#630929 - 20/10/2006 09:34
Re: Formuła 1
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
lepiej powiedzcie , gdzie będzie można będzie obejrzeć kubicę w przyszłym roku .
oczywiście w TV .
standardzik -> TV 4 , RTL chyba , że coś nasz kochany TVN wymyśli(odpukać)
|
Do góry
|
|
|
|
#630931 - 20/10/2006 13:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/08/2006
|
co sadzicie o dubelku w milenium za dosyc duza stawke?
Button J. m1-8 1.45 Fisichella G. m1-8 1.35
AKO. 1.96
button jest na tyle dobry ze jak dojedzie do mety to na pewno na miejscu wyzszym niz 8, fisi bedzie sie staral aby renault zdobylo mistrza w klasyfikacji konstruktorow, jedyne ryzyko to czy obaj dojada do mety...
|
Do góry
|
|
|
|
#630932 - 20/10/2006 20:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/09/2003
|
przecież TVN kupił prawa i to będzie zdaje się na nsport. będą chcieli sprzedać jak najwięcej dekoderów a czy pokażą wyścigi na kanale ogólnodostępnym to nie wiadomo...oby..
|
Do góry
|
|
|
|
#630933 - 20/10/2006 21:12
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Nie ma żadnych pewnych informacji na temat praw do transmisji. Do 2006 prawa ma TV4 (Polsat) i posiada ona również prawo pierwokupu. Informacje na temat zakupu praw przez TVN były chyba przedwczesne i nadal trwa o nie walka. Bernie chciałby aby wyścigi były nadawane na kanałach ogólnodostępnych ale jak powiedziało ITI jeśli dostaną w łapy prawa wyścigi będą dostępne TYLKO na kanale kodowanym i jest to informacje pewna i potwierdzona. ---- I małe podsumowanie dzisiejszych treningów : -"Thanks Michael" - bardziej spodziewałem się na Ferrari - Kubica znowu zwiedzał pobocze, ostatnio popełnia sporo błędów ... a przynajmniej bardziej rażą w oczy - Wysoka pozycja Montagny w 'ogórze' (zapewne przez podwyższenie do maksimum obrotów silnika ale jednak)
|
Do góry
|
|
|
|
#630935 - 21/10/2006 06:33
|
veteran
Meldunek: 16/05/2006
|
koledzy ! w jednej z wcześniejszych relacji komentatorzy tv 4 powiedzieli , że ich stacja ma prawa do pokazywania f 1 do końca 2006 .wydaje mi się , że uwzględnili również to , że mieli na myśli polsat . biorąc pod uwagę , że polsat chciałby mieć jak najwięcej płacąc jak najmniej / smarowanie dupy szkłem / to efekt jest taki , że bundesligi już nie mają , zobaczymy co jeszcze w przyszłym roku im odpadnie z oferty . nie sugerowałbym się tym , że mają prawo pierwokupu . ich filozofia biznesowa jast taka jaka jest . jeśli chodzi o n sport to myślę , że tvn dołoży trochę siana erniemu , zbajeruje ,że f 1 w polsce jest super popularne dzięki kubicy i nie będzie problemów ze sprzedażą dekoderów . poczekają do marca gdy rozpocznie się sezon i wtedy będą zacierali ręce . tvn ma większe przebicie na rynku , więcej inwestuje i coraz bardziej oddala się od polsatu . jeśli f1 w 2007 moglibyśmy zobaczyć w otwartym tvn to było by mistrzostwo świata , ale nie łudźmy się " biznes jest biznes " . pażywiom uwidim
|
Do góry
|
|
|
|
#630937 - 21/10/2006 15:56
Re: Formuła 1 - GP Brazylii
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Kilka opinii po 3 treningu, może komuś przyda się przed obstawianiem kwalifikacji które już o godzinie 19. Bridgeston'y wydają się być lepsze od Michelinów, są to moje odczucia i wydaje się że Francuzi odpuścili koniec sezonu. Ferrari jest najszybsze co raczej nie jest to niespodzianką (dlaczego Schumi nie ukończył poprzedniego wyścigu, dlaczego ...). Massa jedzie na oponach z twardszej mieszanki w porównaniu do mistrza. Mistrz nie powinien mieć problemów z wygraną kwalifikacji jeśli będzie chciał startować z pierwszego miejsca.
|
Do góry
|
|
|
|
#630941 - 21/10/2006 19:49
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
eh w klasyfikacji najbardziej nieprzewidywalnych sportów F1 ma u mnie pierwsze miejsce nie zdziwię się np. jesli Schumi sięgnie jeszcze po mistrza a start zapowiada się interesująco w końcu Robert tuz przed Schumacherem ( o ile nie będzie -10 )
|
Do góry
|
|
|
|
#630944 - 21/10/2006 21:21
Formuła 1 - GP Brazylii
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Fernando Alonso /Zakład na miejsce 1-3/ @2.30 (Bwin)Jak zobaczyłem ten kurs to zrobiłem , potem następnie , pomyślałem i postawiłem Bwin. Ja rozumiem, że Alonso będzie się jutro przede wszystkim rozglądał dookoła byleby tylko ktoś na niego nie wjechał i w ewentualnych pojedynkach ramię w ramię może lekko odpuścić no ale przecież ta maszyna jest potwornie szybka, a on sam celowo nie będzie jej spowalniał... Na starcie w odstawkę pójdzie Trulli, a potem już do samej mety jazda na pozycji nie niższej niż 3. Niby Schumacher może go po drodze wyprzedzić, ale z kolei on sam może wyprzedzić i Raikkonena i Massę - choć to drugie jest mało prawdopodobne. Ten zakład to spokojnie ponad 50%.
|
Do góry
|
|
|
|
#630946 - 22/10/2006 09:51
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Kubica - miejsce punktowane @2.3Typ pod trochę pod lepsze kibicowanie, ale też myślę, że nie jest pozbawiony odrobiny value Poważne buki płacą za ten zakład "evens" czyli @2. Myślę, że w ostatnim wyścigu nadszedł czas, żeby Robert po raz drugi zdobył punkty. We wcześniejszych wyścigach (oprócz Monzy) zawsze coś stawało na przeszkodzie. A to dyskwalifikacja, a to źle dobrane opony, a to w złym momencie zmienione opony, a to Heidfeld na drodze . Teraz 9. pozycja startowa to dobry prognostyk. Co prawda pewnie Schumacher zaraz wystrzeli jak rakieta na początku i wyprzedzi Roberta, ale wyprzedzenie 2 innych kierowców (Heidfeld i R. Schumacher?) nie jest pozbawione szans. Jeśli tym razem Robert będzie dużo szybszy od partnera z zespołu, to BMW powinien pozwolić mu wyprzedzić partnera, żeby ścigać obie Toyoty. Poza tym każda awaria kierowcy przed Robertem zwiększa szanse na zajęcie miejsca punktowanego.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|