Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#607917 - 26/06/2006 13:38 Re: [1/8] Włochy - Australia
paulozz Offline
veteran

Meldunek: 24/09/2005
Quote:

A nie widzicie wartości w Asian Handicapie na Australię +1 za 1.88 w expekcie?

Jakoś nie widzę tutaj Włochów wygrywających dwoma bramkami, zwłaszcza w kontekście informacji, jakoby Juve zostało zdegradowane do Serie B i pozbawione dwóch ostatnich tytułów mistrzowskich, a Milan ukarany -20 pktami na początku kolejnych rozgrywek ligowych.

Poza tym Totti bez formy, Nesta nie zagra a Włosi są przerażeni Hiddinkiem, który rozbił ich Koreą i napsuł krwi ze swoim PSV w meczu z Milanem w LM w zeszłym sezonie...

AH +1 na Australię - do rozważenia

PS. Nie obstawiałem nic od roku chyba, bo przerzuciłem się na pokera - ale rozważam puszczenie kilkudziesięciu dolców na ten bet - jeżeli ktoś z Was widzi racjonalne przesłanki przeciwko, to proszę je szybciutko przedstawić

pzdr

boc

Podzielam Twoje zdanie na temat tego handi, uważam że to bardzo wartościowy typ

Do góry
Bonus: Unibet
#607918 - 26/06/2006 13:50 Re: [1/8] Włochy - Australia
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Quote:

Jakoś nie widzę tutaj Włochów wygrywających dwoma bramkami, zwłaszcza w kontekście informacji, jakoby Juve zostało zdegradowane do Serie B i pozbawione dwóch ostatnich tytułów mistrzowskich, a Milan ukarany -20 pktami na początku kolejnych rozgrywek ligowych.

Z jednej strony może to działać na niekorzyść Włochów, ale z drugiej strony może to podziałać na ich korzyść . Juve w Serie B, Milan -20 punktów, a więc czas szukać nowego klubu i trzeba się jakos wypromować, a gdzie będzie lepsza do tego okazja niż na Mundialu? Wielu zawodników może chcieć udowodnić że sobie i innym że te zwycięstwa Milanu i Juve były zasłużone, a jak lepiej można to udowodnić jeśli nie poprzez dobrą gre w Mundialu?
Teraz w zasadzie Włochom bardzo by się przydało dojście do finału i wygranie całego Mundialu.
Wszystko zależy od tego jak na to wszystko zareagują zawodnicy. Czy się załamią czy będą walczyć żeby zmazać zły obraz włoskiego footballu na świecie?
Ja zbyt dobrze nie znam mentalności tych zawodników i ich stosunku do tej afery, ale może ktoś na tym forum lepiej się orientuje i mógłby przybliżyć jakie zamiary mają włoscy piłkarze?

Do góry
#607919 - 26/06/2006 13:50 Re: [1/8] Włochy - Australia
hynek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/09/2005
W piłce jak jest wiadomo, nigdy nie możemy mieć pewności jak się mecz ułoży. Wedlug jednego scenariusza nawet średnio grający Włosi mogą na początku meczu z raz wturlać piłkę do siatki by później grać dość zachowawczo i w końcu wturać piłkę do siatki drugi raz.

Ale wiadomo, takie rzeczy mogą być w kazdym meczu. Myśląc racjonalnie ten typ o którym mowa w postach powyżej ma spora racje bytu i szanse ze wejdzie naprawde są niemalo. Ja bym na niego aż kilkudziesięcu Euro nie przeznaczył, no chyba ze dysponujesz dużymi zasobami pieniędzy ale próbuj bo chyba warto.

Do góry
#607920 - 26/06/2006 13:52 Re: [1/8] Włochy - Australia
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
A ja uwazam, ze nie do konca, gadka, ze Wlosi maja slaba pomoc mnie rozwala. Pirlo w ttym turnieju ,a w sezonie w barwch Milanu to 2 innych zawodnikow, szybki, dokladny, Totti powoli sie rozgrywa, wiec tez bedzie coraz lepszy, poza tym ktos sie przyczepil bocznych obroncow, chyba dlatego, ze nazwiska nie obyte na futbolowych arenach . Chcialbym, zeby polska reprezentacja miala takiego bocznego jakim byl Grosso w meczu z Czechami. Wlosi kontrolowali 3 spotkania, to, co mieli wygrac, to wygrali, grali w najmocniejszej grupie mistrzostw i jeszcze nikogo nie przekonuja? Australia weszla dzieki sedziemu, co by nie mowic, spalony byl jak wol, inna sprawa, ze byli lepsi, nieznacznie, ale lepsi.

Osobiscie gram:

Wlochy-Australia 1 1.46

Wlochy-Australia (aw.) 1 1.22

over 2.5 - ile moze byc tych underow pod rzad? kurs 2.25 zagrany

Nie zdziwi mnie bardzo latwe zwyciestwo, a pogloski o degradacjach mysle, ze ich tylko zmobilizuja, bo beda chcieli pokazac calemu swiatu, ze potrafia grac w pilke, poza tym jakby nie patrzec - Sui-Ukr - lakomy kasek jak na 1/4

Do góry
#607921 - 26/06/2006 13:57 Re: [1/8] Włochy - Australia
hynek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/09/2005
Że grać w pilkę potrafią wydaje się być rzecza jasna! Że skład mają silny tego też nikt nie może zanegować. Jednak jako kolektyw nie grają tak dobrze jakby niektórzy oczekiwali. Ja również typuję awans Włochów. Nie wiem czy w 90u minutach, po dogrywce, czy karnych, ale wyższe umiejętności, doświadczenie Włochów powinny wziąć górę, jednak typ na Austraię +1 wydaje się nieglupi, gdyż podejrzewam, ze Kangury im tak łatwo nie udpuszczą.

Do góry
#607922 - 26/06/2006 14:11 Re: [1/8] Włochy - Australia
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
To ze pismaki napisali ze Juve spada, a MIlan dostaje -20 punktow znaczy na ten moment dokladnie tyle co nic.
Do konca mistrzostw nie zapadna takie decyzje to jest pewne, najwczesniej pojawia sie jakies ustalenia w momencie gdy Wlosi odpadna i pojawia sie w domu.
Teraz to tylko gdybanie, spuszczenie Juve do Serie B byloby naprawde wielka afera i jak sadze Wlosi zrobia wszystko zeby do tego niedopuscic, oczywiscie nie oznacza to ze tak sie nie stanie bo jest to mozliwe ale poczekalbym do oficjalnych i potwierdzonych ustalen;-)
Ciezko stwierdzic czy cala sytuacja ma na nich wplyw, Pirlo powinien sie martwic, a gra wybornie, Totti nie martwi sie o nic po za tym czy jak spiedzieli akcje to czy jedna z jego restauracji w Rzymie dotrwa konca meczu czy nie
Tak czy siak sa dzis faworytami, nie takimi jak wmawiaja nam to bukmacherzy ale sa, a jak bedzie zobaczymy niedlugo.
Forza Azzurri i pierwszego overka poprosze

Do góry
#607923 - 26/06/2006 14:26 Re: [1/8] Włochy - Australia
stenekkk Offline
newbie

Meldunek: 19/06/2006
co jest? nie ma dzisiaj transmisji meczow??

Do góry
#607924 - 26/06/2006 14:47 Re: [1/8] Włochy - Australia
easy_rider Offline
veteran

Meldunek: 02/08/2003
kto wie jak liczone są kartki w batfair ? ile kartek to 9 pkt i więcej ?

Do góry
#607925 - 26/06/2006 14:54 Re: [1/8] Włochy - Australia
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

kto wie jak liczone są kartki w batfair ? ile kartek to 9 pkt i więcej ?

Wystarczy kliknąć na "Zasady" tego rynku:

"Jest to rynek , w którym kartki podliczane są według takiego klucza: 2 PUNKTY ZA ŻÓŁTĄ KARTKĘ I 5 PUNKTÓW ZA CZERWONĄ KARTKĘ. Dwie żółte kartki, które wykluczają zawodnika z gry liczone będą następująco: pierwsza jako żółta, a druga jako czerwona. Po rozpoczeciu spotkania rynek zostanie zawieszony. Wszystkie zakłady dotyczą 90 minut i doliczonego czasu gry. Dogrywka nie jest brana pod uwagę."

Do góry
#607926 - 26/06/2006 14:58 Re: [1/8] Włochy - Australia
easy_rider Offline
veteran

Meldunek: 02/08/2003
dzięki, nie wiedziałem że tam to jest, sporo się naszukałem regulaminiu

Do góry
#607927 - 26/06/2006 17:35 Re: [1/8] Włochy - Australia
dago Offline
stranger

Meldunek: 06/06/2006
Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem.
Puściłem kupon w SportingBet na to że żadna z drużyn nie strzeli bramki w meczu Australia - Włochy , pod zakładem tym pisało:
"Zakład na regulaminowy czas gry - 90 minut."
Bramka została strzelona w 94 minucie - dlatego więc kupon mój został uznany za przegrany?

Do góry
#607928 - 26/06/2006 17:37 Re: [1/8] Włochy - Australia
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Widać, że musisz się jeszcze sporo nauczyć...

Do góry
#607929 - 26/06/2006 17:39 Re: [1/8] Włochy - Australia
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Po raz kolejny sędzia wypaczył wynik meczu
Nie będę klął, choć mam powody. Nie tylko nie przegrałem, ale - przede wszystkim - nie wygrałem! Przegrana jest do zaakceptowania, ale spora wygrana uciekła!
Powiem tylko, że

TAK NIE MOŻNA SĘDZIOWAĆ, TO SĄ MISTRZOSTWA ŚWIATA, A NIE SZKOLNE ROZGRYWKI

Karnego tam nie było. Mało tego - szarżujący Fabio Grosso powinien dostać kartke za próbę wymuszenia karnego. A że miał wcześniej "żółtko", to Włosi graliby dogrywkę w dziewiątkę!
Muszę też przyznać, że Marco Materazzi też nie zasłużył na czerwień. Teraz można tylko sie domyślać, jakby potoczył się mecz, gdyby obie drużyny grały w pełnych składach. Australijczycy, grając z przewagą, zamiast po prostu wygrać, jakby przestraszyli się tego. Być może Włosi by coś strzelili. Ale to tylko gdybanie...
Konkluzja jest taka, że tak sędziować nie można!
Drużyny powinny wygrywać na boisku!

Do góry
#607930 - 26/06/2006 17:41 Re: [1/8] Włochy - Australia
Rudzik Offline
veteran

Meldunek: 16/07/2004
Quote:

Wytłumaczcie mi bo nie rozumiem.
Puściłem kupon w SportingBet na to że żadna z drużyn nie strzeli bramki w meczu Australia - Włochy , pod zakładem tym pisało:
"Zakład na regulaminowy czas gry - 90 minut."
Bramka została strzelona w 94 minucie - dlatego więc kupon mój został uznany za przegrany?

Regulamionwy czas to 90' plus to co doliczy sedzia, a dodatkowy czas to dogrywka.Twoj zaklad to nic innego jak to ze mecz zakonczy sie 0:0.

Do góry
#607931 - 26/06/2006 17:41 Re: [1/8] Włochy - Australia
dago Offline
stranger

"Widać, że musisz się jeszcze sporo nauczyć... " wytłumacz mi wrzuciłem sporo kasy i zależy mi na informacji dlatego nie tego nie uznali?

Do góry
#607932 - 26/06/2006 17:55 Re: [1/8] Włochy - Australia
dago Offline
stranger

ok dzięki ale moim zdaniem nie jest to fair ponieważ powinni o tym napisać "+ doliczony czas gry" wtedy wachałbym się żeby puścić.

Do góry
#607933 - 26/06/2006 17:56 Re: [1/8] Włochy - Australia
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Sędzia zwyczajnie okradł Australijczyków, co tu więcej mówić.

Mam nadzieję, że Francuzi jutro wywalą Hiszpanów z mundialu...

Do góry
#607934 - 26/06/2006 18:09 Re: [1/8] Włochy - Australia
Igor Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2004
Mówiłem że Włosi wygrają. Nie ważne jest jak sędzia sędziował. Włosi mają spore doświadczenie w tego typu turniejach i są cwani jak stary lis. Australijczykom brakuje tego. Sędzia mógł wielu rzeczy nie zauważyć. Ale faktem jest że Włosi wygrali i ja też .
A co do meczu Francuzów z Hiszpanami to szczęście Francuzów skończyło się po ME 2000. Teraz trzeba grać żeby wygrywać, a tego Francuzi nie umieją i mam nadzieje że odpadną w meczu z Hiszpanią.

Do góry
#607935 - 26/06/2006 18:21 Re: [1/8] Włochy - Australia
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
Australijczycy zagrali słabo koncówkę i dlatego przegrali. Jeżeli się ma przewagę 1 zawodnika i pozwala się, żeby w 93 min lewy obrońca przecwiniów wbiegał w pole karne to nie dziwne, że się jedzie do domu.

Piłka nożna to gra dla cwaniaków, niestety. Takim cwaniakiem był dzisiaj Włoch. Ja bym raczej nie mówił, że sędzia okradł Australijczyków. Sami przegrali ten mecz, bo byli słabsi.

Do góry
#607936 - 26/06/2006 18:39 Re: [1/8] Włochy - Australia
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

Australijczycy zagrali słabo koncówkę i dlatego przegrali. Jeżeli się ma przewagę 1 zawodnika i pozwala się, żeby w 93 min lewy obrońca przecwiniów wbiegał w pole karne to nie dziwne, że się jedzie do domu.

Piłka nożna to gra dla cwaniaków, niestety. Takim cwaniakiem był dzisiaj Włoch. Ja bym raczej nie mówił, że sędzia okradł Australijczyków. Sami przegrali ten mecz, bo byli słabsi.

Dobre podsumowanie:)

Conrad przesadzasz:P
Australijczycy sami sie oszukali, sytuacja byla ewidentna zawodnik wloski wbiega w pole karne, kladzie obronce Kangurow, ten lezac wykonuje ruch reka ktorym probuje powstrzymac przeciwnika...i tu jest pies pogrzebany, niewazne czy zatrzymal, chcial i prawdopodobnie to zrobil bo po za nimi dwoma nie dowie sie prawdy nikt, sedzia podjal jedyna sluszna decyzje

Co do Francuzow to jedyne na co licze ze sami sie wywala na Hiszpanach
No ale ten meczyk jutro;-)

Forza Azzurri! Grazie Totti (jak podchodzil do karnego to zamknalem oczy bo bylem niemalze pewien ze nie strzeli)

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >