doping słyszałem, widzialem Cie i skojarzylem od razu
Po prostu nie chcialem odpowiadac zeby nie tracic energii
ALe ogolnie to dzieki wielkie
Co do samego biegu to wszystko ukladalo sie dobrze do 17-stego km. Bieglem wtedy mniej wiecej na 1:29. No ale pozniej zaczal sie delikatny ale bardzo dlugi bo az 2km podbieg Wojska Polskiego, gdzie juz mi odcielo tzw. prąd
Po prostu nogi nie chcialy mnie juz niesc. Pierwszy raz taki bezradny bylem
Wydolnosciowo bylo ok ale po prostu nie mialem juz sily w nogach zeby dac rade trzymac tempo na podbiegu. Powtarzalem sobie ze to juz koncowka i ze musze dac rade ale tego dnia na nic wiecej nie bylo mnie stac. Pobieglem tyle na ile moglem i dalem z siebie wszystko
Z wyniku 1:32:05( 87 miejsce na okolo 1400 startujacych) zadowolony nie jestem no ale tez nie moge miec do siebie pretensji bo jak pisalem pobieglem na maxa. Nie ma tez sensu szukac jakis wymowek typu poogoda i trasa bo to przeciez normalne w tych "fachu" i zawsze trzeba sie liczyc z trudnosciami
Co do zmiennego tempa to na bankl nie jest tak jak podaje endo, ktore co chwile mi gubilo gps. Juz nie moglem tego sluchac ...ciagle " gps lost" i " gps lost"... :| Zastnawiam sie czy jest sens biegania z tym endo zawodow :)Ja biegam juz na tyle ze znakomicie wyczuwam tempo jakim biegne i praktycznei te informacje, ktore podaje trener nei są mi poitrzebne do niczego. Szczerze mowiac to nie widze zawodnikow z tzw. sredniej pulki, ktorzy by biegali z telefonami, a juz o tych najlepszych to w ogole nie wspominam
Szkoda opisywac zawodow bo nic lepiej tego nie opisze jak galeria naszego klubowego fotografa
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.519588128116584.1073741858.347732285302170&type=1od siebie moge dodac ze impreza pod wzgledem organizacyjnym na plus
Jedyne do czego mozna sie przyczepic to fakt ze na czas zawodow calkiem nie wstrzynmali ruchu bo byl moment ze nam autobus wjechal na trase i trzeba bylo zwolnic i sie nawdychac spalin co przy takiej temperaturze i na takim zmeczeniu do przyjemnych nie nalezalo
Druga rzecz to brak izotonikow na trasie. Byla tylko woda
Reszta super
Moj klub zajac trzecie miejsce w druzynowce. Startowalo 29 zespolow wiec to dobry wynik. Liczyly sie czasy czterech najszybszych klubowiczow
PRzegralismy drugie miejsce o minute ....troche szkoda
W tym sezonie juz mi ciezko znalezc mobilizacje do ciezkich treningow tempowych iinterwałow i zdecydowalem sie zakonczyc sezon z koncem wrzesnia
Mam w planach jeszcze jedna szybka piatke i moze bieg górski ale to jeszcze nie wiem na 100% jak to bedzie.
Pzodrawiam