#6078016 - 12/11/2013 18:28
Re: Adam Nawałka & Reprezentacja Polski
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Ale właśnie to jest najgorsze. To, że połowa ludzi z naszej ligi to są jego piłkarze. Mączyński, Kosznik, Olkowski, Marciniak, Pazdan. Natomiast Leszczyńskiego obserwował i chciał ściągnąć do Górnika. Pozostałe powołania z naszej ligi to są oczywistości (poza Hołotą) więc na razie nikogo nie wynalazł spoza swoich zawodników. Odnośnie zawodników środka pola. To na początku sezonu, do czasu kontuzji, bardzo dobrze grał w Cracovii Danielewicz. Jednak też jestem za tym, żeby dłużej utrzymać wysoką formę i to w jednym ciągu. Bo Mączyński może potwierdza wysoką formę, jak na siebie, ale przeplótł to mizerną, nawet jak na siebie, wiosną. Hołota i Nawałka byli razem w GKSie Katowice.
|
Do góry
|
|
|
|
#6078068 - 12/11/2013 19:26
[Re: Tom182]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Zaszczyt jest to ogromny, obowiązek żaden.
Panowie, przestańmy krytykować Nawałkę, zanim nie rozegrał żadnego meczu. Dajmy mu się "wystrzelać". Być może były to pierwsze i ostatnie powołania dla niektórych graczy. Gość chce zobaczyć, co właśnie ci gracze pokażą na arenie międzynarodowej. Majewskiego już widzieliśmy w reprezentacji i jej nie zbawił, co nie oznacza, że nie powinien dostać kolejnej szansy. Być może dostanie ją na następnym zgrupowaniu. Póki co dostali ją inni i miejmy nadzieję (dla dobra reprezentacji), że część z nich ją wykorzysta.
|
Do góry
|
|
|
|
#6078126 - 12/11/2013 20:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Dla mnie to może sobie powoływać ludzi z 3 ligi, jeśli będą wyniki, nie wiem po co ta krytyka, jak gość nie rozegrał jednego meczu o stawkę, dajcie mu czas, a może będziecie musieli odwoływać swoje wypowiedzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#6078140 - 12/11/2013 20:13
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Do tego euro pol europy awansuje wiec naprawde zdziwilbym sie jakby mu sie nie udalo, musialby naprawde spaprac sprawe albo miec mega pecha w losowaniu i spaprac sprawe. Natomiast co do krytyki to trzeba szybko dzialac, a nie tak jak ze smuda ze mial czas do pierwszego meczu na euro, gdy golym okiem bylo widac ze to totalny nieudacznik i na euro nie wyszedl z najlatwiejszej grupy od czasow narodzin Chrystusa zobaczymy czy nawalka zrobi to co mowil, wybierze sklad i bedzie nim gral, aby w koncu byla to reprezentacja zgrana, a nie taka jak za fronalika.
|
Do góry
|
|
|
|
#6078224 - 12/11/2013 22:26
[Re: Kameleon]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Ale właśnie to jest najgorsze. To, że połowa ludzi z naszej ligi to są jego piłkarze. Mączyński, Kosznik, Olkowski, Marciniak, Pazdan. Natomiast Leszczyńskiego obserwował i chciał ściągnąć do Górnika. Pozostałe powołania z naszej ligi to są oczywistości (poza Hołotą) więc na razie nikogo nie wynalazł spoza swoich zawodników. Odnośnie zawodników środka pola. To na początku sezonu, do czasu kontuzji, bardzo dobrze grał w Cracovii Danielewicz. Jednak też jestem za tym, żeby dłużej utrzymać wysoką formę i to w jednym ciągu. Bo Mączyński może potwierdza wysoką formę, jak na siebie, ale przeplótł to mizerną, nawet jak na siebie, wiosną. Hołota i Nawałka byli razem w GKSie Katowice. dzięki za poprawkę to tylko potwierdza to, co wyżej napisałem
|
Do góry
|
|
|
|
#6078579 - 13/11/2013 04:54
[Re: Napo]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
A ja z obecnie powołanych zawodników, chetnie bym zobaczył miej wiecej takie zestawienie - Szczególnie 2 napastników bym z miła checia zaobserwował, bowiem odległe to czasy kiedy tak graliśmy (Wiec zaczął bym od klasycznego uformowania 4-4-2) - Małe korekty mogły by w sumie byc np. w miejsce Szukały - Kaminski i Marciniaka w sumie rowniez warto sprawdzić, ale zaznaczę Brzyski zasłużył jak mało ktory nasz gracz z lewej strony na otrzymanie szansy w kadrze w ostatnim czasie w tym ustawieniu cofnął bym trochę Lewandowskiego i zmienił Szukałę z Kamińskim....i wtedy chętnie zobaczyłbym tę jedenastkę....Co do Hołoty.... jedna wielka niewiadoma co On zagra, ale może akurat zaskoczy Brzyski na lewej na pewno zasługuje na zaprezentowanie się w reprezentacji choćby dlatego że słabiej od Wawrzyniaka chyba nie zagra Co do obsady bramkarza - Dla mnie w sumie bez różnicy czy występuje Boruc czy Szczęsny, choć osobiście postawiłbym na Boruca
|
Do góry
|
|
|
|
#6078777 - 13/11/2013 19:07
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Te moje zestawienie to tylko taki szkic ogólny, podczas spotkania bardzo szybko moze ona sie zmienic w inne ustawienie... Jak dla mnie nie ma jednej konkretnej taktyki ktora gwarantuje zwyciestwa (Ustawienie powinno byc elastyczne - ktore podczas spotkania szybko sie naturalnie zmienia w zależności jaka jest sytuacja na boisku i co druzyna musi zrobic) Co do ustawień to przeważnie w naszej lidze gra sie ustawieniem 4-2-3-1 (Czyli takim jak przeważnie rowniez ustawiana byla reprezentacja)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|