Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#619150 - 27/07/2006 14:05 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
matmax23 Offline
member

Meldunek: 04/02/2006
Konoval
Quote:

Wiesz co mial wniesc moj post? Tylko tyle, zeby ostrzec innych przed hurra optymizmem w stawianiu na zespoly ze Skandynawi. Zarzucasz mi, ze takie uogolnienia kazdy moze napisac a sam rzeczowo nie podszedles do tematu. Finalandia lezy czy nie lezy w Skandynawi? Pisalem o ostatnich czy ostatnim sezonie?

Akurat jakbyś poczytał dokładniej mój post to znalazłbyś i Finlandię, którą na początku chciałem ominąc bo poziomem odstaje od NOR i DEN, a i trochę od SWE.

Konoval
Quote:

Fakt troche sie zagalopowalem ze stwierdzeniem, ze w wiekszosci druzyny, o ktorych mowa odpadaly z ogorkami ale czseto meczyly sie niemilosiernie i moim zdaniem nie sa warte gry bo smiesznych kursach Lyn czy IFK G.

No i tu się zgadzamy - gdybys nawiązał do kursów nie byłoby tematu. Natomiast Ty stwierdziłes ze Skandynawowie przegrywają z ogórkami i tyle. Całkowita zgoda ze po kursach 1,5-1,6 nie warto tego ruszac absolutnie. Tylko ze ja to grałem powyżej 2,00 a czy to są smieszne kursy.
Konuiec dyskusji i powodzenia w typach.

Do góry
Bonus: Unibet
#619151 - 27/07/2006 14:08 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
Quote:

dla miłosników spiskowych teorii

"i follow uefa cup matches last 5 seasons,and every year ,every season happened that strange things.clubs lose game at home (odds 1.2 or 1.3) and bookies earn money and then they smashed that same team away.just look the results:helsinki lost vs drogheda(odds 1.4) lyn-flora 1-1(odds 1.2),geteborg-derry 0-1(odds 1.2)last season esbjerg lost at home vs flora 1-2,and then they won 5-0 away....i can't exlplain that"

źr. BA

wiem ,ze to było do mnie i wcale nie musisz sie z tym moim typem zgodzić ale w moim przekonaniu lepiej zaryzykować (w tym wypadku jest to potwierdzone pierwszym meczem ,ambicja Irlandzczyków i walka ,tabela gier i wieloma statystykami) kursem 2,06 za 1X niz 1,45 za wygrana druzyny na wyjezdzie ,która potrafiła przegrać na własnych smieciach w perspektywie meczu z druzyna typowo domową ,bedaca obecnie w wysmienitej formie bijacą rekordy własnego domu 6-0-0 (12-1)

nie przekonałeś mnie DALEJ SADZE PO DOBRYM KURSIE:

DERRY 1X 2,06 !!!

typ: 2-0

Do góry
#619152 - 27/07/2006 14:11 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
greender Offline
addict

Meldunek: 10/03/2005
na dziś proponuję awans tych drużyn:
Llanelli, Derry, Omonia, Dynamo Minsk, Karabakh Azersun
kiedowałem się bilansem brakowym na korzyść gospodarzy i analizami innych urzytkowników forum. AKO 7.75 buk: sts

Do góry
#619153 - 27/07/2006 14:12 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
aha Offline
enthusiast

Meldunek: 02/05/2006
Mysle, ze druzyna Lukaszenki wpieprzy Polaczkom bo to bedzie mecz z kontekstem politycznym. Beda tam Polaczki jakies manifestacje na Bialorusi robic? To my im pokazemy gdzie ich miejsce w szeregu.

Zlituj sie prosze:)
Bo przy nastepnej okazji ja nie bede sie litowal

Edited by Biszop (27/07/2006 14:20)

Do góry
#619154 - 27/07/2006 14:17 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Pomagiery Lukaszenki beda stac na stadionie z kałachami i jakby nie daj Boze sedzia chcial uznac bramke dla Zaglebia to zaczna strzelac.

Do góry
#619155 - 27/07/2006 14:17 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
rayo76 Offline
newbie

Meldunek: 10/05/2005
Panowie uwaga na mecz Drogheda z Hjk-odbedzie sie on na neutrealnym terenie,stadionie Bohemians-u Dublin Dolymount Park!a wiec Drogheda ktora moze nie strzela duzo bramek ale jest bardzo mocna u siebie troche traci z atutow ktore posiada!z 2-ej strony spodziewana jest duza frekwencja i byc moze to pomoze gospodarzom.

Do góry
#619156 - 27/07/2006 14:28 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
sowa Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2005
Pytam się tylko co ma wnieśc do rzeczowej dyskusji cytowany na początku tekst?

Twoje prawo ! możesz pytać !

Do góry
#619157 - 27/07/2006 14:46 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Quote:

Quote:

GAMEBOOKERS ----------- 4.50

W Betfair jest 5,2 na Zagłębie.

w GB na x2 placa juz 1.97

Do góry
#619158 - 27/07/2006 15:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
telomateo Offline
newbie

Meldunek: 15/07/2006
Omonia v Rijeka

Rijeka w poprzednim sezonie na wyjeździe 10-0-6 bramki 25-21 oraz zdobyła wicemistrzostwo z przewagą 18 punktów nad trzecim w tabeli Varteksem. Wyprzedziło ją tylko Dynamo Zagrzeb - zespół chyba poza zasięgiem piłkarskich drużyn z Chorwacji. Rijeka była rewelacją sezonu i drugą siłą ligi chorwackiej. Do zespołu przyszli Mikic i Bula. Ich forma jest na razie niewiadomą, ale mimo wszystko liga cypryjska jest słabsza od chorwackiej (Rijeka aby zdobyć wicemistrzostwo zapewne musiała w to włożyć więcej sił i umiejętności)
W Omoni nie wystąpi obrońca Theodotou, a to może mieć również wpływ zważywszy na fakt, że Rijeka musi strzelić bramkę, aby myśleć o awansie.

Typ 2@3.30 2/10

Do góry
#619159 - 27/07/2006 15:06 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
mimo wszystko bardzo kusi mnie zagranie x2 w tym spotkaniu, jeszcze zastanowie się co z tym fantem czynić, troszke prasy poczytałem i wypowiedzi, nie ma się co martwic tym ze zaglebie gra na wyjezdzie, stadion okolo 40 000 ale na trybunach pewnie zasiądzie góra 5000 kibiców i pewnie będą porozrzucani po całym stadionie wiec doping nie będzie tak donośny, obawiam się braku manuela w zespole zagłebia i o rosnącą formę pana kowaliewa z mińska, który ostatnio w ligowym spotkaniu strzelił 2 bramki i zapowiada ze w dzisiejszym meczu znów cos ustrzeli

Do góry
#619160 - 27/07/2006 15:12 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Dynamo Mińsk - Zagłębie Lubin
Bardzo długo się zastanawiałem dzisiaj jakim wynikiem może zakończyć się ten mecz. Jeszcze przed 13 lipca w ciemno stawiałbym na Dynamo. Miałem okazje obejrzeć mecz z 13 lipca i muszę przyznać, że bardzo mnie zawiodła gra piłkarzy Dynama. Do kiepskiej gry naszych zawodników jestem przyzwyczajony.
Pierwszy mecz między tymi zespołami stał na podwórkowym poziomie. Obie drużyny grały żenujący football. Myślę że poziom obu drużyn jest wyrównany. Może ciut lepsze jest Zagłębie. Ale trzeba wziąść również pod uwagę to że dzisiejszy mecz będzie w Mińsku. I to jest plus dla Białorusinów.
Myślę że:
1. Żadna z drużyn nie wygra z wiekszą przewagą niż 1 gol.
2. Będzie under. Oba kluby są na tym samym poziomie. I oba kluby grają bardziej defensywnie, dość ostrożnie w ataku.

Mój główny typ na ten mecz to jest remis. Dużo osób pewnie stawia na Dynamo dlatego kurs spada na tą drużynę. Mnie jednak gra Dynama nie przekonuje. Może się zdarzyć, że Dynamo wciśnie jedną bramke Zagłębiu i skończy się wynikiem 1:0. To będzie wszystko na co stać Dynamo.
Ale bardziej optuje za wynikiem 0:0 (50% szans) lub 1:1 (35% szans).
Moje typy:
Dynamo Mińsk - Zagłębie Lubin X 4.00
stawka: 5/10

Dynamo Mińsk - Zagłębie Lubin Poniżej 2.5 gola 1,71
stawka 9/10

Dynamo Mińsk - Zagłębie Lubin Dokładny wynik: 0-0 12
stawka 1/10

Ja zagram albo remis albo under. Jeszcze się zastanawiam.

SV Roeselare - Vardar Skopje
Nie wiem czemu nikt nie wspomniał o tym meczu.
Pierwszy mecz pomiędzy drużyną belgijską i macedońską skończył się zwycięstwem Belgów 1-2. To jest skromna zaliczka. Belgowie może nie są jakimiś potęgami jak kluby angielskie, hiszpańskie czy włoskie, ale prezentują dobry poziom. Poziom footballu macedońskiego jest bardzo niski. Tak na prawdę nie znamy ich klubów i niewiele wiemy o ich piłce bo niczym nie zasłynęli w świecie footballu.
Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem Belgów i myślę że na swoich śmieciach Belgowie podwyższą wynik dwumeczu.
Kurs na Belgów waha się w granicach 1.67 - 1.7 w Betfair.
Mój typ:
SV Roeselare - Vardar Skopje 1 1.7
stawka: 10/10

Do góry
#619161 - 27/07/2006 16:27 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
M_a_r_i_o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/06/2003

Dyscyplina: Piłka nożna
Rozgrywki: Puchar UEFA 2006/2007
Faza: I Runda Kwalifikacyjna - II Mecz
Mecz: BSC Young Boys Bern - FC MIKA Ashtarak
Godzina: 19:30 CET
Typ: Over 2,5
Kurs: 1.50
Bukmacher: Gamebookers
Data: 27.07.2006 r. - Czwartek
Transmisja TV: niestety brak danych

Miejsce:
Stade de Suisse Wankdorf (32000 miejsc wszystkie siedzące - zbudowany w 2005 roku), Berno, Szwajcaria

Sędzia spotkania:
Sokol Jareci (Albania)

Czwarty Sędzia - techniczny:
Ervis Peza (Albania)

Obserwator UEFA:
Dragutin Poljak (Chorwacja)

Prawdopodobne składy obu zespołów:

BSC Young Boys Bern: Marco Wölfli, Ronny Hodel, Yakin, Steve Gohouri, José Delfim, Marcos Dos Santos, Miguel Portillo, Joël Magnin, Thomas Häberli, Mario Raimondi, Carlos Varela.

FC MIKA Ashtarak: Feliks Hakobyan, Hrachya Mikaelyan, Armen Petikyan, Nikita Fursin, Alex, Arsen Meloyan, Artaches Antonyan, Tigran Davtyan, Ardaches Adamyan, Pavel Yushkov, Armen Shahgeldyan.

ANALIZA:
Spotkanie pierwszej rundy kwalifikacyjnej do pilkarskiego Pucharu UEFA. Kolejny mecz ktory z powodzeniem mozna okreslic jako starcie giganta z kopciuszkiem. Tym razem zmierza sie jeden z najlespzych zespolow Szwajcari - stołeczne Young Boys oraz reprezentant Azerbejdżanu Mika Ashtarak. Oczywiscie murowanym faworytem do awanso przed pierwszym spotkaniem byli szwajcarzy. Pierwszy mecz byl o tyle trudny ze Szwajcarzy grali na bardzo trudnym terenie jakim niewatpliwie jest terytorium Azerbejdzanu. Pamitamy przeciez wojaze Polskiej reprezentacji z tym zespolem - nie zawsze bylo latwo. Mimo to ekipa Young Boys jak przystalo na faworyta nie miala absolutnie zadnych problemow z zapewnieniem sobie awansu juz po tym pojedynku. Bylo juz 3-0 po golach Dos Santosa, Raimondiego oraz Sermetra jednak w doliczonym czasie gry dla Miki trafil Grigoryan i Szwajcarzy nie zachowali czystego konta. Przyjrzyjmy sie warunkom panujacym w stolicy Szwajcarii. Praktycznie bezwietrznie - nie bedzie zadnych opadow jak w 90% powierzchni Europy. Temperatura pod wieczor wahac bedzie sie w przedziale 18-20 stopni. Jak juz powiedzialem losy rywalizacji sa przesadzone. Pytanie czy w rewanzu ekipa gospodarzy zdola zaaplikowac rywalowi kolejne 3 gole? Jestem wrecz pewny ze tak. Zespoly dzieli praktycznie przepasc. jedynym argumentem ktory moglby zatrzymac mnie przed psoatwieniem na taki typ to to ze Szwajcarzy gralibyna wyjezdzie. Tak nie jest takze nie ma juz zadnych przeciwskazan do grania Overa. Atut wlasnego boiska bardzo pomoze napewno Szwajcarom ktorzy moga potestowac nieco ustawienia przed kolejna kolejka w lidze - przypomne ze sezon w Szwajcarii juz sie rozpoczal - oczywiscie zagra prawie najsilniejszy sklad bo wiadomo ze ekipa jest juz w pelnym cyklu meczowym (sezon + puchary) dlatego tym bardziej sklaniam sie ku Overowi. Jedyne co mogloby martwic to to ze jesli awans jest zapewniony to mozna sobie nieco odpuscic mecz u siebie ale nie sadze by tak sie stalo. Wkoncu na trybunach zasiadzie kilkanascie tysiecy ludzi i chcoiazby dla nich trzeba strzelic pare goli i wygrac zdecydowanie. Jak dla mnie pewny typ mysle ze 4-0 moze 5-0 jak najbardziej mozliwe - polecam zagrac.

Dyscyplina: Piłka nożna
Rozgrywki: Puchar UEFA 2006/2007
Faza: I Runda Kwalifikacyjna - II Mecz
Mecz: Dynamo Bucharest - Hibernians La Valletta
Godzina: 20:00 CET
Typ: 4 gole lub więcej
Kurs: 1.67
Bukmacher: Sportingbet
Data: 27.07.2006 r. - Czwartek
Transmisja TV: TVR International (Rumunia), TVR 1 (Rumunia)

Miejsce:
Dinamo Stadionul (15138 miejsc wszystkie siedzące - zbudowany w 1956 roku), Bukareszt, Rumunia

Sędzia spotkania:
Vlado Svilokos (Chorwacja)

Czwarty Sędzia - techniczny:
Alojzije Supraha (Chorwacja)

Obserwator UEFA:
Franchesco Bianchi (Szwajcaria)

Prawdopodobne składy obu zespołów:

Dynamo Bucharest: Glen Moss, Cristian Pulhac, Cosmin Moti, Andrei Márgáritescu, Catalin Munteanu, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, George Blay, Razvan Paduretu, Stefan Radu, Iulian Tames

Hibernians La Valletta: Mario Muscat, Kevin Cassar, Adrian Pulis, Aaron Xuereb, Ryan Miwtoff, Edmond Agius, Ndvbisi Chukunyere, Terence Scerri, Benjamin Camilleri, Matthew Bartolo, Clayton Failla

ANALIZA:
Spotkanie pierwszej rundy kwalifikacyjnej do pilkarskiego Pucharu UEFA. Spotkanie to mozna okreslic spokojnie mianem rywalizacji Dawida z Goliatem. Obie druzyny dzieli conajmniej jedna moze nawet 2 klasy. Rywalizacja Rumuńsko - Maltańska. Standartowo na poczatek przyjrzyjmy sie warunkom jakie dzisiaj panuja na boisku gospodarzy. Ekipa z Bukaresztu na srednim ponad 15 tysiecznym stadionie ktory swietuje wlasnie 50 rocznice istnienia - w 2008 roku do uzytku zostannie oddany nowy stadion Dinama - poki co narazie trzeba zadowolic sie 50 letnim staruszkiem. Jesli chodzi o pogode to nie bedzie ona przeszkadzac ani jednym ani drugim poniewaz na godzine 20:00 w Bukareszcie oczywiscie nie sa spodziewane jakikolwiek opady a tempereratura powinna wyniesc okolo 20-22 stopni takze calkiem przyjemnie. Przyjrzyjmy sie teraz meczowi od strony juz tej czysto sportowej. Jak juz mowilem obie druzyny to dwa calkiem rozne pilkarskie swiaty. Ekipa z rumunii juz w pierwszym pojedynku zgodnie ze wszystkimi przewidywaniami na boisku rywala zapewnila sobie awans do kolejnej rundy. Gole Danciulesco, Niculescu (dwa) oraz Radu przyniosly pewną wygrana 4-0. Rewanz jest oczywiscie czysta formalnoscia ale nie sadze by ekipa Rumunska poprzestala na skromnym 4-0. Bardziej od wygranej zastanwia mnie to czy Rymuni zdolaja wygrac w dwumeczu wiecej lub rowno 10-0. Uwazam ze jest to jak najbardziej mozliwe bo jesli udalo sie zaaplikowac rywalowi az 4 gole na jego terenie to czemu nie mialoby sie udac wygrac 6-0 u siebie. Warto przypomniec ze Hibernians La Valletta wcale nie jest najlepszym zespolem w swoim kraju. Ekipa ta zajela w poprzednim sezonie dopiero 3 miejsce. Rzecz jasna ekipa gospodarzy takze nie jest mistrzem rumunii - Dinamo zajelo 3 miejsce tracac do mistrza - Stjeły 8 oczek. Przyjrzyjmy sie skladom personalnym. Ekipa Dianmo rozpocznie dzisiejszy mecz praktycznie bez wiekszych zmien w porownaniu z pierwszym meczem takze tutaj nie ma wiele do analizowania. Goscie natomiast maja spory problem bowiem dzisiaj nie zagra zdecodowanie jeden z kluczowych zawodnikow - Cohen. Jest to spore oslabienie gosci ktore moze miec wplyw na wynik koncowy, takze mamy kolejny powod aby stawiac na gospodarzy oraz Over. Podsumowujac wygrana 5-0 lub wiecej jest bardzo prawdopodbna a juz strzelenie conajmniej czterech bramek (dzisiejszy typ) uwazam za formalnosc. Atutem Rumunow ktory ostatecznie sklania do stawiania na to zdarzenie jest to ze graja u siebie juz zupelnie na luzie ale jednoczesnie takze bez zbytniego oszczedzania sie bo juz niedlugo start nowego sezonu. Polecam zagrac na ekipe ze stolicy Rumunii.

Do góry
#619162 - 27/07/2006 17:26 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Quote:

Zagralem sobie Zaglebie Lubin, +0.5 po kursie 2,2 jak dla mnie kurs oplacalny, w sumie moze jeszcze podskoczy, ale nie chcialem ryzykowac.

ft 0:0

kasa znowu wpadal i to latwa, ale taki mecz ogladac to naprawde... uefa nie powinna dopuszczac takich ekip do rozgrywania meczow:) koszmar

Do góry
#619163 - 27/07/2006 17:29 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
skottie Offline
veteran

Meldunek: 28/09/2001
Ojejku, jakie żenujące było to Zagłębie. Klejdinst większość meczu bronił wyniku jakby nie wiedział, że muszą strzelić coś żeby awansować.
Zastanawiam się czy ta nasza liga aż tak słaba, że odpadamy już w pierszych rundach? Coprawda odpadnięcie honorowe, bo bez porażki, hehe. Powoli stajemy się specjalistami w takich wypadach z pucharu. Pamiętam Płocki kilka sezonów temu z Łotyszami czy GKS Katowice podobnie z jakimiś kelnerami.

Do góry
#619164 - 27/07/2006 18:10 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Quote:

Quote:

Zagralem sobie Zaglebie Lubin, +0.5 po kursie 2,2 jak dla mnie kurs oplacalny, w sumie moze jeszcze podskoczy, ale nie chcialem ryzykowac.

kasa znowu wpadal i to latwa, ale taki mecz ogladac to naprawde... uefa nie powinna dopuszczac takich ekip do rozgrywania meczow:) koszmar

Ja rozumiem, że małe dzieci lubią się chwalić wygranymi ale pan Panie Moderatorze powinien akurat siwecić przykłądem i nie robić niepotrzebnego śmietnika w temacie.

Każdy widziiał na co Pan stawiał i każdy też jest w stnaie bez cienia problemu znaleźć wynik spotkania.

Do góry
#619165 - 27/07/2006 18:43 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
snoopol Offline
addict

Meldunek: 26/09/2003
Quote:

Quote:

Quote:

Ja rozumiem, że małe dzieci lubią się chwalić wygranymi ale pan Panie Moderatorze powinien akurat siwecić przykłądem i nie robić niepotrzebnego śmietnika w temacie.

Każdy widziiał na co Pan stawiał i każdy też jest w stnaie bez cienia problemu znaleźć wynik spotkania.

A w jaki sposob ma swiecic przykladaem jako moderator??? Udzielajac ostrzezenia na prawo i na lewo tak jak to czyni wiekszosc zielonych???
Experto podal typ, trafil i tyle. Wielu na tym skorzystalo jak np ja i jak dla mnie Experto moze sie chwalic czesciej, oznaczaloby to wiecej $$$$$$$ dla mnie rowniez.
A ze Ty nie masz sie czym chwalic i przemawia przez Ciebie zwykla "polska" zawisc to juz inna sprawa.

Do góry
#619166 - 27/07/2006 18:52 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Igor Offline
Carpal Tunnel

Quote:

A w jaki sposob ma swiecic przykladaem jako moderator??? Udzielajac ostrzezenia na prawo i na lewo tak jak to czyni wiekszosc zielonych???

Wystarczy że podaje typy. To czyje typy są dobre, a czyje złe każdy widzi i każdy może sam ocenić. Jeśli jest dobry, a ktoś szuka cudzych typów to z pewnością zauważy jego typy nawet jak nie będzie się chwalił.
Raz się trafia, a innym razem ma się pecha i typ nie wchodzi.
Dla mnie takie chwalenie się swoimi typami jest dziecinne.
Ale to moje zdanie i nie wymagam aby inni je podzielali

Do góry
#619167 - 27/07/2006 19:21 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
andreosw Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/04/2005
Quote:

Proponuję na dzisiaj FC Vaduduz - Ujpest typ 2.

Dzisiaj Ujpest gra na wyjeździe o uratowanie resztek honoru.
Kursy mocno pospadały ale jeszcze dzisiaj złapałem 2 po kursie 3 w sportingbet.

Myślę, że szansa jest spora na zwycięstwo Madziarów i dlatego poszła stawka 5/10 na 2.

Jeżeli ktoś skorzystał z mojej podpowiedzi to się cieszę.
Kasa wpadła

Do góry
#619168 - 27/07/2006 19:23 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Moje typy:

stawka 9/10

stawka 1/10

Dobre panie dobre

Co w tym zlego ze sie ktos pochwali??
No trzeba przyznac ze Experto robi to w specyficzny sposob ale trafiony to trafiony, koniec i kropka, rowniez brawa

Do góry
#619169 - 27/07/2006 20:07 Re: Puchar UEFA - I runda eliminacyjna rewanże
Igor Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Moje typy:

stawka 9/10

stawka 1/10

Dobre panie dobre

Co w tym zlego ze sie ktos pochwali??
No trzeba przyznac ze Experto robi to w specyficzny sposob ale trafiony to trafiony, koniec i kropka, rowniez brawa

Dzięki.
Znacznie milej jest gdy ktoś pochwali niż samemu się chwalić

Jeszcze to weszło:
Quote:

SV Roeselare - Vardar Skopje 1 1.7
stawka: 10/10

Gratulacje Experto

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  Akhu, Biszop