#607867 - 24/06/2006 20:00
[1/8] Szwajcaria - Ukraina
|
+
Meldunek: 29/04/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#607870 - 26/06/2006 07:06
Re: [1/8] Szwajcaria - Ukraina
|
stranger
Meldunek: 22/06/2006
|
Quote:
W meczu, którego stawką będzie awans do ćwierćfinału MŚ, Szwajcaria spotka się z Ukrainą
I wygra Szwajcaria z bardzo dobrą obroną i bezsilnymi atakami Ukraińców.
|
Do góry
|
|
|
|
#607871 - 26/06/2006 07:26
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/12/2005
|
Quote:
Quote:
W meczu, którego stawką będzie awans do ćwierćfinału MŚ, Szwajcaria spotka się z Ukrainą
A dla mnie kolejny mecz NO BET . Oczywiście można się rozpisywać na różne strony ale wychodzi mniejwięcej na remis jeżeli weźmiemy pod uwagę plusy i minusy obydwu zespołów. Ukraińcy jak zagrają dobry mecz na pewno nie będą w niczym ustępować Szwajcarom i nie przesadzajmy, że to jakiś świetny zespół. NO BET
|
Do góry
|
|
|
|
#607872 - 26/06/2006 07:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
z tego co mi wiadomo to ukraincy maja bardzo silny atak!!! ![](/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607876 - 26/06/2006 08:23
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Jedyne na co warto postawić w tym meczu to czerwona kartka. Któryś z Ukraińców (znając ich temperament i zadziorność) na pewno nie wytrzyma sędziowania na korzyść Szwajcarów i może zrobić coś głupiego za co zostanie wyrzucony z boiska.
chyba masz racje a jeszcze male pytanko kto sedziuje ten mecz??? jezeli koles z republiki bananowej mysle ze mozna spokojnie to zagrac!! ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607877 - 26/06/2006 08:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
|
Quote:
Quote:
Jedyne na co warto postawić w tym meczu to czerwona kartka. Któryś z Ukraińców (znając ich temperament i zadziorność) na pewno nie wytrzyma sędziowania na korzyść Szwajcarów i może zrobić coś głupiego za co zostanie wyrzucony z boiska.
chyba masz racje a jeszcze male pytanko kto sedziuje ten mecz??? jezeli koles z republiki bananowej mysle ze mozna spokojnie to zagrac!!
ten mecz sedziuje sedzia z hiszpani L.M. Cantalejo
![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607881 - 26/06/2006 08:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
chyba masz racje a jeszcze male pytanko kto sedziuje ten mecz??? jezeli koles z republiki bananowej mysle ze mozna spokojnie to zagrac!!
Cantalejo sędziuje mecz Włochów. A mecz Szwajcarii sędziuje Benito Archundia z Meksyku.
|
Do góry
|
|
|
|
#607883 - 26/06/2006 08:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/12/2003
|
Quote:
Quote:
Quote:
![](/ubbthreads/images/graemlins/stop.gif)
przepraszam faktycznie zle spojrzalem sedziuje Archundia z Meksyku ![](/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607885 - 26/06/2006 08:42
|
old hand
Meldunek: 12/01/2006
|
Quote:
czy ktos ma jakas wiedze na temat tego sedziego z mexyku- wiek , kariera itp. bo jak jest mlody to moze zostac postawoiny pod sciana!!!!
http://mundial.onet.pl/65902,1247843,1332422,artykul.html
|
Do góry
|
|
|
|
#607886 - 26/06/2006 08:44
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/12/2005
|
Quote:
czy ktos ma jakas wiedze na temat tego sedziego z mexyku- wiek , kariera itp. bo jak jest mlody to moze zostac postawoiny pod sciana!!!!
//A jak jest stray i jak Ivanov kończy w lipcu 45 lat to może tak popier........ że nikt nie będzie wiedział o co chodzi bo i tak za miesiąc traci licencje ze względu na wiek Swoją drogą to skandal i nawet nie ważne kto wczoraj awansował i tak mam wrażenie że Pan Iwanow posędziował dla Anglików ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607887 - 26/06/2006 08:53
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
//A jak jest stray i jak Ivanov kończy w lipcu 45 lat to może tak popier........ że nikt nie będzie wiedział o co chodzi bo i tak za miesiąc traci licencje ze względu na wiek Swoją drogą to skandal i nawet nie ważne kto wczoraj awansował i tak mam wrażenie że Pan Iwanow posędziował dla Anglików
w sumie racja!!! zdekompletowal obie druzyny!!! a kto awansuje bylo juz sprawa drugorzedna!!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#607889 - 26/06/2006 11:51
|
addict
Meldunek: 21/03/2006
|
Quote:
Obrona Szwajcarów bez Senderosa napewno niebędzie już taka pewna i zgrana. Mimo młodego wieku obrońca Arsenalu miał ogromny wpływ na gre Szwajcarów w obronie, do tego dodajmy bardzo niepewnego bramkarza...
Ten "niepewny" bramkarz jeszcze nie puscil bramki na tych mistrzostwach. Tylko w meczu z Koreą wyciagnał ze 3 "setki" Sam nie poznaje "Zubbiego" bo pamietam jeszcze jego "popisy" w Leverkusen kiedy smiały sie z niego cale Niemcy
|
Do góry
|
|
|
|
#607890 - 26/06/2006 13:46
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Nie chce mi sie za bardzo polemizowac, napisze tylko swoj typ:
Szwajacaria-Ukraina 1x 1.30 - brednie o tym, ze sedzia pomoze, ze cos wkladam miedzy palce. Szwajcaria nie bedzie chciala odpasc, bo juz zrobila swoje, beda grali dalej, ten atak Ukrainski prezentuje niezla zenade w tym turnieju, smiem twierdzic, ze grali w wcale nie lepszej grupie od Polski, w zadnym meczu nie przekonali, ze slaba Tun grali z przewaga i wygrali dzieki karniakowi, ktorego byc nie powinno, do tego Tunezji nie zagwizdali ewidnetnego. Andriy to byl dobry kilka lat temu, teraz z roku na rok jest coraz slabszy, ani szybki, ani zwinny, Rebrov co jest wart pokazal grajac na wyspach, Voronin marnuje setke za setka i nic poza tym. Natomiast Szwajacaria gra bardzo dobry turniej i jest dla mnie faworytem.
|
Do góry
|
|
|
|
#607891 - 26/06/2006 13:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/06/2004
|
Quote:
Obrona Szwajcarów bez Senderosa napewno niebędzie już taka pewna i zgrana. Mimo młodego wieku obrońca Arsenalu miał ogromny wpływ na gre Szwajcarów w obronie, do tego dodajmy bardzo niepewnego bramkarza i myśle że Szewa coś ustrzeli. Szwajcarzy zrobili swoje budują zespół na mistrzostwa europy w 2008 których będą współgospodarzem i jak dziś odpadną niebędą robić tragedii, w przeciwieństwie do Ukraińcow (pokolenie Szewczenki Rebrova) dla nich może być to ostatnia taka wielka impreza. Motywacja napewno w obozie Ukraińców. Ja gram awans Ukraina 2.00 7/10
no bez jaj mozesz uzasadniac sobie jak chcesz ale nie pisz takich rzeczy na forum ze ktoras druzyna juz "zrobila swoje" napewno zamiast motywowac sie na Ukraincow to mobilizuja sie na ME 2008.Prosze Cie. Mobilizacji obydwom druzyna nie zabraknie druga sprawa piszecie ze Ukraina ma hmmm... moze tak bezformy atak z tym ze Frei tez nie zachwyca przynajmniej mnie to jest taki szwajacarski Grzes(moze go obrazilem) .Ciezki mecz do typowania zagralbym under gdyby nie ta seria bodajze 11 underow. Pozdro ![](/ubbthreads/images/graemlins/wave.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#607894 - 27/06/2006 08:34
|
veteran
Meldunek: 19/02/2003
|
Wiecie co- ten mecz byl tak pasjonujacy, ze .... przysnalem przed telewizorem w trakcie dogorywki. Obudzilem sie akurat na karne. I mozna powiedziec, ze karne w wykonaniu Szwajcarow to kwintesencja tego meczu ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Tak marnego meczu w tej fazie mistrzostw chyba jeszcze nie widzialem.Nawet nasz mecz z Kostaryka byl ciekawszy ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Zwracam uwage na szalonego Meksola sedziego co nie dawal ewidentnych kartek. Ja naliczylem ze 3 zolte i dalem spokoj patrzac na jego absurdalny brak reakcji. Uwazam, ze Ukraina zostanie pojechana przez Wlochy bez trudu...
|
Do góry
|
|
|
|
#607895 - 27/06/2006 08:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
Wiecie co- ten mecz byl tak pasjonujacy, ze .... przysnalem przed telewizorem w trakcie dogorywki. Obudzilem sie akurat na karne.
Ja już tak po pierwszej połowie przysypiałem ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) W drugiej połowie jakoś pokonałem sen, ale dogrywki i karnych już nie widziałem . Na szczęście na drugim programie po północy były powtórki wczorajszych meczów i sobie zobaczyłem karne. Ale cieszę się że to Ukraina awansowała. Chociaż jeden słowiański kraj nie przynoszący wstydu swoją grą. A z Włochami pewnie odpadną, ale bardzo bym się cieszył gdyby Polska choć raz odpadła w ćwierćfinale.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|