dla mnie tez niewiele wiecej ze wzgledu że "troche" się pozmienialy prorytety sportowe i wybralem kariere piłkarską
Nie zmienia to jesdnak faktu, że biegac lubie i bede biegal juz chyba zawsze
Co do sezonu 2014 to startowalem jedynie w lokalnych biegach crossowych po Puszczy Bukowej i tam bylem w czołówce. Raz zajalem 2 miejsce a w generalce bylem chyba 5( 3 w kategorii).
Głównym startem ( i jedynym ulicznym) mial byc Półmaraton Gryfa, który okazal sie nie byc połmaratonem
Moj czas 1:26:41 i wielkie wkuwienie, że do pelnego dystansu zabraklo 600 metrów. Jak nigdy mimo srednich przgotowan trafilem z formą i dobra dyspozycją dnia co tez jest jak wiecie ciezkie i loteryjne.
Co z tego, że pewnie złamalbym 1:29 i pobil moja stara zyciowke(1:32:05) o kilka minut skoro oficjalnie bieg jakby się nie odbyl.
Jedyny plus z tego wszystkiego to trzecie miejsce druzynowo, gdzie tez na farcie zalapalem sie do najlepszej czworki wyprzedzajac kolegów z klubu, ktorzy teoeretycznie patrząc na caly sezon byli ode mnie lepsi.
Planów biegowych na 2015 nie robie ale pewnie przygotuje się pod jakies jedne wybrane zawody.Sądze że to bedzie jakis polmaraton, ale raczej nie Gryfa....... no chyba, że sie organizator zmieni
Gratuluje wszystkim i zycze powodzenia w realizowaniu celów