Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#57798 - 20/04/2004 03:17 Re: zart
Naarmo Offline
enthusiast

Meldunek: 26/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb]lukboj, scottie --> a ja się z wami założę, że można ogrywać buków nie znając się ni w ząb na sporcie, ale będąc dobrym z matematyki, a przede wszystkim z rachunku prawdopodobieństwa
[/qb][/QUOTE]Bez przesady,po boisku nie biegaja cyferki tylko ludzie,matma sie przydaje ,ale trzeba sie znac na tym co sie obstawia.A Ci matematycy to kit na kolkach,dobra reklama i tyle.pozdro

Do góry
Bonus: Unibet
#57799 - 20/04/2004 03:19 Re: zart
nathan Offline
veteran

Meldunek: 03/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Naarmo:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb]lukboj, scottie --> a ja się z wami założę, że można ogrywać buków nie znając się ni w ząb na sporcie, ale będąc dobrym z matematyki, a przede wszystkim z rachunku prawdopodobieństwa
[/qb][/QUOTE]Bez przesady,po boisku nie biegaja cyferki tylko ludzie,matma sie przydaje ,ale trzeba sie znac na tym co sie obstawia.A Ci matematycy to kit na kolkach,dobra reklama i tyle.pozdro[/qb][/QUOTE]Powiem Ci, że w sumie to masz rację

Pozdrawiam
nathan

Do góry
#57800 - 20/04/2004 03:24 Re: zart
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/05/2002
[qb]lukboj, scottie --> a ja się z wami założę, że można ogrywać buków nie znając się ni w ząb na sporcie, ale będąc dobrym z matematyki, a przede wszystkim z rachunku prawdopodobieństwa [/qb][/QUOTE]Skoro nie masz pjęcia o rachunku prawdopodobieństwa to niegadaj takich głópot, rachunek tutaj nic nie pomoże, oczywiście można w minimalnych % zwiększać swoje szanse ale nigdy nie przechylić zdecydowanie tego na swoją korzyśc!

[qb]lukboj, mówisz, że nie można z powodzeniem grać u uliczników? Ciekawa teoria. [/qb][/QUOTE]Twierdze, że ich marża + 10% podatek to zbyt duża bariera do przeskoczenia dla wielu typerów aby wyjść na PLUS! Oczywiście jak wygrywasz to gratuluje ale gdybyś to samo grał na necie to byś miał od około 10% do 20% większy zysk z wygranych a to już jest ogromnie dużo...

Do góry
#57801 - 20/04/2004 04:16 Re: zart
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
[qb]można ogrywać buków nie znając się ni w ząb na sporcie, ale będąc dobrym z matematyki, a przede wszystkim z rachunku prawdopodobieństwa

[/qb][/QUOTE]Nie no ludzie, dajcie spokój z takimi tekstami.
Niech ktoś jeszcze napisze, że można upiec chleb nie znając składników, bo wystarczy znać matematykę

Do góry
#57802 - 20/04/2004 11:03 Re: zart
nathan Offline
veteran

Lukboj, donic - jestem wstanie się założyć z wami, że to możliwe.

Do góry
#57803 - 20/04/2004 11:05 Re: zart
nathan Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Naarmo:
[qb]Bez przesady,po boisku nie biegaja cyferki tylko ludzie,matma sie przydaje ,ale trzeba sie znac na tym co sie obstawia.A Ci matematycy to kit na kolkach,dobra reklama i tyle.pozdro[/qb][/QUOTE]Po boisku nie biegają cyferki to prawda, ale ci co zakłądają się z bukiem w nie grają i muszą bardziej się znać na matematyce niż na sporcie, żeby wygrywać na dłuższa metę.

P.S. Szkoda, że ludzie mający o tym pojęcie już dawno nie udzielają się na tym forum.

Do góry
#57804 - 20/04/2004 13:48 Re: zart
Michauek Offline
addict

Meldunek: 04/12/2003
Nathan ma zupelna racje. Nie bede tlumaczyl dlaczego bo musialbym przepisac wszystko to co on pisze. Jesli ktos uwaza ze jest lepszy od ekspertow bukow i jest wstanie pokonac bariere w postaci marzy i jeszcze osiagnac zysk to powodzenia- musi byc lepszy niz te wszystkie programy, spece, najlepsze info albo miec sporo szczescia. Tylko jak wy zapatrujecie sie na Totolotka? Tam "graja" takie kolorowe pileczki

Nathan: Nie udzielaja sie tutaj bo pewnie albo poplyneli z kasa albo idzie im na tyle dobrze ze nie czuja potrzeby sie tym dzielic.

Do góry
#57805 - 20/04/2004 15:10 Re: zart
Fred Offline
old hand

Meldunek: 13/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukboj:
[qb]Twierdze, że ich marża + 10% podatek to zbyt duża bariera do przeskoczenia dla wielu typerów aby wyjść na PLUS! Oczywiście jak wygrywasz to gratuluje ale gdybyś to samo grał na necie to byś miał od około 10% do 20% większy zysk z wygranych a to już jest ogromnie dużo...[/qb][/QUOTE]Mylisz się

Grając u "naszych" można wygrywać więcej niż w necie oczywiście tylko na niektórych zakładach.

Fred

Do góry
#57806 - 20/04/2004 15:20 Re: zart
lukboj Offline
Carpal Tunnel

Oczywiście zgadza się i to powiedziałem w drugiej części mojego postu:

[qb]
niech i nawet będzie Toto-Mix w połączeniu z netowymi -> pisze tam że oni ciągle siedzą na necie i analizują kursy - czyli grają SURE-BET-y za duże stawki co by mogło być jeszcze najbardziej rozsądne w tym wszystkim[/qb]

ale takich zakładów jest bardzo mało i jestem o tym przekonany, że na dłuższą mete większy zysk wycięgnie się z buków netowych!

Do góry
#57807 - 20/04/2004 16:07 Re: zart
Fred Offline
old hand

Nie chodzi mi tutaj wcale o surebety tylko o normalne granie i to, że grając u naszych odpowiednie rzeczy można wyciągnąć dużo więcej niż gdyby się grało to samo u buków netowych.

Do góry
#57808 - 20/04/2004 19:26 Re: zart
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
[qb]Lukboj, donic - jestem wstanie się założyć z wami, że to możliwe. [/qb][/QUOTE]Nie udowodniłbyś swojej racji w ten sposób bo niby jak.

Nigdy z nikim się nie zgodze w tej kwesti, że nie znając się nic a nic na sporcie można wygrać dzięki matematyce w zakładach sportowych. To jest po prostu bajeczka napisana przez zagorzałych matematyków wmawiających sobie że matematyka to podstawa wszystkiego.

Może ktoś to wyjaśni w jaki sposób osoba nie znająca sie na sporcie, nie znająca nazw druzyn, miejsca w tabeli, ambicji druzyn itp. wybiera mecze do zagrania ? :eek: Prawdopodobieństwo ? Dajcie spokój.

Do góry
#57809 - 20/04/2004 19:45 Re: zart
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
witam
Panowie, nic nie wyjaśniać - skoro się wyjaśniac nie da
To nie ma żadnego sensu. I tak wyjdzie na to że matematycy do szkoły, lekarze do łóżka a syjoniści do syjonu.

Do góry
#57810 - 20/04/2004 19:58 Re: zart
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał nathan:
[qb]Lukboj, donic - jestem wstanie się założyć z wami, że to możliwe. [/qb][/QUOTE]Nie udowodniłbyś swojej racji w ten sposób bo niby jak.

Może ktoś to wyjaśni w jaki sposób osoba nie znająca sie na sporcie, nie znająca nazw druzyn, miejsca w tabeli, ambicji druzyn itp. wybiera mecze do zagrania ? :eek: Prawdopodobieństwo ? Dajcie spokój. [/qb][/QUOTE]Heh, to bardzo proste , trzeba się tylko trochę zastanowić.

Jeżeli nadal nie wierzysz, to przyjmij propozycję Nathan'a i załóżcie się.

Pozdrawiam
Padre

Do góry
#57811 - 20/04/2004 20:22 Re: zart
lukboj Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fred:
[qb]Nie chodzi mi tutaj wcale o surebety tylko o normalne granie [/qb][/QUOTE]Skoro nie chodzi o surebety to ten artykuł i Ci cali Matematycy to jednak wielka bzdura!
Nie da się wygrać matematyka, co Wy myślicie że analitycy w firmach bukmacherski to kretyni którzy nie wiedzą ile to jest 2+2 !
Artykuł ma wyrażnie cel promocji Toto-Mixa i zachęcenie nowych klientów!

Do góry
#57812 - 20/04/2004 20:42 Re: zart
Naarmo Offline
enthusiast

Meldunek: 26/10/2003
Reklama im sie udala to trzeba przyznac.Wszyscy juz o tym gadaja a pod bukami zbieraja sie kolejki naiwniakow wiezacych ,ze wygraja grubsza kase.Czasem az ciezko uwiezyc jak ludzie potrafia byc naiwni.Matematycy to kit na kolkach,wygrana bez znajomosci druzyn to kit na kolkach.Ludzie nie wiezcie we wszystko co Wam w telewizji mowia.pozdro

Do góry
#57813 - 20/04/2004 21:00 Re: zart
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
Odnoszę wrażenie ze ci którzy nie wierzą w matematyków i ich cudowny system to tak jak ludzie spragnieni na srodku oceanu.
Poszukują wody podczas gdy ona jest wokół nich...

HPC daj spokój ci którzy dużo pracy wkladają w buków prędzej czy pózniej zobaczą co to jest "samograj" a ci którzy chcą tylko gotowej recepty bedą wiecznymi niedowiarkami tracącymi kasę.

Do góry
#57814 - 20/04/2004 21:10 Re: zart
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
samograj? mówisz jahu o programach, które kiedyś niektórzy testowali na forum? o dobrze pamiętam, bo było to bardzo dawno, to w podawanych bilansach hi_res_evil i set fisher, specjaliści bez wątpienia, byli raczej na minusie, czasem leciutki, rzędu 2% zysk po setkach zakładów.

Do góry
#57815 - 20/04/2004 21:39 Re: zart
Fred Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lukboj:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Fred:
[qb]Nie chodzi mi tutaj wcale o surebety tylko o normalne granie [/qb][/QUOTE]Skoro nie chodzi o surebety to ten artykuł i Ci cali Matematycy to jednak wielka bzdura!
Nie da się wygrać matematyka, co Wy myślicie że analitycy w firmach bukmacherski to kretyni którzy nie wiedzą ile to jest 2+2 !
Artykuł ma wyrażnie cel promocji Toto-Mixa i zachęcenie nowych klientów![/qb][/QUOTE]Hehe
Lukboj, a skąd pomysł, że oni grają surebety ? i jeśli nie to dlaczego piszesz, że to bzdura ?
Bardzo dobrze napisałeś, że z matematyką się nie wygra i właśnie dlatego u naszych naziemnych buków na niektórych zakładach można wygrać dużo więcej niż w necie albo nawet w necie na tym samym być do tył, a u naszych do przodu.
Świetnie napisane z matematyką się nie wygra i właśnie dlatego można wygrać z bukami.

Fred

Do góry
#57816 - 20/04/2004 21:48 Re: zart
Squezer Offline
addict

Meldunek: 30/09/2002
... Bo to jest Krzysiek Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów .. dlatego tak wiele osób go zna

Do góry
#57817 - 20/04/2004 22:35 Re: zart
lukboj Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fred:
[qb] Hehe
Lukboj, a skąd pomysł, że oni grają surebety ? i jeśli nie to dlaczego piszesz, że to bzdura ?
Bardzo dobrze napisałeś, że z matematyką się nie wygra i właśnie dlatego u naszych naziemnych buków na niektórych zakładach można wygrać dużo więcej niż w necie albo nawet w necie na tym samym być do tył, a u naszych do przodu.
[/qb][/QUOTE]Ktoś powiedział jednak, że tu nie chodzi o SureBety więc to odpada!
Jak Fred jesteś taki mądry to mi to wszystko udowodnij, udowodnij mi Twoją teze: u naszych naziemnych buków na niektórych zakładach można wygrać dużo więcej niż w necie albo nawet w necie na tym samym być do tył, a u naszych do przodu.
Ja pragne dowodów a Wy tylko pieprzycie, że jest to prawda i inni się mylą - nie uciekajcie od udokumentowania tego, nie mówie odraz, jest czas!

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  rafal08