#604074 - 18/06/2006 07:26
Number of Substitutes :)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
Witam ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) przeglądając statystyki mistrzostw, zauważylem, że od początku drugiej rundy trenery wykorzustują limit zmian w meczu ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) w gamebookers ciagle mozna grac taka opcje a kursy sa w granicach 1.3-1.4 , co o tym sądzicie ?? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#604079 - 18/06/2006 10:30
Re: Number of Substitutes :)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Quote:
Ja to zacząłem stosować wcześniej w Betsson z kursami 1.50 za wieksze stawki jak i na auty. Jeszcze ani razu się nie przejechałem Tyle, że co do tych zmian to już moge pomażyć tam o takich kursach, bo buk się chyba skapną że traci na tym.
dokladnie tez lapalem u nich kurs 1,5
a teraz w zaleznosci od meczu kurs w granicach 1,14 - 1,3
wczoraj na 3 zmiany USA bylo - 1,14 ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif)
dobrze ze nie zagralem ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#604080 - 18/06/2006 11:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2003
|
Zgadzam sie z przedmówcami. Grajac na tego typu zakładu sporo na tych MS zyskałem, ale kursy takei jakie sa teraz wystawiane sa juz nieopłacalne i chyba za drobne bede starał sie grac na to ze druzyny dokonaja mniej niz 3 zmian (moze jakas mała progresja). Podobnie sytuacja wygladała z zakładem na 3 rozne pod rzad! Ostatnio kurs na takie zdarzenie wynosił 1.14 troszke wczesniej 1.20-1.25 a w meczu inauguracyjnym mozna było tego typu zakład zagrac za 2.25, szkoda tylko, ze wowczas niebyłem pewny jak ten zakład mam rozumiec i zagrałem go za symboliczna kwote. Ogolnie brakuje mi podczas tych Mistrzostw tematu w którym mozna by było popisac na temat roznorakich zakładów specjalnych. Gdyz niekiedy analizujac wczesniejsze spotkania mozna dojsc do naprawde ciekawych ( a co sie z tym wiaze oplacalnych dla graczy) wniosków. Wczoraj np. betsson wystawił zakład zakłady na: Czech Rep. - Ghana : Żółte kartki w pierwszej połowie Żółte kartki - mniej niż 2,5 1.65Italien - USA : Liczba spalonych Spalone - więcej niż 6,5 2,30 Analizujac gre poszczególnych zespołow mozna było dosc do jednego wniosku sa to spore vb. w pierwszym przypadku - wiekszosc buków oferuje zakład na 1.5 zóltek do przerwy, w drugim - USA zastawiało czesto łapało Czechów na offsidach + gra włochów. Szkoda tylko, ze buk ten tak szybko wyciaga wnioski i tego typu zakładów jest coraz mniej. Zastanawiałem sie wczoraj czy o tych zdarzeniach napisac, ale gdy wczesniej napisałem o zakładach na 3 zmiany kurs odrazu spadły z 1.50 na 1.14. Ciekawe czy kolega Banik maczał w tym palce ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Aby moj post niebył offtopicowy napisze tylko ze za opłacalne w betssonie sa moim zdaniej jeszcze zakłady na: "Słupek w grze" "Liczba wykroczeń" Zauwazyłem rowniez, ze bardzo czesto w zakładach typu "Pierwsze trzy rzuty wolne w pierwszej połowie" faule dokonuje druzyna słabsza i granie tego po kursach kolo 1.50 jest w miare dochodowea, napewno mozna tego typu zakładow uzywac w jakiejs progresji gdyz jak narazie przynajmniej w moim przypadku przynosi to dobre rezultaty tzn jeszcze niebyło jakiejs dłuzszej czarnej serii.
|
Do góry
|
|
|
|
#604083 - 19/06/2006 10:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Również rzucił mi się w oczy ten typ i niechybnie go zagrałem gdyż jest on ogromnym valuebetem! Wszedłem tu właśnie po to aby o nim napisać, ale widzę że nie jestem pierwszy... ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Z innych ciekawych z Betssona polecam "Więcej wrzutów z autu" na Szwajcarie i Ukraine. Betsson wycenia szanse na 50% oferując kursy po @1.82, podczas gdy realne szanse rozkładają się o wiele inaczej. A jeśli się nawet komuś wydaje, że tak nie jest to polecam lekturę kursów na 'Więcej autów' w Betandwin.
|
Do góry
|
|
|
|
#604084 - 19/06/2006 10:46
|
addict
Meldunek: 14/07/2002
|
Quote:
Sorry za post pod postem ale Betsson troszke mnie zainteresował jesli chodzi o zmiany zawodnikow.. mecz Togo - Szwjacaria 3 zmiany po 1,07 nie sa zupelnie oplacalne ale zmienli zupelnie co innego.. dotychczas zaklad "Zmiana w pierwszej połowie" na typ NIE był kurs 1,2 co tez niezbyt moglo zachecic do gry kontuzje itd. ale juz kurs 1,82 jest bardzo ciekawy i wart uwagi..
Betsson juz sie polapal, ze sporo traci na tego rodzaju zakladzie, bo dawal 3 zmiany w jednej z druzyn po 1.52:):):)
Pytanie: czy zmaina w przerwie do zmiana w 1 polowie? Bo ostatnio sporo stracilem w BAW grajac na 3 zmiany w II polowie, a jedna z nich byla wlasnie w przerwie... Jak ktos wie, to prosze o odpowiedz...
|
Do góry
|
|
|
|
#604087 - 19/06/2006 11:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Quote:
Quote:
Sorry za post pod postem ale Betsson troszke mnie zainteresował jesli chodzi o zmiany zawodnikow.. mecz Togo - Szwjacaria 3 zmiany po 1,07 nie sa zupelnie oplacalne ale zmienli zupelnie co innego.. dotychczas zaklad "Zmiana w pierwszej połowie" na typ NIE był kurs 1,2 co tez niezbyt moglo zachecic do gry kontuzje itd. ale juz kurs 1,82 jest bardzo ciekawy i wart uwagi..
Betsson juz sie polapal, ze sporo traci na tego rodzaju zakladzie, bo dawal 3 zmiany w jednej z druzyn po 1.52:):):)
Pytanie: czy zmaina w przerwie do zmiana w 1 polowie? Bo ostatnio sporo stracilem w BAW grajac na 3 zmiany w II polowie, a jedna z nich byla wlasnie w przerwie... Jak ktos wie, to prosze o odpowiedz...
Czy ja wiem czy sie polapal ? ostatnio dawal 1,14-1,3
a wczoraj na Japonie wyskoczyl z 1,52 ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
pierwsza połowa kończy sie wraz z gwizdkiem sędziego to od kiedy przerwa w meczu to pierwsza polowa??
|
Do góry
|
|
|
|
#604090 - 19/06/2006 11:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Taaa, betsson od poczatku MŚ mial takie 'perełki' po 1.5 Kasy szło dużo, stan konta rósł... I przyszło spotkanie Chorwacja - Brazylia, gdzie zespoly zrobily odpowiednio 2 i 1 (!!!!) zmianę, a że mialem 2 osobne zaklady (combo potrojne) na te zmiany to oba sie wysypaly za 90% stanu mojego konta W 3 dni zrobilem reaktywacje po czym poplynalem grubo na Meksyku, potem na 'USA nie strzeli gola' i apogeum przyszło na Chorwacji Tak więc promocje promocjami, prezenty prezentami, ale jak sie ma bazyla to okazuje sie ze nawet na takich rzeczach nie potrafi się wygrać ![](/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#604092 - 19/06/2006 12:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
No ale nie wiesz o czym mowisz, a gadasz glupoty ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Grałem za każdym razem na zmiany w zespole, który zapewne bedzie dostawał po ryju lub ma szeroką ławkę i ma kogo wpuszczac (Argentyna, Holandia). Przejechałem się TYLKO i WYŁĄCZNIE na meczu Chorwacji (ktora miala dostawac po ryju i dostawala, a ławkę przeciez ma silna) i Brazylii (myslalem ze ten pajac da szansę Ricardinho, Gilberto Silvie, Fredowi, Robinho, Juninho, może jakiemuś obrońcy). Wystarczyło prześledzić parę spotkań towarzyskich + meczach w eliminacjach, żeby było widać który trener jest normalny (np. van Basten), a który nie (np. Domenech). Poza tym, z tego co widzę to w 2 rundzie spotkań tylko w 1 meczu nie było 6 zmian. Ale to nie wiem bo już mniej wnikliwie śledzę ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Dlatego to nie jest 'wiele' wtop (bo gdybym gral jak leci to nawet by sie nei dalo zaliczyc 'wielu wtop'. Sam fakt ze betsson dawal 1.6 na szesc zmian w meczu, a 1.52 na trzy zmiany w jednej drużynie to był naprawde prezent. Zresztą z mojego postu wyraźnie wynika: W 3 dni zrobilem reaktywacje, ale niestety potem kursy na zmiany były już po 1.14 więc postawiłem m.in. na ukochany Meksyk i na ulubioną Chorwację, że o golu dla USA nie wspomnę bo to jakiś nieśmieszny żart losu był, ta bramka.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|