Opcje tematu
#58310 - 25/04/2004 00:49 www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
tomikopi1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/12/2002
Mam duży problem !!!
Otóż zawsze wchodziłem na stronkę www.betbase.info nie było żadnego problemu przez 2 lata, aż tu nagle kilka dni temu chcę wejść a tu taki komunikat na białym tle:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Apache/1.3.29 Server at www.betbase.info Port 80

Może ktoś wie o co tu chodzi???
Może ktoś już miał ten problem???
Jeszcze dodam, że łączę się z netem w ten sposób, że kolega ma SDI postawił serwer na Linuksie i każdy podłączony jest kablem do switcha. Jest nas 4 do tego łącza, u wszystkich ładuje się ta stronka bez problemu sprawdzałem, a u mnie nie.
Usuwałem także pliki cookies, próbowałem wchodzić już na różne sposoby z linków od kumpli, od razu do środka danej ligi i nic nie pomaga.

PORADŹCIE MI CO MAM ZROBIĆ ???????

Betbase zablokowało mnie i nie wpuszcza na swój serwer dlaczego ?????????

CZEKAM na PODPOWIEDZI i pozdrawiam wszystkich

Do góry
Bonus: Unibet
#58311 - 25/04/2004 02:16 Re: www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
po co dwa tematy????????????????????????????

Do góry
#58312 - 25/04/2004 02:28 Re: www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Wiesz dlaczego cie zablokowali.... ot tak dla zabawy ,bez zadnej przyczyny byle tylko ci zrbic nazlosc.Kase zawineli konto usuneli.PRAWO KAZDEGO NETOWEGO BUKA!!!.NApisze maila z prosba o wyjasnienie przyczyn blokady ,odpisza : wykrylismy nie prawidlowsci w zawierranych zakladach co sie wiaze ze zlamaniem naszego regulaminu.SUCHY STALY TEKST kazdego buka.mam nadzieje ze duzej kasy na koncie nie miales ,a jak tak to szkoda sianka.Pozdrawiam

Do góry
#58313 - 25/04/2004 02:35 Re: www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał raiders_:
[qb]Wiesz dlaczego cie zablokowali.... ot tak dla zabawy ,bez zadnej przyczyny byle tylko ci zrbic nazlosc.Kase zawineli konto usuneli.PRAWO KAZDEGO NETOWEGO BUKA!!!.NApisze maila z prosba o wyjasnienie przyczyn blokady ,odpisza : wykrylismy nie prawidlowsci w zawierranych zakladach co sie wiaze ze zlamaniem naszego regulaminu.SUCHY STALY TEKST kazdego buka.mam nadzieje ze duzej kasy na koncie nie miales ,a jak tak to szkoda sianka.Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]boze, skad takich biora... jak sie o czyms pisze wypadaloby wiedziec o czym... dla twojej wiadomosci to nie strona buka lecz strona ze statsami...

Do góry
#58314 - 25/04/2004 02:39 Re: www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
czasem człowiek az chce zaje....ć

Do góry
#58315 - 25/04/2004 05:20 Re: www.betbase.info - DUŻY PROBLEM
Noelus Offline
addict

Meldunek: 22/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał raiders_:
[qb]Wiesz dlaczego cie zablokowali.... ot tak dla zabawy ,bez zadnej przyczyny byle tylko ci zrbic nazlosc.Kase zawineli konto usuneli.PRAWO KAZDEGO NETOWEGO BUKA!!!.NApisze maila z prosba o wyjasnienie przyczyn blokady ,odpisza : wykrylismy nie prawidlowsci w zawierranych zakladach co sie wiaze ze zlamaniem naszego regulaminu.SUCHY STALY TEKST kazdego buka.mam nadzieje ze duzej kasy na koncie nie miales ,a jak tak to szkoda sianka.Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Wiesz... jak czytam Twoje posty to po prostu ręce i inne członki opadają :rolleyes:
Nie masz zbyt dużego pojecia, ale udzielasz sie na kazdy temat i piszesz bzdury.
Brak słów....

Do góry

Moderator:  rafal08