#5993196 - 03/09/2013 00:18
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: Cholo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Przed chwilą żona wchodząc do pokoju pyta "z czego się tak śmieję"? Goget zajebiste. Wiersz też mega.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993197 - 03/09/2013 00:19
[Re: Don]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Pytanie czy to mapka aktualnego oszusta czy domniemanie winy starego kolegi również ze Świdwina ? Bo jak to pierwsze to nie ma wątpliwości.
Dla mnie sprawa o tyle jest jasna ze nawet jesli macie lewe adresy to przy wynajeciu kogo trzeba wydobeda oni informacje od tych 'lewych' ludzi komu sprzedali dowod, majac juz takie informacje sprawa jest banalnie prosta. Wiem ze to moze kosztowac kilka kawalkow ale dla zasady wolalbym wydac 5k i zalatwic sprawe jak trzeba niz byc wydymanym przez jakiegos moska na 500zl. Powodzenia i radze sie nie chwalic na forum
|
Do góry
|
|
|
|
#5993198 - 03/09/2013 00:20
[Re: walczak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
Ekipy ze Szczecina biora 4-5 tysiecy za taka operacje pod podany adres. Troche drogo, ale gwarantuja podobno fotki z akcji. daj nr do przedstawiciela handlowego na priv.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993204 - 03/09/2013 00:26
[Re: lucmacher]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Ekipy ze Szczecina biora 4-5 tysiecy za taka operacje pod podany adres. Troche drogo, ale gwarantuja podobno fotki z akcji. daj nr do przedstawiciela handlowego na priv. luc wyślij pw, dogadamy się z tym nr...
|
Do góry
|
|
|
|
#5993213 - 03/09/2013 00:39
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 20/07/2013
|
Dla mnie sprawa o tyle jest jasna ze nawet jesli macie lewe adresy to przy wynajeciu kogo trzeba wydobeda oni informacje od tych 'lewych' ludzi komu sprzedali dowod, majac juz takie informacje sprawa jest banalnie prosta. Wiem ze to moze kosztowac kilka kawalkow ale dla zasady wolalbym wydac 5k i zalatwic sprawe jak trzeba niz byc wydymanym przez jakiegos moska na 500zl. Powodzenia i radze sie nie chwalic na forum Dla mnie sprawa też jest jasna, na tym forum jest banda dzieciaków, albo idiotów, nawet pojęcia nie macie jak takie rzeczy i sytaucaje wyglądają, wynajęcie kogo trzeba w tak komicznej i błachej sprawie to nawet nie jest żałosne ale już śmiechu warte, ten cały Pindool jeśli to czyta to pewnie niezły ma ubaw z was, ale ma rację bo z takiego idiotyzmu to można się jedynie śmiać. A z tym ostatnim zdaniem to rozjebałeś system, załatwić sprawa tak jak tyrzeba niż być wydymanym przez jakiegoś mośka na 500zł, a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów, pomijając już fakt że tacy ludzie jak już by się skonczyli śmiać oczywiście odmówili by co do tego jestem przekonany, ale co tam żyjcie sobie dalej w waszym wyimaginowanym świecie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993214 - 03/09/2013 00:39
[Re: lucmacher]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
A teraz dowcip: Po 42 stronach tematu nikt nie zauważył błędu ort. w temacie, a nawet nikt o tym nie wspomniał, to fascynacja tematem sprawiła taką kolej rzeczy, ot takie odwrócenie Ówagi autora a teraz dowcip numer 2: nie przeczytałeś owych 42 stron.
|
Do góry
|
|
|
|
#5993219 - 03/09/2013 00:41
[Re: Fognini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2011
|
Dla mnie sprawa o tyle jest jasna ze nawet jesli macie lewe adresy to przy wynajeciu kogo trzeba wydobeda oni informacje od tych 'lewych' ludzi komu sprzedali dowod, majac juz takie informacje sprawa jest banalnie prosta. Wiem ze to moze kosztowac kilka kawalkow ale dla zasady wolalbym wydac 5k i zalatwic sprawe jak trzeba niz byc wydymanym przez jakiegos moska na 500zl. Powodzenia i radze sie nie chwalic na forum Dla mnie sprawa też jest jasna, na tym forum jest banda dzieciaków, albo idiotów, nawet pojęcia nie macie jak takie rzeczy i sytaucaje wyglądają, wynajęcie kogo trzeba w tak komicznej i błachej sprawie to nawet nie jest żałosne ale już śmiechu warte, ten cały Pindool jeśli to czyta to pewnie niezły ma ubaw z was, ale ma rację bo z takiego idiotyzmu to można się jedynie śmiać. A z tym ostatnim zdaniem to rozjebałeś system, załatwić sprawa tak jak tyrzeba niż być wydymanym przez jakiegoś mośka na 500zł, a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów, pomijając już fakt że tacy ludzie jak już by się skonczyli śmiać oczywiście odmówili by co do tego jestem przekonany, ale co tam żyjcie sobie dalej w waszym wyimaginowanym świecie. czy mówicie o "Panach bez karku co sie nigdy nieuśmiechają" ? :grin"
|
Do góry
|
|
|
|
#5993221 - 03/09/2013 00:43
[Re: Fognini]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
a zdajesz sobie w ogóle sprawę jakie konsekwencje prawne grożą za takie rzeczy, pewnie nie, to zajrzyj do KK i się zastanów dobra Pindol, kazdy zalatwia sprawy po swojemu, mozna tez isc do kosciola i sie pomodlic o nawrocenie oszusta
|
Do góry
|
|
|
|
#5993223 - 03/09/2013 00:44
[Re: JuN]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
A teraz dowcip: Po 42 stronach tematu nikt nie zauważył błędu ort. w temacie, a nawet nikt o tym nie wspomniał, to fascynacja tematem sprawiła taką kolej rzeczy, ot takie odwrócenie Ówagi autora a teraz dowcip numer 2: nie przeczytałeś owych 42 stron. dopiero zauważył i się chciał pochwalić a nawet w filmie o tym Goget wspomniał
|
Do góry
|
|
|
|
|
|