Opcje tematu
#59871 - 18/05/2004 12:45 Dziwne problemy z kontem Inteligo . Proszę o przeczytanie.
Norman100 Offline
addict

Meldunek: 31/03/2004
Szanowni forumowicze przepraszam , że zakładam nowy temat , ale uważam , że sprawa jest tego warta. W tym miejscu opiszę sytuację jaka przytrafiła mi się z kontem Inteligo . Kilka dni temu zrobiłem przelew do Moneybookersa z tego konta na kwotę 50 PLN . Zdziwienie moje doszło do granic wytrzymałości , gdy klika dni temu zadzwonił do mnie konsultant Inteligo z informacją , konieczne jest wysłanie na adres pocztowy Inteligo oświadczenia napisanego przezemnie odręcznie w którym ma być napisane w jakim celu przelewałem pieniądze z mojego konta do tej firmy , ponieważ Moneybookers jest nierezydentem. Rozmowa oczywiście była bardzo miła i szanowna pani konsultant przeprosiła mnie za niedogodność , ale uznała , że jest to konieczność w świetle prawa , które weszło w życie w 1993 roku. Drodzy forumowicze , jeżeli macie konto w Inteligo , a wykorzystaliście Moneybookersa do wpłaty srodków pieniężnych do internetowego bukmachera ( polecam sportingbet , doskonały bukmacher , dbają o klienta , świetny support , można porozmawiać na czacie z miłym dla kilentów Mazurem , naprawdę polecam tego bukmachera), możecie się spodziewać telefonu od konsultanta w powyższej sprawie . Kończąc dodam , że jeżeli przelewaliście pieniądze np cztery razy , jest konieczne wysłanie czterech takich oswiadczeń na adres pocztowy Inteligo . W tym miejscu pozdrawiam Mazura , który wykazał się ogromną cierpliwością w stosunku do mojej osoby wyjaśniając sprawę i jeszcze raz polecam Sportingbet , to doskonały bukmacher internetowy .Proszę o wasze komentarze na wywołany przeze mnie temat .

Do góry
Bonus: Unibet
#59872 - 18/05/2004 14:00 Re: Dziwne problemy z kontem Inteligo . Proszę o przeczytanie.
lukasz654 Offline
enthusiast

Meldunek: 05/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Norman100:
[QB]Szanowni forumowicze przepraszam , że zakładam nowy temat , ale uważam , że sprawa jest tego warta. W tym miejscu opiszę sytuację jaka przytrafiła mi się z kontem Inteligo . Kilka dni temu zrobiłem przelew do Moneybookersa z tego konta na kwotę 50 PLN .......

Czyli robiles przelew czy wplacales karta? ja zawsze i wszedzie wplacam karta i nie mam takich komedii. czy moneybookers.com ma polskie konto zeby doszedl tam przelew? jesli niema to z Inteligo nie pojdzie przelew na zagraniczne no chyba ze po wejsciu do UE sie pozmienialo ale watpie

Do góry
#59873 - 18/05/2004 14:21 Re: Dziwne problemy z kontem Inteligo . Proszę o przeczytanie.
spidzio Offline
journeyman

Meldunek: 24/04/2004
moneybookers ma w Polsce konto.
Ja robie przelewy z inteligo do MB i nie ma żadnego problemu.
Pamiętam jak robiłem pierwszy przelew z Inteligo do MB i wtedy myslalem , ze MB nie ma konta w Polsce i jednoczesnie nie wiedziałem, ze z Inteligo za granicę nie mozna robic przelewów.
Okazało sie jednak ze MB ma konto w Polsce i kasa doszła. W miedzyczasie wysłałem e-maila do inteligo z zapytaniem czy te pieniądze dojdą, bo z inteligo za granicę nie dochodzą.
Po paru dniach oddzwoniła do mnie konsultantka z zapytaniem czy wszytsko w porząsiu. Powiedziałem ze tak, bo dowiedziałem sie ze MB ma konto w Polsce i jest wszystko ok.

Takze o żadnych wysyłkach pocztą i innych tym podobnych rzeczach nie było mowy.

Do góry
#59874 - 18/05/2004 15:30 Re: Dziwne problemy z kontem Inteligo . Proszę o przeczytanie.
Norman100 Offline
addict

spidzio jezeli robileś ostatnio przelew do moneybookers , wkrótce odezwie sie do ciebie konsultant. Uwierz mi , jezeli chcesz sie przekonać sam , zadzwoń do nich pod bezplatny numer , potwierdzą wszystko o czym pisałem , daje za to głowę . Pozdrawiam

Do góry
#59875 - 18/05/2004 15:37 Re: Dziwne problemy z kontem Inteligo . Proszę o przeczytanie.
Norman100 Offline
addict

albo skontaktuj sie na czacie z Mazurem ze sportinbetu , on to wszystko potwierdzi.

Do góry

Moderator:  rafal08