A ja uważam, że to całkiem prawdopodobne. Wyszukanie zawyżonych kursów jest bardzo proste. Weźmy na przykład jutrzejszy dzień. Nie musiałem długo przeglądać aby znaleźć jakiś zawyzony kurs. Wystarczy przewinąć na dół oferty expekta na jutro a tam perełka. A.G. przetrzyma powyżej 10,5 rundy kurs 1,5. Nie. Oczywiście nie chodzi o ten kurs. Tu chodzi o ten drugi A.G. nie przetrzyma 10,5 (oryginalnie walka bedzie trwała poniżej 10,5 rundy) kurs 2,25. Mozna powiedzieć, że ten kurs jest nawet całkiem obiektywny. Chodzi tylko o to że zdarzenie nie jest. Oni machneli się o jedno zero. Powinno być tam
ponizej 1.5 completed rounds
2.25. Ale jako, że te jedno zero jednak im poleciało trzeba to wykorzystać. Zreszta nawet gdyby było poniżej 1,5 to też pewnie bym się skusił i to zagrał
Wogle to sie dziwie, że nie pojawiły się takie zdarzenia:
Czy A.G. wyjdzie na ring (tak 4, nie 1,25)
Czy A.G. uczyni z przeciwnika impotenta (tak 1,25, nie 4)
Czy A.G. pobije sędziego (tak 1,85, nie 1,85)?
Czy A.G. pobije rekord świata w biegu na dystansie ring->szatnia(czy jak to nazwać) (tak 2,25, nie 1,5)
Gang matematyków na pewno postawił !!! więc i ja na to trochę postawię.
ale nie a dużo
Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości że zawyżone kursy to nie bajka ale rzeczywistośc. Nie ma co. Ide się pouczyć na egzamin wstępny na matematykę bukmacherska na uniwersytecie.