#575845 - 12/06/2006 13:51
Re: Łączna liczba punktów za kartki
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Pisząc wypłaciłem kase.. miałem taką nadzieję.. otóż dostałem od nich dzisiaj maila ze na MB mogę wypłacić tylko 800PLN czyli tyle ile wpłaciłem, resztę na konto bankowe.. Dla mnie wielki minus. Szanowny kliencie, dokonanie takiej wyplaty do Moenybookers nie jest fizycznie mozliwe. Nie moze Pan wyplacic kwoty wiekszej anizeli ostatnio wplacony depozyt na konto gracza. Kontaktowalismy sie w tej kwestii takze z serwisem Moneybookers ale zdecydowanie odmowili umozliwienia takiej transakcji.
Moze wiec Pan zatem albo wyplacic wszystkie srodki na konto bankowe, albo tez 800 PLN na Moneybookers a reszte na konto bankowe.Z całym szacunkiem Expekt 0 profesjonalizmu Schranzer
|
Do góry
|
|
|
|
#575847 - 12/06/2006 23:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Zanim się wk***ię, proszę o ew wyjaśnienie, gdzie jest hak, bo może nie mam racji: z braku pomysłów zagrałem dziś w Expie, że Del Piero nie strzeli bramki. Przy zakładzie była adnotacja, że żeby zakład został rozliczony zawodnik musi zagrać w meczu. Alex zagrał. Ostanie kilka minut, ale zagrał. Wchodzę sobie na Expa a tam zwrot. Sk*********wo Expa czy moja błędna interpretacja?
-- pzdr.bcn1899 *blaugrana al vent*
|
Do góry
|
|
|
|
#575848 - 12/06/2006 23:33
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/09/2003
|
Quote:
Zanim się wk***ię, proszę o ew wyjaśnienie, gdzie jest hak, bo może nie mam racji: z braku pomysłów zagrałem dziś w Expie, że Del Piero nie strzeli bramki. Przy zakładzie była adnotacja, że żeby zakład został rozliczony zawodnik musi zagrać w meczu. Alex zagrał. Ostanie kilka minut, ale zagrał. Wchodzę sobie na Expa a tam zwrot. Sk*********wo Expa czy moja błędna interpretacja?
-- pzdr.bcn1899 *blaugrana al vent*
z tego co wiem przynajmniej bet24, Unibet, centrebet i nordicbet maja ze zawodnik musi wystapic w pierwszy skladzie zeby zaklad byl wazny, takze przypuszczam ze identycznie jest w expekt, i nie ma o co sie wkurwiac, bo jakby strzelil bramke po zmianie na pewno by ci raczej tego nie rozliczyli jako zaklad przegrany, bo nie mieli by takiego prawa
|
Do góry
|
|
|
|
#575849 - 12/06/2006 23:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
dzieki terrorist, pewnie masz racje, biore pod uwage, ze to ja czegos niedopatrzylem, wiec czas na wk******ie zostawialem sobie na pozniej... ;-)
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#575850 - 13/06/2006 00:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2002
|
Quote:
Pisząc wypłaciłem kase.. miałem taką nadzieję.. otóż dostałem od nich dzisiaj maila ze na MB mogę wypłacić tylko 800PLN czyli tyle ile wpłaciłem, resztę na konto bankowe.. Dla mnie wielki minus.
Szanowny kliencie, dokonanie takiej wyplaty do Moenybookers nie jest fizycznie mozliwe. Nie moze Pan wyplacic kwoty wiekszej anizeli ostatnio wplacony depozyt na konto gracza. Kontaktowalismy sie w tej kwestii takze z serwisem Moneybookers ale zdecydowanie odmowili umozliwienia takiej transakcji.
Moze wiec Pan zatem albo wyplacic wszystkie srodki na konto bankowe, albo tez 800 PLN na Moneybookers a reszte na konto bankowe.
Z całym szacunkiem Expekt
0 profesjonalizmu
Schranzer
przeciez to jakies oszustwo... oni sie kontaktowali z moneybookers haha dobreeee to niech sie skontaktuja jeszcze raz i zapytaja dlaczego wszystkim innym bukom umozliwiaja dowolne wyplaty
to jest JAWNE robienie w ch... swoich klientow, na takich "profesjonalistow"
PS no chyba ze to te sieroty z polskiego supportu znowu sa niedoinformowane... moze lepiej dowiedziec sie w ang. supporcie
|
Do góry
|
|
|
|
#575851 - 13/06/2006 06:13
|
old hand
Meldunek: 02/05/2005
|
Rozumiem tez ze moge grac rozne dyscypliny tylko one sie do obrotu nie wliczaja ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#575852 - 13/06/2006 06:19
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Nie wszystkiem kazdy umozliwia dowolne wyplaty. Jak wplacasz np. do Betfair Netellerem to potem mozesz wyplacic tylko tyle ile wplaciles.
Pewnie w innych tez tak bywa przy wplatach MB / Neteller. W Expekcie bez problemu mozna wyplacic nadwyzke na Neteller wplasnie i nie widze powodu do wkurzania sie.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#575853 - 13/06/2006 06:49
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Dokładnie jak pisze nowy WK, w Betfair dla MB i Neteller, suma depozytów musi równać się sumie wypłat, reszta do wypłacenia na konto bankowe, w Expekt podobnie, byc może jest to wada Betfair czy Expektu, za to wiekszą zaletą niż wadą jest to, że mozesz wpłacić Netellerem czy MB a wypłacić swobodnie, bez opłat konto bankowe, a tego juz nie ma nigdzie, poza zdaje sie Gamebookers.
|
Do góry
|
|
|
|
#575854 - 13/06/2006 07:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2003
|
Quote:
W Expekcie bez problemu mozna wyplacic nadwyzke na Neteller wplasnie i nie widze powodu do wkurzania sie.
Wojtek
czyli można wpłacić przez MB a wypłacic na Neteller???
|
Do góry
|
|
|
|
#575855 - 13/06/2006 07:11
Re: Bonus 50% Expekt
|
enthusiast
Meldunek: 19/12/2005
|
Quote:
Czy promocja 50 % epozytu jeszcze trwa???
Quote:
Ludzie proszę napiszmy do Expektu prosby mailem, aby przedluzyli ta promocje, niestety nie zdazylem wplacic tam kasy kiedy byla ta promocja MŚ, myślę że paredziesiąt takich maili, spowoduje to że Expekt zobaczy że jest duże zainteresowanie tą promocją, i przedłuży ją jescze o 4 dni. Dlatego bierzemy się do roboty i wysylamy maile GO GO GO
|
Do góry
|
|
|
|
#575856 - 13/06/2006 09:19
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Quote:
W Expekcie bez problemu mozna wyplacic nadwyzke na Neteller wplasnie i nie widze powodu do wkurzania sie.
Wojtek
czyli można wpłacić przez MB a wypłacic na Neteller???
Na pewno bylo mozna. Mam nadzieje, ze po najnowszej promocji nie zmienia tego.
Wg mnie najwiekszy problem jest z buckami w ktorych jak sie raz wplaci karta to blokuje to inne mozliwosci wyplaty niz zwrot na karte. Tak bywa w Pinnaclesports i w Globet. Co prawda mozna to odkrecic ale jest sporo zamieszania.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#575857 - 13/06/2006 22:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2002
|
Quote:
Dokładnie jak pisze nowy WK, w Betfair dla MB i Neteller, suma depozytów musi równać się sumie wypłat, reszta do wypłacenia na konto bankowe, w Expekt podobnie, byc może jest to wada Betfair czy Expektu, za to wiekszą zaletą niż wadą jest to, że mozesz wpłacić Netellerem czy MB a wypłacić swobodnie, bez opłat konto bankowe, a tego juz nie ma nigdzie, poza zdaje sie Gamebookers.
nieprawda, w Betfair mozna wyplacac dowolna ilosc gotowki (przynajmniej na MB, nie wiem jak z netellerem)
|
Do góry
|
|
|
|
#575859 - 14/06/2006 06:31
|
Pooh-Bah
|
Quote:
nieprawda, w Betfair mozna wyplacac dowolna ilosc gotowki (przynajmniej na MB, nie wiem jak z netellerem)
Na neteller tyle ile sie wplacilo:
Your available to withdraw balance via NETeller is:€ xxx.00
i nizej masz:
NETeller Summary: Total Deposits: €yyy.00 Total Withdrawals: €zzz.00 Net Deposits: €xxx.00
MB nie ma wg mnie takiego ograniczenia.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#575860 - 14/06/2006 07:29
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Macie super przywileje, lub po prostu jeszcze nie przekroczyliście salda wpłat by Moneybookers, ja mam komunikat jak ponizej przy próbie wypłaty na MB, limit dawno przekroczony:
ALARM Za pomocą tej metody nie można wypłacić więcej niż EUR0.00 do momentu wyrównania salda netto depozytu za pomocą innych metod płatności.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|