#5460204 - 16/07/2012 19:17
Betfair [27]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5487311 - 04/08/2012 14:37
Re: Betfair [27]
[Re: rafal08]
|
old hand
Meldunek: 12/12/2003
|
Coś chyba im się sypie Najpierw nie mogłem się zalogować a jak mi się w końcu udało to widzę że zakłady z nocy wciąż mam nierozliczone...
|
Do góry
|
|
|
|
#5490866 - 07/08/2012 03:07
[Re: ky-lo]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5491526 - 08/08/2012 00:07
[Re: AGASSI]
|
member
Meldunek: 22/11/2011
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK... Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali...
|
Do góry
|
|
|
|
#5491928 - 08/08/2012 04:07
[Re: ky-lo]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK... Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali... pytałem bo kilka stron wcześniej pisałem, że mam takie same problemy przerzuciłem się na Betfair Rapid i problemy znikły od bodajże tygodnia zdarza Mi się grać na starej stronie ( sprawdzam jak śmiga ) i o dziwo też nie ma problemów........jeśli chodzi o Beta to dla Mnie ta wersja jest nie do przyjecia
|
Do góry
|
|
|
|
#5492024 - 08/08/2012 05:31
[Re: AGASSI]
|
member
Meldunek: 22/11/2011
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK... Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali... pytałem bo kilka stron wcześniej pisałem, że mam takie same problemy przerzuciłem się na Betfair Rapid i problemy znikły od bodajże tygodnia zdarza Mi się grać na starej stronie ( sprawdzam jak śmiga ) i o dziwo też nie ma problemów........jeśli chodzi o Beta to dla Mnie ta wersja jest nie do przyjecia Czyli download i logowanie z poziomu aplikacji... Żadnych terms & conditions? Dodatkowe opłaty za użytkowanie aplikacji Betfair? Jedna mała gwiazdka jest... że zachowują sobie prawo do wprowadzenia opłat za korzystanie z aplikacji. Dziwne mam refleksje, że już mało PC, opłaty za wpłaty prepaidami, użytkowanie ich softu, to jeszcze zabicie płynnego klasycznego trejdu. Tylko czekać szyfrowania greena na stronie bez nakładek. Tylko czemu ma to służyć, bo chyba już nie monopolizacji giełd, a raczej rozproszeniu klienteli... Miałeś jakieś info na maila odnośnie rejestracji produktu czy coś takiego, żeby potem nie zabiło jeszcze 20% od zysków.
|
Do góry
|
|
|
|
#5511184 - 26/08/2012 22:43
[Re: rafal08]
|
old hand
Meldunek: 13/10/2010
|
Ale mi podnieśli ciśnienie...
Zagrałem zakład: Lekkoatletyka, mityng w Birmingham, 400m pł kobiet, SPENCER Kaliese WIN
Jamajka na bieżni wygrała, podano ją tez jako zwyciężczynię na grafice tuż po biegu, w międzyczasie rynek na BF zawieszono tak jak sie to robi tuż po zakonczeniu każdego zdarzenia i czekałem na dopisanie wygranej do mojego konta... Ale niestety w TV po ok 5 min. jeszcze raz pokazano grafikę wyników i tu Jamajka była na ostatnim miejscu po dyskwalifikacji za prawdopodobne przekroczenie toru...I na moje nieszczęście w tym momencie BF rozliczył rynek z niekorzystnym dla mnie roztrzygnięciem...Po ok 10 min jeszcze raz ukazała sie grafika gdzie...Przywrócono Jamajce wygraną. Niestety korekty do rozliczenia rynku nie zrobili i zamiast wygranej jestem w plecy... Nie była to duża kwota, ale chyba nikt nie lubi przegrywać w takich okolicznościach
Jeśli do jutra nie rozliczą poprawnie spróbuje do nich napisac chociaz z moim angielskim trudno mi będzie coś wyegzekwować;)
|
Do góry
|
|
|
|
#5511206 - 26/08/2012 22:56
[Re: szfagier]
|
old hand
Meldunek: 13/10/2010
|
Ale mi podnieśli ciśnienie...
Zagrałem zakład: Lekkoatletyka, mityng w Birmingham, 400m pł kobiet, SPENCER Kaliese WIN
Jamajka na bieżni wygrała, podano ją tez jako zwyciężczynię na grafice tuż po biegu, w międzyczasie rynek na BF zawieszono tak jak sie to robi tuż po zakonczeniu każdego zdarzenia i czekałem na dopisanie wygranej do mojego konta... Ale niestety w TV po ok 5 min. jeszcze raz pokazano grafikę wyników i tu Jamajka była na ostatnim miejscu po dyskwalifikacji za prawdopodobne przekroczenie toru...I na moje nieszczęście w tym momencie BF rozliczył rynek z niekorzystnym dla mnie roztrzygnięciem...Po ok 10 min jeszcze raz ukazała sie grafika gdzie...Przywrócono Jamajce wygraną. Niestety korekty do rozliczenia rynku nie zrobili i zamiast wygranej jestem w plecy... Nie była to duża kwota, ale chyba nikt nie lubi przegrywać w takich okolicznościach
Jeśli do jutra nie rozliczą poprawnie spróbuje do nich napisac chociaz z moim angielskim trudno mi będzie coś wyegzekwować;)
Po prawie 2 godz, parę minut po moim poście poprawiono błąd...Czytają to forum?;)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|