ja mam pograną Lepczenko 5,61 i 6,2 ale grałbym ją nawet gdyby, nie było pogrzebu
typowa/y Polka/Polak nie zastanawialiby się czy zostać i czy, po prostu kombinowaliby jak szybko dostać się do rodzinnego domu. Jakby Aga miała jechać to już by to zrobiła, a na pewno organizatorzy zrozumieliby ją. No chyba, że Woźna jej czarter załatwi w Turkich Airlines (sponsor Duny)
Niby są kary finansowe jak sie wycofujesz bez podania przyczyny,ale moglaby cos wymyslic, wiec tez mysle ze raczej na pogrzeb sie nie wybiera. No chyba ze jej zalezy na 70pkt i 12 200$...Wygrana dzis i porazka z Venus-nie sadze, mecz z Venus moze byc meczem o 2-3 w nocy w piatek czasu polskiego skonczy o 5 i ma 36h na dostanie sie do polski a sam samolot leci z odprawa okolo 11h. A jeszcze trzeba sie dostac do Chicago bo tylko stamtad lataja do Krakowa,albo Lufthansa z Nowego yorku a to kolejna przesiadka w nieczech,jesli ma zamiar sie zjawic na pogrzebie to przegra dzis,ale cos mi sie nie wydaje,miala gdzies Polske na Olimpiadzie to pewnie śmierci dziadka tez nie uczci, woli zbiera punkty i zarabiac kase. Wspolczuje wnuczki Panie Śp.Radwański.