[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fozzie:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał seoman:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Fozzie:
[qb]Ja juz zdecydowałem, uciekam narazie do unibetu, a potem sie jeszcze bedę rozgladac za czymś ciekawszym....[/qb][/QUOTE]hmm ostatnio
Unibet też "przeżył" atak DOS i tez nie działał pare dni.
więc niema sensu wypłacać kase z jednego buka do drugiego, rozsądniej miec konta u kilku, przynajmniej jest jakas szansa że 1 będzie działać.
(może expekt sie czeegos nauczył "wstał" po 4h)[/qb][/QUOTE]Masz racje, już o Unibecie tez sie naczytałem....Jak do 00:30 nie uda mi sie wejść na expekt to serdecznie ich pier..le...[/qb][/QUOTE]Mnie sie już z gości (robotnikuff z E & U) chce po prostu śmiać,no bo jak nazwać kogoś,komu ciagle przydarza się ten sam kłopot,słyszy zewsząd te same uwagi,sytuacja powtarza sie po raz nie wiem który ,a gość dalej swoje (np."odśwież stronę" ..LOL),no jak takiego nazwać ?
Panie Wacku czy tam Staszq z "techniki i logistyki" Exp-Bet-Poland niech Pan,czytając ten post,się nie gniewa za te uwagi,ale myślę,że lepiej dla Pana i pańskich koleguff będzie jak kupicie sobie jakieś narzędzia rolnicze i zajmiecie sie może uprawą buraqff ?
Mniej stresów,zero niezadowolonych klientuff,praca na świeżym powietrzu....tylko jak tak się stanie,to ja musze wcześniej oduczyć sie słodzenia kawy
BTW Fozzie....go to
Pinnacle Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City