[QUOTE]Oryginalnie wysłał raiders_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał LuNo:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał raiders_:
[qb]czytalem wasze posty i widze ze pare osob przenosi sie do sportingbet ,ja takze to robbie.zalozylem temat o tym buku na forum ,ale jak narazie jestem ja krytykowwany i ten buk,jesli mozecie to przeczytajcie temat i wypowiedzcie sie co soadziecie o tym buku?
Osobiscie EXPEKT stracil umnie resztki szacunku i zaufania,juz zwinolem zagle resztki kasy wyplacilem dzisiaj ,tylko terazpewniebede czekal 2 tyg az przeleja
,szkoda gadac
Pozdrawaim[/qb][/QUOTE]-
Tak panie Raiders, ludzie cie krytykuja i zapewne beda bo piszesz o Sportingbet w samych superlatywach jaki to on nie jest, nie majac tam nawet konta, a opierajac sie jak piszesz w swoim temacie na grze znajomego ?
I na tej podstawie piszesz, ze ten buk jest taki cacy ?
Ehhh..smiechu warte...
Poza tym twoje stwierdzenie, ze wykradanie naszych danych czy kasowanie kont z depozytami bedzie mialo miejsce w Expekcie jest godne pozalowania...niestety....
Poza tym piszesz, ze to najlepszy buk, choc istnieje niecale 2 tygodnie....skad kolejne takie stwierdzenie skoro tak malo ludzi u niego (jak narazie) gra ??[/qb][/QUOTE]Panie LUNO jesli nie umiesz zlozyc paru literek i zrozumiec zdanie nie zabieraj glosu!!!!
przeczytaj co pisze potem krytykuj ziomus ok.
napisalem chyba ze konto zlaozylem TAK!? tylko kasy jeszce nie wplacilem ,a buk istnieje od 1998 roku .Wez poczytaj a potem pisz misek dobrze,zaloze sie ze nawet n ie przeczytales co jest napisane na stronie buka na jakich zasadach dziala,od kiedy i gdzie ....a na******lasz wielka krytyke.[/qb][/QUOTE]-
A co z tego, że założyłeś konto skoro nie grasz tam i nie wiesz jak jest...i na tej podstawie mówisz, że Sportingbet jest najlepszym bukiem ?
Kolego podpieraj się własnymi doświadczeniami, a nie, że brat dziadka tam założył konto i podobno jest okej więc to najlepszy buk
buhahahaha