasy do buka co musi się zgadzać ? Moje dane , czy taki sam adres email ?
sadze ze da sie zlaozyc dwa konta z jednego IP jednak do sprawnego funkcjonowania obu kont predzej czy pozniej potrzebny bedzie scan obu dowodow tozsamosci:D
jak przesylasz pieniadze z buka do MB to na przykald w gamebookers wysyla ci na tego meila ktorego uzyles przy rejestracji i dla sprawdzenia autentycznosci podajesz date urodzin .. w Betandwin wiem ze te meile mozna zmieniac:D bezproblemowow:D tak wiec dla pewnosci zgadzac musi sie meil w niektorych bukach .. co do wplaty odbywa sie ona identycznie:)jak wyplata na tej samej zasadzie
|
Do góry
|
|
|
|
#639861 - 18/09/2006 21:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
baksiu.jhs : niedawno moja Zona zalozyla "sobie" (  ) konto w MB , wyslalem maila w jej imieniu z pytaniem czy mozna i (o dziwo ze w ogole raczyli odpowiedziec ) napisali ze nie widza najmniejszego problemu .Wazne zeby jedna osoba nie miała 2 kont , wiec nie masz problemu z bratem. Adres maila u buka nie musi Ci sie pokrywać z tym z MB.
|
Do góry
|
|
|
|
#639862 - 18/09/2006 21:31
|
old hand
Meldunek: 08/02/2005
|
Quote:
sadze ze da sie zlaozyc dwa konta z jednego IP jednak do sprawnego funkcjonowania obu kont predzej czy pozniej potrzebny bedzie scan obu dowodow tozsamosci:D
jak przesylasz pieniadze z buka do MB to na przykald w gamebookers wysyla ci na tego meila ktorego uzyles przy rejestracji i dla sprawdzenia autentycznosci podajesz date urodzin .. w Betandwin wiem ze te meile mozna zmieniac:D bezproblemowow:D tak wiec dla pewnosci zgadzac musi sie meil w niektorych bukach .. co do wplaty odbywa sie ona identycznie:)jak wyplata na tej samej zasadzie
Quote:
baksiu.jhs : niedawno moja Zona zalozyla "sobie" ( ) konto w MB , wyslalem maila w jej imieniu z pytaniem czy mozna i (o dziwo ze w ogole raczyli odpowiedziec ) napisali ze nie widza najmniejszego problemu .Wazne zeby jedna osoba nie miała 2 kont , wiec nie masz problemu z bratem. Adres maila u buka nie musi Ci sie pokrywać z tym z MB.
Dzięki za odpowiedź, dokładnie taką chciałem usłyszeć 
|
Do góry
|
|
|
|
#639865 - 21/09/2006 16:45
|
veteran
Meldunek: 30/06/2002
|
Witam.Mam pytanie, ile idzie wam przesył pieniędzy z MB na karte kredytową. Bo bukmacherzy robia to mi najwyzej z dobowym opóźnieniem a MB coś sie ostatnio bardzo ociąga?
|
Do góry
|
|
|
|
#639866 - 21/09/2006 18:42
|
stranger
Meldunek: 13/05/2006
|
Czekam juz od nich na przelew 7 dni roboczych. Czy ktos czekal dluzej ? Zaczynam sie wkurzac.
|
Do góry
|
|
|
|
#639867 - 22/09/2006 12:21
|
enthusiast
Meldunek: 14/02/2005
|
Długo czekasz, trzeba interweniować. Ja zleciłem wypłate we wtorek i dziś pieniądze są już na koncie w mBanku.
|
Do góry
|
|
|
|
#639871 - 25/09/2006 10:18
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Quote:
ja mam takie pytanie, czy prosił już ktoś o zamknięcie konta? zeby otworzyć na nowo? jak szybko odpisują na maile
a po co otwierac na nowo:D:D skoro masz i nowe chcesz zalozyc:)
zaloz sobie drugie a te zostaw w spokoju:)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|