Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#584894 - 22/06/2006 22:41 Re: GRUPA - H -
Szalony Bober Offline
enthusiast

Meldunek: 30/01/2004
Selekcjoner już postanowił, że w najbliższym meczu w Kaiserslautern nie wystąpi czołowy strzelec Fernando Torres oraz cały blok defensywny wraz z Ikerem Casillasem.

- On (Torres) jest w znakomitej dyspozycji i mam nadzieję, że utrzyma formę. To właśnie dlatego nie wystąpi w najbliższym meczu. Cała formacja obronna również odpocznie - ogłosił Aragonés.

Trener nie będzie ryzykował i Cesc Fábregas oraz Carles Puyol nie zagrają, ponieważ mają już na koncie żółte kartki. Wydaje się, że David Albelda, Jose Antonio Reyes, Antonio Lopez, Andres Iniesta i Juanito znajdą się w podstawowej jedenastce. Raúl, strzelec bramki z Tunezją, najprawdopodobniej zajmie miejsce w ataku u boku Davida Villi.

Do góry
Bonus: Unibet
#584895 - 23/06/2006 08:27 Re: GRUPA - H -
Tom Krus Offline
veteran

Meldunek: 11/03/2006
Arabowie spokonie popłyną z Hiszpanami, świetnie, że wybiegnie świeża krew, bo to zapewne dla niektórych będzie jedyna okazja, aby sie pokazac na mistrzostwach, a jeżeli Arabowie zrobią roszadę na rezerwy, to będzie można się spodziawać ciekawego wyniku

Do góry
#584896 - 23/06/2006 09:05 Re: GRUPA - H -
necrolust Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2006
Hiszpanie 2 mecze, w których padły 4 bramki, 4-0 i 3-1, a grali z mocniejszymi druzynami niż Arabia Saudyjska. Z ukrainą zadziwiająco łatwo napykali 4 bramki, z Tunezją 3, tracąc jednak, chodzi o to ze over wszedł. Skład Hiszpanów dzisiaj mocny w napadzie, skoro Ukraina zdemolowała Arabię to Hiszpania też nie będzie miala problemów, aby wygrac conajmniej 3-0.
GB: kurs 1.55, uwazam ze do grania jak najbardziej

Co do Ukrainy kurs o wiele bardziej kuszący - 1.95. Wprawdze Hiszpania, co by tu nie mowic, przez ponad godzine nie znalazła sposobu na obronę Tunezji, ale swoje strzeliła, napewno stracony gol podrażnił ich i chłopcy zapracowali na overka. Gdyby Ukraina straciła gola (na 0-1 lub 1-1) powinna rzucic sie do ataku jak Hiszpania i strzelić 2-3 bramki.
Wszelkie uwagi mile widziane

Do góry
#584897 - 23/06/2006 09:28 Re: GRUPA - H -
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Quote:

Hiszpanie 2 mecze, w których padły 4 bramki, 4-0 i 3-1, a grali z mocniejszymi druzynami niż Arabia Saudyjska. Z ukrainą zadziwiająco łatwo napykali 4 bramki, z Tunezją 3, tracąc jednak, chodzi o to ze over wszedł. Skład Hiszpanów dzisiaj mocny w napadzie, skoro Ukraina zdemolowała Arabię to Hiszpania też nie będzie miala problemów, aby wygrac conajmniej 3-0.
GB: kurs 1.55, uwazam ze do grania jak najbardziej

Co do Ukrainy kurs o wiele bardziej kuszący - 1.95. Wprawdze Hiszpania, co by tu nie mowic, przez ponad godzine nie znalazła sposobu na obronę Tunezji, ale swoje strzeliła, napewno stracony gol podrażnił ich i chłopcy zapracowali na overka. Gdyby Ukraina straciła gola (na 0-1 lub 1-1) powinna rzucic sie do ataku jak Hiszpania i strzelić 2-3 bramki.
Wszelkie uwagi mile widziane

Ukrainie wystarczy remis, to jest jedyny, ale za to duzy sprzeciw wobec overa.

Do góry
#584898 - 23/06/2006 09:48 Re: GRUPA - H -
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Mnie spodobały się na dzisiaj 2 zakłady, pierwszy z nich to liczba spalonych w meczu Ukraina - Tunezja. Stawiam na under 6,5 po kursie 1,5. Na pierwszy rzut oka patrząc na ilosć spalonych w meczu z Hiszpanami poszczególne druzyny miały duzo spalonych odpowiednio 8 i 5, ale tak było grając z tą drużyną, gdyż Hiszpania gra w lini obroną. W meczu z Arabią Saudyjską drużyny te miały odpowiednio 0 i 1 spalonego. Jeśli chodzi o obronę Ukrainy i Tunezji to w 2 meczach złapali napastników druzyny przeciwnej odpowiednio na 0 i 2 spalone!! Jak wiemy Ukrainie wystarcza remis więc nie powinni ryzykować i będą starali się grac w środku pola.

Drugi typ to mecz Hiszpania - Arabia, jak juz wspomniałem Hiszpania lubi łapać przeciwników na spalonym, do tego należy jeszcze dodać, że lubia się utrzymywac przy piłce a co za tym idzie będą często faulowani.
Łącząc te 2 fakty zagram na większą liczbę wykroczeń przez drużyne Arabi Saudyjskiej po kursie 1,47

Jeszcze kilka słów odnośnie meczu Ukraina - Tunezja, skłaniał bym się tu do czystej jedynki. Kurs na prawdę ładny na Ukrainców, a Tunezja żeby awansować musi wygrać więć przypuszczam, że się odkryje i nasi wschodni sąsiedzi wygrają tan mecz!!

Do góry
#584899 - 23/06/2006 10:46 Re: GRUPA - H -
Bouldermaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/06/2006
Nie ma co się bać meczu Ukraińców. Zagrają w najsilniejszym składzie. Awans jeszcze nie mają pewny więc ograją Tunezje spokojnie. To że im wystarcza remis nic nie znaczy a gra na remis wiadomo jak się kończy. Sheva Rebrov czy Woronin dzisiaj sobie postrzelają.
Osobiście dziwi mnie dość wysoki kurs na Ukrainę.
Czym sie buki kierują? Jeśli tym że Ukraina przegrała z kretesem z Hiszpanią a Tunezja była o krok od niespodzianki to sie MYLĄ.
Mecz Ukraińcow z Hiszpanią ustawił szybko strzelony gol a potem to już karygodne sędziowanie :karny,czerwień
W meczu Hiszpani z Tunezją to nie Tunezja zagrała dobrze ale Hiszpania słabo. Dotyczy to głównie 1 połowy. Ukraina mam nadzieje w dobrym stylu bez ryzyka awansuje do 1/8. A tam prawdopodobnie będzie czekać słabiuutka Francja.
Ukraina 1 8/10
Ukraina over 7/10

Do góry
#584900 - 23/06/2006 12:42 Re: GRUPA - H -
hynek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/09/2005
Teraz kilka słów ode mnie: Hiszpania mimo ze pewna awansu i występująca w niepełnym zestawieniu raczej nie będzie miała problemów ze słabymi Arabami. Jak słaby jest to zespół pokazało ich spotkanie z Ukrainą, w którym zostali pokonani 4:0 - czyli w takim samym stosunku jak wlaśnie Ukraina przez Hiszpanów. Skład zespołu z Półwyspu Iberyjskiego też wcale słaby nie będzie. Fabregas, Puyol, Marchena, Iniesta, Villa etc. Każdy z nich zdecydowanie przewyższa przeciwników umiejętnościami piłkarskimi, a w dodatku dublerzy na pewno będą chcieli się jak najlepiej pokazać by ewentualnie wskoczyć do składu.

Teraz kilka słów o meczu Ukraińców, którzy również są zdecydowanymi faworytami w potyczce z Tunezją. Kursy na nich są dość wysokie i kuszące. Moim zdaniem Tunezyjczycy nie mają najmniejszych szans na zwycięstwo. Może przytrafić im się remis, ktory i tak premiuje awansem naszych sąsiadów. Typ na 1X to około 1.2 więc chyba warto spróbować to zagrać

Do góry
#584901 - 23/06/2006 12:50 Re: GRUPA - H -
Piotruś Pan Offline
addict

Meldunek: 15/07/2002
W dzisiejszych spotkaniach podzielam pogląd forumowiczów co do oceny typów:
Hiszpania - Arabia Saudyjska typ 1 3;0 najniższy wymiar kary dla Arabii Saudyjskiej każdy inny wynik nż zwycięstwo Hiszpanów to będzie nie niespodzianka lecz sensacja.
Ukraina - Tunezja typ 1 powinien wejść, bo Ukraina nie zadowoli się remisem w tym meczu oni grają zawsze futbol ofensywny by wygrać nie będzie bawić się w kalkulacje.
Osobiście uważam że mecz będzie dobry Tunezja nie złoży broni tym bardziej że ma szansę awansować dalej i zagrała poprawnie z Hiszpanią
Może zrobią jakąś niespodziankę piłkarze z Afryki bo to róznie może z nimi być lecz mają gorszą sytuację wyjściową przed tym meczem bo Ukrainie starcza nawet remis Przewidywany typ Ukraina - Tunezja 1 lub 1x

Do góry
#584902 - 23/06/2006 13:17 Re: GRUPA - H -
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
W swietle skladu jaki wystawiaja Hiszpanie
STS ma sliczny kurs
3,40 za to ze bedzie bramka zawodnika rezerwowego .
Wedlug mnie jest to bradzo prawdopodobne,
jedyne czego mozna sie obawiac to to ze Hiszpanie w 1 polowie rozmontuja obrone Arabow i bedzie po zawodach,
lecz patrzac na dotychczasowe mecze licze ze pierwsza polowe sie pomecza bo Arabowie beda chcieli im maksymalnie zycie utrudnic, w 2 polowie wejdzie cudowny dzieciak Torres albo Villa i zakladzik wchodzi
Raul ktory ma zagrac od poczatku bedzie wystawiony na ciezka probe i licze ze nie strzeli bramki:)

Do góry
#584903 - 23/06/2006 13:24 Re: GRUPA - H -
Adizek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/06/2004
przed chwila na livescore.com widzialem normalny sklad Hiszpanow z Torresem Villa i Garcia z przodu i sie zdziwilem troche ale teraz to juz poprawili zagra Fabregas zastanwiam sie nad overem 2.5 mniej troche nad wygrana wiecej niz 2 bramkami sa to glodni gry zawodnicy chcacy pokazac ze rowniez moga grac w 1 skladzie szczegolnie Fabregas co pokazal juz w 2 meczu

Do góry
#584904 - 23/06/2006 13:27 Re: GRUPA - H -
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Przyznam ze tez sie troche wystraszylem bo rowniez widzialem sklady ktore pokazuja Torresa w pierwszej 11,
ale trudno juz zagrane i licze ze jednak zostanie rezerwowym ktory strzeli bramke, on lub Villa

Do góry
#584905 - 23/06/2006 13:34 Re: GRUPA - H -
Arcy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/03/2003
Biszop - w Expekt masz na to lepszy kurs bo 3,30

Do góry
#584906 - 23/06/2006 13:37 Re: GRUPA - H -
Biszop Offline

Quote:

Biszop - w Expekt masz na to lepszy kurs bo 3,30

dzieki:)
niestety nie gram juz od jakiegos czasu w expekcie, bede musial przezyc gorszy kurs, byle wszedl

Do góry
#584907 - 23/06/2006 15:57 Re: GRUPA - H -
Adizek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/06/2004
Hiszpania = tragedia,rezerwowoi zero ambicji zeby sie pokazac przytakiej grze wszystko do tylu idzie sie nabawic nerwicy

Do góry
#584908 - 23/06/2006 17:19 Re: GRUPA - H -
Biszop Offline

No to pieknie;]
Grali jakby im ktos kolki w pewne miejsce powsadzal, liczylem ze Torres albo Villa beda chcieli sobie konto bramkowe podciagnac, a tu lipa.
Oj buki dzis pokasowaly za ta mala ilosc bramek

Do góry
#584909 - 23/06/2006 18:28 Re: GRUPA - H -
hynek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/09/2005
No rzeczywiście moi ulubieńcy grali fatalnie, szczególnie w drugiej połowie. Do tego stopnia że zacząłem się obawiać, ze Araby im coś wsadzą na wyrownanie. Na szczęście tak się nie stało. Zwycięstwo jest zwycięstwem. Styl i rezerwowy częściowo skład to sprawa druga, o której jednak zapomnieć też nie można.

Liczyłem że ci zmiennicy spiszą się mimo wszystko lepiej.

Do góry
#584910 - 23/06/2006 21:08 Re: GRUPA - H -
S_Borys Offline
journeyman

Meldunek: 19/09/2004
Mam pytanie?
Ile minut w meczu musi zagrać zawodnik aby zakład był ważny?
Chodzi mi o zakład w STS piłkarz strzeli gola.
Postawiłem że Villa strzeli ale zagrał tylko 2 połowę.

Do góry
#584911 - 23/06/2006 21:44 Re: GRUPA - H -
thepilator Offline
veteran

Meldunek: 28/12/2004
Quote:

Mam pytanie?
Ile minut w meczu musi zagrać zawodnik aby zakład był ważny?
Chodzi mi o zakład w STS piłkarz strzeli gola.
Postawiłem że Villa strzeli ale zagrał tylko 2 połowę.

niestety zaklad przegrany, wystarczy ze wszedl na boisko nie wazne czy byl tam 60 sekund czy cala polowe...

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3