[QUOTE]Oryginalnie wysłał [g]um[p]:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Inzaghi78:
Czesc!!! Chyba jestem ciemny ale jak na poczatku wszystko rozumialem to im wiecej czytam to robi mi sie mentlik

Chodzi mi o tąpromocje: Powiedzmy mam na koncie 1000PLN wplacam 100 czyli bde mial 1200 tak??
tak Potem musze wyslac maila i zagrac kupon ale obojetnie jaki mecz i za jaka stawke?????
tak Teraz trzeba 3x obocic ta 100 ale skad bede wiedzial czy to jest ta bonusowa??? Chyba ze po prostu trzeba trzy razy wyslac kupon za rowno 100pln???
nie trzeba, ale można prosze o mozliwie dokladne wytlumaczenie najlepiej na przykladzie bo ja studiujac dlugo prawo wiem ile mozna w takim regulaminie promocji zawrzec pulapek zeby tylko nie wyplacic kaski

[/QUOTE]obojętnie ile będziesz miał na koncie pieniędzy, to i tak będziesz mógł wypłacić je dopiero wtedy, gdy obrócisz kwotę bonusu przynajmniej trzykrotnie (tzn. możesz wypłacić, ale wtedy zostanie zabrany bonus), nie udowodnisz im, ani oni Tobie, za które pieniądze zagrałeś, czy za te, które miałeś przed przyznaniem bonusa, czy właśnie za bonus, więc oni zawsze postawią na swoim[/qb][/QUOTE]Dzieki serdeczne

Ale jeszcze jedno mnie nurtuje: 3x musze obrocic ta 100??? czyli co?? Moge zagrac tzry kupony po 100 , lub 6 po 50, 10 po 30 itd??? Do kiedy musze sie wyrobic , do konca trwania promocji?? Z tego rozumiem ze na upartego jakby ktos potrzebowal pilnie kasy to w ciagu dnia moze zagrac za 300 jeden mecz 1,01kurs wiem zaraz sie odezwa glosy ze takie tez nie wchodza i zgoda ale to tylko przyklad