#5828569 - 08/04/2013 09:31
Jakie chciałbyś losowanie Ligi Mistrzów w piątek?
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5828582 - 08/04/2013 13:56
Re: Jakie chciałbyś losowanie Ligi Mistrzów w piątek?
[Re: royalflush]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
można gdzieś stawiać na pary? wiadome że ustawią na potencjalny finał Barca- Real w bet 365 można, na parę Real - Barcelona płacą 3,0
|
Do góry
|
|
|
|
#5828710 - 08/04/2013 17:21
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/08/2007
|
Czy tylko jak patrze na ew. Real vs Bayern to widzi mi się obraz sprzed 10-12 lat , gdzie pojedynki obu klubów były niemal jak klasyki ? Opcja druga Przynajmniej w jedną śrdoę pokażą jakiś inny mecz niż Barca/BVB 
|
Do góry
|
|
|
|
#5828903 - 08/04/2013 22:43
|
enthusiast
Meldunek: 03/03/2013
|
UEFA juz sie postara o finał Real - Barca
|
Do góry
|
|
|
|
#5828904 - 08/04/2013 22:45
|
enthusiast
Meldunek: 03/03/2013
|
a chciałbym w sumie też taki
|
Do góry
|
|
|
|
#5829549 - 09/04/2013 13:21
|
|
Mi się marzy opcja B. Przede wszystkim nie chcę Bayernu w finale, a największe szanse są na to są gdy trafią na... Barcelonę. Po drugie chciałbym Borussię widzieć w decydującym meczu na Wembley bo byłby to taki "polski finał". Pewnie też sporo Polaków w Londynie byłoby zainteresowanych pójściem na mecz. Według mnie największe szanse Borussia ma na awans właśnie z... Realem. Byłoby to też wznowienie rywalizacji z fazy grupowej, w której Borussia złupiła ich na 4 punkty, a nawet mogła odnieść dwa zwycięstwa gdyby nie wyrównująca bramka Ozila na minutę przed czasem. No i fajnie byłoby aby Mourinho się jeszcze raz przyjrzał Piszczkowi i Lewandowskiemu.  Tak więc liczę na powtórkę z rozrywki pod kątem Borussia - Real oraz na to, że Barca spełni swój obowiązek i wywali Bayern za burtę. 
|
Do góry
|
|
|
|
#5831908 - 10/04/2013 23:20
[Re: Stasiu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
za to Maladze sie należał moja nienawisc do 3ki parszywcow wzrosla !!! tschuuus
|
Do góry
|
|
|
|
#5832215 - 11/04/2013 01:39
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5832589 - 11/04/2013 04:18
[Re: analityk]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
gnojki fuksiarskie z dortmundu, nie nalezal im sie awans. tego to nie wiem, natomiast niezla polewke mozna miec z gosci co graja na czas na maxa udaja kontuzje a pozniej dostaja wpierdol, to samo dzis z PSG bylo  to jest prawdziwe piekno futbolu
|
Do góry
|
|
|
|
#5832601 - 11/04/2013 05:09
[Re: simons1986]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
-error]W Madrycie to nie ma fryzurek jak dupek zza krzaka?  Lewy strzela farty?  Dobre ... skoro Lewy jest taki zajebisty to niech to udowodni w reprezentacji, a nie tylko z karnych potrafi strzelać ściągnij do repry takiego reusa co mu tak zagra pilke ;_)
|
Do góry
|
|
|
|
#5832619 - 11/04/2013 06:09
[Re: Gustawo Lima]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
a ja bym chciał finał Barca- Bayern to by był mecz, 2 najlepsze obecnie ekipy na swiecie, ofensywnie grajace i strzelajace sporo goli to by był mecz. Nie chce już kolejnego medialnego el clasico, dlatego Barca niech wybije marzenia o wielkim świecie Dormundowi, bo już mnie wk... ta dortmundomania, tylko dlatego, że gra tam trzech polskich fryzjerków, którzy potem przyjeżdzają na kadrę tylko po diety albo bilety....
A Bayern niech pogoni kota portugalskiemu żelusiowi i reszcie tej zjebanej ekipy, wraz z ich zadufanym w sobie trenerkiem i wreszcie zdobędzie ten puchar, bo grają kosmiczną piłkę ostatnie 2 lata...
graja kosmiczna pilke, a przegrali u siebie z arsenalem 0:2  a wczesniej u siebie z chelsea w najwazniejszym meczu w przeciagu conajmniej kilku(nastu) lat. to mi wyglada na wpis jakiegos gimbusa, co nosi na wuefie koszulke riberyego albo 'łysego'
|
Do góry
|
|
|
|
#5832621 - 11/04/2013 06:11
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
gnojki fuksiarskie z dortmundu, nie nalezal im sie awans. tego to nie wiem, natomiast niezla polewke mozna miec z gosci co graja na czas na maxa udaja kontuzje a pozniej dostaja wpierdol, to samo dzis z PSG bylo  to jest prawdziwe piekno futbolu o widze kolejny kibic busquetsa i pedro 
|
Do góry
|
|
|
|
#5832626 - 11/04/2013 06:43
[Re: huge]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
a ja bym chciał finał Barca- Bayern to by był mecz, 2 najlepsze obecnie ekipy na swiecie, ofensywnie grajace i strzelajace sporo goli to by był mecz. Nie chce już kolejnego medialnego el clasico, dlatego Barca niech wybije marzenia o wielkim świecie Dormundowi, bo już mnie wk... ta dortmundomania, tylko dlatego, że gra tam trzech polskich fryzjerków, którzy potem przyjeżdzają na kadrę tylko po diety albo bilety....
A Bayern niech pogoni kota portugalskiemu żelusiowi i reszcie tej zjebanej ekipy, wraz z ich zadufanym w sobie trenerkiem i wreszcie zdobędzie ten puchar, bo grają kosmiczną piłkę ostatnie 2 lata...
graja kosmiczna pilke, a przegrali u siebie z arsenalem 0:2  a wczesniej u siebie z chelsea w najwazniejszym meczu w przeciagu conajmniej kilku(nastu) lat. to mi wyglada na wpis jakiegos gimbusa, co nosi na wuefie koszulke riberyego albo 'łysego' Tak jestem kibicem Bayernu i nosze ich koszulkę a teksty o gimbusach zachowaj se na forum onetu czy gdzie tam jeszcze trolujesz... A to że wtopili z Arsenalem jakie ma znaczenie? Mieli awans, zagrali słabszy mecz, każdemu sie takie zdarzają w przeciągu sezonu. Z the blues to był finał, zjadła ich presja swojego stadionu, z przebiegu meczu mogli 3x to wygrać ale zesrali się, cuż już nie takie tuzy przegrywały wygrane finały ale co to ma do tego, że grają swietny futbol? Barsa też od kilku lat gra kosmiczna piłke, ma kosmiczny skład a tylko 1x wygrała lige mistrzów i też można jej wyliczyć takie mecze.... Znam kilka innych drużyn w historii, które grały swietnie ale nie wygrały nic więc co piernik do wiatraka? Ja tylko napisałem,że grają ostatnio swietnie i chciałbym aby wygrali LM bo im się nalezy i ja bym tego chciał, więc po co się wpierdalasz z takimi głupimi tekstami?
|
Do góry
|
|
|
|
#5832660 - 11/04/2013 11:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
fryzurki jak poldupki z zakrzaka ( piszczki,blaszcze) a lewy napadzior z koziej pupki...strzela tylko farty hehe
Madrid Pewny WIN, niech trafia na BVB Buhahahaha popatrz na swojego CR7. Ja pierd.ole ten to dopiero żelem zalany  Co do pewności to tylko śmierć jest pewna i nic poza tym....
|
Do góry
|
|
|
|
#5832694 - 11/04/2013 16:22
[Re: Gustawo Lima]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Barsa też od kilku lat gra kosmiczna piłke, ma kosmiczny skład a tylko 1x wygrała lige mistrzów
Barca tak zdominowala pilke ze wygrala 2 razy LM w ostatnich 4 latach.
|
Do góry
|
|
|
|
#5832997 - 11/04/2013 22:03
[Re: [T]-error]
|
|
-error]Bayern v BVB Real v Barka
Finał: Bayern v Real Real - Borussia Bayern- FCB Finał: Borussia - FCB
|
Do góry
|
|
|
|
#5833029 - 11/04/2013 23:05
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
|
-error]W Madrycie to nie ma fryzurek jak dupek zza krzaka?  Lewy strzela farty?  Dobre ... a co gra w reprze? tak jak on ma wystawki w BVB i slabej bundeslidze to kazdy by strzelał
|
Do góry
|
|
|
|
#5833034 - 11/04/2013 23:08
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
|
gnojki fuksiarskie z dortmundu, nie nalezal im sie awans. tego to nie wiem, natomiast niezla polewke mozna miec z gosci co graja na czas na maxa udaja kontuzje a pozniej dostaja wpierdol, to samo dzis z PSG bylo  to jest prawdziwe piekno futbolu Barca tez pojechała na farcie wczoraj, z taka forma chce aby trafili na Madryt. LM zdobędzie wg. mnie Bayern lub Real z przewagą Bayernu.
|
Do góry
|
|
|
|
#5833036 - 11/04/2013 23:11
[Re: hunters]
|
Carpal Tunnel
|
fryzurki jak poldupki z zakrzaka ( piszczki,blaszcze) a lewy napadzior z koziej pupki...strzela tylko farty hehe
Madrid Pewny WIN, niech trafia na BVB Buhahahaha popatrz na swojego CR7. Ja pierd.ole ten to dopiero żelem zalany  Co do pewności to tylko śmierć jest pewna i nic poza tym.... zaj... ma fryz, pasuje mu...zazdroscisz mu? ja nie lubie zelu ale jemu to pasuje hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#5833041 - 11/04/2013 23:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/06/2003
|
Real - Borussia FCB - Bayern I będziemy mieli niemieckie el Classico w finale 
|
Do góry
|
|
|
|
#5833046 - 11/04/2013 23:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/09/2005
|
Madrid Pewny WIN, niech trafia na BVB Buhahahaha popatrz na swojego CR7. Ja pierd.ole ten to dopiero żelem zalany  Co do pewności to tylko śmierć jest pewna i nic poza tym.... zaj... ma fryz, pasuje mu...zazdroscisz mu? ja nie lubie zelu ale jemu to pasuje hehe Aż tak Ciebie kręci ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5834186 - 12/04/2013 21:57
[Re: PJ_8]
|
Carpal Tunnel
|
Oj tam Oj tam...... i co ze niby rewanz na wlasnym boisku tez lepiej ?  "Fortunny zbieg okoliczności" lepiej 1 mecz u siebie, zaliczke zrobić i później ukarać na wyjeździe. MOU tez tak woli
|
Do góry
|
|
|
|
#5834196 - 12/04/2013 22:08
|
|
lepiej 1 mecz u siebie, zaliczke zrobić i później ukarać na wyjeździe.
MOU tez tak woli Akurat w przypadku Dortmundu chyba właśnie lepiej, że tym razem zagrają najpierw u siebie. To może być taki "blessing in disguise" dla nich bo ostatnim razem to strasznie się dusili u siebie gdy przyszło do presji w drugim meczu przed własną publicznością. Zdecydowanie bardziej oczekuję tego meczu niż drugiego z udziałem Bayernu i Barcy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5834535 - 13/04/2013 05:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
W sumie pary ciekawe, choć szkoda, że Baya wpadła na Barce, bo to jedyna z tych ekip, której może nie przejść, choć jak beda grali tak jak z PSG to jest to dobre losowanie  Pary są dość wyrówanne pewnością będzie ciekawie,bo są to drużyny grające ciekawą ofensywną piłkę, choć czuję, że portugalski wieśniak zgarnie 3 puchar LM z 3 klubem. Dojada sobie na luzaku Dortmund a w finale nie wiem kogo... A w LE coś mi sie wydaje, ze Don Abramo teraz sobie kupi LE do kolekcji, bo jeszcze nie ma w gablocie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5834536 - 13/04/2013 05:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2012
|
Jakoś nie dziwi mnie to losowanie.. bo jakby to tak Real-Barca w półfinale?? Nieee, musieli dać im szanse na wspólny finał. Myślę,że będzie finał Bayern-Real Dortmund za słaby na Real, a Bayern..jest niesamowicie mocny, a skoro Barca męczy z rundy na rundę, Messi kuśtyka to niemiecka maszyna ich pokara 
|
Do góry
|
|
|
|
#5834561 - 13/04/2013 08:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2012
|
Chciałbym aby Bayern wygrał 2-0 u siebie. Wtedy w rewanżu Barca zrobi z nich Milan i wszystkie teksty o jakimś mocnym Bayernie (wzmożone jeszcze zwycięstwem u siebie) pójdą w niepamięć. wierzysz, że Bayern oddałby 2-0 w rewanżu? Barca musiałaby ze 4 strzelić, bo Bayern pewnie wturla jedną, a bramek tracą baaaaardzo mało w tym roku
|
Do góry
|
|
|
|
#5834663 - 13/04/2013 13:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Może jakiś dziwny jestem, ale kibicuję naszym z Dortmundu (u nas jak zawsze im cisną, no bo to wiele takich sukcesów rodacy mieli przez ostatnie 30 lat...). I Barcelona jak dla mnie też jest faworytem (oczywiście ważne jest by Messi zagrał), Bayern to w tym sezonie niby maszynka do wygrywania, ale z tak silnym zespołem to się jeszcze nie mierzył, tutaj łatwo nie będzie i nie wiem czy zdołają na jeden mecz zmienić swój styl gry. Wszyscy narzekają na Barcelonę, że jest słaba i się kończy, a ci mimo kłopotów odpadli tylko z tych najmniej ważnych rozgrywek. Barcelonie stawiane są po prostu inne wymagania, oczekuje się od nich że rozjedzie każdego, mecz wyrównany jest oceniany jako ich słaby występ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5834672 - 13/04/2013 14:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Nie chodzi o to żeby rodacy za dużo nie zdobyli, po prostu mało osób trzyma za szwabami na arenach międzynarodowych i kilku naszych grajków tego nie zmieni.Sam zresztą piszesz że kibicujesz ,naszym z dortmundu, nie każdy patrzy w tej kategorii. Mnie generalnie to lotto, nie ma już żadnej drużyny do której mam jakąś specjalną sympatie (w takim wypadku zaważą postawione zakłady  )
|
Do góry
|
|
|
|
#5834681 - 13/04/2013 14:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
Przynajmniej na Śląsku Bayern ma bardzo dużo kibiców. Ja od kilkunastu lat kibicuję Barcelonie. Choć w meczu z Borussia, wolałbym by po rajdzie Piszczka i golu Lewandowskiego to Dortmund wygrał. Ta wojna Barcelona-Real jest trochę śmieszna (w polskim internecie), obie drużyny prezentują najlepszy futbol na świecie (Real w tym sezonie, Barca jest najlepszą drużyną XXI wieku), sędziowie cały czas mylą się na okrągło (argument kto komu pomaga), większość piłkarzy to pipki i symulanci, taki styl tego sportu (argument że jedni symulują, inni wyglądają). Fakt jest jeden, za mojego życia nie było dwóch takich dominatorów jak Messi czy Ronaldo, ich rywalizacja jest niesamowita. Na zawsze zapamiętam jak Messi wszedł z PSG, praktycznie nie biegał, zrobił 2-3 akcji (z jednej padł gol), Barca niby grała z nim w 10 (on 98% czasu truchtał, unikał walki), ale to jakiego kopa dało samo jego wejście było super.
A chłodnym okiem, Barcelona to zespół, który jest oceniany przez swoją dominację, bądźmy szczerzy nikt się nie zdziwi jak rozjadą 4:0 Bayern u siebie. Ich problem polega w tym sezonie na nietrafionych transferach w ofensynie, wszystko ciągnie nadal Messi i Iniesta (to geniusz, szkoda że nie weszła ta bramka z hokejowego zwodu z PSG). Więc radzę pomyśleć nad typami.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|