[QUOTE]Oryginalnie wysłał Loca15:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SimonExpekt:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał TyperProfesjonalista:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SimonExpekt:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Loca15:
[qb]mam wazne pytanie.zarejstrowalem sie dzisij jako nowy uzytkownik i wplacilem karta 400 zl.ale slyszalem ze jest promocja 100 xl ale jajej nie dostalem.czy ona jest aktualna???[/qb][/QUOTE]Aktualna ! .. Musiałes sie zarejestowac przez specjalny link promocyjny, ale jezeli tego nie zrobiles nic stracoengo. Napisz do nich maila, z prosba o bonusa, który nie został aktywowany. Na pewno odpisza i aktywuja. Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]OK.napisalem im maila i czekam na odpowiedz juz z 3 godzinki.nie wiesz ile moze to potrac??jaka jest szansa ze dadza mi tego bonusa???[/qb][/QUOTE]Moze potrwac.. jezeli Ci jutro nie odpisza, gdzies do okolo 12 .. to wyslij im jeszcze raz .. napisz ze juz pisałes.. bla bla bla .. mi odpisali i dopisali bonusa bez problemu !
iwo: [/qb][/QUOTE]dzisiaj rano dostalem maila od unibetu potwierdzenie od uniebet o tresci:
To jest komunikat systemu pocztowego Portalu INTERIA.PL
Otrzymana przez Ciebie wiadomość jest w formacie HTML.
Jeśli chcesz obejrzeć bezpieczną wersję wiadomości, kliknij przycisk zielony.
Jeśli chcesz zapoznać się z oryginalną wiadomością, która może zawierać
niebezpieczne elementy, kliknij przycisk czerwony.
Jeśli nie masz pewności co do nadawcy listu, najlepiej odczytaj go w wersji bezpiecznej. List oryginalny może zawierać elementy (skrypty, formanty ActiveX, itp.) wpływające na zmniejszenie poziomu bezpieczeństwa danych, przechowywanych na Twoim komputerze. Przypominamy także aby nie otwierać niezamówionych załączników oraz nigdy nie wysyłać swoich haseł - INTERIA.PL SA nie przysyła maili z prośbą o podanie hasła.
w tym komunikacie nic nie ma na temat promocji.
jednak na moim koncie unibetu poawilo sie cos takiego:Wynik Promocji Euro 2004: 0
wiec co teraz powinienem zrobic???iedy moge sie spodziewac tych 100 zl???[/qb][/QUOTE]buhahahahahahha....to jest msg wygenerowany automatycznie ...pomyliles sie kolego i wpisales zle maila do ich supportu....