Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#606348 - 23/06/2006 22:14 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Argentyna - Meksyk 1

Moim zdaniem najciekawsza propozcja z jutrzejszego dnia. Argentyna zachwyciła wszystkich kibiców w fazie grupowej. Na początek wygrana (2:1) po bardzo dobrym meczu z Wybrzeżem Kości Słoniowej. W drugim meczu roznieśli (6:0) Serbie i Czarnogóre. W ostatnim spotkaniu grupowym zremisowali bezbrakowo z Holandią. Styl jaki prezentują podopieczni Jose Pekermana jest imponujący. Praktycznie nie ma słabych ogniw w tym zespole. Zawodnik wchodzący z ławki wcale nie jest gorszy od tego, który zszedł z murawy. Jose Pekerman ma zawodników, którzy obdarzeni są wspaniałą techniką takich jak Messi, Riquelme czy młody Tevez. Większość zawodników reprezentacji Argentyny gra w klubach europejskich, gdzie są największymi gwiazdami. Meksyk słabo sobie radził w rozgrywkach grupowych podopieczni Ricardo La Volpe wygrali swój pierwszy mecz (3:1) po dość wyrównanym spotkaniu z Iranem. W drugiej rundzie spotkań po jeszcze słabszy meczu zremisowali tylko z niezbyt silną Angolą. W ostatniej serii fazy grupowej przegrali (1:2) z Portugalią. Więcej się spodziewaliśmy po zespole Meksyku przed turniejem. Faza grupowa pokazała, że nie jest to mocna ekipa. O sile tego zespołu decydują naturalizowani Meksykanie. Przede wszystkim napastnik Villarreal - Guillermo Franco a także pomocnik Toluci - Zinha. Czołową postacią jest Rafael Marquez oborńca FC Barcelona. Trzeba przyznać, że na tym turnieju nie jest w najlepszej formie.

Faworytem tego spotkania jest Argentyna, która wygrała swoją grupe w imponującym stylu. Jose Pekerman dysponuje bardzo dobrą kadrą zawodników. Każdy piłkarz wchodzący na boisko jest wzmocnieniem składu a nie jego osłabieniem. Pokazał to przykłd Teveza, który wchodzą na murawe potrafił bez problemowo strzelić Serbii i Czarnogórze bramke. Meksyk rozczarowuje tylko dzięki remisowi w spotkaniu Iran-Angola zawdzięcza dalszą gre w turnieju. Myśle, że podobnie jak to było na mistrzostwach świata w 1994, 1998 i 2002 zakończy udział w turnieju na 1/8 finału.

Warto zagrać:

Argentyna-Meksyk 1 1,35

Argentyna-Meksyk -1 1,975 (handicap)

Argentyna-Meksyk (połowa czasu/pełny czas) Remis/Argentyna 4,333

Pozdrawiam.

Do góry
Bonus: Unibet
#606349 - 23/06/2006 22:23 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Argentyna-Meksyk 1
ARGENT.-MEKSYK H(0-1,5) 1

Powiem tak Argentyna jest zdecydowanym faworytem tego meczu,który musi wygrać i wygra.Meksyk to drużyna,która potrafi grać w piłkę,powiem szczerze podobała mi się ich gra w wielu meczach,są naprawdę świetnie wyszkoleni technicznie ale ich ogromną wadą jest podwajanie lub potrajanie krycia,co bardzo często prowadzi do nie obstawienia zawodników.Meksykanie na pewno swej taktyki nie zmienią bo grają tak praktycznie w kązym meczu ale w tym to nie ma żadnych szans na sprawdzenie się.Meksyk narazie zagrał tylko dobre spotkanie z Portugalią bo zagrali naprawdę dobrze,a wygrana z Iranem czy remis z Angolą nie wystawia im dobrego świadectwa.Przewiduje tu zwycięstwo Argentyńczyków w stosunku 2:0 , 3:0.Meksykanie przy braku Borgettiego i fatalnej grze w ataku nie powinni szczególnie zagrozić bramce Argentyńczyków.Dltaego nie strzelą oni raczej bramki.Handicap wydaje sę bardzo ciekawym typem bo kurs 2 jest naprawdę wysoki.

Niemcy-Szwecja 1x
Wszystko przemawia za Niemcami ale Szwedzi to nie jest drużyna do bicia bo w meczu z Anglią zagrała naprawdę wyśmienicie ale to nie wystarczyło do wygrania meczu.Ciężko cokolwiek powiedzieć o Szwecji bo zagrali słabe spotkanie z Trynidadem,później nieskuteczni z Paragwajem i na koniec bardzo dobry mecz z Anglią.Drużyna ta gra bardzo nierówno,a Niemcy jak to Niemcy są naprawdę silni w tym turnieju i mogą zajść wysoko mają świetnmego lewego obrońcę Lahma,który w ofensywie potrafi naprawdę bardzo wielea z przodu wyśmienity napastnik Klose.Ja bym jednak stawiał w tym meczu na Niemców bo pomimo nie dażenia ich sympatią są jednak zespołem lepszym w tym momencie w ostateczności będzie remis.Szwecja nie ma chyba jednak większych szans na awans do ćwierćfinału.

Do góry
#606350 - 23/06/2006 22:56 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Tomasz Frankowski Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/07/2004
Quote:

24.VI 17:00 MONACHIUM
NIEMCY - SZWECJA

24.VI 21:00 LIPSK
ARGENTYNA - MEKSYK

25.VI 17:00 STUTTGART
ANGLIA - EKWADOR

25.VI 21:00 NORYNBERGA
PORTUGALIA - HOLANDIA

26.VI 17:00 KAISERSLAUTERN
WŁOCHY - AUSTRALIA

26.VI 21:00 KOLONIA
SZWAJCARIA - UKRAINA

27.VI 17:00 DORTMUND
BRAZYLIA - GHANA

27.VI 21:00 HANNOVER
HISZPANIA - FRANCJA

moje zdanie jest takie
ARGENTYNA -najpieknieszy futbol natych msstrzostwach graja bez problemu awans
ANGLIA-slabiutki ekwador wymiota z 2/3-0 mimo ze bez ovena
HOLANDIA-tu moze byc najbardziej wyrownany mecz i najpieknieszy a dlaczego pomarancze maja wiecej indywidualnosci i ich obrona prezentuje sie bardziej okazale a wiadomo nieod dzis ze prtugalczycy prezentuja ofensiw zapominajac o obronie niekiedy
WLOCHY-ale moze to ich kosztowac duzo sil ten boj
UKRAINA- licze ze andrie i spolka daja rade i twierdze ze z tej pary kto awansuje dalej bedzie rewalacjab
BRAZYLIA ale ciekawe czy przekonujaco
HISZPANIA-- prezentuja sie tez dobrze nadeszla pora zeby zaliczyli cos wiecej niz tylko 1/8 a francja eleminuje ich swietny trener zawodnicy niby klasowi choc z drugiej strony wypaleni no zobaczymy
i na deser zostawilem pare -niemcy -szwecja --niby niemcy graja ladnie z przodu moja ocena taka srednia klasa ale tyly ich to pusty smiech na sali popelniaja wiele bledow -a szwecja tyly bardzo dobrze ulozone pomoc nienajgorsza atak jak gwiazdeczki ich zalapia niemcy moga miec cieszko-prawde mowiac bede kibicowal szwecji ale kurcze wielu twierdzi i jja tez i moge byc wysmiany ze tu moga zadecydowac aspekty pozasportowe kto kumaty to wie oco chodzi -niepoto germany inweestowali takie pieniadze zeby juz rozejsc sie do domow po 1/8 raczej to nastapi w 1/4 po porazce z argentyna

wiec z cieszkim bolem stawiam na
GERMANY

REWELACJA MISTRZOSTW-para-SZWAJCARIA-UKRAINA-MOJ TYPO UKRAINE

powodzenia

Do góry
#606351 - 23/06/2006 23:10 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
igor81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Quote:

bylo juz kilka wielkich imprez ze gralem przeciwko niemcom bo ich nie lubie i troche na tym tracilem
teraz postanowilem grac na nich ale dalej ich nie lubie, na razie finansowo na tym niezle wychodze
Z Argentyna tez na nich postawie gdyz wierze ze zobaczymy ich w Berlinie na finale

Napisz prosze,ze sobie jaja robisz

Juz przed MS uwazalem,ze nasza grupa jest najslabsza i mecze tylko to potwierdzily. Niemcy niczym nie zachwycili, wygrali co mieli wygrac i tyle. Potwierdzili za to (co dla mnie najwazniejsze),ze w obronie odstaja od czolowych druzyn.
Zupelnie nie wiem skad buki az tak ich faworyzuja...
1,35 na ich awans ze Szwedami to chyba jakis joke
Rozumiem, ze sa gospodarzami i nie wypada odpasc tak od razu,ale niech buki przekaza to Ljungbergowi i spolce

Zagralem Szwedow awans, juz wczoraj po kursie 3,20 w GB za 4/10
Mam rowniez Szwedzi(+1,5) w tripelku za 7/10.
Jeszcze raz powtorze, moim zdaniem granie Niemcow po takich kursach, to jest czyste szalenstwo.

A co do tego,ze pokonaja Argentyne to...

Co do pozostalych spotkan, to dubelek: Anglia + Argentyna pozostawie bez komentarza.

Pozdrawiam
IGOR

Do góry
#606352 - 24/06/2006 00:56 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
4mat Offline
stranger

Meldunek: 03/06/2006
Proszę o opinie na temat pary PORTUGALIA-HOLANDIA.

Moim skromnym zdaniem PORTUGALIA awansuje dalej,ale chciałbym zobaczyć wasze opinie.

Do góry
#606353 - 24/06/2006 04:43 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Tom Krus Offline
veteran

Meldunek: 11/03/2006
Z dzisiejszych meczy to wiadomo, Argentyna będzie w ciężkim szoku, gdy się przekona w jakiej trudnej grupie grała, Meksyk, byłby wbity w ziemie przez takie WKS, szykuje się pogrom, w sumie to będzie dla Argentyny taka nagroda za granie w 'grupie śmierci' i osobiście się cieszę, że ekipa która przywozi na mistrzostwa taki beznadzieny futbol jak Meksykanie będzie za to ośmieszona przed całym światem.

Druga dzisiajesza para jest bardzo ciekawa, z jedenej strony mamy Niemców uśpionych sukcesami w bardzo słabiutkiej grupie, powiedzmy sobie szczerze Kostaryka i Polska w kronikach tych mistrzostw zostaną zaliczone do jednych z najsłabszych ekip, do tego Ekawdor, któremu nie zostało nic innego jak tylko awansować z tej grupy, bo ktoś musiał - po drugiej stronie Szwedzi zaprawieni w boju po trzech cieżkich meczach grupowych, myślę, że to jest ich ogromna przewaga i jeżeli meczyk Szwabom nie ułoży się w pierwszej połowie, a to by dla mnie oznaczało wbicie Szwedom dwóch bramek, możemy zobaczyć już dzisiaj jak odpadają, trudno coś prokować pewnego w takim meczu, może nawet będzie dogrywka itd ale kursy na Szwecje są niezłe

Do góry
#606354 - 24/06/2006 06:05 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Patricu$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/07/2001
Jak wielu forumowiczów tak wiele teorii podoba mi sie to ale osobiście dzis zagram coś takiego:

------------------------------------------------------------

Argentyna - Meksyk 1@1,35
Niemcy - Szwecja(+2) 2@1,45

ako: 1,95 (Sportingbet)

Argentyna silna ,solidna i przede wszystkim skuteczna! DIEGO na trybunach i ogromna mobilizacja przed nie tak trudnym rywalem jak grupowi Holandia czy WKS (Serbii i Cz. nie wliczam- przyp 6:0!)(typ: 3:1) A jesli chodzi o batalie z godziny 17:00 to zdecydownie kubicuje Szwedom a to za sprawa ich waleczności i mimo braku skuteczności strzeleckiej (byłego The BHOYS) uwazam ,ze nie wykorzystali jeszcze w pełni wsp. szczescia. Sadze równiez ,ze wygrana 2 bramkami przez Niemcy jest raczej mało realna wiec handi(+2) na 3_KORONY jest solidnym typem! (Typ: 1:1) Awans Niemiec w Karnych!

DZIEKUJE I POZDRAWIAM.

Do góry
#606355 - 24/06/2006 07:01 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Jaros Offline
old hand

Meldunek: 16/05/2006
Anglia - Ekwador 1 1,45
Argentyna - Meksyk 1 1.40
ako 2,03

Chociaż to Mistrzostwa Świata i tu wszystko może sie zdarzyc, to nie widze innego rozstrzygnięcia jak zwyciestwa Anglii i Argentyny. Anglicy, mimo,ze bez Owena. powinni spokojnie ograc przeciętny Ekwador, ktory i tak juz osiagnąl wielki sukces. Argentyna prezentuje bardzo dobrą formę na tych MŚ,są jednym z kandydatow do tytulu, nie powinni mieć z Meksykiem większych problemow, ktory prezentuje nierowną forme na tym turnieju. Mysle,ze obie drużyny powinny poradzić sobie w regulaminowym czasie gry.

Pozdrawiam

Do góry
#606356 - 24/06/2006 07:25 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Kamil_1 Offline
stranger

Meldunek: 01/04/2006
Logicznie nie widzi mi sie aby gospodarz odpadł w 1/8 !! Proste!

Do góry
#606357 - 24/06/2006 07:30 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Ale buki się obłowią, gdy Albicelestes nie pokonają Meksyku w regulaminowym czasie. W Pucharze Konfederacji był remis.
Meksyk z Argentyną walczy do upadłego. Zwykle wygrywają Albicelestes, ale po takim kursie ja nie biorę

Do góry
#606358 - 24/06/2006 07:32 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
bolec Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2006
Quote:

Logicznie nie widzi mi sie aby gospodarz odpadł w 1/8 !! Proste!

mi tez logocznie nie widzialo sie w 2002 ze francja z senegalem w dupe dostanie wiec odłóz logike na półkę bo gdzie a gdzie ale w sporcie czesto jej brakuje!!!

Do góry
#606359 - 24/06/2006 07:43 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
ziomal Offline
member

Meldunek: 20/08/2001
Quote:

Quote:

bylo juz kilka wielkich imprez ze gralem przeciwko niemcom bo ich nie lubie i troche na tym tracilem
teraz postanowilem grac na nich ale dalej ich nie lubie, na razie finansowo na tym niezle wychodze
Z Argentyna tez na nich postawie gdyz wierze ze zobaczymy ich w Berlinie na finale

Napisz prosze,ze sobie jaja robisz

Juz przed MS uwazalem,ze nasza grupa jest najslabsza i mecze tylko to potwierdzily. Niemcy niczym nie zachwycili, wygrali co mieli wygrac i tyle. Potwierdzili za to (co dla mnie najwazniejsze),ze w obronie odstaja od czolowych druzyn.
Zupelnie nie wiem skad buki az tak ich faworyzuja...
1,35 na ich awans ze Szwedami to chyba jakis joke
Rozumiem, ze sa gospodarzami i nie wypada odpasc tak od razu,ale niech buki przekaza to Ljungbergowi i spolce

Zagralem Szwedow awans, juz wczoraj po kursie 3,20 w GB za 4/10
Mam rowniez Szwedzi(+1,5) w tripelku za 7/10.
Jeszcze raz powtorze, moim zdaniem granie Niemcow po takich kursach, to jest czyste szalenstwo.

A co do tego,ze pokonaja Argentyne to...

Co do pozostalych spotkan, to dubelek: Anglia + Argentyna pozostawie bez komentarza.

Pozdrawiam
IGOR

to sobie przypomnij czy Niemcy zachwycali w Korei, nawet booki ich wtedy nie faworyzowaly

Do góry
#606360 - 24/06/2006 07:54 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
igor81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
@Ziomal

Niemcy w Korei nie zachwycali,ale osobiscie uwazam,ze mieli lepsza ekipe od tej teraz. Przede wszystkim w defensywie prezentowali sie solidniej.

Moze to i nie logiczne,ze gospodarze odpadna tak wczesnie i stad te kursy,ale to sa MS.

Watpie tez zeby sedziowie krecili takie lody jak to bylo w Korei pod gospodarzy. A to z tego wzgledu,ze o ile mi wiadomo sa pewne spiecia na linii Niemiecki Zwiazek a FIFA.
Tak wiec sedziowie jezeli juz podejma jakas decyzje na korzysc gospodarzy to dlatego,ze sedziowanie na tych mistrzostwach co niekotrych panow, delikatnie mowiac jest slabe.

To tyle ode mnie... jak bedzie zobaczymy wieczorkiem.

Pozdrawiam
IGOR

Do góry
#606361 - 24/06/2006 08:15 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
ksamil Offline
old hand

Meldunek: 18/09/2005
Zmagania grupowe już za nami, teraz przyszła pora na faze pucharową, stawka każdego meczu będzie ogromna, gdyż przegrywający odpada. Tak więc po kolei.

Niemcy- Szwecja

Pierwszy mecz w 1/8 finału. Niemcy nie ma się tu co oszukiwać grali w najsłabszej grupie tych MŚ. W meczu otwarcia bez problemów poradzili sobie ze słabą Kostaryką, w meczu z Polska bramke co prawda zdobyli w doliczonym czasie gry, ale jest to tylko i wyłącznie zasługa Boruca, który w tym meczu bronił świetnie. Gładkie 3-0 z Ekwadorem i wszystko jasne. Póki co Niemcy w tym turnieju nie zagrali jeszcze meczu z dobrą reprezentacją, teraz przyszła na to pora. Szwedzi mnie nie zachwycili swoją grą, remis z Trynidadem, szczęśliwe zwycięstwo z Paragwajem.Jednak w ostatnim meczu z Anglią pokazali się z dobrej strony.

Siła Niemców to atak, wszystko wskazuje na to że Klose będzie królem strzelców. Gorzej już jest w obronie, gdzie Szwedzi mogą upatrywać swojej szansy. Przeciwko gospodarzowi zawsze gra się ciężko, ale Skandynawowie nie stoją na straconej pozycji.

W tym meczu najbardziej prawdopodobny wydaje mi się remis i dogrywka, w której jeśli Niemcy nie rozstrzygną na własną korzyść i dojdzie do rzutów karnych obstawiam na zwycięstwo reprezentacji Trzech Koron.

Argentyna- Meksyk

Obok meczu Anglii z Ekwadorem, najpewniejszy mecz tej fazy rozgrywek. Świetnie dysponowana reprezentacja Argentyny zmierzy się ze słabym Meksykiem, który swoją gre w 1/8 może zawdzięczać tylko szczęściu w losowaniu, że grał w tak słabej grupie. Wymęczone zwycięstwo z Iranem, remis z Angolą i porażka z Portugalią to nie są wyniki, które pozwalałyby nawet marzyć o ćwierćfinale. Argentyna to wg mnie 1 z 4 najpoważniejszych kandytatów do mistrzostwa i w tym meczu zapewne potwierdzi swoją klase łatwo ogrywając Meksykanów.

Anglia- Ekwador

Każde inne rozstrzygnięcie niż zwycięstwo Anglików będzie ogromną niespodzianką. Ekwador wygrał ze słabiutką Kostaryka. W meczu z Polską swoje zwycięstwo zawdzięcza jedynie bardzo słabej grze Polaków. Dla Ekwadoru samo wyjście z grupy to już jest duży sukces i na tym raczej napewno zakończą przygode z mundialem. Anglicy są zbyt dobrzy, aby pozwolić sobie w meczu z takim przeciwnikiem na wynik inny niż ich zwycięstwo.

Portugalia- Holandia

Zdecydowanie hit 1/8 finału, mecz zapowiadający się niezwykle ciekawie. Portugalia w swojej grupie zanotowała komplet zwycięstw, ale to o niczym nie świadczy, ponieważ ta grupa była po prostu słaba. Holendrzy grali już w o wiele trudniejszej grupie. W tym meczu trudno wskazać faworyta, ja skłaniałbym się ku Portugalii, gdyż Holandia nie bardzo mnie przekonuje i wątpie, aby sam Robben mógł wygrać mecz. "Van Persie to taki chuliganek", a Van Nistelrooy jest kompletnie bez formy. Także z przodu Oranje wyglądają dość mizernie.

Kupon zagrałem taki jak legias, czyli:
Anglia- Ekwador 1
Argentyna- Meksyk 1
Włochy 1-4

Co ciekawe kurs na Włochów to w Totomixie 2,6, gdy w Profku wynosił tylko 1,7. Nie rozumiem skąd się wzięły tak duże róznice.
Australia wyszła z trudnej grupy co już niewątpliwie jest dla nich sukcesem, ale trafili na Włochów, którzy drogę do półfinału mają dość łatwą i pewnie skorzystają z okazji jaka się trafiła. Jeśli pokonają Australijczyków trafią na kogoś z pary Szwajcaria- Ukraina i powinni sobie z nimi poradzić.
Co do Australii jeszcze to zagrają bez zawieszonego za kartki Emertona, ważnej postaci w drużynie. Hiddink z pewnością wymyśli jakąś ciekawą taktyke na Włochów, ale to może nie wystarczyć. Włosi przecież tak naprawde jeszcze nie dali sobie strzelić gola tylko sami sobie strzelili.
Uważam że ich obrona jest w stanie zatrzymać Australijczyków.

Do góry
#606362 - 24/06/2006 08:27 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Tom Krus Offline
veteran

Quote:

Ale buki się obłowią, gdy Albicelestes nie pokonają Meksyku w regulaminowym czasie. W Pucharze Konfederacji był remis.
Meksyk z Argentyną walczy do upadłego. Zwykle wygrywają Albicelestes, ale po takim kursie ja nie biorę

nie siej stary paniki, pewnie, że każdy ma win Argentyny na kuponie, ale trudno sobie wyobrazić jak źle mogłaby w obecnej formie zagrać Argentyna, a jak nagle wspaniale odrodzić się Meksyk, aby sprawić jakaś niepodzianke

Do góry
#606363 - 24/06/2006 08:45 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Marcovia Offline
enthusiast

Meldunek: 19/11/2004
Tak na logike. Niemcy wygrają bo:

1. Sędziowie będą przychylni raczej im niż Szwedom . Uważam, że jak Szwaby nie będą sobie dawali rady ze Szwedami to sędziwie moga wyciągnąć jakiegoś karnego z kapelusza albo przymknąć oko na problematyczne faule. I tak nic im FIFA nie zrobi, bo na tych mistrzostwach juz nie takie wałki przechodziły.

2. Publika co by nie mówić to jest jakiś 12 zawodnik. Jeśli doliczymy sędziego to będzie to 13 gracz. Może to i nie sa tak wspaniali kibice jak chociażby Polski ale będzie ich więcej a nie raz już widywałem jak gwizdami pomagano sędziemu w podjęciu decyzji.

3. Szwedzi nie mieli jakoś specjalnie ciężkiej grupy, a wyszli z niej mocno zmęczeni. Niemcy mieli podobną grupe(no może ciut słabszą) i przeszli ją spacerkiem. Są bardziej wypoczęci. Dziś się przyłożą do gry. Zawodnicy dadzą z siebie wszystko, bo to ich ostatni mecz na MŚ. Argentyny już nie przejdą. I chyba o tym wiedzą.

Do góry
#606364 - 24/06/2006 08:58 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
Tom Krus Offline
veteran

4. Karma - za przegraną z Łotwą w el. ME przyjdzie im teraz zapłacić

Do góry
#606365 - 24/06/2006 08:59 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
radzialdo Offline
stranger

Meldunek: 02/09/2005
Jak Dla mnie Pewniakami Sa
Argentyna
Brazylia
Anglia

Do góry
#606366 - 24/06/2006 09:12 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Quote:

Jak Dla mnie Pewniakami Sa
Argentyna
Brazylia
Anglia

Tak się akurat składa, że są to 3 najniższe kursy - ameryki więc żadnej nie odkryłeś, a i analiza tych spotkań niezbyt wyczerpująca. PIERWSZE OSTRZEŻENIE ODE MNIE !!!

Do góry
#606367 - 24/06/2006 09:14 Re: MECZE 1/8 FINAłU - 24-27.VI
darekdarecki Offline
old hand

Meldunek: 25/04/2005
Niemcy - Szwecja

Oglądałem 5 ostatnich meczów Szwedów i niepokazali w nich nic wielkiego . Z Anglia (2:2) z TiT (0:0) z Paragwajem (1:0) z Chile (1:1) z Finlandią (0:0) . Dotego wczesniejsze ich mecze z Irlandia (0:3) z Jordania (0:0) z Arabia Saud. (1:1) z Koreą (2:2).

Jak widać Szwecja ma problemy z wygraniem meczu jednak żadko przegrywała chociarz i rywale nienajmocniejsi.

Szwecja rozegrała z Niemcami 12 spotkań i 7 krotnie przegrała.Raz doszło do dogrywki w której był remis w karnych lepsi okazali się Szwedzi.

Ja osobiście w tym meczu jesli miałbym cos grać to na Niemców z podpórką.

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >