[QUOTE]Oryginalnie wysłał kp:
[qb]Mi zablokowali konto drugi raz w tym tygodniu...
Moja rada: jesli ktos chce grac za powazne (wiadomo jest to pojecie wzgledne - mysle tak ok 100$) stawki, niech sobie lepiej odpusci B&W... Kiedy tylko zaczalem trafiac na powaznie polska 2 lige, od razu dostalem limit na stawki w meczach - nawet szwedzkiego zuzla) - max 25$. Na pytanie dlaczego i skad to w ogole, dostalem maila:
Szanowny Panie xxxxxxxxxx!
Poniewaz sprawdzilismy Pana konto zakladów oraz sposób, w jaki wnosil Pan zaklady, zdecydiwalismy sie na wyznaczenie limitu wnoszonej stawki na 25,00 euro.
Naszym zdaniem limit ten jest w tej sytuacji odpowiedni.
Poniewaz konta naszych klientów sa regularnie sprawdzane, wyznaczone limity sa moga zostac zmienione.
Z powazaniem,
Support Team z betandwin.com
Parodia, prawda???? Do tego dochodzi problem blokowania konta i wyplat (tylko jedna w m-cu bez prowizji)...
Ktos tu kiedys napisal, ze tam nie lubia wygrywajacych... Szkoda, ze go nie sluchalem...
Poza tym popelniaja mnostwo bledow w zakladach (zle zaliczaj wyniki, pozniej koryguja zabierajac kase - zle godziny rozpoczecia meczow, czasem nawet dni)
Na prawde... lepeij soebie darowac... Mam tylko andzieje, ze uda mi sie stamtad wycofac kase i szybko zapomne o tej stronce...[/qb][/QUOTE]cze mam pytanie podajesz gdzies swoje typy bo jesli tyle wygrywasz ze az ci limity nakladaja to chcetnie z nich skozystam bo jak ostatnio cala kase oddaje bukom