taki trochę off top ale może kogoś z Was zainteresuje.
Jeden z buków ma promo na 50% od depozytu do 1000$ bonusu. Czyli wpłacamy maxymalnie 2000$ i otrzymujemy 1000$
Warunek to obrót całością 10 razy przed wypłatą. Na to mamy chyba 90 dni (choć nie wiem czy to się tyczy w ogóle ruszenia bonusu czy też musimy 10 razy obrócić tym bonusem w przeciągu 90 dni trzeby by sprawdzić)
Do obrotu liczy sie cała suma przegranego zakładu lub sama wygrana, jesli więc zagramy np. teaser 21 punktów i postawimy 100$ wygrywając 20$ to do obrotu liczy się tylko te 20$. Zresztą na koncie mamy cały czas podgląd ile nam zostało do spełnienia warunków.
Przy wpłacie środków, aby zdobyć bonus trzeba koniecznie napisać (wkleić) hasło: NFL2014
Nie jestem pewien, ale dla nowych klientów tez najprawdopodobniej jest 50% bonusu więc po przegraniu (czego oczywiście nie życzę nikomu
) można skorzystać z tej oferty, którą opisałem wyżej. Warunki każdego bonusu są na stronie.
Mają w ofercie głównie sporty amerykańskie z bardzo szeroką ofertą oraz też piłkę nożną, trochę ubogą ofertę; kosza europejskiego też ubogo i inne. Kursy z marżą 9 centów na dolarze. Linie mają najszybciej w sieci (lub są drudzy czasami) więc jesli Ktoś gra pierwsze linie to buk zdecydowanie dla niego. Mozna złapać naprawdę, naprawdę niezłe spready
ale niestety na nie są limity przeważnie 100$ (czasami nawet 50$). Jednak grając np. oklhoma-10 po kursie 1.91 za chwilę jest oklahoma -10 po kursie 1.89 albo niżej i jak najbardziej przyjmie nam drugie 100$
Nie wiem czy tu mogę podać nazwę:
Betonline - jeśli nie to prosze moda o wykasowanie.
Choć to nie żadna reklama z mojej strony a staram się raczej pomóc
- przeciez często podajemy w nawiasach nazwy buka ze złapanym kursem...