Sphinx płacą ci w tym Egipcie za rozpowszechnianie gejowskiego hopu ?
Nikt mi nic nie płaci za to co piszę w necie. Co do gejowskiego hopu to pierwszy raz spotkałem się z takim pojęciem, przesorowałem net i rzeczywiście hip hop coraz bardziej gejowski się staje. Nigdy nie lubiałem i nie lubię śpiewanego hopu, ta piosenka jest jedynem wyjątkiem. Ma się rozumieć, że śpiewany hop jest gejowski? Bo przecież przekaz w tej piosence chyba nie jest gejowski. Dla mnie każdy gej to nie człowiek. Ale to nie temat na tego typu sprawy. Przypatrzyłem się temu Sobocie bliżej i za to: http://glamrap.pl/component/content/article/10797-sobota-chcialbym-nagrac-z-doda-video Gościa już nie lubie, zwykły frajer, który nie potrafi pisać poprawną polszczyzną.
Dla mnie najlepszymi albumami historii Polskiego HH są „Na legalu?” Peji oraz „3:44” K44 i przekaz Molety Ewenement, którzy byli z tych pierwszych i pierwszymi co opisali pewien temat i zrobili to po mistrzowsku. Kalibra 44 to wszystkie utwory uwielbiam, a Paktofonika też git, WWO też daje radę. Dla mnie Hip – Hop i Rap to głównie i przede wszystkim się liczą takie utwory, co mają życiowy przekaz. Obecnie ekipy ze wschodnich stron Polski też dają radę. Peja chodź z miasta, które jest polską mekką gejów, to przecież nie gejrap, bo to by mi zburzyło cały dotychczasowy pogląd na temat hh. A pseudoartystów pokroju 18L czy Mezo raz słyszałem i mi wystarczy. Tede kiedyś może był ok, teraz bez komentarza.
Dla odmiany klasyka, utwór który uwielbiam, chociaż nie jeździłem na mecze, by się tłuc.
BTW absolutnie wszystkie nielegale i darmowe gówna DJ BUHHA zjadają w przedbiegach twórczość Księcia z Jeżyc Pytaniem retorycznym pozostanie kwestia złota czy platyn jakby te produkcje poszły normalnie do obiegu w sklepach Taki mały smaczek jeszcze, do dziś można kupić Rysiowi w prezencie gwiazdkowym AH24N2 za 500-600 PLN