Strona 12 z 34 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 33 34 >
Opcje tematu
#5976609 - 21/08/2013 03:18 Re: Kibole [15] [Re: craax]
huge Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/05/2007
Originally Posted By: craax

fragment oswiadczenia chorzowskich :

"Sytuacja, do której doszło i w której media próbują wskazać jednostronnego winowajcę w postaci kibiców, zmusza nas jako Stowarzyszenie do odniesienia się do okoliczności całego zajścia, by zdementować medialne przypuszczenia i stereotypowe oskarżenia, jakoby kibice byli winni zaistniałej sytuacji i zachowywali się agresywnie szukając zaczepki. Pragniemy zauważyć, że kibice Ruchu Chorzów jak również meksykańscy marynarze przebywali na gdyńskiej plaży od wczesnych godzin rannych i przez ten czas nie dochodziło do zakłócenia porządku. Iskrą zapalną zaistniałej sytuacji przed zbliżającą się godziną zbiórki kibiców było niewybredne zaczepianie, a w efekcie uderzenie w twarz kobiety przez jednego z meksykańskich marynarzy. W obronie kobiety stanął jeden z kibiców Ruchu, który momentalnie został zaatakowany przez kilku kolejnych obywateli Meksyku i w czasie zajścia został ugodzony nożem. W efekcie chorzowscy kibice ruszyli z pomocą zaatakowanemu koledze, co doprowadziło do bezpośredniego starcia obu grup, w którym Meksykanie użyli noża oraz stłuczonych butelek. Jako Stowarzyszenie Kibiców Ruchu Chorzów pragniemy zauważyć, że prowodyrem zamieszek nie byli kibice Ruchu Chorzów, których się o to oskarża, a zaproszeni przez Sz. P. Prezydenta Miasta Gdynia goście."

chca debili zrobic z ludzi. tylko dzieciak uwierzy w te ugodzenie nozem laugh pewnie jakis lysol celowal tulipanem w sombrera a trafil w swojego laugh

Do góry
Bonus: Unibet
#5976616 - 21/08/2013 03:23 Re: Kibole [15] [Re: ssaczu]
mat2000 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/10/2005
Originally Posted By: ssaczu
Szukaly pewnie buraki zaczepki i znalazly. Nie przepuszcza zadnej okazji do ponapierdalania sie. Ot takie to bydlo i tyle.

Coś jak ty do wylania frustracji na forum prara przy okazji takich starć. Twoje wspomnienia ze spotkań z kibicami w rzeczywistym świecie muszą być na prawde smutne grin

Klawiatura przyjmie wszytko, ale rzucanie epitetami zza monitora w kontekście hipotetycznego analogicznego działania w świecie rzeczywistym świadczy o żałosności autora.

Do góry
#5976696 - 21/08/2013 03:57 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
lubia sie tutaj dowartosciowac niektore chlopaczki smile

Do góry
#5976719 - 21/08/2013 04:07 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
Za stary jestem na to. Zadnych spotkan z kibicami nie mialem. Na mecze pilkarskie chadzalem jako szczyl w podstawowce, 20lat temu.

Jesli ktos robi sobie z napierdalania ludzi hobby to jest to chore i tyle. Szczegolnie w miejscu publicznym, w miejscu gdzie sa male dzieci.

A proba usprawiedliwiania takich delikwentow przez konserwatywnych jegomosci jest zalosna.

Ale co tam, GWno i tefałen przy pomocy ruskich informatykow na pewno majstrowaly przy nagraniu aby oczernic wielkich patriotow, obroncow godnosci kobiecej i ziemii naszej nieskalanej polskiej.

Do góry
#5976726 - 21/08/2013 04:11 Re: Kibole [15] [Re: craax]
Innes Offline
addict

Meldunek: 23/05/2007

Wiem, że na forum moze wypowiedzieć sie każdy, ale huge i ssaczu, nie byliscie tam, to troche obiektywizmu. No i cieszcie, ze nie ma takich plaż w Malborku i Częstochowie. Bo meksykanie pewnie by Was przegonili.

Do góry
#5976733 - 21/08/2013 04:14 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
ssaczu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2007
*polskiej przed najazdem barbarzyncow z Meksyku.

Ruszcie mozgownica, zobaczcie do czego takie zachowania prowadza. Do czego prowadzi przyzwolenie na takie rzeczy i wybielanie takich zachowan.

Potem sie kurwa dziwicie, ze dzieci w podstawowkach lub gimnazjach maltretuja nauczycieli, wsadzaja im kubly na glowe a swoich rowiesnikow morduja. Coraz wiecej takich przypadkow, coraz wiecej takich zachowan. Popierajcie dalej, usprawiedliwiajcie... do czasu az wasze dziecko w szkole nie zostanie zmaltretowane.

Do góry
#5976735 - 21/08/2013 04:15 Re: Kibole [15] [Re: Innes]
Lamer Offline
veteran

Meldunek: 21/03/2004
Originally Posted By: Innes

Wiem, że na forum moze wypowiedzieć sie każdy, ale huge i ssaczu, nie byliscie tam, to troche obiektywizmu. No i cieszcie, ze nie ma takich plaż w Malborku i Częstochowie. Bo meksykanie pewnie by Was przegonili.

Heh dobre, Spiedralałeś przed Meksykanami z gdyńskiej plaży?

Do góry
#5976748 - 21/08/2013 04:22 Re: Kibole [15] [Re: Lamer]
Innes Offline
addict

Originally Posted By: Lamer

Nie Lamer, ale pewnie wyłapałbym, jakbym sam zwrócił uwagę meksykańcom.Albo mając podobne myslenie jak niektorzy tu piszący.

Do góry
#5976755 - 21/08/2013 04:27 Re: Kibole [15] [Re: Innes]
Lamer Offline
veteran

Meldunek: 21/03/2004
Originally Posted By: Lamer

Nie Lamer, ale pewnie wyłapałbym, jakbym sam zwrócił uwagę meksykańcom.Albo mając podobne myslenie jak niektorzy tu piszący.

Wydaje mi się, że jeszcze szybciej byś Wyłapał, za zwrócenie uwagi patriotom z Chorzowa, za rzucanie petard na plaży, lub kopanie gościa przy Contrascie - ale to takie moje subiektywne odczucie

Do góry
#5976767 - 21/08/2013 04:47 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
Innes Offline
addict

Nie nazywam nikogo patriotami. I nie mówię, że zachowania takie jak te petardy były normalne, a zajscia przy Contraście tez nie widziałem, pewnie widziałes, bo przebywałes tam. Nie wiem czy bym wyłapał szybciej czy w ogóle od po niektórych z Chorzowa, ale myslę, ze mało kto by mi pomógł jakbym wyłapywał od meksykanców ;), bo to przeciez zagraniczni turyści u Nas nad morzem i przeciez kazdy obcokrajowiec przyjeżdzajacy, to ten z cywilizowanej Europy i o mentalności, której to powinnismy sie uczyc.

Do góry
#5976772 - 21/08/2013 04:57 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Patrioci uratowali nas przed potopem mexykanskim, ale ta Polka ktora biegla za mexykiem podajac mu wode musiala ladnie zostac obrazona, tak jak te polki ktore pomagaly mexykom po starciu z naszymi patriotami.

W razie wojny z takimi patriotami, mozemy czuc sie bezpiecznie.

Innes piwo

Do góry
#5976786 - 21/08/2013 05:08 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

1:50 Kobieta w obronie kopanego na ziemi mezczyzny - "zostaw go w spokoju!!!".
Dzielny ułan broniacy godnosci kobiety odpowiada - "a co ci kurwo nie pasuje"

laugh

Do góry
#5976790 - 21/08/2013 05:09 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
Innes Offline
addict

Experto smile myślę, ze Ty jednak bys mi pomógł jakbym jednak ten "domniemany" wpierdol dostawał smile i bAdz pewny, ze patriotom bym Cie od razu nie nazwał smile Dobrej nocy

Do góry
#5976794 - 21/08/2013 05:13 Re: Kibole [15] [Re: craax]
ultra1978 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2007

No ale żeby się dowartościować to trzeba chyba pisać o sobie dobrze czyli jaki jestem fajny a nie o innych źle. Znaleźli by najciężej poszkodowaną która dostała w dziób od latynosa i sprawa była by jasna, jakoś ta od słynnej śliny szybko się znalazła. Problem w tym że albo ta poszkodowana nie istnieje albo jest więziona w kazamatach na Czerskiej 8 i torturowana przez Michnika żeby zmieniała zeznania. A tak jest wielka afera kto kogo gdzie monitoring puszczają, a każdy kto nigdy w życiu nie widział jak w 10 jednego kopią nigdy nie będzie obiektywny choćby Meksykanie na golasa po plaży latali bo to co w pewnych środowiskach jest normalne w innych nie. Podejrzewam też że jakby zamiast tych gringos babki zaczepiała grupa pijanych Polaków to nikt by w ryja nie dostał. Co najwyżej uśmiechy by wywołało i rechoty takie zachowanie. Zresztą jaka obrona kobiet czy dzieci jak dobrze wiesz że nie jeden i nie raz po ryju dostał idąc z kobitom czy skopali go w 5-ciu przy dzieciach. A i pewnie nie raz i nie dwa żona, dziewczyna czy matka kuksańca dostała albo plaskacza za próbę obrony. Nawet na filmie widać że mało nie brakło żeby jedna liścia za dyskusję w sprawie nie kopania więcej tego ciemniawego przyjęła, ale pewnie parę ciepłych słów dostała typu : "szanowna niewiasto uprzejmie proszę się nie wtrącać".
Zwykły człowiek nigdzie się prawdy nie dowie co i jak bo zarówno wyborcza jak i niezależna te same kity cisną tylko w przeciwne strony. Chce stowarzyszenie przeprosin niech babę znajdzie co ją pobili i świadków w mediach pokaże bo inaczej będzie to cały czas niekończąca się historia jak z waśniewską a normalny człowiek wejdzie na internet i zobaczy na youtube jak w 10 skaczą po czarniawym i na tej podstawie zdanie sobie wyrobi.

Nie nazywam nikogo patriotami. I nie mówię, że zachowania takie jak te petardy były normalne, a zajscia przy Contraście tez nie widziałem, pewnie widziałes, bo przebywałes tam. Nie wiem czy bym wyłapał szybciej czy w ogóle od po niektórych z Chorzowa, ale myslę, ze mało kto by mi pomógł jakbym wyłapywał od meksykanców ;), bo to przeciez zagraniczni turyści u Nas nad morzem i przeciez kazdy obcokrajowiec przyjeżdzajacy, to ten z cywilizowanej Europy i o mentalności, której to powinnismy sie uczyc.

A widziałeś kiedyś jak cywilizowani Polacy się zachowują na plaży w innym kraju? Bo ja kiedyś za niecywilizowane zachowania to tak dostałem od jakiejś milicji plażowej w Hiszpanii że 3 dni prawie oddychać nie mogłem nie mówiąc że koledze rekonstrukcję nosa na Tysona zrobili bo podobno cięci na wypitych Polaków co co dwa dni burdy robią byli niesamowicie. Swoją drogą jak uważasz że ci rekruci z mexico sajgon na plaży robili to chyba nigdy w wojsku nie byłeś i nie wdziałeś jak za czasów służby zasadniczej wyglądało to w naszym kraju. Jak do cywila wracałem to kompletnie restaurację i dwa wagony zdemolowaliśmy a goście na dworcu fiuty wyciągnęli i lali na peronach przy ludziach. W dzisiejszych czasach to chyba wyborcza by napisała że kibole z wojska wracają i leją na peronie a niezależna że patriotów polskich szkalują i toalety w wagonie im specjalnie zamknęli.
Co niektórym to obiektywizmu w życiu brakuje

Do góry
#5976798 - 21/08/2013 05:17 Re: Kibole [15] [Re: connor]
AGASSI Offline
Knockin' On Heaven's Door

Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: Experto
1:50 Kobieta w obronie kopanego na ziemi mezczyzny - "zostaw go w spokoju!!!".
Dzielny ułan broniacy godnosci kobiety odpowiada - "a co ci kurwo nie pasuje"

laugh

2.30 słychać strzały wink

Do góry
#5976815 - 21/08/2013 06:05 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
jarecki85 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2007
Afera nagłośniona przez media ,o której większośc z wypowiadających się nawet by nie usłyszała gdyby nie chodziło o kibiców,no ale chodziło więc prosimy ludu-żryjcie i kumulujcie miejscowa internetową niepozytywną energie, będzie nas więcej,a ich pozytywne akcje tym łatwiej będą marginesowane.1 osoba hospitalizowana-jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi,niech teraz każdy student,ba nawet zwykły zjadacz chleba odpowie sobie jak wyglądają u niego imprezy mas studenckich,dyskotrzaski i inne kulturalia -no chyba że znowu jakiś Gall Anonim napisze że cały rozpierduch to kibole.Człowiek jest jaki jest i czy to kibic,czy zwykły przystankowy gawędziaż zachowa się tak,a nie inaczej wg swojego własnego ja,a w zasadzie powinno tak byc,więc gdyby Stachu rybak przyjebał meksykańcowi pierwszemu z brzegu przez to że mu same flądry brały,to byście dalej tu siedzieli i się onanizowali na temat Was nie dotyczący,a zarazem dośc błahy??Obiektywizm jest coraz częściej tracony na rzecz wielomilionowej poprawności,tudzież chęci przynależnosci do którejś ze stron,a że jednego się nie zna,lub boi,to trzeba w drugim byc piewcą coraz to nowych antykibolskich dogmatów.Nikogo nie bronie.Nie obchodzi mnie czy pomagali laskom,czy nie.2 najpewniej podpite grupy,to samo miejsce,2 grupy które szukały przygód i tyle.Nic wielkiego,ale sherlocki nie zasną,aż nie powiedzą ostatniego słowa,więc ujadajcie dalej

Do góry
#5976831 - 21/08/2013 12:40 Re: Kibole [15] [Re: connor]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Originally Posted By: Experto
Patrioci uratowali nas przed potopem mexykanskim, ale ta Polka ktora biegla za mexykiem podajac mu wode musiala ladnie zostac obrazona, tak jak te polki ktore pomagaly mexykom po starciu z naszymi patriotami.

A kto powiedział, że to o nią chodziło?

Przecież plaża jest duża, a widzimy tylko fragment przez mały kawałek czasu. Całe to zdarzenie o którym wspominają świadkowie mogło mieć miejsce kawałek dalej, gdzie kamera nie sięgała. Albo sięgała, tylko nie jest to upublicznione.

Do góry
#5976833 - 21/08/2013 13:00 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Moglo chodzic o inna ktora np. umowila sie z takim mexykiem na randke, to by dopiero byla obelga, ale wlasnie tam kolo 1:50 widac jak patrioci sie odzywaja do Polek.

Do góry
#5976835 - 21/08/2013 13:24 Re: Kibole [15] [Re: Platini]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Dzis u Tuska zebranie na temat pseudokibicow.

Moze by sie tak kurwa zebrali i pogadali o sluzbie zdrowia, emeryturach, drogach albo jak zyc. smirk

Do góry
#5976847 - 21/08/2013 14:09 Re: Kibole [15] [Re: lupus]
radeke Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/01/2008
Originally Posted By: lupus
Dzis u Tuska zebranie na temat pseudokibicow.

Moze by sie tak kurwa zebrali i pogadali o sluzbie zdrowia, emeryturach, drogach albo jak zyc. smirk

Lupus lepiej niech oni zbierają się w takich sprawach, a nie tak jak wczoraj...
Cytat:
Warszawa, 20.08.2013 (ISBnews) - Rząd przyjął projekt ustawy o zmianie ustawy budżetowej na rok 2013 oraz podjęła uchwałę w sprawie przyjęcia projektu nowelizacji ustawy budżetowej na rok 2013, wynika z komunikatu po posiedzeniu rządu. W efekcie deficyt wzrośnie o 16 mld zł do 51.565 mld zł, a wydatki resortów zostaną zmniejszone o 7,66 mld zł.

A dziennikarzyny aż spocony od super waznych relacji kibolskich puke

smutny kraj frown

Do góry
Strona 12 z 34 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 33 34 >

Moderator:  Biszop, rafal08