Witam.
Mam pytanie: czy ktos z Was grał może wczoraj ilość przewinień w meczu Korea-Szwajcaria ov 34.5 ?
Betsson dlugo nie rozliczał mi tego zakładu, a dziś zobaczyłem, iz jest on przegrany... Wprawdzie oficjalny raport FIFA podaje 28 fauli + 6 spalonych, ale wczoraj śledzac ilość rzutów wolnych na live w BAW byłem pewien, że zakład wszedł, bo ilość rzutów wolnych przekroczyła 34 juz ok 86 min.
Wiem, że brane są wyniki z oficjalnego raportu i w tkaim razie "utopiłem" (i to calkiem nie mała kase), ale jestem ciekaw, czy ktoś z Was również miał to obstawione i również śledził na live czy to moje "złudzenie;)" tylko...
Dodam tylko, ze te oficjalne raporty sa tak samo wiarygodne jak wskazania sędziów na tych Mistrzostwach (i nie chodzi mi tu tylko o wyzej opisany przypadek, bo już w kilku meczach brakowało mi zmiany albo spalonego, które widziałem na własne mecze ogladając mecz...)
A propos sędziów, to wczorajsza sytuacja z druga bramką dla Szwajcarii powinna zdyskwalifikować sędziego "na zawsze"... Po pierwsze takiego zagrania nie można uznać za podanie, a tylko w wyniku podania od przeciwnika nie może być spalonego, po drugie nie po to baranki dobierani byli w trójki, żeby takie błędy we współpracy robić... Moim zdaniem, bardzo skrzywdzili Koreańczyków, a ja przy okazji popłynąłem na 300$, bo trener tak się wkurwił, że zapomniał trzeciej zmiany zrobić...
Fatalny dzień...
Co się tyczy "zmian w pierwszej połowie", to Betsson przesłał mi 2 dni temu odpowiedź, iż w wyniku błędnego tłumacznenia, zakłady z meczów Polska-Kostaryka i Niemcy -Ekwador zostaną rozliczone jako wygrane...
Bardzo mnie to cieszy, z tym tylko, iż do tej pory nie zostały tak rozliczone... czekam...