Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#604134 - 22/06/2006 12:18 Re: Number of Substitutes :)
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
pixies sęk w tym, że ja już wczoraj wieczorem patrzyłem na kursy na spalone i wówczas byłby już takie nędzowate.

Wysłałem Ci rano prośbę na GG, odezwij się w tej sprawie jeśli możesz.

Do góry
Bonus: Unibet
#604135 - 22/06/2006 12:45 Re: Number of Substitutes :)
tomo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/12/2004
Tak czy siak teraz po @1.50 to ja sobie ten over daruję.

Mam natomiast 2 inne propozycje:

Ghana - USA /więcej wykroczeń/ @2.20

Liczba fauli powinna ukształtować się z grubsza na podobnymm poziomie w obu drużynach - tak przynajmniej wskazują statystyki z dotychczasowych spotkań na Mundialu. Ghana w obu spotkaniach po 22 faule, USA 15 i 24 fauli. Tak więc tutaj nawet malutkie wskazanie na drużynę USA, ale że w Betssonie do powyższego zakładu wliczają się również spalone to sytuacja staje się wyjątkowo klarowna. Nawet lekką ręką licząc Ghana nastuka tych spalonych z 5-6 więcej od USA, a nawet jeśli będzie to o ok. 10 spalonych więcej to się nie zdziwię. A zatem suma sumarum Ghana powinna dość gładko przebić USA pod względem liczby wykroczeń.

Ghana - USA /więcej spalonych/ @1.30
Japonia - Brazylia /więcej autów/ @1.45
AKO @1.89

Ad 1. Sprawa jasna.
Ad 2. Brazylia w swoich dotychczasowych meczach 'oddała' odpowiednio 12 i 13 autów, Japonia natomiast 'oddała' odpowiednio 25 i 34 auty. A zatem i tutaj sprawa klarowna.

Do góry
#604136 - 24/06/2006 10:20 Re: Number of Substitutes :)
kp Offline
addict

Meldunek: 14/07/2002

Witam.
Mam pytanie: czy ktos z Was grał może wczoraj ilość przewinień w meczu Korea-Szwajcaria ov 34.5 ?

Betsson dlugo nie rozliczał mi tego zakładu, a dziś zobaczyłem, iz jest on przegrany... Wprawdzie oficjalny raport FIFA podaje 28 fauli + 6 spalonych, ale wczoraj śledzac ilość rzutów wolnych na live w BAW byłem pewien, że zakład wszedł, bo ilość rzutów wolnych przekroczyła 34 juz ok 86 min.
Wiem, że brane są wyniki z oficjalnego raportu i w tkaim razie "utopiłem" (i to calkiem nie mała kase), ale jestem ciekaw, czy ktoś z Was również miał to obstawione i również śledził na live czy to moje "złudzenie;)" tylko...
Dodam tylko, ze te oficjalne raporty sa tak samo wiarygodne jak wskazania sędziów na tych Mistrzostwach (i nie chodzi mi tu tylko o wyzej opisany przypadek, bo już w kilku meczach brakowało mi zmiany albo spalonego, które widziałem na własne mecze ogladając mecz...)
A propos sędziów, to wczorajsza sytuacja z druga bramką dla Szwajcarii powinna zdyskwalifikować sędziego "na zawsze"... Po pierwsze takiego zagrania nie można uznać za podanie, a tylko w wyniku podania od przeciwnika nie może być spalonego, po drugie nie po to baranki dobierani byli w trójki, żeby takie błędy we współpracy robić... Moim zdaniem, bardzo skrzywdzili Koreańczyków, a ja przy okazji popłynąłem na 300$, bo trener tak się wkurwił, że zapomniał trzeciej zmiany zrobić...
Fatalny dzień...

Co się tyczy "zmian w pierwszej połowie", to Betsson przesłał mi 2 dni temu odpowiedź, iż w wyniku błędnego tłumacznenia, zakłady z meczów Polska-Kostaryka i Niemcy -Ekwador zostaną rozliczone jako wygrane...
Bardzo mnie to cieszy, z tym tylko, iż do tej pory nie zostały tak rozliczone... czekam...

Do góry
#604137 - 25/06/2006 12:35 Re: Number of Substitutes :)
retoox Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2003
Zakłady specjalne które dzis mnie zainteresowały to:

Mecz Anglia - Ekwador

Więcej rzutów rożnych
Tzp Anglia
kurs 1.50
Buk betsson 2 jednostki

Argumentacja: W dotychczyasowych spotkaniach Angli to oni prowadzili gre i mieli wiecej roznzch(wyjatek mecz ze Szwecja). Dzis spodziewam sie analogicznej sytuacji. Kurs moim zdaniem adekwatny do ryzyka. Dodatkowo w tym spotkaniu gram na trzy pierwsze wolne w pierwszej i drugiej polowie. Tzpuje tu rwniez Anglie, dlaczego - w meczach grupowych granie teko typu zdarzen okazalo sie rentowna inwestycja.

Portugal - Holland

Portugal - Holland : Żółte kartki w drugiej połowie Żółte kartki - ponad 3,5

Portugal - Holland : Żółte kartki w drugiej połowie Żółte kartki - ponad 3,5

Kursy odpowednio 1.85 i 1.90. Obie druzyny sporo faulowaly w meczach grupowych dostawaly tez sporo kartek. Dadatkowo sedzia w tzm spotkaniu bedzie Ivanov. Mam w pamieci jego sedziowanie z maczu Francja - Szwajcaria. W spotkaniu niebylo zbyt brutalnej gry a mimo to zawodnicy ujzeli az 8 zoltych kartek!!!! Zaklady te sa moim zdaniem sporo przeszacowane.

Do góry
#604138 - 25/06/2006 16:28 Re: Number of Substitutes :)
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

Dadatkowo sedzia w tzm spotkaniu bedzie Ivanov. Mam w pamieci jego sedziowanie z maczu Francja - Szwajcaria. W spotkaniu niebylo zbyt brutalnej gry a mimo to zawodnicy ujzeli az 8 zoltych kartek!!!! Zaklady te sa moim zdaniem sporo przeszacowane.

A ja mam w pamięci kolejny mecz Ivanowa na tym mundialu: Niemcy - Ekwador. 40 fauli i ... tylko 2 żółte - on jest naprawdę nieobliczalny - dla mnie to kartkowy NO BET.

Do góry
#604139 - 26/06/2006 15:00 Re: Number of Substitutes :)
retoox Offline
Pooh-Bah

O kursonie chyba jednak mialem racje. Przy typowaniu zakładów specjalnych jeden argument to czesto zamało, aby zakład był trafny. Przekonałem sie o tym na typpie ne rozne Angli. Niesprawdzilm skladu okazało sie ze zabrakło jedego drblasa w ataku i automatycznie strategia Angli w ataku wygladaa inaczej. Czy lepiej nie mi oceniac. Tak samo wczoraj sam Ivanov to tez by nic niezwojował i nianapokazywał kartek gdybi pilkarze go do tego niesprowokowali.

Co do dzisiejszego spotkana Włochów szybko bo zaraz sie zacznei z zakładów specjalnych gram:

Włochy - Australia : Żółte kartki w pierwszej połowie mniej niz 2,5

Włochy - Australia : Pierwsze trzy rzuty wolne w pierwszej połowie - Włochy

Włochy - Australia : Pierwsze trzy rzuty wolne w drugiej połowie - Włochy.

Dlaczego? Analiza wczesniejszych spotkan, oraz yobrazenie o meczu. Wiem ze juz po wrytkach bo mecz lada moment sie zacznie ale na live w BAW jeszcze mozna conieco skubnac.

Do góry
#604140 - 26/06/2006 17:40 Re: Number of Substitutes :)
retoox Offline
Pooh-Bah

Mecz Ukrainy ze Szwajcaria jest dla mnie jedna wielka niespodzianka. Analizowałem to spotkanie pod wieloma wzgledami i trudno cokolwiek majacego jakis wiekszy sens "wyprorokowac" Co do typu na kartki i zmiany zespoły prezentuja sie w kazdym meczu nieregularnie, meksykanski sedzia fwizdze hmmm sam niewiem jak widziaem go tylko w meczu Brazylia - Chorwacja. Jedynym co przykolo moja uwage sa rozne. Wiele wskazuje na under10.5 w tym spotkaniu jednak osobiscie tego niezagram gdyz w tak zacietym meczu napewno obie ekipy bede upatrywac swojej szansy w stałych fragmentach. Zakładem który jest wart rozwazenie jest zakład na 3 rzuty rozne pod rzad. Grałem to zdarzenie prraktycznie w wiekszosci spotkan i przejechałem sie na nim bodajze raz moze dwa a na poczatku na tego typu zaklady bly naprade super kursy. Dzis zainteresowała mnie opcja "NIE" kurs 4.25. Zaklad ten o ile go zagram to napewno bedzie to tylko jakas symboliczna stawka ( 1 jednostka lub mniej).

Czy bedzie rzut karny? Typ; Nie 1.30 4/10
W ostatnich spotkaniach sporo jedenastek bylo odgwizdywanych, moze nawet ciut za duzo wiec pomimo niskiego kursu chyba warto zagrac tak na przełamanie serii ( o ile tak w ogole to mozna nazwac).

Zainteresowały mnie rowniez zakłady na to czy dane zespoły strzela dzis bramke zaklady na nie w granicach 2.5 - 3.0. Typy napewno warte przemyslenia ja sie ad nimi jeszcze zastanawiam. Zagrałem juz natomiast lekko na Ukraine. Typu niebde uzasaadniał gdyz ciezko znalesc jakis powazny argument no moze za wyjatkiem tego ze maja w swoim składzie A.S.a

Czekam na sugestie zakładów specjalnych odnosnie tego spotkania.
Pozdrawiam retoox

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4