W zakłady sportowe gram od początku pojawienia się firm bukmacherskich w Polsce czyli jakieś 7 lat. Myślałem, że wiem już wszystko ale ten poradnik uświadomił mi, że mogłem grać skuteczniej. Od kiedy przyswoiłem sobie nowe strategie mój poziom życia zmienił się na lepsze.
- Jerzy Mucha, rencista
Ilość pieniędzy, które zarobisz dzięki tej wiedzy ograniczona jest tylko stawką, za jaką grasz. Grając zachowawczo za niskie stawki będziesz w stanie zarobić 200-300zł tygodniowo niewiele ryzykując. Oczywiście, gdy przyswoisz całą wiedzę i strategie gry nic nie stanie na przeszkodzie zagrania o naprawdę wysoką stawkę. Stawkę, którą jest zmiana stylu życia na lepsze.
Czy to nie brzmi troche jak cudowna maszynka do zarabiania pieniedzy z Allegro? (systemu lotto, forex itp).. jest to napisane w taki sposob, ze wiele osob zaraz zacznie miec wizje bogactwa.. a wszystko to dzieki poradnkikowi
Nie zebym sie czepial bo nie mam pojecia co dokladnie jest w tym poradniku i jaka jest jego merytoryczna wartosc ale dla mnie takie mydlenie oczu ile zarobie (200-300 zl niewiele ryzykujac!) to wyglada jak szukanie naiwnych.