Chciałem pochwalić betway

nie wykorzystali tego, że jestem ślepy - uzbierałem trochę kasy - zbierałem w sumie od początku gdy się dowiedziałem o bonusie i trochę tego było bo potrebowałem nie 400 ale "trochę więcej" by się zabezpieczyć ale o tym później. No i w końcu i wpłaciłem tam, ryzyko utraty bonusa teoretycznie nie było duże bo grałem na "prawie-surebeta". akurat weszło mi w betłeju i zleciłem wypłatę ok. 2000 pln

grałem na baseball udało mi się znaleźć ciekawą okazję (strata niecałych 30zet z bonusa!), potem wypłacam kasę i w międzyczasie okazuje się że w dniu kiedy mi księgowali bonus wysłali maila którego zlałem z nowymi zasadami promocji, a ja później (tego dnia wieczorem) zagrałem swój zakład. olałem tego maila bo nic w nim nie wskazywało jakoby te zasady miały się zmienić w stosunku do tego co czytałem rejestrując (tu minus dla betwaya). ogólnie miałem stracha że zamiast 30 zeta stracę 1600 (wygrane+bonus) albo w ogóle całą kasę. wiem, że tak by się stało gdybym wysłał maila z zapytaniem więc siedziałem cicho i okazało się, że cała kasa trafiła na konto:) albo przeoczenie, albo po prostu reguły zmienili później w trakcie tego samego dnia gdy dopisali mi bonus. Ale co się strachu najadłem to moje
j.