#5864373 - 14/05/2013 16:25
Re: Bieganie [5]
[Re: McKracken]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
W zasadzie z aktywnych userow, w grupie brakuje jeszcze Baqu, wstydzi sie strasznie chlopak. Pomozcie mi go przekonac:)
Jak Ci wczoraj pisałem - pewnie wywalił na nas pewną część ciała Ja to traktuje raczej jako grupe elitatna i tyle.
Wiecej luzu Panowie:)
Pewnie, że elyta Sam nie chciałem za bardzo wbijać, nie wiedziałem czy się do niej zaliczam Luz tak, wskazany Wiadomo, że przede wszystkim każdy biega dla siebie. Do tej pory to biegałem po swojej stałej trasie, którą przejechałem samochodem, żeby znać dystans. Więc endo i porównanie czasów już samo w sobie daje pozytywnego kopa Zresztą to żaden wstyd biegać, bez względu na tempo Oczywiście, biegamy w większości dla siebie ale chyba większość osób chce kręcić coraz to lepsze czasy, napędza ich to wszystko - inne osoby, rywalizacje w grupie, wyniki z endo itd. W pełni też się zgodzę - żaden wstyd biegać, nieważne jakie jest tempo teraz patrze ze wziales od poczatku roku bo juz jakies czasy wskoczyly ;)Myslalem ze wlaczysz od dzisiaj do konca roku ale tak tez jest ok. To mi uswiadomilo ze jeszcze nie bieglem na maxa w tym roku zadnego z tych dystansów :/ Ciagle jakies góry itp. no i ta kontuzja :/ Też jeszcze chyba nic nie pocisnąłem maxem. Debiut to wiadomo inna bajka, na treningach nigdy nie ciskam mocno więc ciekaw jestem jak to wszystko będzie wyglądało za jakiś czas Dorzuc jeszcze 1k to ci, ktorzy nie maja czasu/checi na dlugie treningi tez beda mogli powalczyc bez szkody dla zdrowia Bardzo trafne, lupus i to chyba trzeba podziałać
|
Do góry
|
|
|
|
#5864404 - 14/05/2013 17:05
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Witam
W zasadzie z aktywnych userow, w grupie brakuje jeszcze Baqu, wstydzi sie strasznie chlopak. Pomozcie mi go przekonac:) Jak się wykuruje to też dołączę, o ile mnie przyjmiecie
|
Do góry
|
|
|
|
#5864413 - 14/05/2013 17:09
[Re: Conrad]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
1k zrobilem, polmaraton dorzuce za jakis czas. W tym roku chyba tylko Rivex startował. Reszta pewnie treningowo W tych grupach 5k i 10 k jestem na szarym koncu, ale jak sie zepne to na 5k jestem w stanie wyladowac w top 3, dzieki wykorzyzstaniu położeniu gdzie mieszkam Dlatego traktujmy te grupy na lajcie Dałem też od poczatku roku, bo niektorych zaczely dopadac urazy i nie powrocili juz do formy (rivex i kukis), niektorzy jeszcze maja majówkę (Jerome) itp Ta babka co wkleił V biega rano i wieczorem. Nudzi się ludziom A ta od maratonów ma już chyba dożywotnie konto premium na endo, bo wygrywa w każdej ich oficjalnej rywalizacji. Podobnie na kalorie wygrywa ten Ferdinand, oczywiscie emeryt http://www.endomondo.com/profile/2281275
|
Do góry
|
|
|
|
#5864422 - 14/05/2013 17:17
[Re: Conrad]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
ja wczoraj zaczalem biegac z endomondo, wczesniej truptalem bez, ale co to za biegi robie tak, ze gram w pilke z pol h (endo nie dziala), a potem pol h biegow. Wczoraj zrobilem 3,5 km i jestem z siebie dumny troche mnie to endo zmotywowalo musze przyznac, zobaczymy jak bedzie z zapalem jak czytam ze Vendetta w rok zrobil taki progres to az przecieram oczy ze zdumienia
|
Do góry
|
|
|
|
#5864432 - 14/05/2013 17:21
[Re: radeke]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Jak się wykuruje to też dołączę, o ile mnie przyjmiecie Dolaczyc mozesz przecież nawet i teraz. Tylko zrob se konto na endomondo.com a potem w wolnej chwili powiaż je z aplikacją na telefonie. Co do tych grup to "znajomy" ma sklep, stworzyl grupe na rowery (most km), zaprosilem znajomego co duzo jezdzi na rowerze. W tej chwili ma 2357 km na rowerku i byl dlugo liderem, dopoki nie dolaczyli emeryci Lider ma już 4319, kolejny m a 4279 km (tez emeryt). Te grupy sa wprost stworzone dla emerytów
|
Do góry
|
|
|
|
|
|