Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#615571 - 06/07/2006 13:13 Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Często siedząc w godzinach nocnych na czacie mecz.pl, kiedy nie rozgrywane były żadne spotkania, zamiast zajmować się bukmacherką toczone były bardzo ciekawe rozmowy typowo towarzyskie, podczas których każdy zdawał relacje z imprez i innych wydarzeń mających zabawną otoczkę. Każdy user z forum ma chyba w swoim otoczeniu jakieś ciekawe jednostki, którym przytrafiła się przygoda, która jest wspominana ze śmiechem na każdej kolejnej imprezie lub sam zrobił coś niezwykle głupiego .

Najbardziej ciekawy wieczór imprezowy z moich znajomych miał jeden kumpel, który przesadził z konsumpcją i na jednej imprezie dał się posmarować cały po twarzy pastą do butów, zostać ogolony na głowie w dość orginalny sposób (później fryzjerka miałą problem, żeby to doprowadzić do ładu) i weszedł do WC ze spuszczonymi spodniami w momencie gdy na sedesie siedziała jedna z koleżanek. W końcu chłopaki wsadzili go do windy i z tego co opowiadał to jak biegł do domu kilka razy się przewrócił na chodniku. Od tej pory dużo nie pije

Inny kumpel miał więcej szczęścia bo po powrocie do domu zauważył jedynie, że ktoś mu wygolił całkowicie brwi. Biedak do teraz nie wie kto mu to zrobił bo nikt się nie chce przyznać.

Inny z kolei jakiś miesiąc temu wybrał się z kumplami na niedokończoną budowę jakiegoś bloku w środku nocy i chodząc po balkonie zauważył brak barierki dopiero w powietrzu spadając z 2 piętra. Naszczęście obyło się bez żadnego złamania.

Mam też na osiedlu takiego gościa (ma z 21-22 lata i mówią na niego Roger Odrzutowiec albo Zadyma), który chodzi po mieście w koszulce i spodenkach Realu oraz halówkach, getrach i ..ochraniaczach. No i twierdzi, że setke biega w 6 sekund

Zapmniałbym też o kumplu, który śmieje się tak, że nie da się tego podrobić . Kiedyś był w pubie i jak zaczął się śmiać to kilka stolików smiało się razem z nim i biło mu brawo .

A ta historia zainspirowała mnie do założenia tego tematu :
Wczoraj kumpel przyniósł na osiedle jakieś stare metalowe kajdanki i inny ciekawski postanowił je przetestować na sobie i zapiął sobie jedną rękę. Lekko się ździwił kiedy okazało się, że tamten nie ma do nich kluczyków a spinką do włosów nie da rady ich otworzyć. W końcu poszedł do domu przepiłować te kajdanki ...do teraz nie wiem czy się ich pozbył

Jeżeli temat się przyjmie to postaram się przypomnieć sobie inne zabawne historie

Teraz czekam na Wasze opowieści (szczególnie studentów ) na temat orginalnych znajomych, bo zapewne wielu z Was ma w swoich szeregach jednostki, którym przytrafiły się niezwykłe historie albo ogólnie są przedmiotem żartów ze względu na sposób bycia, czy jakąś cechę charakteru. A może Wam przytrafiło się coś co przyminane jest z uśmiechem na każdej imprezie

Do góry
Bonus: Unibet
#615572 - 06/07/2006 14:49 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
raz z ziomkem troche sobie wypilismy a ze byla zima kupilismy fajerwerki i naszemu niezbyt lubianemu koledze zrobilismy pod domem sylwestra

Do góry
#615573 - 06/07/2006 15:12 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Ozeszlol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/05/2004
Mam kilka mocnych historyjek , ale wezmne taką od środka :

Raz w czasie trwania wakacjii bodajże w 2003 roku , z grupką przyjaciół postanowiliśmy wybrać się do pewnej miejscowości , okazało się że byliśmy tak nieuważnii że wsiedliśmy nie do tego autobusu co trzeba . Jedziemy jedziemy rozmawiamy , mój kolega wygodnie na siedzeniu się rozkłada , nagle trach ... autobus staje i kierowca do nas że tutaj wysiadka bo jesteśmy na miejscu , wszystkich zamurowało . Wysiadamy i zapadła kamienna cisza , po 10 sekundach wszyscy padliśmy na ziemie i dobre pare minut zwijaliśmy się ze śmiechu . Banda nieudaczników

Do góry
#615574 - 06/07/2006 16:51 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
gacektyper Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/08/2003
Pisalem dlugiego posta ale mi sie zawiesil komp

To napisze inne akcje. Mialem w liceum takiego kolesia. Zaslynal na jezyku polskim kiedy odpowiadal z "Lalki" i zle przeczytal ze sciagi(trzeba byc agentem). "Wokulski pracowal w wiwiarni " Babka z 3 razy pyta gdzie??? a on niewzruszony ze w wiwiarni. I od tego czasu mowilismy chodzmy chlac wiwo
Ten sam koles na jakims sprawdzianie odwraca sie i pyta " Gacek co symbolizuje Czochoł "
Poza tym ta postac byla autorem wielu niekoniecznie prawdziwych historii. 3 minuty 10 sekund na 1500 m gdzie ja mu mowie to czemu nie jedziesz na mityngi i kasy nie zarabiasz a on mi ja trenuje bieganie to wiem .Musialem przyniesc wycinki z gazet i sie uspokoil Albo akcje w stylu ze gdzies tam w dymy poszedl a bylo odwrotnie czy inne ciekawe historyjki ktore potem okazywaly sie zwyklymi bajkami Mial miec firmowe buty Nike,Reebok itp. za promocyjne ceny.W klasie sie zamawialo a potem kazdy "gdzie te buty? " Jeden z kumpli byl z nim na mieszkaniu to mowil ze 2-3 pary jakis szmacianek bylo i po butach Potem jak ktos powiedzial cos co brzmialo dosc niewiarygodnie to kazdy mowil " X ci to powiedzial ?

Do góry
#615575 - 06/07/2006 18:42 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
speedo99 Offline
old hand

Meldunek: 28/07/2002
Co do tego kumpla z "wiwiarni" to jeszcze nic

Ja w podstawówce przez jeden rok miałem kolegę, którego poziom wiedzy był chyba najniższy w całym kraju A że lubił jak mu podpowiadaliśmy, to wychodziły z tego cuda

Pewnego razu mieliśmy np klasówkę z biografii Sienkiewicza. Oczywiście przed zajęciami Przemek przybiega do nas żebyśmy mu ściągę z tego całego "Sienkiewicza" podyktowali... no to mu podyktowaliśmy dwie strony biografii zaczynającej się od słów "Henryk Sienkiewicz, znany średniowieczny rycerz..... itp"

Innym razem, Przemek usiadł przed nami na klasówce z biologii, na którym jedym z pytań było: co jedzą pingwiny ?

Odpowiedzi były różne : "hamburgery, jajecznicę, szpinak" i co tam jeszcze komu do głowy przyszło

Niestety rok później Przemka już nie było wśród nas, bo nie zdał (o dziwo) z 90% przedmiotów...

A co do naszych zabawniejszych anegdot, to było tego całe mnóstwo.. Np ostatnio, z miesiąc temu siedząc na podwórku z kumplem, wpadliśmy na pomysł że pojedziemy sobie stopem do Paryża. Jak postanowiliśmy, tak zrobiliśmy. W sumie do stolicy Francji jechaliśmy 5 dni, z tego ostatnie były najbardziej baniowe.
Stojąc np na stacji benzynowej w Metz, barykadując wejście i pytając sie we wszystkich językach o stopa, podszedł do nas Arab i kazał wsiadać do swojego samochodu. Nie rozumieliśmy go ani trochę, bo ani z arabskim ani z francuskim nie mieliśmy styku, ale oczywiście znudzeni staniem na stacji wsiedliśmy w nadziei że zawiezie nas do celu.
Zaczęło się nawet miło, Arab coś sie nas pytał, my go nie rozumieliśmy, my się go coś spytaliśmy, on nas nie zrozumiał... po tej konwersacji Arab włączył swoje arabskie hity i zaczął się wydzierać.
Byliśmy tak zmęczeni, że nawet wśród jego krzykach zasnęliśmy snem umęczonych podróżników, budząc się 5 godzin potem w ... Luksemburgu.
Budzę się, mówię do kumpla "wstawaj", on wstaje patrzy na zegarek i się pyta "jesteśmy koło Paryża ?".. trochę się zdziwił jak usłyszał odpowiedź, a jeszcze bardziej jak jakiś czas potem Arab zawiózł nas do Belgii. Na początku były oczywiście śmiechy, chichy ale jak zobaczyliśmy że zbliżamy się do Brukseli i połączyliśmy to z wcześniejszym zabójstwem młodego Belga przez dwóch Polaków, zaczęliśmy sobie wkręcać filmy o tym że to jest zemsta. Nagle Arab zatrzymał się na poboczu i kazał nam wysiadać, na szczęście okazało się że poszedł kawę sobie kupić
Potem skręcił na Francję w kierunku Lille, zatrzymał się na przedmieściach miasta, wysiadł z samochodu, wystawił nasze rzeczy, my wysiedliśmy, a on pojechał dalej <lol>
A my w naszym kolejnym głupim pomyśle jak gdyby nigdy nic, podeszliśmy do najbliższych świateł przy zjeździe na autostradę, wsiedliśmy do pierwszego samochodu i po słowach "Could you bring us to the next gas station" pojechaliśmy w dalszą drogę...

Do góry
#615576 - 06/07/2006 19:22 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
superges Offline
veteran

Meldunek: 22/06/2004
Była 18 kumpla.
Inny kumpel zaczoł pić z jeszcze jednym.
Odpadł po 3 kolejce i przesiedział w kiblu non-stop żygając od 20,30 do 3,45 Według mnie jest to rekord świata.
Potem tak sie odwodnił że przez 2 tygodnie w szkole nie był.
Do dzissie z niego śmiejemy. Ma ksywke suchar bo zawsze ma mine jakby go ostro suszyło.

Do góry
#615577 - 06/07/2006 19:30 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
BZYCZEK Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2004
Quote:

Była 18 kumpla.
Inny kumpel zaczoł pić z jeszcze jednym.
Odpadł po 3 kolejce i przesiedział w kiblu non-stop żygając od 20,30 do 3,45 Według mnie jest to rekord świata.
Potem tak sie odwodnił że przez 2 tygodnie w szkole nie był.
Do dzissie z niego śmiejemy. Ma ksywke suchar bo zawsze ma mine jakby go ostro suszyło.

odpadł po trzeciej kolejce To co wy piliscie w szklankach

Do góry
#615578 - 06/07/2006 19:39 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
KeeYou Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/06/2003
Absynth...wiadrami

Do góry
#615579 - 06/07/2006 20:40 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Nicki Pedersen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/02/2006
Swego czasu byl pewien znany gorzowski zuzlowiec ktory lubial sie zabawic na
dyskotekach , wiadomo zuzel puste laski lecialy na kase i mogl przebierac na
kazdej dyskotece w miescie.
I pewnej soboty poznal jakas dziewczyne lekkich obyczajow gadka szmadka itd..
wyszli na zewnatrz i zaczal ja posuwac , posuwa ja posuwa i nagle laska mowi do niego
Wypadł ! on jak przystalo na inteligenta zrozumial WYPAD i mowi do niej : jak ci
sie szmato nie podoba to spierdalaj ! a ona zdziwiona mowi do niego i pokazuje on
wypadl (chuj)

Do góry
#615580 - 06/07/2006 20:58 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
zyziek_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/01/2005
U mnie w mieście jest takowa dyskoteka raczej była Medison , co roku w zime odbywa się coroczny memoriał piłkarski i przyjeżdzają najlepsi polscy piłkarze , ale jak przystało na polskich grajków po każdym turnieju impreza właśnie w tym klubie , moi kumple właśnie tej ostatniej zimy mieli przygode , że gdy wracali o 22 do domu z tego klubu wypadł Pan M.Burkhardt i zaproponował wspólny browarek a że sam był niezle wstawiony to zaproponował jeszcze wspólny balety , żałuje że nie byłem wtedy z nimi... Takie troche z życia wzięte..

Druga historia to podczas tego samego turnieju (czyt. memoriału ) przyjechała ekipa Lecha Poznań i tak patrząc z kumplami na ich ławkę gdzie siedzieli , co 15 minut znikał Świerczewski , okazało.. się że odbierał co chwile przesyłke..(kolejne czteropaki ) , doszło nawet do historii że Pan Piotr wszedł na parkiet i sie delikatnie mówiąc zachwiał Albo jak pare lat temu na hale wpadł Kosowski wszedł na boisko i... strzelał nie na tą bramkę ku zdziwieniu miejscowej publiczności

Albo jeszcze jak poszedłem z kolegą na truskawki zarobić , poszliśmy z ogromnym zapałem , zaczynając od 7 zbieraliśmy we 2 na rządku do 11 i uzbieraliśmy.... 3 kobiałki platne po 1,70!!! Zbrechaliśmy się że

Do góry
#615581 - 06/07/2006 21:05 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
nowik Offline
addict

Meldunek: 08/03/2006
No to teraz ja rozwalę Was moją historyjką.

Miałem wtedy 18 lat (nawet nie pytajcie , kiedy to było ),wrześniowy wieczór , ognisko ze znajomymi , żubrowka (no może trochę za mało...albo i za dużo) , ponieważ w niedzielę miałem się czegoś tam uczyć na poniedziałek , więc aż tak mocno w czapę nie dałem...Wróciłem do domu gdzieś 1 - 2 w nocy i położyłem się spać.Po jakichś dwóch godzinach obudziłem się i stwierdziłem , że chce mi się lać.Mieszkam w piętrówce , a wtedy jeszcze toaletę mieliśmy tylko na parterze.Ponieważ mój pokój jest na piętrze , to do toalety musiałem zejść piętro niżej....ale nie wiedzieć czemu wszedłem do pokoju matuli i udałem się w kierunku jej łóżka i stanąłem przy nocnej szafce.Nie pamiętam , czy na nocnej szafce świeciła się nocna lampka czy nie - jeśli nie paliła się , to ją włączyłem...wtem wyciągnąłem fiuta i zacząłem się odlewać na szafkę....
Mama się obudziła i mniej więcej taki dialog był:
- Co Ty robisz?!
- Odlewam się...
- Ale przecież to jest szfka!!!
- Nie , to nie jest szafka , to jest półszafka...
- Sper... do ubikacji się załatwić!!!
- No co , nie mogę się odlać?

Ale posłusznie przestałem.Wychodząc z pokoju zastanawiałem się , co jej to przeszkadza , że się odleję na szafkę
No ale poszedłem na dół..
Rano mama miała pretensje , że musiała wszystko wycierać i że zapach nie był szczególnie sympatyczny...

Teraz jak sobie o tym pomyślę , to tak wychodzi , że w sumie to miałem dużo szczęścia.Gdybym strumień wody puścił jakieś 30 cm wyżej , to dzisiaj zamiast fiuta miałbym.....żarowkę...

Do góry
#615582 - 06/07/2006 21:25 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
A u mnie w klasie kiedyś był taki typ i jak on powiedział kiedyś po rusku alfabet to sie wszyscy tarzali sie po ławkach!

Do góry
#615583 - 06/07/2006 21:28 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
też kiedyś w gimnazjum mialem takiego kretyna w klasie, nauczycielki przepuszczały go z litości bo miały go dość, raz na geci aby zdać musiał pokazać na pmapie europę (bo pokazanie jakiegokolwiek państwa to juz by było za trudne dla niego i można by było pozwać nauczycielke za znęcanie sie nad uczniem), koleś szukał europy w azji, pokazał wskazówką i patrzy na nas, a my ze do gory i w lewo, a koles na australie najechał... jakoś zdał:)
ten sam koleś kiedys na wfie miał bojowe zadanie odmierzania długości jakie udało nam sie osiągnąc w skoku w dal, pierwszy skakałem ja, dałem chyba na 5,80 (:D) wziął miarkę i trzyma w tym miejscu gdzie była ta długośc na metrówce, kolejny skok mojego kolegi, troche krotszy... a koleś wziął miarkę i ciągle trzymając miejsce gdzie było 5,80 przystawił do miejsca gdzie wyladował moj kolega, dopiero jak 4 osoba skoczyła 5,80 to nauczyciel sie zdziwił i zobaczył jak on to mierzy, chłopak nie mógł za nic pojąć, że robi źle
..kolejna historia, ten sam człowiek... 2ga gimnazjum, wycieczka do 3miasta, dzowni do niego ojciec i mowi ze umarła jego babcia, jego reakcja: "huuuj, bede miał przynajmniej własny pokój.." ..troche to żałosne, ale nic nie poradze, ze koles to totalny debil ..na tejże samej wycieczce kupił sobie nową, orginalną czapkę z daszkiem, zapłacił chyba 40 pln, po około 2 godzinach była sprzedana za 15 pln dla mojego innego kolegi... a kilka dni póxniej odkupił ją znowu za 25pln
..lekcja angielskiego, koncowka roku, byla jakas czytanka i kazdy czytal jaki fragment, a ze kolega był baaardzo zainteresoawny lekcją i w momencie kiedy został wysołany do czytania, powiedział, ze akurat tego zadania nie zrobił, mineło trochę czasu, zanim zrozumiał, że chodzi o czytanie, ale w praniu wyszedł kolejny zonk: "ale ja nie mam tej strony", nauczycielka az sama sprawdzała, rzeczywiscie nie miał tej strony, byl tylko pozostały wyrwany jej fragment, uwage nauczycielki zwrócił także fakt, że na stronach ksiązki były wszelkiego rodzaju rysunki, napisy typu HWDP itp., chociaz i tak nic nie pobije tego, ze jak to w czytankach do anglieskiego czesto sa jakies rysunki, to on miał tam porysowane wszedzie kutasy itp. ..ale miał darowane

takich historyjek o tym człowieku jest cała masa, jak mi sie beda jakies przypominac to bede je tutaj zamieszczał

...a co do tego podpowiadania na lekcjach, w 3 liceum, ostania lekcja geografii, kolega sie na 4 poprawia, ja zrobilem to przed nim, wiec miałem juz lajt , mianowicie kolega miał wymienić jakieś zwierzeta hodowlane na jakimś tam obszarze azji, patrzy sie na ans błagalnym spojreniem, ze nei potrafilem mu pomoc, to palnełem dla polewy "dzika locha", koles to powiedział, była kupa smiechu, a opierdol od nauczyciela dostałem ja i ze jak nie ebde siedział cicho to zaraz mi ocene zmieni ..na szczęscie na świadectwie jest jednak 4

Do góry
#615584 - 06/07/2006 21:47 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Randall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2004
http://www.insomnia.pl/temat165404/

tutaj sobie poczytajcie, niektóre są mocne

Do góry
#615585 - 06/07/2006 21:48 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
gacektyper Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/08/2003
nowik historia ktora opowiedziales przypomniala mi moja mistrzowska akcje jaka zrobilem ladnych pare lat temu.Otoz wiadomo pierwsze wieksze picia itp roznie organizm reagowal. Czasem sie spedzilo pol nocy albo nastepny dzien nad muszla itp. Ja sie ostro nawalilem pewnego wakacyjnego popoludnia. Wrocilem kolo polnocy polozylem sie spac. Wiem ze w nocy wstawalem ale nie pamietalem po co.Ale rano nieswiadomy niczego normalnie wstalem i light.Okazalo sie ze w nocy odsunalem szafke i nalalem do niej Nikt tego nie widzial wszyscy spali wiec ja rano wstaje odsuwam szafke, w ktorej glownie skarpetki byly itp. jakies gorsze rzeczy ogolnie nie wychodne.I mowie do matki " Mamo nie wkladaj mi rzeczy do szafki jesli zupelnie nie wyschna" Matka mowi "o czym ty gadasz przeciez pranie dopiero robie jutro" Wtedy wszystko zrozumialem...

O i od razu przypomniala mi sie druga akcja.Mialem nocki ciagle tylko noc robota wiekszosc dnia spanie .I mialem wolny wieczor w koncu.Naogol na 12 nocek 11 mialem w robocie. Przyszla sobota. Ja prosto po nocy poszedlem jeszcze do szkoly wiec ponad doba bez snu.I czesto w soboty po powrocie do domu okolo 16 nie wiedzialem czy sie mam klasc czy co robic.Bo jak sie kladlem o 16 to potem w nocy spac nie moglem a na impreze akurat czesto towarzystwa nie bylo bo kiedy ja zapieprzalem 11 nocek oni imprezowali a w sobote np nie ma ich albo inne plany.I tego dnia prosto po szkole mysle walne sporo piw bede spal jak zabity i tyle I wywalilem i po niespaniu troszke poczulem te piwka. Planow generalnie nie ma a tu siostra wpadla i mowi ze jedzie z gosciem i jakims towarzystwem za miasto. To ja juz chetny chociaz zmeczenie + picie juz bylo odczuwalne ale sily we mnie wstapily.Troche zaroslem na twarzy i nie wiem czemu siostra powiedziala ze wezmiemy cie jak sie ogolisz.W normalnych okolicznosciach zapytalbym a co ma golenie do tego itd. ale tutaj wstalem poszedlem do lazienki.Przed wejsciem siostra mowi ze sprezaj sie bo zaraz jedziemy.No to jak sie zaczalem golic po pijaku,jednorazowka kilkutygodniowy zarost to efekty mozecie sobie wyobrazic. Miedzy czasie wpadla kolezanka siostry ja wyszedlem zadowolony z lazienki a kolezanka zamarla. Ja mowie co sie stalo a tu slysze popatrz w lustro Podszedlem i mowie aaaa troszke sie zacialem no co i bylo po imprezie.Rano jak wstalem i zobaczylem moja gebe to malo zawalu nie dostalem. Naszczescie to byla zima wiec w autobusie czy na ulicy kurtka zaslonilem twarz czy np szalik wzialem hehehe.A w robocie nocki wiec tak sie nie rzucalo jak bylo ciemno.Ale widok byl kosmiczny Wiecej mi nie nikt nie mowil "Gacek masz sie ogolic"

Trzeba sie umiec smiac z samego siebie :] Tych akcji jest tyle ze ksiazke bym napisal. Wiekszosc zdarzyla sie dosc dawno ale zawsze jak sobie wspomne jaki glupi bylem w roznych sytuacjach to mi sie poprawia humor Pozdro :]

Do góry
#615586 - 06/07/2006 22:11 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
muppet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2003
Kiedyś na imprezie (nota bene w Poznaniu) kumpel się tak napruł, że spięliśmy mu nogi kajdankami (skąd one się tam wzięły?!), wbiegliśmy do pokoju, zapalilismy swiatlo i zaczelismy krzyczec ze Niemcy atakuja... Gosc sie zerwal z lozka na proste nogi... Auuu

Ponadto z fajnych historii to ja nigdy nic nie pamietam

Do góry
#615587 - 06/07/2006 22:22 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
nowik Offline
addict

Meldunek: 08/03/2006
Dobre , dobre Gacek - faktycznie trochę poobne do mojej historii.. Ja też jeszcze mogłbym sporo opwiedzieć historii , ale niektóre byłby zbyt długie...Sporo się działo np. na naszych osiemnstkach.Na jednej z nich szególnie dużo się działo....Pijemy sobie spokojnie wódkę , nagle kumpel bierze pustą butelkę...i rozbija ją sobie o łeb...wyglądało to wtedy dość maskrycznie - trochę krwi się polało ; w ten sam sposób rozbił jeszcze 1 albo 2 krzesełka i chyba lusterko w łazience. Z kolei innego kumpla goście chcieli wynieść na dwór , ale nie zauważyli , że jedna z połówek drzwi jest zamknięta i wynoszony wybił łbem dolną szybę w drzwiach , po czym chyba się obudził i trochę wytrzeżwiał o ile dobrze pamiętam... Najlepsza akcja na tej osiemnastce była taka , że jakiś napruty koleś zasnął na stole bilardowym , który miał kilka otworów na bile w jednym rzędzie. Jak gościa ściągnęli ze stołu na koniec imprezy to się okazało , że narzygał do 2 lub 3 otworów... Nie wiem jak te wymiociny wybrali stamtąd. Jak będę miał trochę czasu i coś mi się jeszcze przypomni to jeszcze napiszę...

Do góry
#615588 - 06/07/2006 22:25 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Noc.. a raczej ranek grudniowy... I czy II święto? Protector Biała... wszystko fajnie... Wybija godzina 4? 4.30 kończy się impreza powoli, wypadałoby jechać do domu... A tutaj nagle nie ma transportu I tak sobie z kolegą Amperkiem oraz z kilkoma innymi, zrobiliśmy 'mały' bo około 15 km spacerek z Białej do Wielunia... Nie wiem ile wtedy było -15? ale 'troszkę' zimno było
Po drodze jeszcze było kilka przygód m.in to że czekaliśmy na jakiś autobus miejski, ale nie przyjechał Było kilka łapania samochodów, też niestety z marnym skutkiem Ale jednak po 2h? Udało się!

Do dziś dręczy mnie pytanie, czy był wtedy autobus... ale ten 'imprezowy'

Do góry
#615589 - 07/07/2006 00:15 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Tiago Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/05/2005
jak czytam Wasze historyje o jakis baletach i melanzach to zawsze przypoimna mi sie jedno:

mianowicie jakies 4 lata temu konczylem gimnazjum

no wiec trzeba bylo gdzies wyskoczyc na pare piwek i to oblac, wiec zrobilismy z kumplem i kolezankami tak jak planowalismy. Po kilku piwkach kumpela wyciagnela mnie na jakies ognisko pozegnalne do swoich przyjaciol, pomyslalem czemu nie

nie musze mowic ze pozniej woda i piwo lało sie strumieniami, a na koniec jak juz bida byla to jeszcze jakies tanie wino pod nocnym

no wiec majac juz niezle w bani ok godziny 3.30 postanowilem wracac do domku, gdy juz doszedlem do moich drzwi na 3 pietrze (mieszkam w bloku) pomyslalem: kurde musze usiasc na schodach zeby zebrac sily na "normalne" wejscie do domu

no wiec usiadlem i po doslownie "2 minutach" podnosze glowe, patrze na klatce schodowej jasno, zerkam na telefon a tu 8.30, sasiedzi idac do kosciola przechodza po schodach obok mnie i mowia "dzien dobry",

nie musze opisywac jaka mialem mine

Do góry
#615590 - 07/07/2006 00:51 Re: Zabawne przygody Wasze i Waszych znajomych ;)
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
oj panowie panowie, nie musze opowiadac cudzychg historjek, na studiach sie tyle dziweje ze masa, czy to chlanei czy imprezy " lachonowe" wszystkiego pod dostatkiem, tylko zeby bylo tu i tam,

móglbym napisac pare historyjek sprosnych z mojego zywota ale nie wiem czy by przeszly przez cenzure forum pl... wiec napisze dzisiejszy wnik ktory mnie spotkal....

... a mianowicie nigdy w zyciu nie spotkalem jednoczesnie tak

zajebiscie głupich dziewczyn/bab/inaczej nazwac cenzuera nie pozwala...
... a jednpoczesnie tak zajebiscie inteligentnych

szprzecznosc ? gdzie tam

dzis mialem masakryczne spotkanie z ludzmi z byłego LO, jakoz ze duza czesc przyjechala ze studiów urzadzilismy sobie mega melanż w miejskim parku, bylo duzo wódki znajiomych itd, co chwila biegal ktos po skladce po wodke albo faje, siedzimy pijemy juz mnie zaczelo towarzstwo przytlaczac bo o czym tu rozmawiac z ludzmi ktorych sie zna pare lat wiec zaczolem kombinowac, a ze wypatrzylem 3 laski na odludziu na ławeczce to oczywiscie trzeba je poznac i sie zaczeło...
... standardowo...

siemka dziewczyny, co wy tak same siedzicie, nie zimno wam ?
na to ta wlasnie psełdo inteligentno-głupia

- a co ci kurwa do tego jakzes przyszedl to spierdalaj w swoją strone...
nie powiem, na dzien dobry takeigo przsywitania sie nie spodziewalem...
mowie wiec aby nie wyjsc na przestraszonego idiote
- oj kolezanka ma nietęgi dowcip albo ją komar ugryzł nie tam gdzie trzeba ...
ona na to
- moze i ugryzł, a co ty masz prawo sie do nas odzywac, pijesz to chujowe piwo najgorsze siuchy co ty nam mozesz mowic
- jakie chujowe, taz to PERŁA MOCNA nasz lubelski trunek, u mnie na studiach na podkarpaciu czegos takiego ni hu hu ni ma wiec sie integruje
- pijesz najgorsze siuchy jakie znamy, napilysmy sie tego ze juz nam tyłkiem wypływa...
... i ciekawskie zapytanie..
- a gdzie studiujeszz i na czym...
- budownictwo - rzeszzów
śmiech....
aaa ty izynierku bedziesz nam budowal krzywe drogi i hale jak w katowicach ...
no i gosciowa jedzie po mnie ostro ze masa, z gruntem mnie miesza, nawet nie da mi do słowa dojsc, pozostała 2 jej wtoruje ale nei tak jak ona, ona jest tgłowną od " zamieszania"
Ja chleje ze znajommi w jakies 10 osob bo 2 z kumpli jedzie juz dzisiejszego ranka do niemiec do roboty wiec opijamy...
ide od nich po wsparcie kumpla, mowie ze laski, ale zeby uwazal to co mowi, ale on nie wiedzial na co sie porywa..
zachodziy do nich... on mowi
- czesc dziewczyny co tam
a ta najgorsza franca
- a co ma kurwa byc, czego szukasz kutafonie ?
kumpel byl nie przygotowany i od razu cegiełka...
- a bo ja chcialem zobaczyc co u was...
- a ze kurwa ty chcial, dzieci w afryce tez chcialy takze wypieprzaj skądś przybył bo zobaczysz co znaczy gadac ze mną kutafonie...
kumpel tak sie zmieszal ze masa, a ja smieje jak pojebany widzac jego twarz, na to ona
- co smiejesz, moze w paraolimpiadzie wystepowales, idz tam skad twój kumpel kutafon przyszedl...
patrze a kumpla nie ma.. ulotnil sie nagle... wiec ide znow po wsparcie... a one smieją " ooo spierdolił hehehehhe" wziolem resztki tyskiego i ide do nich znow... podchodze
" ooo jest i sasiad ( mowila do mnei sasiad bo ja do niej mowilem sasiadka bo wydawalo mi sie ze mieszka na mojej ulicy)
mowie
- no jestem sasiadla - mowie i pach reka za jej torsik.... ona nic...
mysle sobie.. a ty kurwo cwana probujesz jebac wszystkich z gruntem a czegos ci brakuje...
zobaczyly piwko tyskie ( a bylismy juz po - mojej majonce o godz 13 - 0.75 na 2, ruskiej 0,5 na 4 kolo 17, pozniej smirnoff 0,7 na 5, ruska - nie przytocze nazwy bo nie znany mi rosyjski - jalos tak bym to BAJKĄ nazwał ale niestety to co innego, a chujowka na mase - na 5 osob + 2 ;aslo, po tym jeszcze absolwencika 0.7 na 5 osob + 2 laski, bylo juz kolo 22 ja lekko zajebawszy i z usmiechem,,,

tak wiec zobaczyly tyskie i zniow w smiech
p jestes znawca najchujowszych piw na rynku i pierdola i sie smieją
- ja pytam a co wy lubicie jakie piwo?
one ze zywca. na to ja zdrowko, a laski( JESLI MOZNA JE TAK NAZWAC... a z wygladu takei dupy ze ula la... ehh ) nie mialy juz nic do picia mowia - zywiec. wiec ja na to zdrowko no i pije one patrza, ja mowie bym was poczestowal ale przeciez tyskie tak jak perła dla was siki weroniki jak mowicie, - one na to nic...
no i wpada kupel z kupelą, ona stomatologie na 3 roku studiuje takze potrafi zemba wyrwac, moze nie tego co trzeba ale zawsze...a one widac ze ja troszke czaily i
- ej ty dentystka pokasz co masz w torebce, pewnie kropelke bo wszystkei plomby twojej roboty w pizdu idą...
a ze kumpela nie byla przygotowana ( no i trosze w sumie tak delikatnei mowiac --- elokwencja --- nie swiecila ) powiedzialsa -
- aaaa nie smiej sie bo ci zemby wypadna ...
ona na to
--- eeee ty glupia piczoo zaraz zobaczysz jak na dloni mojej zemby wypadna ale twoje... i w smiech... a kumpela moja zaczela cos smiac dziwnym glosem na to one zaczely je przezezniac, no i wyzywac, smiac i wogole...
szczerze to az samemu mi sie chciaslo smaic jak widzialem jej mine i co one mowia, tego sie nie da opisac,,, jedna z tych lasek miala taką gadke ze mnie, co potrafie przegadac kazdego tyrala na maksa, a kumpel jak sie wtracil to zaraz dostał o kulfoniastych - bo ma odstajace uszy i od fuckin face... laski w moim wieku czyli 3 rok studiow a masa... nigfy czegos takeigo nie spotkalem, poprostu nie da sie opowiedziec,

moglbym tak cytowac bez konca ale nie mam sily, jestem tak najebany ze masa,
co cjhwila poprawiam literowki aby kazdy sie mogl doczytacale nie mam juz silyu...

skonczylo sie tak ze ztyraly jesze jedna moja kumpele, a tak w gębie mialy ze masa, najbardziej sie poruszyly ze kumpel powiedzial:
" ale wy głupie ... "
a ja dodałem wskazując na jedną z nich
" a mądre to dzieci bedzie miało "
no i zaczely kumpla odpychac
... m,oglnbuym cytowac co bylo wczxesniej ale nie ma sencu bo juz przysypiam, ale ten motyw moge nadzmienic
one do niego podchodzą i odpychają, na to ja mowie do tej najbardziej agresynej
- wystaw prawą ręke
ona mowi
- po co ?
- no wystaw, cos ci pokaze
no chyab w tym momecie wrodzona ciekawosc zadzialala, WYSTAWILA
mowie
- z;losc priknosci szkodzi i ...
ja ja pac za reke i spiewam,
" A WSZYSTKO TE CZARne oczy gdybym ja je mial ( a mam )
no i obracam ją, pierw sie wyrywa a pozniej sie jej podoba, - tak zaskarbilem tym je sobie ze bylem neutralny i sie mnie nie czepiały, no powiedzmy heheh ale to juz dalsza czesc ktorej nie opiowiem
i tak w kolo,
pozniej juz nie drazylem temau tylko smialem z moich znajomych az mi normalnie terwz glupio, bo co laska jechala to masa, nikt by jhej nie przegadał, a jakie argumenty..

Z jednej strony mozna powiedziec - tempe rude pustaki, ale was tam nie bylo, jakbyscie laske uslyszeli to masa, nawet miodek by sie schowal odnosnie wymowy...

takze jaja na mase,,, jeesazczse bym napisal jak to sie skoncylo a naprawde z jajem, tak ze wszystkie 3 odprowadzalem do domu... he he .... wiadomo czego im brak
brakowalo, ale tak nie mam sily ze potega...
a jutro musze rano wstac, takze nie bedzie kontynuacji opowiesci...
a musze przyznac ze zajebista byla...
zresztą\\\

nei da sie opowiedziec takich rzeczy, trzeba samemu w tym uczestniczyc, a dzialo sie dzialo....

ale sie rozpisalem, ide spac, herbatka z cytrynka kolo luizeczka bo naprawde jutro bedzie mega kac..

mam nadzaieje ze ktos to uszanuje ale postapisalem przeszlo 30 min no i poprawialem litrterowki zeby byli jak najmnej bo popijaku trudno pisac tresciwie i po polsku

pozro

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08