#600918 - 23/06/2006 13:05
Re: Betway [2]
|
member
Meldunek: 20/08/2001
|
Quote:
gdybys wtopil te 400 to bys polecal grac malymi stawkami bo tak od razy przegrywasz bonusa
ja nie zagralem tam dla samej gry u booka tylko zeby dostac kurs 3,4 na Polaków z kostaryka i zagrac to za 400zł po wykorzystaniu tego kursu 3,4 book dla mnie nie istnieje
wogole to teraz gram na MS i po kolei staram sie ograc wszystkie promocje i ta wydaje mi sie najlepsza zaliczone juz mam gamebookers, BAW , Betsson, bet24 no i betway wszystkie ograne w Victor Chandler nie zalapalem sie na free beta ale trafilem kupon na przelicznik 2.0 i sie wycofalem
w trakcie jest Unibet, i jeszcze dogram chyba w bet24 zeby zrobic 900 utargu na MS (300zł Bonus)
|
Do góry
|
|
|
|
#600919 - 23/06/2006 14:57
|
enthusiast
Meldunek: 21/04/2005
|
Quote:
Coś długo idzie kasa z mbanku na ich konto - czekam juz 3 dni - a pieniedzy na koncie gracza nie widac  Ile czekaliscie przy przelewie bankowym?
osobiscie wplacalem tam karta i nie mialem problemow
zato kolega wpalcal na konto z mbanku i kasa szla od 7.6 do 20.06 wiec strasznie dlugo (wszystko wpisal tka jak trzeba) na dodatek musial wysylac screnna tranzakcji
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#600921 - 23/06/2006 22:47
|
member
Meldunek: 14/03/2006
|
Quote:
Quote:
Coś długo idzie kasa z mbanku na ich konto - czekam juz 3 dni - a pieniedzy na koncie gracza nie widac  Ile czekaliscie przy przelewie bankowym?
zato kolega wpalcal na konto z mbanku i kasa szla od 7.6 do 20.06 wiec strasznie dlugo (wszystko wpisal tka jak trzeba) na dodatek musial wysylac screnna tranzakcji
pozdrawiam
No i mam dokladnie to samo . wczoraj do nich napisalem - dzis poprosili mnie o screena 
|
Do góry
|
|
|
|
#600922 - 25/06/2006 08:29
|
member
Meldunek: 14/03/2006
|
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrawiam
No i mam dokladnie to samo . wczoraj do nich napisalem - dzis poprosili mnie o screena
Ok. Kase dopisali , ale niechcą znów dać bonusa bo ktoś z mojego IP korzystał już z tej promocji ( jestem niestety użytkownikiem LAN ) 
|
Do góry
|
|
|
|
#600923 - 25/06/2006 08:55
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Stawka większa niż max MAX_STAKE 2.56
nie ma co super buk...a'la BAW...
|
Do góry
|
|
|
|
#600924 - 25/06/2006 17:38
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Polecam uważać na tego buka od piątku mam problem, zleciłem wypłatę 1400 jakieś 2 tyg. temu coś długo nie wpływała, napisałem do nich, odpisali że juz zaraz będzie, ok poczekałem 2 dni, nic napisałem żeby mi dali jakis namiar na kogoś władnego, odpisali, że proszą o nr pod jakim jestem, odesłałem, zadzwonił kolo i mówi ze z IP mojego są 3 konta lol ( mam lokalna sieć i chyba z 800 osób ma to IP niestety) powiedziałem mu to, wysmiał mnie, no to go zbluzgałem, a kolo zamknął mi konto i chyba cięzko z wypłatą. Nic od lipca zakładam net ze zmiennym IP ale 1400 chyba wtopione, tak że uwaga!!! Oczywiście od jutra walczę SBR i inne... ale chuje z Giblartaru chyba nic z tego sobie nie zrobią, zobaczymy. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#600925 - 25/06/2006 17:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Quote:
Stawka większa niż max MAX_STAKE 2.56
nie ma co super buk...a'la BAW...
polecam grac w Pinnacle i 5Dimes, bez problemu za pare tysiecy zielonych mozna grac
|
Do góry
|
|
|
|
#600926 - 26/06/2006 13:03
|
stranger
Meldunek: 03/06/2006
|
Witam, zrobiłem im przelew przez vise electron z inteligo. Nastepnie po miesiącu czasu zleciłem wyplate na karte. Pieniazki zostaly zablokowane przez bank poniewaz wyplata przyszla jako zwrot, a kwota byla inna niz przelewana do betway. Oto co napisał bank: Szanowny Panie, W odpowiedzi na Pana wiadomość elektroniczną informujemy, że blokada jest zakładana, gdy transakcja uznaniowa na kartę Inteligo Visa Electron Klienta nie została poprzedzona transakcją obciążeniową na taką samą kwotę. W takiej sytuacji Bank obsługujący usługodawcę (sklep) ma prawo za pośrednictwem VISA i zgodnie z jej Regulaminem, żądać zwrotu kwoty uznania w ciągu 30 dni i dlatego nie możemy od razu udostępnić Klientowi zablokowanych środków. Na wniosek Klienta blokada ta może zostać zdjęta, jeżeli przedstawi nam potwierdzenie wykonania w danym punkcie usługowo-handlowym transakcji płatności kartą oraz potwierdzenie uznania na kartę Visa Electron Inteligo. Potwierdzenia powinny zostać przesłane na adres: inteligo@inteligo.pl lub na numer faksu 081 535 61 00. Jeżeli Bank nie otrzyma opisanych potwierdzeń i Bank usługodawcy nie przyśle obciążenia rachunku Klienta blokada zostanie zdjęta po 30 dniach. a oto odpowiedz na moją prośbe rozwiązania tego problemu przez betway: Witamy i dziekujemy za kontakt, Prosze pana, nie jest nasza wina polityka pana banku i nie my jestesmy od "rozwiazywania problemu" z pana bankiem, lecz sam bank. Betway.com nie wystawia tego rodzaju poswiadczen - pan dysponuje historia konta, gdzie samodzielnie moze pan wydrukowac poswiadczenie transakcji wyplaty - prosze ja przeslac do banku i poprosic o zdjecie blokady. ------ Pozostawiam to bez komentarza.
|
Do góry
|
|
|
|
#600927 - 26/06/2006 23:46
|
addict
Meldunek: 25/02/2006
|
Quote:
Polecam uważać na tego buka [----]wysmiał mnie, no to go zbluzgałem, a kolo zamknął mi konto[----]
 Podstawowa zasada - nie bluzgaj na kogoś kto trzyma Twoje pieniądze. Nadmierna roszczeniowość źle się kończy. 
Kolega czekał prawie miesiąc (pisałem o tym). Kasa w końcu wróciła na konto gracza. Pograł troche, wypłacił (już nie na kartę a na konto). Tym razem w kilka dni. 
Odnosnie IP, to są inne metody identyfikacji (karta, dowód). Lepiej swoje racje wyłozyć w mailu niz w telefonicznej "pyskówce". 
|
Do góry
|
|
|
|
#600928 - 27/06/2006 07:38
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Quote:
Quote:
Polecam uważać na tego buka [----]wysmiał mnie, no to go zbluzgałem, a kolo zamknął mi konto[----]
 Podstawowa zasada - nie bluzgaj na kogoś kto trzyma Twoje pieniądze. Nadmierna roszczeniowość źle się kończy. 
Kolega czekał prawie miesiąc (pisałem o tym). Kasa w końcu wróciła na konto gracza. Pograł troche, wypłacił (już nie na kartę a na konto). Tym razem w kilka dni. 
Odnosnie IP, to są inne metody identyfikacji (karta, dowód). Lepiej swoje racje wyłozyć w mailu niz w telefonicznej "pyskówce".
LOL kolega wie lepiej widzę, jakbym bawił się w maile to bym sie bujał jak Twój kolo miesiąc, tak dotarłem do menadżera Betway, sprawa załatwiona, przeprosił za swojego pracownika i ok, co nie zmienia mojego zdania, że to słaby buk w mojej ocenie, traktujący Polaków jako potencjalnych zlodziei i raczej nie warto dłużej się z nim wiązać. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#600929 - 27/06/2006 15:22
|
journeyman
Meldunek: 24/05/2006
|
Siemka teraz ladny jest bonus na betway moze mi ktos to bardziej przyblizyc i pwoeidziec do kiedy to.
|
Do góry
|
|
|
|
#600930 - 27/06/2006 15:34
|
addict
Meldunek: 31/05/2006
|
Quote:
Siemka teraz ladny jest bonus na betway moze mi ktos to bardziej przyblizyc i pwoeidziec do kiedy to.
Informacji dotyczącej końca oferty bonusowej nie ma niestety w żadnym miejscu. Warunki obrotu są bardzo łatwe. Za każde 10 zł bonusu, zakład za 20zł.Zakłady muszą być po kursie wyższym lub równym 1,7.
|
Do góry
|
|
|
|
#600931 - 27/06/2006 16:18
|
enthusiast
Meldunek: 16/01/2005
|
jestem pod ogromnym wrazeniem betwaya.
wczoraj wieczorem zlecilem wyplate na konto bankowe a tu dzis w poludnie juz zaksiegowana kasa w mbanku. takiej szybkosci to chyba jeszcze nikt nie mial.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|