#604074 - 18/06/2006 07:26
Number of Substitutes :)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
Witam  przeglądając statystyki mistrzostw, zauważylem, że od początku drugiej rundy trenery wykorzustują limit zmian w meczu  w gamebookers ciagle mozna grac taka opcje a kursy sa w granicach 1.3-1.4 , co o tym sądzicie ?? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#604079 - 18/06/2006 10:30
Re: Number of Substitutes :)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Quote:
Ja to zacząłem stosować wcześniej w Betsson z kursami 1.50 za wieksze stawki jak i na auty. Jeszcze ani razu się nie przejechałem Tyle, że co do tych zmian to już moge pomażyć tam o takich kursach, bo buk się chyba skapną że traci na tym.
dokladnie tez lapalem u nich kurs 1,5
a teraz w zaleznosci od meczu kurs w granicach 1,14 - 1,3
wczoraj na 3 zmiany USA bylo - 1,14 
dobrze ze nie zagralem 
|
Do góry
|
|
|
|
#604080 - 18/06/2006 11:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2003
|
Zgadzam sie z przedmówcami. Grajac na tego typu zakładu sporo na tych MS zyskałem, ale kursy takei jakie sa teraz wystawiane sa juz nieopłacalne i chyba za drobne bede starał sie grac na to ze druzyny dokonaja mniej niz 3 zmian (moze jakas mała progresja). Podobnie sytuacja wygladała z zakładem na 3 rozne pod rzad! Ostatnio kurs na takie zdarzenie wynosił 1.14 troszke wczesniej 1.20-1.25 a w meczu inauguracyjnym mozna było tego typu zakład zagrac za 2.25, szkoda tylko, ze wowczas niebyłem pewny jak ten zakład mam rozumiec i zagrałem go za symboliczna kwote. Ogolnie brakuje mi podczas tych Mistrzostw tematu w którym mozna by było popisac na temat roznorakich zakładów specjalnych. Gdyz niekiedy analizujac wczesniejsze spotkania mozna dojsc do naprawde ciekawych ( a co sie z tym wiaze oplacalnych dla graczy) wniosków. Wczoraj np. betsson wystawił zakład zakłady na: Czech Rep. - Ghana : Żółte kartki w pierwszej połowie Żółte kartki - mniej niż 2,5 1.65Italien - USA : Liczba spalonych Spalone - więcej niż 6,5 2,30 Analizujac gre poszczególnych zespołow mozna było dosc do jednego wniosku sa to spore vb. w pierwszym przypadku - wiekszosc buków oferuje zakład na 1.5 zóltek do przerwy, w drugim - USA zastawiało czesto łapało Czechów na offsidach + gra włochów. Szkoda tylko, ze buk ten tak szybko wyciaga wnioski i tego typu zakładów jest coraz mniej. Zastanawiałem sie wczoraj czy o tych zdarzeniach napisac, ale gdy wczesniej napisałem o zakładach na 3 zmiany kurs odrazu spadły z 1.50 na 1.14. Ciekawe czy kolega Banik maczał w tym palce  Aby moj post niebył offtopicowy napisze tylko ze za opłacalne w betssonie sa moim zdaniej jeszcze zakłady na: "Słupek w grze" "Liczba wykroczeń" Zauwazyłem rowniez, ze bardzo czesto w zakładach typu "Pierwsze trzy rzuty wolne w pierwszej połowie" faule dokonuje druzyna słabsza i granie tego po kursach kolo 1.50 jest w miare dochodowea, napewno mozna tego typu zakładow uzywac w jakiejs progresji gdyz jak narazie przynajmniej w moim przypadku przynosi to dobre rezultaty tzn jeszcze niebyło jakiejs dłuzszej czarnej serii.
|
Do góry
|
|
|
|
#604083 - 19/06/2006 10:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Również rzucił mi się w oczy ten typ i niechybnie go zagrałem gdyż jest on ogromnym valuebetem! Wszedłem tu właśnie po to aby o nim napisać, ale widzę że nie jestem pierwszy...  Z innych ciekawych z Betssona polecam "Więcej wrzutów z autu" na Szwajcarie i Ukraine. Betsson wycenia szanse na 50% oferując kursy po @1.82, podczas gdy realne szanse rozkładają się o wiele inaczej. A jeśli się nawet komuś wydaje, że tak nie jest to polecam lekturę kursów na 'Więcej autów' w Betandwin.
|
Do góry
|
|
|
|
#604084 - 19/06/2006 10:46
|
addict
Meldunek: 14/07/2002
|
Quote:
Sorry za post pod postem ale Betsson troszke mnie zainteresował jesli chodzi o zmiany zawodnikow.. mecz Togo - Szwjacaria 3 zmiany po 1,07 nie sa zupelnie oplacalne ale zmienli zupelnie co innego.. dotychczas zaklad "Zmiana w pierwszej połowie" na typ NIE był kurs 1,2 co tez niezbyt moglo zachecic do gry kontuzje itd. ale juz kurs 1,82 jest bardzo ciekawy i wart uwagi..
Betsson juz sie polapal, ze sporo traci na tego rodzaju zakladzie, bo dawal 3 zmiany w jednej z druzyn po 1.52:):):)
Pytanie: czy zmaina w przerwie do zmiana w 1 polowie? Bo ostatnio sporo stracilem w BAW grajac na 3 zmiany w II polowie, a jedna z nich byla wlasnie w przerwie... Jak ktos wie, to prosze o odpowiedz...
|
Do góry
|
|
|
|
#604087 - 19/06/2006 11:12
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Sorry za post pod postem ale Betsson troszke mnie zainteresował jesli chodzi o zmiany zawodnikow.. mecz Togo - Szwjacaria 3 zmiany po 1,07 nie sa zupelnie oplacalne ale zmienli zupelnie co innego.. dotychczas zaklad "Zmiana w pierwszej połowie" na typ NIE był kurs 1,2 co tez niezbyt moglo zachecic do gry kontuzje itd. ale juz kurs 1,82 jest bardzo ciekawy i wart uwagi..
Betsson juz sie polapal, ze sporo traci na tego rodzaju zakladzie, bo dawal 3 zmiany w jednej z druzyn po 1.52:):):)
Pytanie: czy zmaina w przerwie do zmiana w 1 polowie? Bo ostatnio sporo stracilem w BAW grajac na 3 zmiany w II polowie, a jedna z nich byla wlasnie w przerwie... Jak ktos wie, to prosze o odpowiedz...
Czy ja wiem czy sie polapal ? ostatnio dawal 1,14-1,3
a wczoraj na Japonie wyskoczyl z 1,52 
pierwsza połowa kończy sie wraz z gwizdkiem sędziego to od kiedy przerwa w meczu to pierwsza polowa??
|
Do góry
|
|
|
|
#604090 - 19/06/2006 11:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
Taaa, betsson od poczatku MŚ mial takie 'perełki' po 1.5 Kasy szło dużo, stan konta rósł... I przyszło spotkanie Chorwacja - Brazylia, gdzie zespoly zrobily odpowiednio 2 i 1 (!!!!) zmianę, a że mialem 2 osobne zaklady (combo potrojne) na te zmiany to oba sie wysypaly za 90% stanu mojego konta W 3 dni zrobilem reaktywacje po czym poplynalem grubo na Meksyku, potem na 'USA nie strzeli gola' i apogeum przyszło na Chorwacji Tak więc promocje promocjami, prezenty prezentami, ale jak sie ma bazyla to okazuje sie ze nawet na takich rzeczach nie potrafi się wygrać 
|
Do góry
|
|
|
|
#604092 - 19/06/2006 12:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2003
|
No ale nie wiesz o czym mowisz, a gadasz glupoty  Grałem za każdym razem na zmiany w zespole, który zapewne bedzie dostawał po ryju lub ma szeroką ławkę i ma kogo wpuszczac (Argentyna, Holandia). Przejechałem się TYLKO i WYŁĄCZNIE na meczu Chorwacji (ktora miala dostawac po ryju i dostawala, a ławkę przeciez ma silna) i Brazylii (myslalem ze ten pajac da szansę Ricardinho, Gilberto Silvie, Fredowi, Robinho, Juninho, może jakiemuś obrońcy). Wystarczyło prześledzić parę spotkań towarzyskich + meczach w eliminacjach, żeby było widać który trener jest normalny (np. van Basten), a który nie (np. Domenech). Poza tym, z tego co widzę to w 2 rundzie spotkań tylko w 1 meczu nie było 6 zmian. Ale to nie wiem bo już mniej wnikliwie śledzę  Dlatego to nie jest 'wiele' wtop (bo gdybym gral jak leci to nawet by sie nei dalo zaliczyc 'wielu wtop'. Sam fakt ze betsson dawal 1.6 na szesc zmian w meczu, a 1.52 na trzy zmiany w jednej drużynie to był naprawde prezent. Zresztą z mojego postu wyraźnie wynika: W 3 dni zrobilem reaktywacje, ale niestety potem kursy na zmiany były już po 1.14 więc postawiłem m.in. na ukochany Meksyk i na ulubioną Chorwację, że o golu dla USA nie wspomnę bo to jakiś nieśmieszny żart losu był, ta bramka.
|
Do góry
|
|
|
|
#604094 - 19/06/2006 15:09
|
enthusiast
Meldunek: 24/11/2004
|
w ofertach buków naziemnych, sa gdzies kursy na liczbe zmian ? bo nie moge znalezc na unibecie nie ma, wiec moze gdzies w naziemnych bym postawil, bo w 3 rundzie grupowych meczów mozna 3 zmiany na 100% znalezc 
|
Do góry
|
|
|
|
#604095 - 19/06/2006 20:06
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
w ofertach buków naziemnych, sa gdzies kursy na liczbe zmian ? bo nie moge znalezc
na unibecie nie ma, wiec moze gdzies w naziemnych bym postawil, bo w 3 rundzie grupowych meczów mozna 3 zmiany na 100% znalezc
w stsie i mixe nie ma niestety, nie wiem jak prof
|
Do góry
|
|
|
|
#604096 - 19/06/2006 20:17
|
Carpal Tunnel
|
to cos na jutro ze zmian ode mnie polska-costarica 6 zmian, obaj trenerzy nie maja za bardzo juz nad czym sie zastanawiac, ostatnie mecze na ms, wiec dadza zagrac tym ktorzy nie grali dotychczas @1.30paragwaj-trynidad 6 zmian, argumentacja identyczna jak @1.30niemcy-ekwador 6 zmian, nie wydaje mi sie aby Klinsman nie dokonal kompletu zmian, w dotychczasowych mezcach niemcow wprowadzal 3 nowych zawodniko, i niby dlaczzego teraz mialo by byc inaczej  , a ekwadorowi jak nie beddzie szlo to musza cos zmieniac wiec @1.30osobiscie do tego dorzuce gasqueta i benneton co da ladne AKO 3.28 , pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#604098 - 20/06/2006 01:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/05/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#604101 - 20/06/2006 09:30
|
enthusiast
Meldunek: 15/12/2004
|
Quote:
W Betssonie po raz kolejny zakład na to, że NIE będzie zmian w 1-szej połowie spotkania Ekwador - Kostaryka z kursem @1.82.
Wczoraj w spotkaniu Togo szczęście nie dopisało, dzisiaj po raz kolejny mamy valuebet.
jescze lepiej wygląda to na wszystkie 4 dzisiejsze mecze..  4x1.82 =kurs ponad 10(!) oraz 2 z 4-też ładnie... -wyjątkowy pech musi nastąpić żeby nie było zarobione...  grubiej zagrałem i piłkarzykom na dziś 
|
Do góry
|
|
|
|
#604102 - 20/06/2006 10:11
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
Tez zagralem. A gdzie to mozna sledzic w necie ile zmian bylo? Bo tego chyba zaden livescore nie podaje. I zeby bylo wiarygodne.
|
Do góry
|
|
|
|
#604103 - 20/06/2006 10:21
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Tez zagralem. A gdzie to mozna sledzic w necie ile zmian bylo? Bo tego chyba zaden livescore nie podaje. I zeby bylo wiarygodne.
onet.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#604104 - 20/06/2006 10:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Jeśli chodzi o kurs 1,14 w betssonie na liczbę zmian 6 to już lepiej zagrać Kostaryka - Polska: Więcej zmian X po kursie 1,16 i odpowiednio 1,18 w meczu Niemcy - Ekwador Dwa inne zkłady, które mnie zainteresowały to Niemcy - Ekwador ilość kartek mniej niż 4,5 po kursie 1,95. Wydaje mnie się że to nie będzie ostry mecz i obie drużyny będą grały ostrożnie żeby nie było jakis głupich osłabień przed 1/8, a z tym też wiaże się inny zkład - Ekwador - Niemcy: Liczba wykroczeń under 34,5 po kursie 4,55  . Tylko że tu mnie troszkę niepokoji jak rozumieja te wykroczenia wg. betssona: Wykroczenie liczy się jako każdą sytuację niezgodną z reguleminem, którą odgwizduje sędzia (ręka, faul, rzut karny, zły wyrzut z autu itp) a mianowicie chodzi mnie o "itp."  Co do 2 ostatnich zakładów to przydałoby się jeszcze jakieś info na temat sędziego czy może nie zbytnio nadgorliwy jak ten z Urugwaju 
|
Do góry
|
|
|
|
#604105 - 20/06/2006 11:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Ja też stawiam zwykle na to że będzie 6 zmian. Oprócz tego dobrym typem na betfair jest ponad 9 pkt kartek. Żółta kartka to 2 punkty, a czerwona to 5 punktów. Zwykle jest więcej niż 9 punktów bo albo zawodnicy dostaną 5 żółtych kartek (10 punktów) albo ktoś dostanie czerwoną. Często też wystawiam 9 lub mniej rzutów rożnych po kursie 2,1 - 2,3. Zazwyczaj w meczach jest więcej niż 9 rzutów rożnych więc typ ładnie wchodzi. Warto też stawiać że pierwszy gol wpadnie w czasie 1 - 10 minuta meczu. Kurs jest 5.0 - 6.0, a już w kilku meczach tak się zdarzyło (Francja - Korea, Argentyna - Serbia, Ukraina, Arabia, Hiszpania - Tunezja). Można też zaryzykować że pierwszy gol wpadnie w czasie 81 - koniec meczu. Kurs jest ponad 20.0 i już kilka razy tak się zdarzyło (Niemcy - Polska, Trynidad - Anglia). Ostatnio dawno gol nie wpadł w tym okresie czasu, więc mozna zacząć polować na to  .
|
Do góry
|
|
|
|
#604108 - 20/06/2006 15:17
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
odnosnie betsona jak zmiana jest w przerwie to licza jako do 1 polowy czy do 2??
ja nie rozumiem waszego myslenia 
czy w szatni oni graja nadal miedzy soba?
pierwsza polowa konczy sie wraz z gwizdkiem sedziego!
|
Do góry
|
|
|
|
#604110 - 20/06/2006 16:41
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
odnosnie betsona jak zmiana jest w przerwie to licza jako do 1 polowy czy do 2??
jak widać można...  ,,,obstawiłem w meczu Ukraina - Arabia Saud. nastepujący zakład
słupek/poprzeczka w grze - tak @ 3,0 ogłdam mecz w 65 minucie Kaliniczenko zakorbił w poprzeke aż miło - piłka poleciała w trybuny (istotne jest aby nie było gola - gdyz gol od słupka/ poprzeczki nie kwalifikuje sie jako słupek/poprzeczka w grze)
wchodze na betsson zobaczyć jak rozliczyli - a tu zonk, chyba nie oglądali meczu ...
Banik szybko zbadał problem dzięki dla niego ale zakład został nieuznany prawidłowo dlatego że wg Betssona piłka po odbiciu od słupka/poprzeczki musi wrócic na boisko - nie może wyjść w aut Liczy się więc kąt pod jakim uderza ona w białą rurę, i nie wystarczy aby piłkarz tylko w nią trafił Więcej tego badziewia nie postawię ,,, u tego Buka regulaminy są dostępne na Wyspach Wielkanocnych... 
|
Do góry
|
|
|
|
#604111 - 20/06/2006 16:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/03/2003
|
Quote:
30% czystego zysku w meczu Polska - Kostaryka - zakład na over 5,5 zmian. W gb kurs 1,30. Wiadomo mecz o nic, więc trenerzy obu drużyn będą chcieli dać szanse pokazać się wszystkim zawodnikom, którzy pojechali na Mundial i napewnoe zrobią po 3 zmiany. W dotychczasowych meczach obu drużyn - trenerzy dokonywali po 3 zmiany, więc w meczu o nic tego nie zrobią? 4 lata temu tak samo Oczywiście takich meczyków o nic można znaleźć więcej i być może jak ktoś chce to sklei jakieś ładne ako w dublu, triplu na ten rodzaj zakładu - do wyboru do koloru
izi czy nie? i poświadczam że to samo będzie w meczu Serbia - Słonie..
|
Do góry
|
|
|
|
#604112 - 20/06/2006 16:44
|
The worm
Meldunek: 15/04/2004
|
jak podajecie jakies typy to piszcie dokladnie bo ze stronki ktora podpiera sie betsson wynika jasno: In which interval will contain the first substitution of the game? Substitution in halftime will be set to 45 min. http://www.statman.dk/en/betgroups.htm
|
Do góry
|
|
|
|
#604113 - 20/06/2006 16:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/12/2003
|
Quote:
Quote:
Tu nie chodzi o myslenie, tu chodzi o regulamin
|
Do góry
|
|
|
|
#604114 - 20/06/2006 16:49
|
addict
|
Quote:
Quote:
Quote:
Czy ja wiem czy sie polapal ? ostatnio dawal 1,14-1,3
a wczoraj na Japonie wyskoczyl z 1,52 
pierwsza połowa kończy sie wraz z gwizdkiem sędziego to od kiedy przerwa w meczu to pierwsza polowa??
Cholera wlasnie umoczylem 500zl (2 x 250) bo przyjalem sobie ta argumentacje za logiczna i mialem na dwoch kuponach single, ze nie bedzie zmiany w meczach Polska-Kostaryka i Niemcy-Ekwador... Czy ktos to moze probowal juz wyjasnic???? Przeciez to skandal, jesli oni za zaminy w pierwszej polowie uznaja zmainy dokonane w przerwie!!! Jesli ktos ma podobny problem i zna argumentacje buka, to prosze o info...
|
Do góry
|
|
|
|
#604117 - 20/06/2006 18:06
|
enthusiast
|
Dokladnie Damian_BYDGOSZCZ. To jest po prostu skandal. Mi Niemcow nie zaliczyli.
To jest zwykle oszustwo. Jesli tak wkleje skan i rozesle po wszystkich portalach bukmacherskich. To jest czyste zlodziejstwo.
Bardzo dobrze Damian_BYGDOSZCZ rozumyjesz. Pierwsza polowa sie konczy w momencie gwizdka. Jak moze byc zmiana zaliczana do pierwszej polowy skoro w pierszej polowie ci sami zawodnicy, ktorzy weszli ci sami schodza!!!!
Jak kurwa ci sami schodza co weszli to gdzie tu kurwa byal zmiana?
JA mam zaklad nierozliczony. Napisze i wysle skany do portali ktore pisza o wiarygodnosci bukmacherow.
To jest nie do pomyslenia. Zakald do rzecz swieta - to jest zlodziejstwo.
Niech sie tutaj wpisuja osoby, ktore maja taki zakald nierozliczony. COs z tym rtzeba zrobic i chamom nie popuszczac. Chlopak wyzej 5 stow wtopil.
Trzeba walczyc ze zlodziejami.
|
Do góry
|
|
|
|
#604120 - 20/06/2006 19:55
|
enthusiast
|
Quote:
oto co znalazlem w ofercie GB:
dali w meczu WKS z Serbia linie w u/o zmian 4,5 ??  a kursy sa takie same jak przy linii 5,5 , wiecie moze dlaczego ?? 
Wybrzeże Kości Słoniowej v Serbia [Number of Substitutes] i Czarnogóra Under 4.5 [Number of Substitutes] 3.00 Over 4.5 [Number of Substitutes] 1.33
trzeba skorzystac, bo moga za chwile poprawic
a potem się dowiesz o nowej interpretacji zmian... np. jak deszcz pada to się nie liczy,albo kontuzja to się nie liczy,w przerwie zmiany się nie liczą,doliczone czasy nie liczą,uśmiech Listkiewicza -anulowane,itp,itd... 
|
Do góry
|
|
|
|
#604122 - 21/06/2006 01:40
|
veteran
Meldunek: 24/05/2001
|
Problem jest tego typu, że Gamebookers chyba zdaje sobie sprawę z tego, iż Serbowie mają bardzo okrojony skład w tym momencie. Kezman, Koroman i Vidić wyjechali już do domu (dwaj pierwsi zawieszeni za kartki, ostatni z kontuzją). Do tego dochodzą mniejsze i większe kontuzje: Dragutinović, Ljuboja, Basta i nie pewny Nadj. To spora część składu - zostaje podonież 16 graczy (w tym 3 bramkarzy), czyli 13 w polu. Wynika z tego, że powoli znajduje się to na styku 2,3 zmian i nie wykluczone, że mniej. Myślę, że over 4,5 powinno wejść, ale uważałbym z tym zakładem za gruby cash
|
Do góry
|
|
|
|
#604125 - 21/06/2006 14:29
|
addict
|
Quote:
Człowieku proponuję abyś wylał na siebie kubeł zimnej wody i przestał się tak gorączkować i panikować.
Ja również grałem te zakłądy na oba dzisiejsze mecze i także mam je na chwilę obecną jako przegrane, jednak w przeciwieństwie do Ciebie nie panikuje.
Banik napisał jasno, wyraźnie i po polsku, że nastąpił błąd w tłumaczeniu i sprawa zostanie wyjaśniona, a nikt z grających NIE będzie stratny.
Odrobinę cierpliwości...
Jezeli sprawa zostala wyjasniona, to chyba tylko BETSSON nie jest stratny... Po pierwsze zaliczyli zaklad na brak zmiany w I polowie meczu Polska-Kostaryka jako przegrany (byla zmiana Brozek za Zurawskiego w przerwie), a po drugie do tej pory od wczoraj nie raczyli nawet odpowiedziec na mojego maila z zapytaniem w jaki sposob rozliczaja zaklad na zmiane w I polowie... Mam tam troche kasy, ale wycofuje, bo dla mnie to jawne oszustwo, co zrobili... Przypuszczam, ze kiepscy analitycy po raz drugi dali d..y (najpierw na ilosci zmian w meczu, teraz na zmianie w I polowie) nio i buk musial sobie jakos odbic.. Nie zamierzam za kazdym razem czytac regulaminu czy pod pojeciem "pierwszej polowy" kryje sie tylko "I polowa" czy tez "I polowa i przerwa" albo czy zwycistwo Brazylii, to przypadkiem nie tylko wtedy, kiedy rowniez Polska bedzie mistrzem swiata...
dla mnie Betsson = ŻENADA
|
Do góry
|
|
|
|
#604127 - 21/06/2006 22:02
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/05/2003
|
Quote:
oto co znalazlem w ofercie GB:
dali w meczu WKS z Serbia linie w u/o zmian 4,5 ??  a kursy sa takie same jak przy linii 5,5 , wiecie moze dlaczego ?? 
Wybrzeże Kości Słoniowej v Serbia [Number of Substitutes] i Czarnogóra Under 4.5 [Number of Substitutes] 3.00 Over 4.5 [Number of Substitutes] 1.33
trzeba skorzystac, bo moga za chwile poprawic
teraz juz chyba wiadomo dlaczego 
|
Do góry
|
|
|
|
#604129 - 22/06/2006 04:19
|
addict
|
Quote:
Sprawa się wyjaśniła, problematyczne zakłądy zostaną zweryfikowane jako WYGRANE.
I po co była ta panika...?
Dziwne pytanie... ale szkoda dyskusji, jesli tylko zaklady te zostana tak zweryfikowane, bo na razie mam je na koncie jako przegrane... 
|
Do góry
|
|
|
|
#604130 - 22/06/2006 11:05
|
enthusiast
|
Quote:
Jutro mecz USA - Ghana
troche statów dotyczących spalonych
USA - Wlochy 1-11 USA - Czechy 0-9 Ghana - Czechy 9-4 Ghana - Włochy 3-3
Amerykańce grają w obronie w linii i całą obronę przesuwają się do przodu.
Kurs na over 6.5 w granicach 2.30 - 2.40
Decyzję pozostawiam zainteeresowanym
pozd
No i zajebisty limit na to spotkanie 90 pln 
Ten betsson to jakis chory buk 
|
Do góry
|
|
|
|
#604132 - 22/06/2006 12:04
|
Meldunek: 16/05/2003
|
Quote:
A gdzie wy w ogóle macie takie wysokie kursy na over spalonych?
Bo ja to widze tak średnio 1.5 :|
No a wczoraj nie mowiłem Ci o tym ?? Ja złapałem po 2.40 
|
Do góry
|
|
|
|
#604133 - 22/06/2006 12:06
|
enthusiast
|
Wczoraj byly a dzis juz nie ma. Podwyzszyli UNDER a obnizyli OVER. Wczoraj po poscie pixies kurs zostal obnizony na 2,10 i stal tak w nocy. A dzisiaj juz tylko 1,60 okolo na OVER. Mozna bylo wczoraj w ogole suerbeta przywalic miedzy betsson a betandwin na 10% - ale ten buk betsson to sa przekrety i z nimi lepiej nie ryzykwowac bo jeszcze zaklad uniewaznia. Surebet za 90 pln  A dzisiaj mi w mejlu laskawie napisali, ze mimo zlego zintepretowania zakladu przez graczy czy zrozumienia co znaczy ile bedzie zmian w pierwszej polowie... laskawie go rozlicza jako wygrany. Oczywiscie, gracze winni zlego zintepretownia zakladu. Wstydu nie maja napisac po prostu ze blad zrobili. Wiec od tych przekretasow z daleka 
|
Do góry
|
|
|
|
#604136 - 24/06/2006 10:20
|
addict
|
Witam. Mam pytanie: czy ktos z Was grał może wczoraj ilość przewinień w meczu Korea-Szwajcaria ov 34.5 ?
Betsson dlugo nie rozliczał mi tego zakładu, a dziś zobaczyłem, iz jest on przegrany... Wprawdzie oficjalny raport FIFA podaje 28 fauli + 6 spalonych, ale wczoraj śledzac ilość rzutów wolnych na live w BAW byłem pewien, że zakład wszedł, bo ilość rzutów wolnych przekroczyła 34 juz ok 86 min. Wiem, że brane są wyniki z oficjalnego raportu i w tkaim razie "utopiłem" (i to calkiem nie mała kase), ale jestem ciekaw, czy ktoś z Was również miał to obstawione i również śledził na live czy to moje "złudzenie;)" tylko... Dodam tylko, ze te oficjalne raporty sa tak samo wiarygodne jak wskazania sędziów na tych Mistrzostwach (i nie chodzi mi tu tylko o wyzej opisany przypadek, bo już w kilku meczach brakowało mi zmiany albo spalonego, które widziałem na własne mecze ogladając mecz...) A propos sędziów, to wczorajsza sytuacja z druga bramką dla Szwajcarii powinna zdyskwalifikować sędziego "na zawsze"... Po pierwsze takiego zagrania nie można uznać za podanie, a tylko w wyniku podania od przeciwnika nie może być spalonego, po drugie nie po to baranki dobierani byli w trójki, żeby takie błędy we współpracy robić... Moim zdaniem, bardzo skrzywdzili Koreańczyków, a ja przy okazji popłynąłem na 300$, bo trener tak się wkurwił, że zapomniał trzeciej zmiany zrobić... Fatalny dzień...
Co się tyczy "zmian w pierwszej połowie", to Betsson przesłał mi 2 dni temu odpowiedź, iż w wyniku błędnego tłumacznenia, zakłady z meczów Polska-Kostaryka i Niemcy -Ekwador zostaną rozliczone jako wygrane... Bardzo mnie to cieszy, z tym tylko, iż do tej pory nie zostały tak rozliczone... czekam...
|
Do góry
|
|
|
|
#604138 - 25/06/2006 16:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/05/2004
|
Quote:
Dadatkowo sedzia w tzm spotkaniu bedzie Ivanov. Mam w pamieci jego sedziowanie z maczu Francja - Szwajcaria. W spotkaniu niebylo zbyt brutalnej gry a mimo to zawodnicy ujzeli az 8 zoltych kartek!!!! Zaklady te sa moim zdaniem sporo przeszacowane.
A ja mam w pamięci kolejny mecz Ivanowa na tym mundialu: Niemcy - Ekwador. 40 fauli i ... tylko 2 żółte - on jest naprawdę nieobliczalny - dla mnie to kartkowy NO BET.
|
Do góry
|
|
|
|
#604140 - 26/06/2006 17:40
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2003
|
Mecz Ukrainy ze Szwajcaria jest dla mnie jedna wielka niespodzianka. Analizowałem to spotkanie pod wieloma wzgledami i trudno cokolwiek majacego jakis wiekszy sens "wyprorokowac"  Co do typu na kartki i zmiany zespoły prezentuja sie w kazdym meczu nieregularnie, meksykanski sedzia fwizdze hmmm sam niewiem jak widziaem go tylko w meczu Brazylia - Chorwacja. Jedynym co przykolo moja uwage sa rozne. Wiele wskazuje na under10.5 w tym spotkaniu jednak osobiscie tego niezagram gdyz w tak zacietym meczu napewno obie ekipy bede upatrywac swojej szansy w stałych fragmentach. Zakładem który jest wart rozwazenie jest zakład na 3 rzuty rozne pod rzad. Grałem to zdarzenie prraktycznie w wiekszosci spotkan i przejechałem sie na nim bodajze raz moze dwa a na poczatku na tego typu zaklady bly naprade super kursy. Dzis zainteresowała mnie opcja "NIE" kurs 4.25. Zaklad ten o ile go zagram to napewno bedzie to tylko jakas symboliczna stawka ( 1 jednostka lub mniej). Czy bedzie rzut karny? Typ; Nie 1.30 4/10 W ostatnich spotkaniach sporo jedenastek bylo odgwizdywanych, moze nawet ciut za duzo wiec pomimo niskiego kursu chyba warto zagrac tak na przełamanie serii ( o ile tak w ogole to mozna nazwac). Zainteresowały mnie rowniez zakłady na to czy dane zespoły strzela dzis bramke zaklady na nie w granicach 2.5 - 3.0. Typy napewno warte przemyslenia ja sie ad nimi jeszcze zastanawiam. Zagrałem juz natomiast lekko na Ukraine. Typu niebde uzasaadniał gdyz ciezko znalesc jakis powazny argument no moze za wyjatkiem tego ze maja w swoim składzie A.S.a Czekam na sugestie zakładów specjalnych odnosnie tego spotkania. Pozdrawiam retoox
|
Do góry
|
|
|
|
|
|