Szanowni forumowicze przepraszam , że zakładam nowy temat , ale uważam , że sprawa jest tego warta. W tym miejscu opiszę sytuację jaka przytrafiła mi się z kontem Inteligo . Kilka dni temu zrobiłem przelew do Moneybookersa z tego konta na kwotę 50 PLN . Zdziwienie moje doszło do granic wytrzymałości , gdy klika dni temu zadzwonił do mnie konsultant Inteligo z informacją , konieczne jest wysłanie na adres pocztowy Inteligo oświadczenia napisanego przezemnie odręcznie w którym ma być napisane w jakim celu przelewałem pieniądze z mojego konta do tej firmy , ponieważ Moneybookers jest nierezydentem. Rozmowa oczywiście była bardzo miła i szanowna pani konsultant przeprosiła mnie za niedogodność , ale uznała , że jest to konieczność w świetle prawa , które weszło w życie w 1993 roku. Drodzy forumowicze , jeżeli macie konto w Inteligo , a wykorzystaliście Moneybookersa do wpłaty srodków pieniężnych do internetowego bukmachera ( polecam sportingbet , doskonały bukmacher , dbają o klienta , świetny support , można porozmawiać na czacie z miłym dla kilentów Mazurem , naprawdę polecam tego bukmachera), możecie się spodziewać telefonu od konsultanta w powyższej sprawie . Kończąc dodam , że jeżeli przelewaliście pieniądze np cztery razy , jest konieczne wysłanie czterech takich oswiadczeń na adres pocztowy Inteligo . W tym miejscu pozdrawiam Mazura , który wykazał się ogromną cierpliwością w stosunku do mojej osoby wyjaśniając sprawę i jeszcze raz polecam Sportingbet , to doskonały bukmacher internetowy .Proszę o wasze komentarze na wywołany przeze mnie temat .