#628721 - 09/08/2006 12:01
Re: Szachtar Donieck - Legia Warszawa
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/09/2003
|
Najbardziej mnie ciekawi, ze dzis kupa Polakow gra na Szachtar i przeciwko Chievo. Ciekawe co by bylo gdyby Legia grala z Chievo. Nie obnizajmy swiadomie poziomu polskiej pilki.
|
Do góry
|
|
|
|
#628726 - 09/08/2006 13:06
|
old hand
Meldunek: 28/07/2006
|
Quote:
moim zdaniem nie, drużyna jest bez formy, Jo, Love i reszta. moim zdaniem jesli wygraja to 1:0, 2:1, a w domu ruzomberok ich powiezie:)
zeby nie bylo offtopa dwa razyu pod rzad to moim zdaniem legia tego nie wygra, przeceniacie legie
Coz za analiza brawo
OT nazwiska potrafisz napisac uzywajac SHift to dlaczego nazw druzyn tak nie piszesz ?
Chcialbym zobaczyc za ile gracie ten Szachtar dzisiaj ... kazdy taki pewny a ciekawe jaka stawka rzuci ...
|
Do góry
|
|
|
|
#628727 - 09/08/2006 13:07
|
enthusiast
Meldunek: 07/08/2006
|
ja gram za 40e zadna suma oszalamiajaca a teraz cos o Legii: Zamknięty ostatni trening piłkarzy w Warszawie, wyłączone telefony zawodników - te wszystkie zabiegi miały służyć maksymalnej koncentracji mistrzów Polski przed meczem w Doniecku. Ale czy tylko temu? – czytamy w „SuperExpressie”. Coraz więcej wskazuje na to, że trener Dariusz Wdowczyk przyszykował na spotkanie z Szachtarem taktyczną niespodziankę.
- Analizowaliśmy nie tylko ten mecz, także kilka innych, w tym przegrany przez Szachtara 0:2 z Dynamem Kijów w Superpucharze Ukrainy - uspokaja Wdowczyk, który przekonuje, że rywal Legii na drodze do Ligi Mistrzów nie jest zespołem doskonałym. Czytaj dalej REKLAMA Wydaje się jednak, że legioniści będą postępować na wschodzie Ukrainy w myśl zasady: ostrożności nigdy za wiele. Tym bardziej że w ekipie Szachtara jest się kogo obawiać. Matuzalem ma za sobą występy we włoskiej Serie A, jego rodak Elano właśnie po raz trzeci został powołany do reprezentacji Brazylii, Anatolij Timoszczuk i Darjo Srna błyszczeli na mistrzostwach świata.
- Nie jedziemy do Doniecka tylko się bronić - zastrzega jednak Wdowczyk, ale pytany o ewentualne zmiany w ustawieniu, nabiera wody w usta.
Podobnie zachowywał się przed najtrudniejszymi spotkaniami w ubiegłym sezonie. A potem na murawę stadionów krakowskiej Wisły i kieleckiej Korony legioniści wybiegali tylko z jednym napastnikiem. Czy taki jest pomysł Wdowczyka na pokonanie mistrzów Ukrainy?
- No comments - ucina szkoleniowiec Legii. - Zobaczycie przed meczem.
Sami piłkarze również nie chcą spekulować na temat wyjściowego składu. Chętniej mówią o rywalach.
|
Do góry
|
|
|
|
#628728 - 09/08/2006 13:10
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
Quote:
moim zdaniem nie, drużyna jest bez formy, Jo, Love i reszta. moim zdaniem jesli wygraja to 1:0, 2:1, a w domu ruzomberok ich powiezie:)
zeby nie bylo offtopa dwa razyu pod rzad to moim zdaniem legia tego nie wygra, przeceniacie legie
Coz za analiza brawo
OT nazwiska potrafisz napisac uzywajac SHift to dlaczego nazw druzyn tak nie piszesz ?
Chcialbym zobaczyc za ile gracie ten Szachtar dzisiaj ... kazdy taki pewny a ciekawe jaka stawka rzuci ...
nie chciałem powtarzać po kims tego samego, co do tych stawek, to nie wazne kto za ile gra, wazne kto jest na plusie miesiecznie, wiec moze wypowiedz sie na ten temat, a potem strugaj gwiazde;)
noł ofens:)
|
Do góry
|
|
|
|
#628730 - 09/08/2006 13:16
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Quote:
Coz za analiza brawo
ja zagralem Szachtar -1.5 po kursie 2.3 za 1.200 zl. happy?
|
Do góry
|
|
|
|
#628731 - 09/08/2006 13:18
|
addict
|
bazyl - nie wpisuj takich rzeczy, bo zaraz beda krzyki, ze klamiesz, bo niektorzy najwyzsza stawke widzieli 50zl, a singlli nigdy nie grali;) noł ofens, ja dzisiaj wolę szachtar na dublu
|
Do góry
|
|
|
|
#628733 - 09/08/2006 13:22
|
addict
|
Quote:
niech se krzycza. nie jestem czlowiekiem ktory klamie, nie robie sobie z geby cholewy. spytal to mu powiedzialem.
ja ci wierzę, bo takie stawki na singlach nie sa kosmiczne;)
|
Do góry
|
|
|
|
#628734 - 09/08/2006 14:47
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2003
|
witam No ja próbowałem znależć jakieś kwestie przemawiające za dobrym rezultatem dla Legionistów,no i niestety nic konstruktywnego nie znalazłem,wiadomo motywacja,promocja,kasa...Jeśli chodzi o atuty piłkarskie to raczej nic ciekawego, Szachtar bogaty klub,niezły trener,niezły skład...nic nowego nie powiem jeśli oświadcze,że moim zdaniem na Legie to powinno wystarczyć.Ukraińcy to nie jakiś super potentat europejskiej piłki,ale dość solidna drużyna grająca naprawdę nieźle u siebie.Więcej rozpisywać się nie ma co,wszystko już zostało powiedziane wcześniej,zatem reasumując moim zdaniem Szachtar można dziś śmiało grać choć oczywiście Legii życzę jak najlepiej. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#628735 - 09/08/2006 14:57
|
old hand
Meldunek: 28/07/2006
|
bazyl /b] looz , powodzenia zycze Sorki za smietnik ale widze 6 podstron do temtu i co drugi post " Legia nie ma szans" "Szachtar to promocja , gram ich grubo" i inne pierdoly to sie tylko spytalem ...
bazyl trzeba bylo lepiej kase ojcowi dyrektorowi wyslac
|
Do góry
|
|
|
|
#628736 - 09/08/2006 15:10
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Rozumiem Wasze podejscie, patrzycie jakas Legia z Polski, a przeciez polacy to jedni z najwiekszych niedacznikow na swiecie, ale ich warto grac przeciw gdy sa faworytami, w tym meczu nie sa faworytami, szachtar powinien wygrac, na 100 meczow bym obstawil z 65 zwyciestw szachtara, ale jaka gwarancja ze dzis nie bedzie ten jeden z 35 meczow? Aby sie ciekawei ogladalo dam handi +1,5 na legie i +1, zobaczymy co z tego wyjdzie. Dodam ze ta ekipa nie powinna miec znanej mentalnosci 'nieudacznikow' poniewaz graja w niej obcokrajowcy. Odnosnie stawek na ten mecz to niektore dzieci neostrady pewnie beda chcialy bazyla zlinczowac ze stawia taka kase na mecz, a w koncu dzieci neostrady by mogly oplacic za taka kase z gory neostrade na poltora roku
|
Do góry
|
|
|
|
#628737 - 09/08/2006 15:21
|
old hand
Meldunek: 03/08/2004
|
Quote:
Odnosnie stawek na ten mecz to niektore dzieci neostrady pewnie beda chcialy bazyla zlinczowac ze stawia taka kase na mecz, a w koncu dzieci neostrady by mogly oplacic za taka kase z gory neostrade na poltora roku
Chyba sodówka odbija....... wyluzuj trochę z tym wywyższaniem się..... jak do tej pory nikt nic Bazylowi nie powiedzial, ale Ty musialeś wtrącić swoje trzy grosze.
|
Do góry
|
|
|
|
#628738 - 09/08/2006 15:42
|
member
Meldunek: 29/07/2006
|
Quote:
Quote:
Odnosnie stawek na ten mecz to niektore dzieci neostrady pewnie beda chcialy bazyla zlinczowac ze stawia taka kase na mecz, a w koncu dzieci neostrady by mogly oplacic za taka kase z gory neostrade na poltora roku
A ty pewnie jestes dzieckiem specjalnej troski....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|