Witam Panowie
Proszę o pomoc.
Po założeniu konta na bet365 i wypłacie poprzez MB potrzeba była weryfikacja konta i tak też zrobiłem - wpłacając z swojego prywatnego na MB weryfikacja zakończyła się pomyślnie.
Wczoraj znowu chciałem wypłacić pieniądze ale po raz kolejny proszą o weryfikację! "Wymagana jest weryfikacja tożsamości!
Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych)
Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu.
Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Skrill (Moneybookers)."Mam do wyboru tylko jedną opcje czyli:"WERYFIKACJA ADRESU – KROK 2 Twój list weryfikacyjny został wysłany na adres zarejestrowany na Twoim koncie w dniu 23/09/2012. List ten zawiera 6-cyfrowy kod weryfikacyjny, który możesz wpisać poniżej:
Jeśli nadal nie otrzymałeś listu weryfikacyjnego, prosimy o cierpliwość, ponieważ dotarcie listu może zająć 2-5 dni roboczych. Niestety nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że list dotrze. W tym przypadku Twój adres nie będzie mógł być zweryfikowany."Żadnego listu od nich nie dostałem :|
Co w takiej sytuacji mogę zrobić?
Oczekiwanie na list który ponoć idzie już do mnie PODOBNO od września 2012 mija się z celem
Dziekuję z góry za pomoc