#584896 - 23/06/2006 09:05
Re: GRUPA - H -
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2006
|
Hiszpanie 2 mecze, w których padły 4 bramki, 4-0 i 3-1, a grali z mocniejszymi druzynami niż Arabia Saudyjska. Z ukrainą zadziwiająco łatwo napykali 4 bramki, z Tunezją 3, tracąc jednak, chodzi o to ze over wszedł. Skład Hiszpanów dzisiaj mocny w napadzie, skoro Ukraina zdemolowała Arabię to Hiszpania też nie będzie miala problemów, aby wygrac conajmniej 3-0. GB: kurs 1.55, uwazam ze do grania jak najbardziej  Co do Ukrainy kurs o wiele bardziej kuszący - 1.95. Wprawdze Hiszpania, co by tu nie mowic, przez ponad godzine nie znalazła sposobu na obronę Tunezji, ale swoje strzeliła, napewno stracony gol podrażnił ich i chłopcy zapracowali na overka. Gdyby Ukraina straciła gola (na 0-1 lub 1-1) powinna rzucic sie do ataku jak Hiszpania i strzelić 2-3 bramki. Wszelkie uwagi mile widziane 
|
Do góry
|
|
|
|
#584897 - 23/06/2006 09:28
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Hiszpanie 2 mecze, w których padły 4 bramki, 4-0 i 3-1, a grali z mocniejszymi druzynami niż Arabia Saudyjska. Z ukrainą zadziwiająco łatwo napykali 4 bramki, z Tunezją 3, tracąc jednak, chodzi o to ze over wszedł. Skład Hiszpanów dzisiaj mocny w napadzie, skoro Ukraina zdemolowała Arabię to Hiszpania też nie będzie miala problemów, aby wygrac conajmniej 3-0. GB: kurs 1.55, uwazam ze do grania jak najbardziej 
Co do Ukrainy kurs o wiele bardziej kuszący - 1.95. Wprawdze Hiszpania, co by tu nie mowic, przez ponad godzine nie znalazła sposobu na obronę Tunezji, ale swoje strzeliła, napewno stracony gol podrażnił ich i chłopcy zapracowali na overka. Gdyby Ukraina straciła gola (na 0-1 lub 1-1) powinna rzucic sie do ataku jak Hiszpania i strzelić 2-3 bramki. Wszelkie uwagi mile widziane
Ukrainie wystarczy remis, to jest jedyny, ale za to duzy sprzeciw wobec overa. 
|
Do góry
|
|
|
|
#584898 - 23/06/2006 09:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Mnie spodobały się na dzisiaj 2 zakłady, pierwszy z nich to liczba spalonych w meczu Ukraina - Tunezja. Stawiam na under 6,5 po kursie 1,5. Na pierwszy rzut oka patrząc na ilosć spalonych w meczu z Hiszpanami poszczególne druzyny miały duzo spalonych odpowiednio 8 i 5, ale tak było grając z tą drużyną, gdyż Hiszpania gra w lini obroną. W meczu z Arabią Saudyjską drużyny te miały odpowiednio 0 i 1 spalonego. Jeśli chodzi o obronę Ukrainy i Tunezji to w 2 meczach złapali napastników druzyny przeciwnej odpowiednio na 0 i 2 spalone!! Jak wiemy Ukrainie wystarcza remis więc nie powinni ryzykować i będą starali się grac w środku pola.
Drugi typ to mecz Hiszpania - Arabia, jak juz wspomniałem Hiszpania lubi łapać przeciwników na spalonym, do tego należy jeszcze dodać, że lubia się utrzymywac przy piłce a co za tym idzie będą często faulowani. Łącząc te 2 fakty zagram na większą liczbę wykroczeń przez drużyne Arabi Saudyjskiej po kursie 1,47
Jeszcze kilka słów odnośnie meczu Ukraina - Tunezja, skłaniał bym się tu do czystej jedynki. Kurs na prawdę ładny na Ukrainców, a Tunezja żeby awansować musi wygrać więć przypuszczam, że się odkryje i nasi wschodni sąsiedzi wygrają tan mecz!!
|
Do góry
|
|
|
|
#584901 - 23/06/2006 12:50
|
addict
Meldunek: 15/07/2002
|
W dzisiejszych spotkaniach podzielam pogląd forumowiczów co do oceny typów: Hiszpania - Arabia Saudyjska typ 1 3;0 najniższy wymiar kary dla Arabii Saudyjskiej każdy inny wynik nż zwycięstwo Hiszpanów to będzie nie niespodzianka lecz sensacja. Ukraina - Tunezja typ 1 powinien wejść, bo Ukraina nie zadowoli się remisem w tym meczu oni grają zawsze futbol ofensywny by wygrać nie będzie bawić się w kalkulacje. Osobiście uważam że mecz będzie dobry Tunezja nie złoży broni tym bardziej że ma szansę awansować dalej i zagrała poprawnie z Hiszpanią Może zrobią jakąś niespodziankę piłkarze z Afryki bo to róznie może z nimi być lecz mają gorszą sytuację wyjściową przed tym meczem bo Ukrainie starcza nawet remis Przewidywany typ Ukraina - Tunezja 1 lub 1x 
|
Do góry
|
|
|
|
#584902 - 23/06/2006 13:17
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
W swietle skladu jaki wystawiaja Hiszpanie STS ma sliczny kurs 3,40 za to ze bedzie bramka zawodnika rezerwowego . Wedlug mnie jest to bradzo prawdopodobne, jedyne czego mozna sie obawiac to to ze Hiszpanie w 1 polowie rozmontuja obrone Arabow i bedzie po zawodach, lecz patrzac na dotychczasowe mecze licze ze pierwsza polowe sie pomecza bo Arabowie beda chcieli im maksymalnie zycie utrudnic, w 2 polowie wejdzie cudowny dzieciak Torres albo Villa i zakladzik wchodzi  Raul ktory ma zagrac od poczatku bedzie wystawiony na ciezka probe i licze ze nie strzeli bramki:)
|
Do góry
|
|
|
|
#584906 - 23/06/2006 13:37
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Quote:
Biszop - w Expekt masz na to lepszy kurs bo 3,30
dzieki:) niestety nie gram juz od jakiegos czasu w expekcie, bede musial przezyc gorszy kurs, byle wszedl 
|
Do góry
|
|
|
|
#584908 - 23/06/2006 17:19
|
|
No to pieknie;] Grali jakby im ktos kolki w pewne miejsce powsadzal, liczylem ze Torres albo Villa beda chcieli sobie konto bramkowe podciagnac, a tu lipa. Oj buki dzis pokasowaly za ta mala ilosc bramek 
|
Do góry
|
|
|
|
#584910 - 23/06/2006 21:08
|
journeyman
Meldunek: 19/09/2004
|
Mam pytanie? Ile minut w meczu musi zagrać zawodnik aby zakład był ważny? Chodzi mi o zakład w STS piłkarz strzeli gola. Postawiłem że Villa strzeli ale zagrał tylko 2 połowę.
|
Do góry
|
|
|
|
#584911 - 23/06/2006 21:44
|
veteran
Meldunek: 28/12/2004
|
Quote:
Mam pytanie? Ile minut w meczu musi zagrać zawodnik aby zakład był ważny? Chodzi mi o zakład w STS piłkarz strzeli gola. Postawiłem że Villa strzeli ale zagrał tylko 2 połowę.
niestety zaklad przegrany, wystarczy ze wszedl na boisko nie wazne czy byl tam 60 sekund czy cala polowe...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|